20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 február 15, kedd

Szerintem szükségünk van egy Nemzeti Minimumra!

Szerző: Zoli

Engedjétek meg, ha még ily távolról is, de tiszta szívvel és magyar lélekkel kísért összehívott gyülekezetekről a videós felvételeket megnézve véleményt mondjak arról amit innen én láttam és látok. Mondanivalóm nem biztos, hogy tetszeni fog mindenkinek főleg azoknak nem akikre illene az előrángatott "ing". De mint mondani szokás: Akinek nem inge ne vegye magára!

Nyílt levelem a változást akaró Magyar Nemzetünkhöz szóló szervezőkhöz!

Mondanivalóm, véleménynyilvánításom a mostani néhány napos februári hónapban a különböző szervezők által rendezett összehívásokról, tüntetésekről, békemenetről, más szervezetek kinyilatkozásairól és annak hatásairól fogok szólni.

Több kritikát, de elismerést is kaptam a rövid beszámolómra amit közzé tettem a honlapon. Ezek a levelek magánlevelekben jöttek, amiről írásomban röviden majd említést is teszek.

Mondanom sem kell, hogy sokhelyen az ütötte a ki a biztosítékot, hogy idéztem a videó címéből, hogy "BERTALAN ATTILA MEGCSINÁLTA ..."

Az igazság az, hogy drukkoltam is a rendezvénynek amikor láttam, hogy sokan vannak és szaporodnak állandóan. Tehát valamit adott amit másik gyülekezetek nem!El kell ismerünk, hogy Attila eltalálta mit kér vagy akar nép... Nagy támogatottságot élvez azok közül akik úgy érzik szónoklataiban arról szól amit hallani akarnak. Kár, hogy hozadékok is vannak beszédében ami nem illik oda.

Például egyik olvasónk arra kér, hogy a honlapunkon segítsek én is felhívni a magyarság figyelmét a legközelebbi megismételt gyülekezeti felhívásban (amit még egyenlőre nem tudják mikor lehetne a legjobb) ami majd szintén önrendelkezési jogunk visszaszerzéséről szólna, valamint a törvénytelenül létrehozott, alkotmányellenes alaptörvény megszüntetésére irányul. Annyit ismertettek velük a szervezők, hogy még a választások előtt megszeretnék szervezni újra a tüntetést.

Ez az egyik ok ami végett "tollat" ragadtam. 

Tisztelt úgynevezett Rend-SzerVáltók vezetője, aki Vajdahunyad Várhoz hívtad követőidet. Először is itt neked írok mivel Te is (velem együtt) nagy sikernek ítélted és határoztad meg a valóban békés és dicséretre méltó önfegyelmezett magyar nemzeti tömeget. El kell ismernem, hogy igazat kell adnom, le a kalappal az összesereglett emberek békés tüntetők előtt! Szerintem az is nagy siker, amennyiben az általad elmondott drónok által megállapított létszám-felbecsülések ha igazat mondanak akkor még-nagyobb megbecsülést érdemelnek tőlünk is akik ilyen nagy távolságokból is (mint én is Svédországból) kísérhettük / kísérjük az úgynevezett "élőzéseket" az ott lévő emberek cselekedeteit, az ott történteket közvetlen élőben láthattuk... Köszönjük az "élőzőknek"!

Visszatérve a felbecsült 31 000 létszám megállapításra, és ha elfogadom, hogy a drónok jól számoltak, akkor ez több kérdést vet fel bennem.

Ugyan mennyi lehetett volna a létszám, ha a szervező mindég csak arról beszélt volna amire szüksége van/volt a jelenlevő már jogaiban is eltiport magyarságnak? Ha mondjuk nem személyeskedett volna, ha nem ácsarolt volna másokat, még ha akartlanul is tette, de evvel szerintem ártott mindenkinek föleg saját magának ezekben a kicsit a nemzetet megosztó felhívásaiban. Már a kezdetek kezdetén, ha nem mondott volna olyan dolgokat más szervezőkre köztiszteletben álló személyekre ami sértödést és ellenszevet is szült, ami végett végett még én sem mentem volna arra a gyülekezetre amit Ő (propagált) hirdetett meg. Belezagyvált sok ellenségeskedést mintha  már kezdetektől fogva ez lett volna a terv. Olyan érzésem támad az ilyen beszúrt kritikákkal, hogy nem odavalók voltak. Nem szabad senkinek, nem engedhetjük meg és nincs is joga senkinek megosztani a nemzetet főleg nem most ebben a nehéz időszakban! Könnyen lehet, hogy azok akik közvetlen jelen vannak nem veszik fontosnak az ilyen becsomagolt kritikákat más szervezők vagy élőzők ellen de akik több videót megnéznek megtalálják, hogy sok a szemelyeskedés.

Így szerintem legalább:

Kedves Szervező, a legkevesebb amit tenned kellene, talán elnézést kellene kérned az általad megsértett más csoportoktól, azok szervezőiktől akiket bármivel estleg megsértettél, (általad is ismert és ismeretlen) a többszörösen megkérdőjelezhető mások állítólagos megalázások végett, pl azt is meg kell/ene magyaráznod miért utasítottad el mondjuk Az Orvosok a Tisztelánlátásért tagjainak közelítését? Egyszerűen mit keresnek azok a magyarázatra szoruló mondatok ott ahol a nemzethez szólsz és az összefogásról szónokolsz?

Nekem szilárd meggyőződésem, hogy azok közül akik megjelentek a Vajda Hunyad-vár  terén azoknak szerencsére legalább a 60% nem tudott vagy nem fogta fel az önjelölt szervezőjük más magyarok lehetséges alaptalan megbélyegzéseiről állított dolgokról. Ha ezek a vádak nem keveredtek volna bele a hívó kéréseidbe, szerintem nem ennyien lettek volna, azon a téren, hanem bizonyosan legalább még ötszöröse, de lehetséges, hogy tízszerese is lett volna. 

Ezért a következőket javaslom neked a fő-szervezőnek, ha továbbra is az élen akarsz maradni és sikerrel szeretnéd folytatni ugyanezt, akkor először is le kell ülnöd mondjuk Patrubány Miklóssal egy-asztalhoz elöször is bocsánatot kell kérned mint MVSZ elnökétől és minden MVSZ tagtól is mivel az elnök mellett ott áll szinte a teljes tagszám (ami nem kevés). Lehetséges, hogy a követőid látni szeretnék és bebizonyosodni, arról, hogy bármit megteszel az összefogásért a nemzet érdekében. 

Az én véleményem szerint ha nem sértetted volna meg légből kapott vádaskodásaidat (hiszen szerinted is jogállamra van szükség amiből az következik, hogy senki nem bűnös még nem bizonyosodik be a bűnössége) akkor onnan is kaphattál volna jó néhány embert a térre.

Azt sem értem minek kell - kellett a legtöbb videós felvételeibe belefoglalni bármi "vádaskodásokat"? Mi hasznot láthattál bárki megbélyegzésében, rágalmazásában, akár meg is említésében? Minek kellett pl. B. Cs-t belekeverned akit nem is ismersz vagy G. Á.-t lemondani a videódban? Mi hasznot látthattál ebből? A közönséged nem ezt akata, akarja hallani! Kár ezekért a mondatokért mert Te vagy az egyedi aki megtalálta nép és a nemzet érdekeit, így a tömeg kísér és veled van és gratulálok!

Ha a magyar nemzet összefogása a cél, akkor minden mást félre kell tenni az-utánra amikor már kivívtuk magunknak az önrendelkezést, de azt nem szétszóródva külön külön helyeken kell tenni, hanem egy akarat egy helyen mindenkitől! MINDEN CSOPORT ÜLJÖN EGYETLEN EGY KEREKASZTALHOZ és MEG KELL HATÁROZNI A NEMZETI MINIMUMOT amiben mindenki egyaránt érdekelt. 

Induljunk ki onnan, amit Ti is azt hirdettétek, hogy minden hatalom a népé, valamint ha az alaptörvény közjogilag érvénytelen és erre épülő törvények is érvénytelenek akkor ha innen tovább lépünk, és az ENSZ szerint minden népnek nemzetnek joga van az önrendelkezésre és ha az alapokmánya valóban garantálja azt amit Ti is felolvastatok, hogy az aktív állampolgárok 1%-a (100 000 MAGYAR) EGY HELYEN EGY IDŐBEN EGYSZERRE TÖRTÉNŐ VÉLEMÉNY FORMÁLÁSA ÖNRENDELKEZÉSI JOG VISSZAVÉTELÉRŐL LEHETŐSÉGÜNK lenne ARRA, HOGY SAJÁT KEZÜNKBE VEGYÜK A SORSUNKAT! 

Meg kell találni minden egyes csoport vezetőit, megtalálni egy minimumot, amit mindenki akar, megcáfolni az esetleges "hamis vádakat" stb.

kubinyi Bertalan

Egyik tudósítom küldte be ezt a leleplező riportot. Ezt a ripportot utólag kaptam
 
Kubinyi felhívta Eva Maria Barkit, és ő elmondta,valamilyen szervezet,ami az alkotmányok tagadására uszít,ennek tagja lehet nálunkis az összes 89 esező,meg alaptörvénytagadó,és a 100 ezer emberes duma is csak orbitális hazugság,dehát ezt mi már 10 éve tudjuk ! 
A másik linken egy hívásvan,valaki felhívta az Enszt, és kiderült a nevét se hallották soha a Bertalannak ! 
 

ITT KÉREM A JOGOK ISMERÖIT, (persze innen neked is szólok Dr. Bene Gábor barátom) hogy ne kerülgessétek az egyenes magyarázatokat,  hanem kerek perec mondják meg nekünk, hogy ezen az úton az a bizonyos 100 000 emberrel igazából elérhető ez CÉL?

Ha ez így van igazoljátok le nekünk akkor biztos ott lesz 100 0000 vagy még több is. Az igaz-e, hogy csak az számít aktiv szavazónak az ENSZ szerint aki a Magyar Köztársaság nevű állampolgárja magyarországi címmel ? Ez is fontos mert én akinek csak a HUNMAGYAR IGAZOLVÁNYA VAN de nincs lakcímem Magyarországgon akkor én hiába utaznék oda szavazni. 

Ja és még egy nagyon fontos dolog a beszédeidben, szónoklataidban: Mivel magyarázod meg azt, hogy többször is a nagyjaink közé soroltad / sorolod Nagy Imre nevét? Ez tudatlanság felőled vagy szándékos komcsi tudatpalántázás tőled? Azt ajánlom, azt a nevet azonnal törölt ki örökre a NAGYJAINK névsorából mert egy igazi KAKUKKTOJÁS. Aki tudja hova való és tőled ezt éltetni hallja, az biztos, hogy nem kíváncsi mit akarsz te valójában. Itt is veszíthetsz jó magyarokat.

Most egy kicsit a többi szilánkokon függő tüntések szervezőihez:

G. Á., Cs. B., Orvosok, B. G., MVSZ, és a többiek..

Mi lehet az elérhető megoldás?

Azt már be kell látnotok nektek is, hogy a nép aki kimegy hozzád az már nem szép mázas szavakra kíváncsi, az a nép már a fel-ébredt emberek tömege akik tettre készek és arra várnak, akik meg otthon maradnak azokat nem lehet ott a tereken ébresztgetni. Azokat otthon kellene valahogy.

Aki kimegy hozzád az utasításokra, tettekre vágyik nem lelki szavakra. Na ezt Te is tudod már. Ne vidd Öket más más célért! Viheted más más helyre helyekre de az alapcél egy kell, hogy legyen.

EGY NEMZETI MINIMUM AMIT MINDENKI MINDEN CSOPRTVEZETÖ a KEREKASZTAL-nál egyaránt ELFOGADOTT! Nem szabad egytől több kerekasztalnak lenni! Az önrendelkezés kivívása után szabad a vásár. Minden téma nyithat kerekasztalt.

Azokra kellene megtalálni a megoldást akik az otthonukban maradnak, kifejleszteni olyan programot, ami kijózanítaná a fidesz kdmp elkábított szolgákat. Sokan bódultabban élnek fel sem fogják, hogy meglettek vezetve de nagyon. Szükségünk van még a megtéríthető nemzettársainkra is.

Végezetül:  MI LEGYEN A NEMZETI MINIMUM AMIRE SZÜKSÉG VAN ÉS MEG IS VALÓSITHATÓ EGY KÉT ÉVEN BELÜL EGYÜTT!

Harcra fel !
Szeretettel: Zoki

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások