20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 január 30, hétfő

Patrubány Miklós és Molnár V. József találkozója

Szerző: MVSZ

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke fogadta Molnár V. József magyar néplélek kutatót. Az egyórás megbeszélésen az MVSZ elnöke ismertette a Magyarságtudományi Egyetemmel kapcsolatos terveket, és meghívta Molnár V. Józsefet az egyetem szervező bizottságába, aki a felkérést elfogadta.

Egyetértésének aláhúzására Molnár V. József, aki egyben a Magyarok Szövetsége (MSZ) szakrális vezetője, bejelentette, hogy az MSZ november végén esedékes tisztújító gyűlésén is képviselni fogja azt, hogy az MSZ által tervezett képzést a Magyarok Világszövetsége által életre hívandó Magyarságtudományi Egyetem keretében végezzék.

MVSZ Sajtószolgálat - 7335/111109

Hozzászólás  

+1 #1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.Tejfalussy András 2012-09-12 13:16
Kód: obama-orban-fajirto-stop-so-program-120912

Tisztelt Hölgyek és Urak!

A honlapjaimon megtalálható az a cikk is, amellyel a Népszabadság lap, laza címekkel (sunyi)publikálta, hogy életrövidítő, gyilkos hatású az NaCl konyhasó csökkent pótlása és a káliumot túladagoló, kálisóval kevert étkezési sók is, s hogy az egész egy kutató, bizonyos Lewish Dahl hatáskalibráló mérésein alapul, amelynek a patkánykísérleti eredményeit hamisan számolták át emberre, vagyis csaltak. Az élettanilag optimális fiziológiás mértékű NaCl pótlás, lásd a Ringer fiziológiás infúziós oldat összetételét és bejuttatási sebességét és adagjait, egy felnőttnél 2 liter desztillált vízzel 18 gramm NaCl konyhasó, 4 literrel pedig 36 gramm. A kálisó/konyhasó arány: 1/30. A magas vérnyomást okozó NaCl helyesen átszámolva a patkánykísérletekből, napi 500 gramm vagy még több. Eme csalók a tényleges szükséglet tízszeresére növelték az élelmiszerekkel bejuttatott káliummennyiséget. Újabban kóser étkezési sóként is már tiszta KCl káliumkloridot árusítanak, Bonsalt (jósó) hamis elnevezéssel. A kálisó kivégző méreg, ha megemelt dózissal, gyorsan jut be a vérbe. Már sokszor írtam Barack Obama címére, hogy állítsa le ezt a STOP-SÓ programként hazánkban is folytatott zsidó népirtást, amelyet az USA-ban is alkalmazása ürügyén folytat jelenleg a magyarországi kormány.
Szerintem a csaló kutatók éppúgy átverik őt is, mint Orbánt és Ádlert, és sajnos hazánk lakossága nagy részét. Hazánkban már a tiszta NaCl konyhasó gyógyszertári árusítását is betiltotta a bűnszervezet.
Elintéztük ugyan, hogy egy vállalkozó szerezze be a HUNGAROPHARMA, gyógyszertár-ellátó cégtől a megfelelő tisztítási technológiával megtisztított, ún. "gyógyszerkönyvi tisztaságú", több, mint 99,5% NaCl tartalmú konyhasót, (www.tisztaso.hu), De nem ez a legjobb megoldás, hanem az, hogy börtönbe zárják a zsidókat is kálisóval mérgeztető rabbikat.

Ezen STOP SÓ programmal folytatott zsidó népirtás főbb dokumentumai a www.aquanet.fw.hu honlapon és annak folytatásain, a www.aquanet1.net76.net, és a www.aquanet-apla.atw.hu honlapjainkon tekinthető meg.

Aki szeretne a felvilágosító dokumentumok magán-email-hálózat segítségével terjesztésében segíteni, kérem, hogy személyesen keressen meg. E-mail: , mobil: +36 20 2181408.

Verőce, 2012. 09. 12.

Tisztelettel: Tejfalussy András

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások