20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 09, vasárnap

Felelős szülői olttatási döntés gyermeke számára.

Szerző: Fórizs Eszter

Szülői nyilatkozathoz: több irányú tájékozódás nélkül ne oltasd be gyerekedet!

Gyermekek számára készült szülői hozzájáruló nyilatkozathoz szempontok:

-Felelős szülői döntés csak adatok alapján történhet.

-Az állam nem titkolhat el a szülők elől olyan adatokat, melyek a döntéséhez szükségesek!

-Járványügyi adatok nem titkosíthatóak!

Tisztelt Mindenki!

A szülő diszponálhat a maga életéről, egészségéről, azt károsíthatja, öngyilkosság esetén nincs jogi felelősségre vonás, ha az elkövető túléli az öngyilkosságot.

Más a jogi helyzet akkor, mikor az ember a gyerekének az életéről dönt. Ebben a helyzetben a szülők felelősségre vonhatóak, akár saját gyermekük által is, mikor az nagykorú lesz. Ezt kell megértetni a szülőkkel. Lehet olyan helyzet, hogy egy 19 éves fiú 17,5 éves lány szerelme meg fog halni az oltás után a szülők aláírásán alapuló oltás következtében, és a fiú bánatában és dühében feljelenti majd a szülőket.

Minden féle jogi helyzetre fel kell készülni, ezért olyan jogilag megalapozott szülői hozzájárulási nyilatkozatot kell aláírniuk a szülőknek, mely után válás és a gyerek nem akut, hanem később bekövetkező egészségkárosodása esetén is eldönthető, ki mennyire felelős a gyermek károsodásáért. Amely gyermek ugye nem felelős , mert jogilag és egészségügyi szempontból nem képes felfogni, hogy mit csinálnak vele, mikor rábeszélik arra, hogy oltassa be magát.

Felelős szülői döntés csak adatok alapján történhet. Az állam nem titkolhat el a szülők elől olyan adatokat, melyek a döntéséhez szükségesek! Járványügyi adatok nem titkosíthatóak!

Lenti link szerint a halálozás korcsoportonként így néz ki az USA-ban a CDC adatai szerint, UGYAN ILYET KELL KIKÖVETELNI AZ ÁLLAMTÓL, HOGY HETENTE TEGYE KÖZZÉ AZ OLTÁSI REGISZTRÁCIÓS OLDALON!

De nem csak a halálozási százalékkal kell megismertetni a szülőket, hanem:

Hány SARS- COV- 2 pozitív 16-18 éves gyerek volt eddig Magyarországon összesen, ez hány százaléka az össz 16-18 éves populációnak?
Ebből hány volt összesen eddig enyhe tünetekkel körzeti orvosnál/ szakrendelőben, tehát hány igényelt ambuláns ellátást, ez hány százaléka az össz 16-18 éves populációnak? ?

Ebből hány volt összesen eddig közép súlyos tünetekkel kórházban, tehát hány igényelt fekvő beteg ellátást, ez hány százaléka az össz 16-18 éves populációnak?

Ebből hány volt összesen eddig súlyos tünetekkel intenzív osztályon, ez hány százaléka az össz 16-18 éves populációnak?

Ebből hány volt összesen eddig súlyos tünetekkel respirátoron, ez hány százaléka az össz 16-18 éves populációnak?

Ebből hány gyerek halt meg, ez hány százaléka az össz 16-18 éves populációnak?

Az elhalálozott gyerekeknek egyenként lebontva milyen alapbetegségeik voltak?
Ezeken az adatokon kívül INFORMÁLNIA KELL A KORMÁNYNAK A SZÜLŐKET ARRÓL, HOGY Magyarországon, és mint EU-s állampolgárokat, az EU-ban melyik vakcinához hány feltételezett mellékhatás lett bejelentve.

Informálni kell a szülőket arról, hogy a vakcinák nem végleges engedéllyel bírnak, és arról, hogy meddig történik velük az adatgyűjtés ahhoz, hogy eldőljön az, hogy véglegesen engedélyezzék azokat ( 2023. jan.31?).

Informálni kell a szülőket arról, hogy a jelenlegi mellékhatások csak pár hónapos kipróbálási időszak után lettek összegyűjtve, lehetséges hogy később, pár év múlva, olyan mellékhatások fognak kiderülni, melyekről még eddig nem lehet fogalmunk sem ( pl-ul rák, meddőség).

https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#demographics


Információk a kiskorúak be oltásához szükséges Szülői Nyilatkozathoz

A tegnap azzal a céllal tettem fel a Nürnbergi Kódex 1947-es 10 pontját es a mai nap meg 1997-ben kibővített es módosított aktualizált 10 pontját, amiket 1 napos munkával fordítottam le, hogy a szülőknek támpontokat adhassak az eléggé ki nem kísérletezett, -állatkísérletek, human betegeken meg a vak, dupla vak módszerekkel egy önkéntes, statisztikailag kiértékelhető számú betegen le nem tesztelt vakcina be adatásához.

A Szülőnek sokkal nagyobb felelőssége van kiskorú gyerekeinek be oltásával kapcsolatban, mert amennyiben a gyerek az oltás miatt meghal, vagy egészség-károsodást szenved, akkor a szülőt erkölcsileg gyilkosnak lehet nevezni. Ilyen esetben a gyerekek szüleit a nagyszülők beperelhetik, hisz génmódosító terápia alá vetettek unokáikat, mely gyerekek (unokák) örökölték az egyik fél nagyszüleinek a génjeit is. Emellett további sok, az életben előforduló szcenário is esedékes, mikor pl. a szülőket az időközben nagykorúvá vált, a Covid vakcina be adása miatt egészség károsodást szenvedett gyerekeik perelik be.

A felnőtt korúnak is kötelessége több csatornán alaposan tájékozódni, es nem csak az állami media alapján dönteni a vakcina be adatásához addig, amíg a lehetséges mellékhatásairól es annak a szokványos jóváhagyási eljárásáról nem tájékozódott. Amennyiben tájékozatlanságában mégis beadatta magának a vakcinát es ebbe belehalt ez erkölcsileg öngyilkosságnak tekinthető.

Amiatt nevezhetjük csak erkölcsileg öngyilkosságnak, meg gyilkosságnak ebben az esetben, mert minden diktatúrában a diktátorok igyekeznek törvényekkel biztosítani illegális emberiesség ellenes tevékenységüket. Tehát az érvényben levő törvények szerint nem nevezhetőek gyilkosságnak, vagy öngyilkosságnak.

A vakcinával kapcsolatos tájékoztatás a kormány részéről egyoldalú. Nem tájékoztatnak pl. arról sem, hogy a vakcinák egyike sem ment át a szokványos, több evet követelő, az orvostudomány által kidolgozott jóváhagyási eljáráson. A számos forgalomban levő vakcina gyorsított eljárást igényelt, amelynek legalitásához nem található a Nürnbergi Kódex-ben, sem az 1947-esben, sem a felújított es kibővített 1997-esben, támpont.

A kormányok természetesen hozhatnak törvényeket, de ezek nem ütközhetnek a nemzetközi egyezményekkel. Amennyiben mégis ilyen törvényt hoznak annak a hatályát minden személy megtagadhatja hivatkozva a nemzetközi egyezményekre, elfogadott kódexekre.

Az 1947-es Nürnbergi kódex fordítása németből itt olvasható:

https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/a-nürnbergi-kódex

Az 1997-es kibővített es aktualizált Nürnbergi kódex fordítása németből itt olvasható:

https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/covid-vakcina-és-a-nürnbergi-kódex-1997-es-módosított-változata

EMK, 2021 Igéret hava 9

Forrás: EMK

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások