Print this page
2022 május 19, csütörtök

Vélemény a jelenlegi fegyvercsörtetések nyomán

Szerző: Vinczer S. Péter

Ukrajnára ilyen formában nem lett volna szabad kitérni. Az oroszokra még sokáig szükségünk lesz, az USA messze van, és minket is és mindenkit cserben hagy. Áder elnök ur tapasztaltabb, soha nem tett hasonló nyilatkozatot, állásfoglalást. Nem tudom valaki aki tapasztaltabb elolvasta-e a …. (……..Katalin) beszédjét? / Ha nem az Oroszország gyengítése volna cél, akkor fegyver embargóval segítenék, és összefognának Ukrajna nácitlanitásában, és felszabadításban a zsaroló azovisták terroja alól. Péter  

Az Azovi ezred hálójában

Ha szeretnénk tudni, hogy ki/kik mozgatják a bot végén a kalapot, akkor vissza kell tekinteni a múlt század harmincas évekéig, de nem árt ismerni Ukrajna-Rusz történetét amely hasonlóan a második magyar honfoglalás körül kezdődött.

Elégedjünk meg azzal, hogy az első világháború alatt, és utána létrejött a Szovjetunió.

193O-ban a szovjet vezetés döntése alapján építették ki az Azovistal vasgyárat. Ebben az évtizedben volt a nagy kolhozosítás, amelybe az ukrán földművesek nem akartak belemenni. Sztálin válasza kegyetlen volt, összeszedték az összes gabonát, még a vetőmagot is. Aki egy szem gabonát a rakodásnál felvett, azt a helyszínen lelőtték. A menekülőknek sem kegyelmeztek. Nem csoda, hogy a II. Világháborúban a németeket felszabadítóként üdvözölték, és önkéntesek sokaságából létrejött az Azovi ezred. A visszavágás olyan kegyetlen volt, hogy a németek sokalták, és nem vettek részt, elfordultak az orosz, a lengyel a zsidó lakosság irtásától, a kínzásoktól a csonkításoktól, ami a kannibalizmusig vezetett.

Mindezt az oroszok dokumentálták, és Sztálin félve, hogy az ukránokat egy szálig kiirtják az oroszok, titkosította az adatokat. Putyin elnök úr nyilvánosságra hoztaAz Azovi ezred újraéledt, és Steven Banderának nemzeti hősként szobrot állítva tisztelik. Valójában Ukrajnában az igazi élet-halál hatalmat az azovisták képviselik.

A Majdanon megpuccsolták Janukovics kormányát, aki nem írta alá az EU csatlakozási kérelmet. Menekülnie kellett. A Majdanon a mesterlövészek kiléte soha nem tisztázódott, de ismerve a szláv gondolkodást nagy a valószínűsége, hogy azovista ukránok voltak.

Ugyanez a forgatókönyv szerint a civileket, és a civil létesítményeket maguk az ukránok pusztíthatják, hogy ezzel az oroszokat sározzák, és kivívják a nyugat szimpátiáját, és a segélyeit.

Az orosz katonáknak tilos a civilekre lőni, gyilkolni. Ezért pajzsként használják őket az ukránok.

Egy magasrangú ukrán nyugalmazott katonatiszt szerint nagy hiba volt az Azov ezredet beolvasztani az ukrán hadseregbe... szerinte mindet ki kellett volna végezni.

Neki van igaza, mert ez a terrorszervezet a markában tartja a politikusokat, a hadsereget, a rendfeltartókat, és az egész lakosságot. Aki merészel kritikát megfogalmazni, ezzel oroszpártivá válik, és egyszerűen legyilkolják.

Ez az oka annak, hogy nem fogadta az orosz lakosság felszabadítóként az oroszokat. Talán tanultak a mi történelmünkből is, hogy mi lett azokkal, akik a visszatérő magyar területeken virággal, és beszédekkel fogadták a honvédjeinket!

A Minski Négy hatalmi értekezlet próbálta rendezni az Ukrán válságot. Porosenko nem írta alá, mert az azoviak megüzenték, ha aláírja megölik. Zelenszkijnek kötelet ígértek, ha aláírja.

A nép tudja, hogy nem nyithatják ki a szájukat, mert levadásszák őket, és mindenki félti a családját nem csak magát!!!

Az azoviak tudják, hogy nekik nincs a megadásukkal menekvés! Befészkelődtek az Azovstál atombomba biztos alagút barlangjaiban kialakított rendszerbe. Egyébként ezt a létesítményt használta fel a NATO a titkos bio laboroknak, ahol katonai célokra fejlesztettek ki tömegpusztító fegyvereket NATO irányítással. Az onnan menekülő amerikai, és kanadai generális élvezi most többek között Moszkva vendégszeretetét. Ami az embertelenség tetőfoka, hogy az ukrán lakosságon végeztek kísérleteket.

Tudott, és ismert, hogy 2o14-ben ezrével gyilkolták az orosz embereket megtorlásként a demokrácia jegyében a Krim visszacsatolásakor. Kérdem én, azok, akik most krokodil könnyeket ejtenek az ukránok szenvedésein, hol voltak 2014-ben?

Zelenskij egy szerencsétlen fogoly az azovisták hálójában. Nincs kiútja, mert ha lemond megölik, ha nem azt csinálja amit mondanak neki, megölik.

Az én félelmem az, és arra alapozom, hogy az azoviaknak emberek, történelmi épületek feláldozása a NATO háborúba való bevonásáért nem számít. A halott nem mondja meg hogy mi történt vele, kik lőtték agyon... az épületet sem lehet vallatóra fogni, hogy kik lőttek bele.

Kinek az érdeke? A oroszoknak nem. de nagyon is érdekük, hogy a NATO ne kapcsolódjon bele a háborúba. De mi történik akkor, ha megismétli magát a történelem, és Kassa bombázását ismételve az Ukránok belőnek egy-két rakétát Lengyelországba???? Meg lesz az ok hogy katonailag is beavatkozzon a NATO. Szerencsére ettől félnek, de Amerikának semmi sem drága, messze van, és bízik a rakétaelhárító fegyvereiben, ami nem biztos, hogy biztos az oroszok legújabb szuper rakétáikkal szemben.

Addig viszont jó terep az új fegyverek kipróbálása élesben, ontják nyakló nélkül, és a számlák akkorák lesznek, hogy ha meg is nyernék a háborút az ukránok, generációkon keresztül nyöghetik.
Köztudott az ukrán vezetés velejéig korrupciója, a gyermek kereskedelem, a szervkereskedelem, a prostik külföldi "munkavállalása!" és nem utolsó sorban az új nácizmus virágzása.

A nyelvtörvény csak a jéghegy csúcsa!!! és akkor a Genfi hadifogolytörvény lábbal tiprása, a térden lövések a csonkítások, kasztrálások, az elvéreztetésről, a halott gyalázásról még nem is beszéltünk. Hogy hogy ez sem számít?? Ilyen rezsimet kell támogatni???

Ha én politikus lennék egy ilyen rezsim mellett nem tennék nyilatkozatot, mert nagyon kellemetlen lesz, amikor az oroszok nyilvánosságra hozzák az igazságot, megszólaltatva a foglyaikat, és feltárva a bizonyítékokat. Az oroszok a saját portájukon söprögetnek, nem úgy mint az USA a "demokráciaexportjával" maga után hagyva romokat és az árvákat a nyomorúságot.

Szomorú, hogy a nyugat mindezt elnézi, mint annó Sztálinnak, az ankle Joe-nak, és nem fognak össze felszabadítani az ukrán népet a terrorista Azovi ezred hálójából! Félek, hogy Pearl Harbor mintájára az azovisták provokációt hajtanak végre, és az USA beavatkozik...

Az olcsó iraki kőolaj árát már élvezzük, 2 dolláron felüli áron Kanadában.

Vinczer Péter

peter vinczer
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beküldte: Antal Miklós
Kiemelések és külalak Zolitól