20220815
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 március 10, csütörtök

Figyelem !!! A WHO hatalomra tör az ország és a világ felett

Szerző: Világháló

A WHO mint "meghatalmazott világkormány"? A nemzetállam megszüntetése? Az ukrajnai háború árnyékában a WHO - a nyilvánosság számára észrevétlenül - egy nemzetközi jogilag kötelező érvényű "nemzetközi megállapodást készít elő a világjárványok megelőzéséről és ellenőrzéséről".

A genfi tárgyalások már megkezdődtek. Eredetileg 2022. május 1-jére tervezték a "hatalomátvételt", azaz a WHO mind a 194 tagállama ekkor kénytelen lenne végrehajtani a WHO által elhatározott intézkedéseket, például a zárlatokat vagy az általános kötelező védőoltásokat.

A Concilium Europa 2022. március 3-án kelt új memoranduma azonban jelentősen késleltette a folyamatot.

Eközben a WHO ezen új "világkormány-megállapodásának" munkatervezete a tervek szerint 2022. augusztus 1-jére készül el a további belső tárgyalásokra. Lásd ezt.

"A világjárvány megelőzéséről és a felkészültségről szóló nemzetközi szerződés" 

"Amikor egy világjárvány lecsap, mindenki sebezhető." 

A Tanács 2022. március 3-án határozatot fogadott el, amelyben felhatalmazást adott a világjárvány megelőzéséről, a felkészültségről és a reagálásról szóló nemzetközi megállapodásról szóló tárgyalások megkezdésére.

Az e nemzetközi eszköz kidolgozásával és megtárgyalásával megbízott kormányközi tárgyaló testület 2022. augusztus 1-jéig tartja következő ülését, hogy megvitassa a munkatervezettel kapcsolatos előrehaladást. Ezt követően 2023-ban a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek jelentést nyújt be az elért eredményekről, azzal a céllal, hogy az eszközt 2024-re elfogadják.

Az "Európai Unió Tanácsa" szerint a WHO által szükségesnek tartott vállalást hivatalosan azzal az ürüggyel indokolják, hogy a nemzetközi közösségnek még jobban fel kell készülnie az esetleges jövőbeli világjárványokra és azok összehangolt ellenőrzésére (2). Az "Epochtimes" március 5-i száma szerint úgy tűnik, hogy az EU, valamint olyan magánszereplők, mint a Rockefeller Alapítvány és Bill Gates az ötletgazdák (3). Az elmúlt két év járványügyi tapasztalatait tekintve ez jelzésértékű arra nézve, hogy mire számíthat a világ.

A megállapodás alapja a WHO alapszabályának 19. cikke. Ez kimondja, hogy a WHO Közgyűlése kétharmados többséggel minden tagállamra nézve kötelező érvényű megállapodásokat fogadhat el. A nemzetállamok ezután már nem dönthetnek szuverén módon arról, hogy milyen járványvédelmi intézkedéseket kívánnak bevezetni.

A nemzetállam eltörlése egyúttal az alapvető és polgári jogok elvesztését is jelenti.

A neves német-brit szociológus, publicista és politikus, Ralf Dahrendorf már évekkel ezelőtt figyelmeztetett erre:

"Aki feladja a nemzetállamot, az ezzel elveszíti az alapjogok eddigi egyetlen hatékony garanciáját. Aki ma a nemzetállamot nélkülözhetőnek tekinti, az ezzel - ha akaratlanul is - a polgári jogokat is nélkülözhetőnek nyilvánítja." (4)

Egy ilyen messzemenő kérdésben azonban az utolsó szót a népnek kell kimondania: egy ország minden választójoggal rendelkező polgárának meg kell adni a jogot és a lehetőséget, hogy népszavazáson kifejthesse véleményét.

Szakértői javaslat minden állam kormányának

Dr. Stuckelberger, aki több mint 20 éve dolgozik a WHO-nál, a "greatreject.org" szerint a következő javaslatot tette:

Minden ország küldjön nyilvános tiltakozó levelet a WHO-nak.

A "kormányok" írjanak egy levelet, amelyben közlik, hogy az emberek nem fogadják el, hogy az egészségügyi miniszter aláírása népszavazás nélkül döntsön emberek millióinak sorsáról. Nagyon fontos, hogy ezt a levelet minden ország küldje el a WHO-nak Genfbe.

A WHO minden országot arra kér, hogy 2022 májusáig hajtsa végre az intézkedéseket [ezt a követelést időközben 2024-re tolták ki, lásd ezt].
Eddig csak az oroszok küldtek ilyen elutasító levelet (5).

A nemzetközi jog nem engedi meg, hogy az ENSZ szabályozása az egyes országok alkotmánya felett álljon.

Ez igaz a WHO-ra is, amely egy ENSZ-szervezet.

WHO 1

Megjegyzések

(1) [Frissített angol nyelvű változat]

https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

(2) https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

(3) https://www.epochtimes.de/politik/ausland/globaler-pandemievertrag-der-who-kann-nationale-verfassungen-aushebeln-a3744145.html

(4) https://weltwoche.ch/daily/im-schatten-des-uktaine-krieges-werkelt...ns-sollen-zum-neuen-instrument-der-internationalen-politik-werden/

(5) https://greatreject.org/who-is-world-government-power-grab/

Forrás: Pokol a földön

Megnyitva 1066 alkalommal

Hozzászólás   

#3 A WHO az ország és a világ feletti hatalomért nyúlR Zoltán 2022-03-12 21:34
A WHO mint „meghatalmazott világkormány”? A nemzetállam felszámolása?
A Global Research összes cikke 51 nyelven olvasható a kezdőlapunk felső szalaghirdetésén található „Webhely fordítása” legördülő menü aktiválásával (asztali verzió).

A Global Research Daily Newsletter (kiválasztott cikkek) megtekintéséhez kattintson ide .

Látogasson el és kövessen minket az Instagramon a @ globalresearch_crg címen és a Twitteren a @ crglobalization címen .

Először a Global Research publikálta 2022. március 7-én

***

Az ukrajnai háború árnyékában a WHO – a közvélemény által észrevétlenül – egy nemzetközi jogilag kötelező érvényű „nemzetközi megállapodást készít a járványok megelőzéséről és leküzdéséről”.

A genfi ​​tárgyalások már megkezdődtek. Eredetileg 2022. május 1-re tervezték a „hatalom átadását”, vagyis a WHO mind a 194 tagállama kénytelen lenne végrehajtani a WHO által elhatározott intézkedéseket, például a zárlatokat vagy az általános kötelező védőoltást.

A Concilium Europa 2022. március 3-án kelt új memoranduma azonban jelentősen késleltette a folyamatot.

Eközben a WHO új „kormányzati világmegállapodása” munkatervezete a tervek szerint 2022. augusztus 1-jén készen áll a további belső tárgyalásokra. Lásd ezt .

www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Forrás és a részletek:

www.globalresearch.ca/world-health-organisation-world-government/5773138
#2 Hunor Hun jelentése: Vajdahunyad várnál megjelent kb 85.000 felébredt magyar emberrelR Zoltán 2022-03-12 20:59
Drága Magyar Testvérek, Embertársak!

Ez egy többszörösen beágyazott levél, mivel igyekszem minél több kedves ismerősnek - és Samu Ferenc eje ikon jóvoltából - néhány ismeretlennek is elküldeni a lényeget. A lényeg a mellékletekben olvasható (addig tekerjetek lefelé!), { Mellékletet nem-találni / Zoli } s az, hogy a mai napon majdnem sikerült önrendelkezésünket kivívni a Vajdahunyad várnál megjelent kb 85.000 felébredt magyar emberrel. - Gyönyörűséges volt ma magyarnak lenni bonyhádiakkal, fehérgyarmatiakkal és szigetváriakkal, mert külső különbözőségeink ellenére mindannyian egyek voltunk ott, mert a Teremtő Jó Isten, hazánk, családunk és az élet szeretete hozott össze minket.

De ez nincs meg a lakosság 1 %-a, amit a rendőrség elfogad, jegyzőkönyvez, megküldi az ENSZ-nek, és elindítható egy 2X180 napból álló alkotmányozási folyamat, amivel a nagytőke uralmát rajtunk gyakorló politikai garnitúrának végképp felmondhatunk, s felelősségre vonhatjuk őket pl. a 2 évig hazudott "pandémia" terrorja és az oltásba belerokkantak és meghaltak miatt.
Holnap, azaz március 13-án elegen kell legyünk ehhez, mert különben olyan világot csinálnának nekünk Big Reset-ék, hogy mindannyian belepusztulunk. S ez nem költői túlzás! Ébresszetek minél több jóakaratú, még gondolkodni képes, életösztöneitől nem megfosztott jóbarátot, ismerőst, szomszédot, mindenkit!! S nem érdekel, nem érdekes, hogy ki miből és hogyan él, mi a szakmája, eddig melyik színű és szagú pártra szavazott megvezetettként és megtévesztettként, oltott -e vagy sem, egyenruhás -e vagy sem, az a kérdés, hogy akar -e egy élhető világban élni, ahol nem az erőszak, hanem a hit-remény-szeretet hármasa, az egymás segítése és tanítása a mindennapok munícióját.

Tehát holnap délelőtt 10-től ki a síkra, meghalni sem kell, mint apáinknak, őseinknek, csupán elegen meg kell mutatnunk, hogy elegünk van a zsarnokságból, élni akar a magyar - s majd utánunk minden nép - a Teremtőtől kapott egyedi csodás életével, amivel csupán Istenünknek van joga rendelkezni, más embernek nem! (S különösen nem azoknak a sátánfattyaknak, akik mindannyiunk elveszejtésére törnek.)
#1 Bertalan Attila 2022.03.11R Zoltán 2022-03-12 14:16
Bertalan Attila is ismerteti a WHO határozatairól Diktátumokat amit a a világ 194 tagja számára készült egyetlen egy ország kivételével aki jelezte, hogy nem ismeri el a WHO-t

youtu.be/ctjwgITWr8k?t=604

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások