Print this page
2021 október 19, kedd

A rák, amelyet a Covid 19 „vakcina” vált ki

Szerző: Dr. Nicole DELEPINE

Véletlen egybeesés? A Kulcsszó / Néhány hónappal ezelőtt legalább „elméleti fenntartásainkat” fejeztük ki a rákos betegek vagy a meggyógyult korábbi betegek oltása kapcsán, az immunitás géninjekciójának alapjául szolgáló mechanizmus miatt.

A rák előfordulása, amelyet a Covid 19 „vakcina” vált ki

Számos genetikus aggodalmát fejezte ki az aktív vagy szunnyadó ráksejtek és különösen a limfociták génterápiája közötti lehetséges interferencia miatt is .

Hónapok teltek el, és a vakcinázási őrület felerősödött, ami a kórházakban elutasította az útlevéllel nem rendelkező betegeket (amelyek, mint köztudott, csak egészséges embereket fogadnak), és megkövetelik, hogy a betegeket oltassák be bármilyen kezelés előtt , beleértve a rákos betegeket is.

Egy őrült világban vagyunk, és mégis szaporodnak ezek a történetek, például ez a 22 éves fiatalember, akinek krónikus köhögése volt, ami röntgenfelvételhez vezetett, és felfedezte a mediastinalis tömeget. Az őt fogadó két nagy párizsi kórház megtagadta a kezelés megkezdését (anélkül, hogy részletesen elmagyarázták volna), ha a beteg megtagadta a kísérleti injekciót, teljesen ismeretlen hatása volt a rák kialakulására.

Az orvosok indoklása? Nincs: „ez így van”, és mi elfogadtuk!

Csend az engedelmesség hiányában felfüggesztett kollégákon, és még inkább azon objektív okok miatt , amelyek miatt inkább elveszítették munkájukat, javadalmazásukat, házukat, családjukat is intoleránsak voltak ezekre a döntésekre, ahelyett, hogy alávetették magukat az elnöki ukase -nek, hogy elfogadják a kísérleteket. drogok…

Őrültebbek, összeesküvők vagy téveszmék lennének, ha több mint háromszázezer gondozó (ezt a számot valószínűleg erősen alábecsülik, tekintettel a kórházak és klinikák számára, amelyek jelenleg kénytelenek bezárni az ágyakat és elhalasztani a beavatkozásokat a személyzet hiánya miatt) személyes, társadalmi, családi, szakmai és pszichológiai veszély?

Az orvosok, akik azt állítják, hogy a védőoltás biztonságos, szántak időt arra, hogy megvizsgálják a hivatalos szervek által bejelentett és elfogadott hatások statisztikáit? Az FDA, az EMA és az MHRA is „összeesküvő”, amikor statisztikákat ad ki, mint a VAERS esetében, amely a CDC egysége:

VAERS 2021. szeptember 26 -án

Több mint 726 000 Covid vakcinával kapcsolatos mellékhatást jelentettek a VAERS-nek, mivel a CDC és az FDA hatályon kívül helyezte a Pfizer harmadik oltóanyagával kapcsolatos tanácsadó bizottság ajánlásait.

A CDC által közzétett VAERS adatok összesen 726.965 mellékhatásjelentést tartalmaztak minden korcsoportból a Covid vakcinák nyomán, beleértve 15.386 halálesetet és 99410 súlyos szövődményt 2020. december 14. és 2021. szeptember 17. között. [1]

Vagy az Európai Gyógyszerügynökség Eudra Vigilance farmakovigilanciai szerve

rak kovid 1

Vagy akár az ANSM, francia ügynökségünk , amely több mint 1200 halálesetet mutat be, amelyek legalábbis valószínűleg kapcsolódnak ezekhez a kísérleti injekciókhoz.

Az ötven évig tartó összes terápiás vizsgálatot néhány haláleset után leállították a vizsgálat céljából (53 haláleset állította le a H1N1 vakcinát). Itt világszerte több ezer halált és gyermeket támadnak meg [2]. Hogyan hihetjük továbbra is, hogy ez egészségügyi politika?

Miért tagadja ez a legszilárdabb szektákat az elméletileg képzett orvosok részéről, akik közvetlenül megbízható forrásokból tudnak információt szerezni, és el vannak látva az agyával?

Félelem a főnöktől, az igazgatótól, akit néhány hónap múlva elkerülhetetlenül megkérdőjeleznek, mivel sok ország visszalép, sőt Németország is ki akar lépni a vakcinaterrorizmusból, talán Merkel asszony távozása alkalmával [3] .

„A szerződéses orvosok vezető szervezetei Németországban követelik a„ koronaellenes ”intézkedések azonnali befejezését és a„ horror retorika és pánikpolitika ”megszüntetését . Nyilvánvaló, hogy a francia kórházi orvosok Párizsban és máshol nem olvasnak német újságokat, és szakmai szövetségük, miniszterük fenyegetései terrorizálják őket, kapóvá válnak [4] és terrorizálják betegeiket.

Egyre több bizonyságtétel érkezik 

Bármi legyen is az elfogadhatatlan okuk, a tanúvallomások sokszorozódnak.

Egy fiatal lány elkíséri barátját anyja temetésére… egy ilyen édesanya, egy középiskolás barátja édesanyja, 34 éves, két évig remisszióban az emlőrákban, akit oltanak be, és néhány nappal később kómában összeesik és három nap kórházi kezelés után meghal ... Politikai szempontból helyes magyarázat: a rák felrobbant és elvitte. Zárja be a fejezetet és a koporsót.

Mit mondott volna Maigret? [Történelmi  rendőrségi nyomozó] 

De túl sok véletlen sokkolja a rendőrségi nyomozókat egy holttest előtt. Csak az orvosoknak nem lenne joguk az idő véletlenségeire gondolni, például: az „időbeliség” a kulcsszavuk…

A félrevezető szlogenhez hasonlóan „a számoknak mindig igaza van” . Igen , ha igazak és megfigyelhetők a való világban .

De mennyire bízhatunk a hamis szimulációkban, amelyeket a kormány és a média táplál nekünk, anélkül, hogy bármikor pontosítaná, hogy ezek csak jóslatok vagy becslések? 5] De a számokkal azt tehetünk, amit akarunk, amikor kiválasztjuk őket, vagy megalkotjuk őket, hogy igazoljuk a választott hipotézist, és az eredmények teljesen homályosak.

Mindenesetre, ami a „rák- és géninjekciót” illeti, a bizonytalanság sajnos szertefoszlik a szörnyű történetek sokasága előtt.

A kollégától, aki látja, hogy több „golyó” jelenik meg a hóna alatt, amit a kórházban végzett vizsgálatok nem magyaráznak ... Nyilvánvalóan nincs lehetséges kapcsolat a vaxszal. Pedig az injekció beadása után egy idő után megjelenő ganglionok gyakori megfigyelések ezek után.

Tehát nyilvánvalóan három helyzet van:

    • A rák gyorsan megjelenése az injekció beadása után (két hét - néhány hónap), és nagyon progresszív, olyan személyben, aki korábban mentes volt ismert karcinológiai patológiáktól.
    • A rák újraindulása olyan betegnél, aki több hónapig vagy évekig teljes remisszióban volt.
    • A még nem kontrollált rák gyors, sőt robbanásszerű fejlődése.

A rokonoktól és barátoktól, valamint a közösségi oldalakon áradó tanúvallomásokon túl végre egy svájci újság is szélesebb körben foglalkozott a témával.

Íme néhány részlet cikkükből [6] és referenciáikból [7]:

„Okozhatnak -e rákot a covid vakcinák?

Bizonyos esetekben a válasz igen. Természetesen nincs bizonyíték arra, hogy maguk a covid vakcinák rákkeltőek lennének. Bebizonyosodott azonban, hogy a vakcinázottak legfeljebb 50% -ánál a covid vakcinák átmeneti immunszuppressziót vagy immunrendellenességet (limfocitopénia) idézhetnek elő, amely körülbelül egy hétig vagy esetleg tovább tarthat.

Ezenkívül kimutatták, hogy a covid mRNS vakcinák „átprogramozzák” (azaz befolyásolják) az adaptív és a veleszületett immunválaszokat, és különösen csökkentik az úgynevezett TLR4 útvonalat , amelyről ismert, hogy fontos szerepet játszik a fertőzések elleni immunválaszban és a rákos sejtek. ”

Így a szerzők arra a következtetésre jutnak, hogy teljesen lehetséges, hogy ezek az immunváltások nem kívánt következményekkel járhatnak a géninjekció befogadójának állapotára. Valóban józan ész kérdése!

„Ha tehát valahol már ismert daganat van-ismert vagy ismeretlen-, vagy ha hajlamos a rák bizonyos típusaira, akkor az oltás által kiváltott immunszuppresszió vagy immunrendellenesség ilyen állapotban heteken belül hirtelen daganatnövekedést és rákot okozhat. oltásról. Meg kell jegyezni, hogy a limfocitopéniát gyakran megfigyelték súlyos covid esetén is.

A látens vírusfertőzések, köztük a zsindelyvírus, az EBV (Epstein-Barr) és a hepatitis vírus, oltás utáni reaktiválódását is megfigyelték.

"A vakcinák által kiváltott ideiglenes immunszuppresszió szintén olyan tényező, amely hozzájárulhat a koronavírus-fertőzések oltás utáni megugrásához sok országban."

A vakcinával kapcsolatos mellékhatások gyakorisága rákban 

Már néhány ezer megfigyelés található a hivatalos nemkívánatos eseményeket jelentő és online betegcsoportokban. Minden bizonnyal vannak valós véletlenek vagy diagnosztikai késések a visszatartással kapcsolatos késedelmes diagnózis miatt. De nem szabad elvetnünk azokat a hatalmas problémákat, amelyeket ezek a valódi emberek érintettek a mindennapi életükben, és még inkább azt a felelősséget, amelyet a rákos orvosok vállalnak az injekció beadásával minden kezelés vagy protokoll folytatása előtt. Fő érvük: „helyesen tettük, vita nélkül” nem tűnik méltónak az egykor átgondolt szakmához.

2021 augusztusában Dr. Ryan Cole, [8] amerikai patológus, hosszú évek óta a daganatos megbetegedések bizonyos típusainak (pl. Endometriális rák, méhrák) jelentős növekedését írta le a covid tömeges védőoltási kampány kezdete óta . A közelmúltban német patológusok is megjegyezték az oltás utáni immunrendellenesség és a betegek hirtelen daganatának problémáját.

A francia hálózatokon több tanúvallomás egybeesik a hüvelyi vérzések újbóli megjelenésével 85 év feletti nőknél, ami az endometrium rák diagnosztizálásához és a gyors halálhoz vezet ... Az injekciót követően a szervezet által termelt tüskés fehérje különösen vonzódik a nemi szervekhez, és ez egy új demonstráció lenne.

Tehát amíg többet nem tudunk, legyünk óvatosak, mind az orvosok, mind a gondozók, és ne játsszuk a varázsló tanítványát!

Óvatosság szükséges minden kísérleti kezelésnél, és még inkább, ha azok olyan technikák eredményei, amelyeket korábban nem használtak fertőző patológiában. Először is, ne árts, ne vezesse a hippokratészi eskühöz hű orvos döntéseit.

Dr. Nicole Delépine : gyermekorvos, onkológus, az R Poincaré Garches Kórház APHP France gyermek -onkológiai osztályának korábbi vezetője

Weboldal: www.docteurnicoledelepine.fr és ametist.org a rákos gyermekek védelmére

Forrás: Global Research

Megnyitva 607 alkalommal