20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 február 09, szombat

Hogyan érvényesítheted a jogaidat az UCC alapján

Szerző: UCC

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat? / A jog akkor válik élővé, ha jogérvényesítés követi. A jogi útvesztőben nehéz, ámde nem lehetetlen megérteni azt, hogy a UCC Magyarországon is érvényes.

A UCC kapcsán jelezzük, hogy: A jogismeret hiánya senkit sem mentesít a jogi következmények alól.

A UCC érvényessége

Jelezzük, hogy a UCC(Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) a Földön zajló összes gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyletre vonatkoztatható, amelyet a jelentősége miatt, minden egyes embernek ismernie kell(ene).

Sok tapasztalatból viszont azt is tudjuk, hogy a UCC-t nagyon kevesen ismerik a Földön, emiatt a jogok és a szabályok betartása nagyon gyakran akadozik.

A fentiek alapján, segíteni kívánjuk a helyes megértést, ezért a UCC érvényességével kiemelten foglalkozunk.

A UCC érvényessége a Földön

Alapok

Természetes, hogy a Földön lennie kell egy, a helyes és minden érintett által elfogadott jogrendszernek, amely elsősorban a gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyleteket szabályozza, amelyet mindenki ismer és betart, mert enélkül káosz lenne...

Az alábbi források is megerősítik a tényt:

  1. Idézet ebből a cikkből: The One People’s Public Trust (OPPT): Your Frequently Asked Questions… ANSWERED

“The UCC is a mechanism of commercial regulation in the United States of America. What effect do the UCC filings have outside the United States?”

The UCC is the Prime Commercial Registry on the planet. Its international, national and state portals, branches and franchises under the UCC-preserved “Agent to Principle is Principle to Agent” doctrine are all uniform. Notice by public registration entered via any one of the system’s portals is deemed as notice to the entire system. Basically, if you enter one portal you enter the whole system.

Washington DC is an international portal for UCC filings, therefore “any and all domestic and international equivalents” (as specified in the preamble) covers all the corporations linked to the UCC… which is ultimately all corporations world-wide when the interlinking of ownerships centred around the Bank of International Settlements (BIS) are taken into account.

If you read the following excerpts you will see the lodgement location is Washington DC. You can also start to see how the filings cross-reference many of the previous filings and pulls them into this one document “as if set forth here in full”.

  1. Eligazodásul ajánljuk még a The Application of Commercial Law című, angol nyelvű forrást is, amelynek fordítását itt tettük közzé: A kereskedelmi törvény alkalmazása

Egyelőre csak ennyi forrást soroltunk fel, hogy megértethessük az érdeklődővel azt a tényt, hogy a UCC a

  • nemzetközi kereskedelem „bibliája”, vagyis ez az, ami a
  • Földön zajló összes gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyre vonatkoztatható alaptörvény.

A UCC érvényessége Magyarországon

A jogi útvesztőben nehéz, ámde nem lehetetlen megérteni azt, hogy a UCC Magyarországon is érvényes.

  1. Az első és a legfontosabb tény:

Magyarország vállalatként van regisztrálva az USA-ban, egészen pontosan New York államban, ahol minden tekintetben érvényes a UCC, ennek következtében pedig Magyarországon is.

Kattints az alábbi képre, hogy ellenőrizd a jelzett tényt:

Magyarország vállalatként az USA-ban

Részletezve:

A SIC 8888 kódszám alatt látod az ide besorolt, vállalatként működő kormányokat, ahol megtalálható Magyarország (Hungary) is, a 0000889414 kóddal.

  1. Idézet az állítólagos alaptörvény-ből (magyar)

Q) cikk

(2) Magyarország nemzetközi jogi kötelezettségeinek teljesítése érdekében biztosítja a nemzetközi jog és a magyar jog összhangját.

(3) Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait. ...

Kedves Olvasó!

Az OP magyar nyelvű közössége bízik abban, hogy a fentiek alapos megismerése után, immár Te is tisztában vagy vele, hogy a UCC valóban érvényes a magyar ügyletekre is.

Amennyiben cáfolni kívánod az általunk leírtakat, akkor a Cáfolási lehetőség és a módja részben leírtak alapján tedd meg.

UCC joganyagok

Az USA államaiban valamelyest eltérő a UCC egyes pontjainak érvényessége, amelyekről itt tájékozódhatsz: UCC-Locator

A New York államra – így Magyarországra is! – vonatkozó UCC törvények itt vannak: NY Code - Uniform Commercial Code

A teljes UCC joganyag itt található: Uniform Commercial Code

Ha még bővebben érdekel a kérdés, akkor angol nyelvű UCC szakkönyveket pl. itt találsz: Amazon.com: ucc

Cáfolási lehetőség és annak a módja

Az alábbi tényeket, mely szerint:

  • a UCC, a Földön az összes kereskedelmi ügyletre vonatkozik,
  • mindegyik bank, kormány és jogi entitás jogalap nélkül működik,
  • az összes adósság törölve lett,
  • egyéni felelősség van,
  • senki nem állhat a Teremtő, és a Teremtő bármely teremtménye közé,

ha valaki valaki cáfolni akarja és hitelesen cáfolni is tudja, akkor azt jogában áll megtenni.

A hiteles cáfolatot a UCC-ben kell megtenni, mi pedig ha tudomást szerzünk róla, akkor azonnal közzé tesszük és vállaljuk annak a következményét, hogy csak egy ideig volt igaz, amit írtunk.
Jelezzük, hogy 2012. decembere óta egyetlen „kormány”, bank, nagyvállalat stb. nem cáfolta az általunk is leírtakat.

Zárszó

A fenti okfejtést alaposnak, ámde koránt sem véglegesnek tartjuk.

Amennyiben új és mérvadó szempont merül fel, akkor a későbbiek során, módosítani fogjuk a leírtakat.

Forrás: op.harmoniaban.or
Ajánlotta Horváth Sándor


 A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

A jog akkor válik élővé, ha jogérvényesítés követi.

A UCC alapján és a UCC-ben rögzített rendeletek figyelembe vételével, te, saját magad érvényesítheted a jogaidat, jogi képviselő nélkül is.

Mielőtt belefogsz a UCC alapján történő jogérvényesítésedbe, azt javasoljuk, hogy alaposan ismerd meg a leírtakat, a sorrend betartásával.

A UCC érvényessége

A UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Kódex, vagy: Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) az egész Földön, minden kereskedelmi ügyletre érvényes jogrendszer, – amely kevéssé ismert az átlagember számára.

A magyarokra is vonatkozó érvényesség megértése alapvetően fontos, ezért A UCC érvényessége oldalon fejtettük ki bővebben, – ezzel kezdd a tájékozódást.

Javasolt, hogy a UCC rovat összes tartalmát ismerd meg, mielőtt továbblépsz. A rovatból elengedhetetlenül fontos ennek az írásnak az ismerete: A UCC kapcsolat

Jogi változások

A Tájékoztató a bankok, „kormányok” és vállalatok felszámolásáról oldalon tettük közzé a jogi változásokról szóló hivatalos tájékoztatás magyar nyelvű fordítását.

Jogerős, tele van a rendeletekre való hivatkozásokkal. Alapvetően fontos, de ez a jogi tény részben figyelmen kivül is hagyható, mert a UCC alapján, akár enélkül is érvényesítheted a jogaidat.

Tájékozódásra ajánlott alapinformációk

Az OP könyvében a Stróman fejezetben 9 oldalt találsz, amelyek megismerését mindenképpen javasoljuk.

Amennyiben bármilyen hitel ügyében, a UCC alapján kívánsz eljárni, akkor az OP könyvében a VI. A hitel mint rablás fejezetben található 8 oldalt és az Ébresztő videótár videói közül, a Hitel és pénz videókat ajánljuk a figyelmedbe.

Jogérvényesítés hitel esetében

A „UCC jogérvényesítés hitel esetében” című webkonferencián is foglalkoztunk azzal, hogy az állítólagos hitel esetében mi a lépésről-lépésre sorrend.

Mielőtt belefognál bármilyen jogérvényesítésbe, feltétlenül ismerned kell a

Tisztázás és a Bevezető az Udvarias értesítések használatához oldalak tartalmát is.

Mik szükségesek a jogérvényesítéshez?

  1. Alapos tájékozottság – ebben igyekszünk segíteni téged, ezt szolgálja ez a honlap is. Ha teheted, akkor tanulmányozz más, hiteles forrásokat is. Ez utóbbiak angol nyelven érhetők el.

  2. Partnerség – a jogérvényesítés során együttműködő partnernek tekintjük a másik felet, ezért alapvető a barátságos hangnem.  A folyamat alapvetően tisztázást kérő és tájékoztató jellegű, amely szerencsés esetben, egyeztetővé válik.

  3. Következetesség és kitartás – ezek bizony alapvetően szükségesek...

A jogérvényesítés folyamata

1. lépés – a jogrendszer és a törvényesség tisztázása

A törvényességet a UCC alapján tisztázzuk.

Hitel kérdésében már van néhány olyan eszköz a honlapunkon, amelyeket szabadon felhasználhatsz arra, hogy tisztázd a törvényes alapokat. Íme, a tisztázást szolgáló eszközök:

Minták is találhatók benne,  hogy az átfogó ismereteid alapján, a megfelelő módosításokkal, belátásod szerint használhasd őket.

  • A Miben segíthetünk? oldalon találod a Hitel felszámolására használható jogi eszköz-t, amelynek célja, hogy tisztázza a neked adott kölcsön, vagy hitel eredetét. Ennek a kérdésfeltevésnek és a választ kérésnek a jogi alapja a UCC § 1-308. Amennyiben a kölcsönt adó nem tudja hitelesen igazolni az eredetet, akkor neked nincs hiteled.

  • Sophia levele egy összetettebb kérdés- és tájékoztató sort tartalmaz. Ismerd meg és nyugodtan alakítsd át a te ügyednek megfelelően. Lényegében a Miben segíthetünk? oldalon található eredetkérés bővebb és szellősebb változata, amelyben leírtak felhasználását alapos szűrés és válogatás után ajánljuk.

  • A Stróman cikkben is van egy fontos rész, amellyel a hiteled törvényességét kérdezheted meg.

Mintalevél a hitel, vagy kölcsön törvényességének tisztázására

Segítségként, a fenti források felhasználásával, elkészítettünk egy mintalevelet, amelyet belátásod szerint, a megfelelő átalakítással, szabadon használhatsz.

Mi a lényege?

  1. az állítólagos cégnek (banknak, pénzintézetnek) küldheted,

  2. a hitel, vagy kölcsön UCC alapján való törvényességének tisztázása szükséges ahhoz, tovább fizesd az állítólagos tartozásodat. Amennyiben a kért szempontokra nem kapsz egyértelmű és pontos válaszokat, akkor törvénytelenségről van szó, vagyis neked nincs tartozásod.
    Megjegyzésként:
    amennyiben nem kapsz tételes és pontos választ a kérdéseid mindegyikére, akkor a UCC alapján ez azt jelenti, hogy igazad van, tartozásod immár nincs. (Micsoda nagy magyar bölcselet!: „A hallgatás beleegyezés.”)

  3. Amennyiben kapsz bármiféle, ámde kitérő választ, névvel (nevekkel) és címmel, akkor folytathatod immár az ember és ember között kommunikációval, vagyis az Udvarias értesítéssel, amelynek leírását alább találod.
    (Megjegyzés: A szerkesztők ismerete szerint, érdemleges válasz nem várható, mert minden hitel csalás, erről Az összes bankhitel csalás oldalon írtunk.)

Íme, a mintalevél: Mintalevél.doc és mintalevél.odt.

Mivel a most jelzett kérdéssel foglalkozik, ezért a figyelmedbe ajánljuk ezt a cikket is:

Törvényes a hiteled?

FONTOS!

Jelezzük, hogy rendkívül fontos az, hogy egyértelműen és nyomatékosan jelezd most és a későbbiek során is az abbéli alapállásodat, hogy pl.:

amennyiben a kért szempontok alapján, igazolni tudják a hiteled eredetének törvényességét, akkor Te helytállsz, továbbra is fizeted a törlesztőrészletet.

A későbbiek során is nyomatékosan jelezd ezt az alapállásodat.

2. lépés – Udvarias értesítés

Amennyiben az 1. lépés alapján nem kaptál egyértelmű és pontos választ a feltett kérdéseidre, vagyis a törvényesség tisztázatlan maradt, ekkor kerül sor a 2. lépésre, vagyis az Udvarias értesítés küldésére.

Az Udvarias értesítések a UCC jogrendje alapján, az ember és ember között használható jogi eszközök, amelyek eredetije, az OPPT Courtesy Notice oldalon találhatók.

Útmutató – hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Guidelines

Mielőtt bármelyik Udvarias értesítést alkalmazni kívánod, alaposan ismerd meg az útmutatót.

Fontos, hogy ismerd az útmutató 13. oldalán megtalálható Folyamatábrát és annak alapján cselekedj.

Udvarias értesítések

Szám szerint, öt van belőlük, a különféle helyzetekben történő jogérvényesítésekre.

1. Írásbeli akciók
– hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Paper Action

Ezt a verziót, a felszámolt jogi személyiséggel való bármilyen írásbeli kommunikációra lehet használni, mint például a számla, megállapítás, követelés. Ez használható az ez utáni egyéb levelekre is, mint például az felszólítás, a szabálysértési értesítés vagy a beidézés számlájaként.

2. Aktuális incidens
– hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Incident

Ez olyan incidensre használható, mint például az akadályoztatás, letartóztatás vagy bebörtönzés, mely okirat nélkül zajlik.

3. Jövőbeli akció
– hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Future Action

Ezt akkor küldjük, amikor egy egyén a felszámolt jogi entitás ügynökeként lép fel, és a jövőben várhatóan kapcsolatba lép Önnel.

4. A rabszolgatartói rendszer támogatása (általános)
– hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Slavery Foreclosure General

Ezt bármilyen esetben küldhetjük, ha az egyén tevékenysége a RABSZOLGATARTÓ RENDSZER fennmaradását szolgálja, mely közvetetten az Ön „mérhető kárát” jelenti

5. A rabszolgatartói rendszer támogatása (egyéni)
– hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Slavery Foreclosure Individual

Ez hasonló az előző verzióhoz, azzal a módosítással, hogy ez a dokumentum megnevesít egy eseményt, ahol a kár egy másik egyén ellen irányul, s ez Önt szintén sérti.

Számla
– hivatalos forrás: Hungarian Translation of Courtesy Notice Invoice

Számla kibocsátására akkor kerül sor, amikor követelés keletkezik a Címzett cselekedete miatt.

Forrás: a dokumentumok hivatalos fordításai, így a magyar is, a Translations of CNs and other OPPT documents oldalon találhatók.

Utánközlések az OP magyar honlapon:

Alaposan és pontosan ismerd az Útmutató-t - és annak 13. oldalán megtalálható Folyamatábrán található lépéseket betartva cselekedj.

Alább a jelzett folyamatábra:

Útmutató

Kísérőlevél minta

A minta kísérőlevelet, a belátásod szerint, az adott helyzetre átalakítva, szabadon felhasználhatod.

Szerkeszthető .doc, .odt.

1. Írásbeli akciók
– Eredeti .pdf; szerkeszthető .doc, .odt; nyomtatás után, kézzel írható .pdf

2. Aktuális incidens
– Eredeti .pdf; szerkeszthető .doc, .odt; nyomtatás után, kézzel írható .pdf

3. Jövőbeli akció
– Eredeti .pdf; szerkeszthető .doc, .odt; nyomtatás után, kézzel írható .pdf

4. A rabszolgatartói rendszer támogatása (általános)
– Eredeti .pdf; szerkeszthető .doc, .odt; nyomtatás után, kézzel írható .pdf

5. A rabszolgatartói rendszer támogatása (egyéni)
– Eredeti .pdf; szerkeszthető .doc, .odt; nyomtatás után, kézzel írható .pdf

3. lépés – Számlázás

Amennyiben az Udvarias értesítés után, immár törvénytelen követeléssel jelentkezik az értesített személy, vagy az állítólagos cégtől, aláírás nélküli követelést kapsz, akkor számlázásra kerülhet sor. Néhány gondolat a helyes számlázásról.

3. lépés / A.

A már ismert, az álltólagos cég állítólagos alkalmazottja részére Udvarias értesítést küldtél.

3. lépés / B.

Az Udvarias értesítés ellenére, ugyanattól, vagy más személytől, esetleg aláírás nélküli jogtalan követelést kaptál az ügyedben.

Ebben az esetben az első már ismert és az új második személy részére egyaránt küldendő a számla, mert az első értesítés ellenére, más is bekapcsolódott a törvénytelenség fenntartásába.

Alapelv:

A konkrét ügy kapcsán aktuálisan csak egy(két) állítólagos alkalmazott jelentkezik, ugyanakkor az összes, előzőleg  már megismert állítólagos alkalmazott részére is küldendő számla.

Megjegyzés: Folyamatosan, így akár 8-10 főre is felduzzadhat azoknak száma és személye, akiknek számára számla küldendő.

3. lépés / C. - adósságbehajtó jelentkezése

Amennyiben a több Udvarias értesítés és a számlázások ellenére, a konkrét ügyedet átadják adósságbehajtónak, akkor:

  1. Az összes, eddig megismert ügyintézőnek küldendő a számla, ennek a tarifája igen magas, 10.000 uncia ezüst.
  2. Az adósságbehajtó részére is megküldendő az Udvarias értesítés.
    Az adósságbehajtó minden egyes törvénytelen követelése alapján, számlát kell küldeni az összes, eddig már ismert állítólagos cég ügyintézőjének is, – és természetesen, magának az adósságbehajtónak is.

Számla emlékeztető

Minden egyes számláról, a megadott teljesítés határidejének lejárta után, helyes, ha számla emlékeztetőt is küldesz arról, hogy a jogos követelésedre emlékeztesd a törvénytelenül eljáró állítólagos alkalmazotta(ka)t.

Alább a számla minta2013. 11. 5-én módosítva!

Szerkeszthető .doc, .odt

4. lépés – A kártérítés, mint végső eszköz

Amennyiben a UCC jogérvényesítés során az Udvarias értesítés és a számlázások ellenére, az adott egyén, aki az állítólagos cég nevében jár el, nem hagy fel a jogtalan követelésével és ezzel kárt okoz neked, akkor az okozott kár 3-5-szöröse hajtható be a kárt okozó egyénen, vagy az adott ügyben törvénytelenül eljáró egyéneken.

A UCC alapján történő eljárás után, a kártérítés is a UCC alapján történik, az ezzel kapcsolatos útmutató az

OPPT UCC Toolbox, magyarul

OPPT UCC Toolbox, magyarul oldalon található. Tanulmányozd alaposan!

Megjegyzések:

Joggal feltételezhető, hogy az állítólagos (már jogalap nélkül működő) cég állítólagos alkalmazottja, nem kívánja azt, hogy az állítólagos cég helyett, a saját maga vagyonával álljon helyt az okozott kárért, márpedig a jelzett folyamat alapján, erre is sor kerülhet...

A folyamatábrán, az „Opció 3. - Használja a UCC okiratot” megjelöléssel találod a kártérítés lehetőségét. Bízunk benne, hogy erre soha nem kerül sor, mert sokkal előbb megszűnik az ellened irányuló törvénytelen követelés.

Kitekintésül ajánljuk

Tudjuk, hogy sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet hatásos a UCC-ben rögzített jogok érvényesítése. Megerősítjük, hogy a UCC-ben rögzítettek alapjogok, a Földön ez az, aminek alapján a teljes gazdasági élet működik. Eddig csak egy igen szűk réteg használta: bankok legfelsőbb vezetői, kormányok stb. Mostantól az egyes ember is érvényesítheti a UCC-ben rögzített jogait.

Azt is tudnod kell, hogy az immár jogalap nélkül működő bankok, kormányok és nagyvállalatok, messzemenően abban a tévhitben akarnak téged tartani, hogy márpedig ők jogszerűen tartanak téged rabszolgasorban, kényszerítik tehát az „alkalmazottaikat”, hogy ezt az értésedre adják. Ismételten jelezzük, hogy kitartás, következetesség szükséges a UCC jogrend alapján történő jogérvényesítéshez, amelyhez akár az átmeneti nehézségek vállalása is szükséges.

Az alábbi forrásokat ajánljuk, hogy tájékozódj a sok országban történő jogérvényesítésekről:

Magyar nyelven küldött Udvarias értesítések: Udvariasan értesítettem

Más nyelveken küldött Udvarias értesítések: One Peoples' Public Notice Board

Freedom Stories és Freedom Stories

OPPT SUCCESS STORIES (angol nyelvű csoport a Facebook-on)

– Keress rá a Google-ben pl. erre a kifejezésre: „OPPT success

Zárszóként

Ismét megerősítjük, hogy az ezen a honlapon illetve a „hivatalos” honlapon – I UV –  megjelent összes információ kitartó és alapos tanulmányozása szükséges a teljes megértéshez és a helyes jogérvényesítéshez. Mi azt is tudjuk, hogy megéri az idő és energia ráfordítás, de a döntés a tiéd...

Egyet ne tégy: a UCC és a magyar jogrendet semmi esetre se keverd! Vagy az egyik, vagy a másik, vagy ha az a helyes, akkor párhuzamosan mindkettő.

Ha valamilyen részletkérdés megismerésében bizonytalan vagy, akkor az adott oldalhoz kapcsolódóan, vagy a fórumon nyilvánosan kérdezz és légy aktív a megbeszélés során. Igyekszünk segíteni, hogy helyesen ismerd meg a tényeket és az összefüggéseket.

Eredményes jogérvényesítést kívánunk neked!

Rovat: 
 
Forrás: op.harmoniaban.org
Horváth Sándor ajánlata alapján
 

Hozzászólás  

#3 Segítséget kérek!R Zoltán 2020-11-15 16:43
Kedves honfitársak!

Segítségeteket kérném az UCC -vel kapcsolatban!

Bárki aki rálelne a világhálón a még használható és működő linkekre, azt kérném, hogy azonnal küldje be nekem a címre vagy ide, mint hozzászólás is megtenné csak már visszatudjunk jutni a magyarázatokhoz valahogyan.
Nem baj ha más nyelven is találnátok rá hiszen már elég komolyan tudjuk a fordító motorokat is használni.

Szeretettel: >Zoli<
#2 dok.-okJagos Lina irén 2020-11-15 16:03
Tisztelt Szerkesztő!
A megjelölt dok.-okból semmi nem érhető el.
Tisztelettel: J.L.I.
#1 JOGOS VÉDELMI FELJELENTÉS AZ „ANTISZEMÉTIZMUS MOZGALOM” NEVÉBEN az Országos Rendőrfőkapitányhoz, Legfőbb ügyészhez, a Kúria elnökéhez,  az Alkotmánybíróság elnökéhez és az Állami Számvevőszék vezetőjéhezS. Tejfalussy Andráa 2019-02-16 21:17
JOGOS VÉDELMI FELJELENTÉS AZ „ANTISZEMÉTIZMUS MOZGALOM” NEVÉBEN
az Országos Rendőrfőkapitányhoz, Legfőbb ügyészhez, a Kúria elnökéhez,  az Alkotmánybíróság elnökéhez és az Állami Számvevőszék vezetőjéhez

Kérem, hogy a hazai és vagy nemzetközi hatóságok haladéktalanul helyezzék hatályon kívül a zsidókat fajirtásra felbiztató előírásokat, s addig is tiltsák be a Talmud-tanszékes MAZSIHISZ-t és egyéb zsidó szervezeteket, s rablógyilkosságra tudatos felbiztatásért helyezzék vád alá a vezetőiket.
Alkotmánysértési bűncselekmény is az ezért a népirtásért és hazaárulásért felelős személyek megtűrése a hazai közéletben. A zsidó és nem zsidó felekezetekben és egyéb szervezetekben, az államigazgatásban, a törvényhozásban, az ügyészségeken, bíróságokon, s az önkormányzatoknál is!

Szennycsatornákkal vírusfertőzött, mérgező vegyszeres ivóvizet kell innunk és életrövidítő és ivartalanító (patkányméreg) hatású kálisóval (Bonsalt, Bonosalt, Bonsal, Sara Lee, Vivega stb.) „sózott kenyeret” kell ennünk! 1950-ben Nobel díjat kapott 3 kutató, akik mérésekkel bizonyították a fajirtó hatását! Állatkísérletek szerint a 4. nemzedék lesz teljesen nemzőképtelen. Ez az Izraeli Haarec lap szerint 2050-re esedékes a nyugati férfiaknál, vagyis az izraeliták kb. két évtized múlva elfoglalhatják a „kiürített” ingatlanainkat. Állítólag, Henry Kissinger szerint, 2013-tól számított 10 éven belül feladják Izraelt. Emiatt is, az izraeliek tömegével fognak ide menekülni. Ez egy 1910-ben meghirdetett 100 éves Alliance Israélite terv is. Emellett Simon Perez néhai izraeli elnök szerint Izrael felvásárolja Magyarországot. 2010 óta liberalizáltan települhetnek be Magyarországra az izraeli cégek. A vörösiszap katasztrófa elterelte róla a figyelmet, hogy népszavazással feljogosítás nélkül engedélyezték! Közben azt is népszavazás mellőzésével engedélyezték, hogy vízum nélkül is itt tartózkodhatnak az izraeli és ukrán-orosz zsidók. Ha voltak innen elszármazott felmenőik és vagy ide szülnek gyereket, az utód nélkül kipusztult magyarok minden élettere, ingatlana az övék lehet?!

Arcátlanul antiszemitázhatnak, akik érvényben tartják a zsidókat rablógyilkosságra felbiztató, a „Jézus után tévelygőket” is „kiirtandó bálványimádóknak” minősítő, talmudi és mózesi előírásokat? Pl. lásd: Talmud Taanith 10 a. lap, Talmud Baba kamma 93 b. lap, 2 Mózes 23/20-33, és 5 Mózes 7/1-26, 2 Sámuel, Rabba bevétele stb. Nem a zsidó származás a baj, hanem a fajirtás! Meg ha pl. a 600.000 zsidó holokauszt áldozatból eddig még csak 92.000-nek a nevét derítették ki, de mindenki, a nem kiderített nevűek (utódai) részére is kifizettették a magyar néppel a kártérítést. Ki tudja mire használják? Például antiszemitázásra? És magyarországi zsidó olimpiára? Az Orbán Viktor által most meghirdetett 40 millió Ft-os lakásszerzési támogatás gyermekszülési feltételeit csak a betelepülő nemzőképes zsidók fogják tudni teljesíteni, az ivartalanított magyarok nem?! Mit szól hozzá az Állami Számvevőszék?

A mózesi-talmudi fajirtási módszereket jelenleg ellenünk is alkalmazzák! A biológiai hatás mérési stb. bizonyítékokat lásd a www.tejfalussy.com honlapomon!

Budapest, 2019. február 16.

Felelősséggel közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (1-420415-0215, an: Bartha Edit), oknyomozó méréstudományi szakértő. Néhai Bartha Béla rendőrfőkapitány és néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró unokája. Magyarország, 2621 Verőce, Lugosi u. 71., www.tejfalussy.com, , +36 20 2181408
Kód: antiszemitazokatfeljelentes190216
feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
címzett:
Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat ;
lu ;
;
;
;
Az Alkotmánybíróság ügyfélkapuja ;
Domokos László
másolatot kap:
Bene Gabor ;
"Dr. Halász József" ;
János Drábik
titkos másolat:
. . . . .
dátum:
2019. febr. 16. 20:38
tárgy:
JOGOS VÉDELMI FELJELENTÉS AZ „ANTISZEMÉTIZMUS MOZGALOM” NEVÉBEN az Országos Rendőrfőkapitányhoz, Legfőbb ügyészhez, a Kúria elnökéhez, az Alkotmánybíróság elnökéhez és az Állami Számvevőszék vezetőjéhez
küldő:
gmail.com

feladó:
Domokos László 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások