20210803
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2012 február 14, kedd

MVSz Hírek - Tagad a támadó

Szerző: MVSZ Sajtóiroda

Nem csak a magyarokat, hanem valódi érdekvédelmi és -képviseleti szervezeteinket is támadják, mocskolják. Jellemző módon, az elkövetők nem vállalják fel "nemes" cselekedüket, hanem sunyi módon a nemzeti vagy annak álcázott, uszító portálokon teszik közzé alantas rágalmaikat. Patrubány Miklós, az MVSz mostani elnöke bírósághoz fordult a személyét ért rágalmazások miatt.

Személyes meghallgatást tartott a mai napon a Pesti Központi Kerületi Bíróság rágalmazás vétsége miatt Kvacskay Károly feljelentett ellen indult büntetőügyben.

Fent nevezett K.K. neve alatt, 2010. október 7-én a kuruc.info hírportálon egy súlyosan rágalmazó írás jelent meg „Válasz a tegnap megjelent „Vádat emeltek Kvacskay ellen" című MVSZ-sajtószolgálat hantájára: Vádemelés, vagy hamis vád és hamis tanúzás?" címmel.

A rágalmazó a Magyarok Világszövetsége elnökét idegen titkosszolgálat ügynökeként ecseteli, és tételesen felelőssé teszi egy állítólag utána nyomozó televíziós riporternő haláláért.

A mai személyes meghallgatáson megjelent K.K. és védőügyvédje – aki nem más, mint Geönczeöl Gyula fia. Mindketten tagadták, hogy K.K.-nak köze lenne a kuruc.infon is megjelent rágalmazó íráshoz, holott annak aláírója maga K.K. Azzal védekeztek, hogy a kuruc. info hírportálon bármi megjelenhet, és nincs bizonyítva, hogy az írás szerzője valóban K.K. lenne. Éppen ezért K.K nem is hajlandó az ő nevében a kuruc.infon megjelent rágalmazó írás miatt bocsánatot kérni. Ezek után az eljáró bíró felvette a vádlott személyes adatait és következik a büntetőper érdemi része.

A személyes meghallgatás keretében Patrubány Miklós átadott a bíróságnak egy újabb súlyosan rágalmazó írást, amelyet a világhálón Az MVSZ-ből Kizártak Sajtóirodája című fedőnév alatt köröznek. A 2011. december 14-én közzétett gyalázatos iromány címe: Iszonyatos erősségű fejrúgásokkal próbálták megölni Kvacskay Károly Magyarok Világszövetsége elnökjelöltét. Az iromány nem kevesebbet állít, minthogy az MVSZ elnöke bérelt volna fel gonosztevőket, akik életveszélyesen helybenhagyták volna K.K-t. Az iratot az MVSZ elnöke azzal a szándékkal is adta át, hogy K.K. és Geönczeöl Gyula, akik évek óta azzal tüntetnek, hogy őket az MVSZ-ből kizárták, határolódjanak el a benne foglaltaktól. Az elhatárolódás elmaradt.

A december 14-én közzétett rágalmazó irományt megfelelő megvilágításba helyezi az a tény, hogy K.K. négy nappal később, már az „iszonyatos erősségű fejrúgások" okozta sérülésnek semmi jelét nem mutatva, így válaszol írásban az őt megidéző bíróságnak: „...sajnos nem tudok megjelenni. 2012. január 3-án még a jól megérdemelt szabadságomat töltöm."

K.K., G.Gy. és Az MVSZ-ből Kizártak Sajtóirodájának hitelessége az olvasók megítélésére tartozik.

Forrás: MVSz Sajtószolgálat

Megnyitva 2174 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások