20210802
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2012 május 25, péntek

MVSZ: Patrubány Miklós a régi/új elnök

Szerző: MVSZ
2012. május 19-én tartotta négyévenként esedékes tisztújító Küldöttgyűlését a Magyarok Világszövetsége. A teljes körű tisztújítás során az elnöki tisztségre, a február 16-i határidőig három jelölés érkezett: Patrubány Miklós, az MVSZ korábbi elnöke, Rácz Sándor, az MVSZ tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke, valamint Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes személyére. Semjén Zsolt, a kormányban betöltött tisztségére hivatkozva, elhárította a jelölést.

A versenyben maradt két jelölt közül a Küldöttgyűlés több fordulós, titkos szavazással Patrubány Miklóst választotta a Magyarok Világszövetségének elnökévé (Patrubány Miklós – 105 szavazat; Rácz Sándor – 4 szavazat).

Az itt újraközölt archív-fénykép Patrubány Miklós fogadalom-tételekor, 2000. május 27-én készült, amikor  Boross Péter korábbi miniszterelnök ellenében választották meg a Magyarok Világszövetségének elnökévé.

Az MVSZ újonnan választott elnöke a következő, fogadalommal felérő szavakkal köszönte meg a bizalmat:

„Adj Lelket a különbségtételre, adj szívet a végrehajtáshoz, és erőt a befejezéshez!
Erősíts meg engem az igazságban, hogy annál inkább megerősödjem a szeretetben!”

II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem fohásza

"Úgy segítsen meg az Isten engem, hogy az igazat nem hamisítom, a hamisat nem igazítom."

A debreceni polgár esküje

Az elnökhelyettes tisztségére négy jelölés érkezett: Dr. Boór Ferenc (Magyarország), Borsos Géza (Erdély), Fuksz Sándor (Felvidék), Ladó László (Ausztrália). Borsos Géza és Dr. Boór Ferenc nem vállalták a jelölést. A titkos szavazás eredményeként Fuksz Sándor lesz a Magyarok Világszövetségének következő elnökhelyettese. (Fuksz Sándor – 95 szavazat; Ladó László – 14 szavazat). Az idén januárban elhunyt elődjéről, L. Németh Erzsébetről a Küldöttgyűlés egy perces néma csenddel emlékezett meg.

A Kárpát-medencén Kívüli Térség új elnöke Felber Zoltán (Svájc), három kontinentális alelnöke pedig: Botos László (USA) amerikai hatáskörrel, Ladó László ausztráliai és újzélandi hatáskörrel), valamint Száva Zoltán (Ausztria) nyugat-európai hatáskörrel.

A Kárpát-medence Térség új elnöke Oláh István (Magyarország), két alelnöke pedig: Borsos Géza akinek hatásköre az elcsatolt területek magyar közösségeire terjed ki, valamint Bottyán Zoltán, aki az MVSZ magyarországi megyei szervezeteinek működését hangolja össze.

A Küldöttgyűlés név szerinti, egyhangú szavazattal erősítette meg a Magyarok Világszövetsége Elnökségének két nappal korábban kiadott tiltakozó állásfoglalását, amely bűnvádi eljárást és polgári pert kezdeményez Balog Zoltán miniszter ellen, az általa nagy nyilvánosság előtt elkövetett kollektív rágalom és közösség elleni izgatás miatt.

MVSZ Sajtószolgálat

7435/120520

Megnyitva 2565 alkalommal

Hozzászólás   

+1 #4 VÁ: MVSZ: Patrubány Miklós a régi/új elnökMoldovan Bela 2012-06-05 12:28
Szivembol gratulalok az Uj elnoksegneg. Sajnos keson jutottam el ehez a hirhez betegsegem miatt. Igy most igyekszem potolni a mulasztast. A JoIsten igazsagot tett es bebizonyosodott hogy Patrubany Miklos megerdemelten volt es van valasztott elnoke az igazi Magyaro Vilag Szovetsegenek. A Teremto -Megvalto aldasai segitse az uj elnokseget minden munkajaban es minden tevekenysegeben, kuzdelmeben.Lesz meg egyszer a Szent Korona Orszganak orome es Nemzetenek boldogsaga.
+1 #3 torpapa 2012-05-26 14:46
Idézet - igazságosztó:
Hogyan lehet a Magyarok szövetségének nem magyar származású ügynöke?
Erre az egyszerű kérdésre kéne válaszolni meg arra, hogy lehet az hogy kiterjedt családi köre tölti be különböző tisztségeket?


Ezt a hozzászólást nem törlöm ki, noha semmiben sem felel meg a megfogalmazott kívánalmaknak magyarmegmaradasert.hu/.../...

Azért marad meg, mert pompásan szemlélteti azt az aknamunkát, amellyel 1000 év alatt elhomályosították szolgasorsba vetett népünk tudatát.

1. Először is a név: "igazságosztó" elég beszédes, hiszen vádaskodáson és áskálódáson kívül semmit nem közöl. Ilyen a sötét oldal igazsága, amellyel az oszd meg és uralkodj elvet megvalósítják.

2. "Nem magyar származású" állítása szintén gyakori és bevett saulista gyakorlat. Nem kell nézni, mit csinál, mit tesz le évtizedek óta az asztalra: nincs rajta sapka, és kész.

3. "ügynöke" Hát persze. Nyilván ügynök. Kedves igazságosztónk nem fárad a érvekkel, tényekkel, bizonyítással. Minek az.

4. "Kiterjedt családi köre ..." blablabla Ez utóbbi fordulat is tipikusan a kabbalista szellemi irányítók gyakori trükkje. Nem baj, hogy nem igaz, a zembereknek úgy sincs idejük kideríteni, hogy mi igaz, és mi nem. Jó sokszor és sok helyen el kell mondani, majd csak megkajolják az egyszerűbb lelkek.

Honlapunkon igyekeztünk az MVSZ-t és vezetőjét ért támadásokat (pontosabban fröcskölődéseket) tényszerű megvilágításba helyezni, ám ez nem megy végtelenségig. A magyarságnak, tágabb értelemben a gondolkodó, lelkes lényeknek az ellenfelei hatalmas erőforrások felett rendelkeznek. Az országok "adósság törlesztés" címén folytatott kifosztása 1000 és 1000 millárdokat hoz a konyhájukra, és némi aprópénzért könnyen üzemeltethetnek internetes bérkommandókat, vagy "nemzeti" weboldalakat (kurucinfok, postaimrék) amelyek segítségével erőből lenyomják a tényeket és hamis vádakat pumpálnak a gyanakvó, ám kiszolgáltatott helyzetben lévő tömegek agyába. Az egyszerű munkás, vagy egyre inkább munka és lakás nélküli magyar embereknek nincs idejük szellemi moslék előállítására és mások tudatos manipulálására, valószínűleg meg semm tennénk - már ha lenn rá lehetőségünk, akkor sem.

Fontos szem előtt tartani, hogy az emberiség még gondolkodó része ellen folytatott háború szellemi, tudati szinten folyik. Rendkívül sikeres háborút folytatnak ellenünk, ám jó, ha tudjuk: amit igazán akarnak, azt semmilyen eszközzel nem vehetik el tőlünk, csakis önként adhatjuk oda. Biztosan vannak a MVSZ-ben ügynökök, mert hatalmas erők mozdultak meg ellenük, és mammón istennek egyre több híve van a Földön. Az MVSZ egyelőre értünk, valamennyiőnkért dolgozik. Érdekes módon azokért is, akik fújnak és és még a gyűlölködők családjába tartoznak. Egyszer mindenkinek felvirrad a Napja, addig pedig jó tanulást kívánunk!
törpapa
#2 igazságosztó 2012-05-26 13:53
Hogyan lehet a Magyarok szövetségének nem magyar származású ügynöke?
Erre az egyszerű kérdésre kéne válaszolni meg arra, hogy lehet az hogy kiterjedt családi köre tölti be különböző tisztségeket?
+1 #1 Farago Atilla 2012-05-26 04:09
Orulok,hogy Patrobany Miklos vallalja a jovoben is a MVSZ elnokseget, barmennyire is akadalyozzak a sotet oldalrol hitvany emberek. Kivanok neked erot egesseget es kitartast Miklos a tovabbi kuzdelmekhez is es higgyel benne,hogy az aranykori emberek ideje hamarosan eljon es ujra magasra emeljuk az igassag zaszlajat.
Oszinte tisztelod,
Atilla

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások