Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2020Oct25

2018. December 29., Szombat 08:20

Készülőben az ukrán offenzíva

Írta:  Csikós Sándor
Értékelés:
(10 szavazat)
Készülőben az ukrán offenzíva. Amelynek nem is titkolt célkitűzése: két irányból előretörni az orosz határig, (halálos) harapófogóba venni a közbelső területet, az ott élő lakosságot, a néphadsereg ott tartózkodó egységeit.

Az utóbbiakat összeroppantani, felmorzsolni. Az Oroszország felől érkező segélyek (segítség) útját elzárni. Ahogy elzárni a néphadsereg egységeinek visszavonulási, a lakosság menekülési útvonalát.

Így az ukrán elképzelések szerint teljesülne a minszki megállapodás egyetlen olyan pontja (a legutolsó), amelyet a kijevi junta valaha is teljesíteni akart. Azzal kezdve, persze, amit mindenki a legutolsó pontnak szánt. Miszerint a teljes határ fölötti ellenőrzést vissza kell adni a kijevi juntának. MAJD MIUTÁN A MEGÁLLAPODÁS ÖSSZES ELŐZŐ PONTJÁT TELJESÍTETTE.

Amihez Kijev viszont hozzá sem kezdett – nem is titkolva, hogy ez nincs is szándékában.

És akkor szabad a vásár!

Előzőleg behívni az „ENSZ-békefenntartókat" (így hívják az ukrán gestapó spicliportálját is: „békefenntartó / teremtő" [„Mirotvorec"]. Amely megteremti a békét. A TEMETŐ BÉKÉJÉT. A tömegsírok, a bennük elkapartak, a krematóriumokban elégetettek, a holtan (esetleg még élve) a folyókba, tavakba, mocsarakba taszítottak békéjét. A kiürült orosz falvak békéjét. Ahonnan elűzték azokat, akiket nem mészároltak le. Mely falvakból csak az marad meg, amelyek alatt nincsenek palagáz mezők. És mely falvak házai, udvartartása a Galíciából érkező, torzult lelkivilágú, elmebeteg csürhének jutnak.

Az orosz határ elfoglalásával megnyílik az út, hogy az ENSZ „békefenntartói"elfoglalhassák a Donbasszt, elmozdítsák (és letartóztassák) a népköztársaságok kormányait, lefegyverezhessék (és börtönökbe, hadifogolytáborokba – SZŰRŐTÁBOROKBA – zárhassák a fegyveres erők és testületek tagjait. ÁTMENETI nemzetközi igazgatást vezessenek be a térdre kényszerített tartományokban. És megnyissák a határokat a vérre és bosszúra szomjazó ukrowehrmacht, az SS Galiccsina mai utódai előtt.

ÉS AKKOR GYŐZ A NYUGATI DEMOKRÁCIA UKRAJNÁBAN

Ukrajna ezzel tán még a NATO- és Európai Uniós tagságra is méltóvá válik. „Európa"pedig gyönyörködhet művében. Ezt akarták! Azóta, mióta nekiláttak EGY MÁSIK ORSZÁG ALKOTMÁNYOS RENDJÉNEK VÉRBE FOJTÁSÁHOZ.

Ezek tehát a HADItervek. Próbálkoztak diplomáciai megoldással is – de azzal felsültek. Ahogy ezzel is fel fognak sülni.

Emlékezzünk régiekről! Talán ideillik majd a Szaúr Magila kurgánról készített rövid videóm. Szaúr Magila az orosz határ közelében emelkedik ki a sík sztyeppéből.

Szaúr Magila kurgán

Csikós Sándor

Forrás: oroszhirek.hu

Megjelent: 926 alkalommal

Hozzászólások  

 
Csorba Tibor
#1 Sajnos így leszCsorba Tibor 2018-12-29 13:39
Ijesztő, de egyúttal reális vízió a közeljövőről ez a cikk...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 1023
This Week: 5171
Last Week: 4695
This Month: 17554
Last Month: 18054
Total: 2496947

Belépés