Print this page
2021 március 12, péntek

Vége a pandémiának!

Szerző: Király József

Vége a pandémiának Legalább is ott, ahol nem a pandémiát a nap 24 órájában, az év 365 napján belénk szuggeráló gépezet, hanem a józan ész irányít.

* Ahol a sajtó teszi a dolgát, és nem kampányol, propagandát folytat, hisztériát kelt, rémhíreket terjeszt, hanem tájékoztat.

* Ahol a politika a nép (nemzet, lakosság) szolgálata iránt elkötelezett, nem pedig azt alattvalónak tekinti.

* Ahol nem dőlnek be az esetszám kamunak, a maszkviselés és távolságtartás kamunak.

* Ahol nem R-értékekhez és 9 napos mérőszámokhoz, indexekhez igazítják életüket. Mely mérőszámokról a hisztériát nekünk eladni kívánó gépezet tagjai is pontosan tudják: Értéktelen, validálatlan, 80-90 %-ban hamis PCR-teszteken alapulnak.[1]

Soha a világtörténelemben nem volt még példa egészségesek, tünetmentesek folyamatos tesztelésére, addig, amíg nagy nehezen sikerült az emberekbe beléplántálni: Halálos betegek vagytok, amely ellen egyetlen gyógymód a kísérleti oltóanyag fölvétele. Egyszer? Kétszer? Megismétlés mikor is? Hány hónapig is adnak védettséget az oltóanyagok? Vállalnak felelősséget a gyártók a mellékhatások okozta károsodásért? Nézzük meg az alábbi térképet.

vegeapandemianak1

Zölddel jelöltük a korlátozásokat megszüntető, vagy minimális szintre csökkentő szövetségi államokat. Az államok a jobboldali tárkép alapján azonosíthatók.

Az USA egyre több állampolgára veszíti el türelmét, is ismeri föl:

A lezárások semmi eredményt nem hoztak, az intézkedések több kárt okoztak, mint hasznot. Jó néhány szövetségi állam kormányzója ezért vagy teljesen megszüntette azokat, vagy a minimumra korlátozta.

Február 8-án Iowa megszüntette a maszkkényszert, és néhány egyéb korlátozást.

Február 12-én Montana kormányzója megszüntette a maszk-kényszert.
Február 22-én Észak-Dakota kongresszusa egy lépéssel továbbment, és törvényben nyilvánította illegálissá a maszk-kényszert.
Példáját március 2-án követték a Texas és Mississippi szövetségi államok.
Wyoming szövetségi állam március 9-én vetett véget a maszkabálnak. (Az itt föl nem sorolt államokban már régebb óta nincs maszk-kényszer.)

Így 17-re emelkedett a lezárásokat megszüntető államok száma. Fenti térkép eredetileg március 2-án született, Wyoming államot mi festettük át zöldre és jelöltük egy W betűvel.

A főáramú sajtó magán kívül van. Nem azért, mert félti az érintett államokban lakók egészségét. Hanem azért, mert ha néhány napon belül nem tör ki tömeges súlyos megbetegedés, halálozás az érintett államokban, az USA többi állama számára is a napnál világosabb lesz: minden eddigi intézkedés értelmetlen volt. És ha ez bekövetkezik, akkor az egész világon nagyon gyorsan vége lehet a pandémiának. Természetes, hogy az annak fenntartásában érdekelt erők, az oltóanyag lobbi, a lezárásokon nyerészkedők, a Great Reset, a Nagy Újrakezdés építőmesterei, vagy akiknek csak egyszerűen tetszik, hogy gyötörhetik a lakosságot, most mindent bevetnek, hogy megállítsák a folyamatot.

Egyre nyilvánvalóbb: A republikánusok vezette szövetségi államok inkább a józan gondolkodás talaján állnak, míg a demokraták tovább erőltetnék a hisztériát.

Kalifornia demokrata kormányzója tapintatlannak, a többiekre tekintet nélkülinek nevezte az érintett republikánus államok lépését.

De Európában is egyre többe veszik észre, hogy lehet, hogy mégiscsak a svéd modell a helyes. Még a főáramú sajtóhoz tartozó osztrák Profil politikai magazin is emellett tör lándzsát.

A magyar főáramú sajtó természetesen még egy aprócska elrejtett hírt sem szentelt az eseményeknek.

Ami azt jelenti, teljesen mindegy, közszolgálati vagy kereskedelmi, a médiák elkötelezettek az oltásbizniszben, a hisztéria fenntartásában. Mint ahogy úgy kormányoldal, mint balliberális ellenzék is messzemenően a hisztériát támogatják, a kormányoldal ezt cáfolni igyekvő hírei ellenére is. Amely hisztériában maguk sem hisznek. Hiszen ha hinnének, akkor tájékoztatnának. De így tapintható az észjárásuk. “Nem tájékoztatunk az USA harmadát érintő világrengető döntésekről, hiszen ez nálunk is azonnal megkérdőjelezné az eddigi intézkedések helyességét. Mely intézkedéseket logikus indokokkal nem lehet alátámasztani” Ugyanúgy viselkedik az operatív törzs is, a tudós önbecsülést júdáspénzért elárulók csapata is. Akik máskor öles betűkkel kürtölték az USA rettenetes számadatokat, most lapítanak. “Jobb, ha nem beszélünk róluk.” Ahogy lapítottak a WHO PCR-tesztekre vonatkozó, január 21-én közzétett irányelvei kapcsán is, és lapítanak az oltások után egyre szélesebb körben terjedő tapasztalatok kapcsán: Azok semmit nem használnak, az esetszámokat nem csökkentik, viszont egyre több a beszámoló a mellékhatásokról.

Marad a kitartás az utolsó töltényig, Magyarország teljes rombadöntéséig.

2021 március
Az alábbi források alapján összeállította:
Király József

https://www.freiewelt.net/nachricht/usa-bereits-16-staaten-beenden-maskenpflicht-und-lockdown-10084185/

https://tkp.at/2021/03/03/us-bundesstaaten-heben-corona-massnahmen-und-maskenpflicht-auf-16-staaten-bereits-ohne/

[1] Ami nem jelenti azt, hogy az antigén-tesztek egy fikarcnyival is megbízhatóbbak volnának.

Forrás: Vírus infók

Kiemelések; Zolitol