20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 július 13, szombat

Izraeli katonák családostól!

Szerző: Jodli Ferenc

Családostól érkezett a napokban 4600 izraeli katona hazánkba. Vajon kinek a meghívásából? Különböző civil szerveződések kérdéseket intéztek Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz

4600 izraeli katona Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre!

Az amerikai katonaság éveken keresztül bitorolta a táborfalvai laktanyát, valamint a környéken gyakorlatozott, és használta Európa legnagyobb lőterét, a Bakony déli vonulatain (Hajmáskér).

Most azonban megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülővel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. Innen teherautók és terepjárók szállítják őket Táborfalvára. Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották.

Megkezdték a laktanya új kerítésrendszerének az építését, az erődítéseket, őrtornyokat megerősítik, modernizálják. A táborfalvai hadianyaggyár elkerülte a felszámolást, sőt ez is fokozatosan a beérkező izraeli erők felügyelete alá kerül.

Táborfalva más szempontból is fontos lehet. Értesüléseink szerint itt vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!

Az objektum felügyeletét hosszú évek óta külföldiekre bízzák. A területre belépő magyar civilek és katonák is csak kísérettel járhatnak az elzárt területen. Közülük többen láttak radioaktív jellel ellátott rakéta és egyéb szállító járműveket.

Egy neve elhallgatását kérő dolgozó azt nyilatkozta, hogy a silók léteznek, de üresek. Ennek ellent mond az-az információ is, mely szerint többezer főre akarják majd felduzzasztani a tervezett létszámot, ami már igen komoly izraeli haderő lenne Magyarországon.

Mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 4600 fős idegen haderőnek kell őriznie?

Véleményünk szerint az őrzését azért nem bízzák a magyarokra, mert a politikai vezetés nem bízik meg a magyar katonákban. Üres silókat nem kellene ekkora erőkkel védeni, s főleg nem kellene izraeli katonákra bízni.
Abban az esetben, ha a hírek igazak, és a silók valóban léteznek, és ne adja Isten, de töltve is vannak, akkor már arról van szó, hogy Magyarország, mint amerikai-zsidó csatlós, kiemelt célponttá válik az orosz katonai atom-potenciál számára!

Ezt pedig eltussolni, nem hogy kimeríti a hazaárulás fogalmát, hanem olyan magyarellenes cselekedet, melyre még büntetőjogi megfogalmazás sincsen!

Titokban akarják tartani, hogy a zsidó befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az Izraeli-Amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban.

Úgy látszik, tisztában vannak vele, hogy a civilként ideszivárgó zsidó őrző-védők már nem fogják tudni megvédeni őket. Kell a komoly katonai erő!

Civil hírújságok szerkesztőségei a kérdéseivel Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, ám mindezidáig nem kaptak válaszokat. Amint új fejleményt tudunk meg az üggyel kapcsolatban, azonnal tudatjuk olvasóinkkal.


különböző forrásokból

Beküldte: Kiss A Csaba

Hozzászólás  

#4 Javaslatok és megvitatni valókleszerelt 2013-08-27 17:12
Idézet - Kovács Péter:
Azt esetleg nem lehetne, hogy ne egy 4 évvel ezelőtti hamis cikkel borzolják a kedélyeket?
Előnyös lenne az oldal számára, ha először utánanéznének a hír valóságtartalmának mielőtt leközlik. A város polgármestere 4 éve nyilatkozott erről az "esetről", szóval még ha igaz is lenne, már nem friss az információ.


Kedves Péter,

Sokat segítene, ha megtudnád cáfolni a cikk állításait, lehetőleg pontokként. Hozzánk is ugyanaz az információ jut el mint másokhoz, mi sem rendelkezünk a cikkek igazolására alkalmas berendezéssel, munkaerővel. Többek között emiatt hivatkozunk az anyag forrására, amit ugyanott közlünk. A megjelentett cikkeket sokszor megvitatásra tesszük közé, remélve azok célszerű vitábaszállását, akik közelebbről, esetleg személyesen ismerik a szóbanforgó ügyet.

Ami a cikkek időszerűségét illeti, minden újdonság hír azok számára, akik nem tudtak róla, ha nem is minden esetben friss.

Köszönjük javaslatodat és reméljük kifogásod részletezését.
-1 #3 Vedres u. 7., 6724 SzegedKovács Péter 2013-08-27 10:41
Azt esetleg nem lehetne, hogy ne egy 4 évvel ezelőtti hamis cikkel borzolják a kedélyeket?
Előnyös lenne az oldal számára, ha először utánanéznének a hír valóságtartalmának mielőtt leközlik. A város polgármestere 4 éve nyilatkozott erről az "esetről", szóval még ha igaz is lenne, már nem friss az információ.
#2 USAErzsebet 2013-08-03 21:45
Felhaborito, hogy a zsidok mit csinalhatnak a vilagban az USA hatterevel. A zsidok lehetnek
terroristak is, merenyleteket kovethetnek el bubtet-
nul. Ok a bunosok a hirosimai es nagaszaki atom-
bomba tamadasban, egy magazinjuk kozolte. Tehat ok csinalhatnak nepirtast a vilagban barhol?
Miert beszelnek ok Holokausztrol, mikor ok csinaljak ezt?
Valoban nem lehet szavakat talalni arra, hogy a
Magyar Kormany hogyan arulhatta el az orszagot.
Vagy ertheto, ha Orban Viktor nem magyar? Es valoban megvasaroltak Ot a zsidok Izraelben?
Ez a Kormany ugyanolyan gaztettet kovet el a Magyar Nep es Orszag ellen amit a zsido kommu-nista politikusok tettek. Kiarusitottak az orszagot,
tonkre teve a dolgozok es csaladjaik eletet.
Csendes nepirtast vegeztek ezzel a modszerrel,
elhomalyositva a vilag szemet. Senki nem titakozik
az ilyen nepirtas ellen.
A zsidok megsertettek az orszag onrendelkezesi
jogat. Milyen jogon koltoznek be egy idegen orszagba a nep megkerdezese nelkul? Ez sem valt
ki nemzetkozi tiltakozast, vagy a nyugati hatalmak
sem tudnak errol, vagy ok is buntarsak ebben?
A Kormanyt le kell valtani es uj valasztasokat
kiirni. A zsidok pedig takarodjanak ki az orszagbol.
Nincs Magyarorszagon utokepes hadsereg, amelyik
ki tudna zavarni oket. Mostmar tudjuk, hogy ok a
terroristak es vilag kirabloi is. Rettenetes.
A Biblia hazugsaga a " Szent Nep"-rol eleg vilagos-
sa valik napjainkban. A vilag felrevezetve a Biblia
hazugsagai altal.
Oreg Isten! Mit latsz ebben a vilagban?
Jo lenne ha latnad, es jonnel nem keslekedve.
#1 ......Albert 2013-07-26 17:24
a silok üressek és semmi nincs bennük. teljesen elhagyatott a hely. és nem is lenne alkalmas ma már atombomba tárolásra.... nem tudom honnan tudtok ekkora badarságot összeszedni. Még GEOCACHING-elni is szoktak kijárni oda. Összvissz 1 öreg pásztor szokott arra járni. már a radarállomás fém szerkezeteit is ellopták onnan.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások