Print this page
2021 március 09, kedd

A rettegés vírusa

Szerző: A Korona Igazsága

Vigyázat, mindenhol ott van ! Már menekülni sem tudsz hova előle ! Ott szunnyad mindenben és mindenkiben ! Veled van, amikor felkelsz, elkísér a munkahelyedre , veled ebédel, veled tér nyugovóra, de még álmaidban is megtámadhat !

jarvany1

Ott van, megjelenik, ahogy bekapcsolod a tévéd, hallgatod útközben a rádiót, olvasod kedvenc napilapodat ! Visszanéz rád a maszkok mögötti rémült szemekből, a bezárt üzletek üvegén visszatükröződő képmásodból ,a telefonod képernyőjéről ! Hozzád szól a tétova hangokból, a fel nem tett kérdésekből, a félszavas mondatokból.

Az elméd mélyébe ültetett rémület magvából szökken szárba és köszön vissza rád sátáni kacajjal nap mint nap!

Ellentmond mindennek, amit eddig tudtál, és tapasztaltál !

Más raját magadban sem hiszel !

Nincs benne logika, - de van benne ráció, - ezért rettegsz tőle, akkor is, ha a józan eszed azt diktálja : Ne félj !

Amit üzen neked, azt jelenti, ne higgy önmagadnak ! Neki higgyél, őt fogadd el, akkor is, ha minden porcikád és elméd ellenkezik vele ! Mert minden és mindenki hazudik, - és ő maga az egyedüli igaz !

Sötét hatalma kiterjesztésére, önmaga elhitetésére a saját tulajdonát képező mediákat használja fel eszközéül !
Mert arról már hallgat, hogy mennyire elferdíti önnön igazságát: létének természetes valóját !
Azt, hogy mindig is közöttünk volt, van, és lesz, népes családfájával együtt, - akár tudtál róla, akár nem !

Most kajánul a képedbe nevet, mert elhiszed róla, hogy egyedülálló jelenség, hogy nincs hozzá hasonló, hogy minden más rokona és ismerőse eltűnt, - és hogy előbb - utóbb téged is megtalál ! És ő lesz a végzeted! Hiába is tiltakozol ellene, bárhol is vagy, - megtalál !

Egy módon védekezhetsz , - amitől a legjobban fél, hogy megteszed : l Ha legyőzöd őt önmagadban !
Ha győzni tud a racionlitásod, ha nem fogadsz el mindent vakon, ha nyitott szemmel és füllel jársz, meghallhatsz mindenkit és engedve a természetes kételkedésednek, az észérveket egymás mellé állítva, - önmagad döntesz saját sorsod felől ! Csak így sikerül megszabadulnod tőle !

Ha meghatározod a rettegésed okát és alaposan megvizsgálod a tárgyát, a körülményeket, miközben kielemzed magadban, mitől is félsz pontosan és ki akarja, hogy félj tőle !
Ebben az esetben megszabadulhatsz a rettegésed vírusától !
Így válik a láthatatlan ellenség régről ismert „valamivé”, -a titokzatos „gyilkos kórról” így derül ki az igazság, amit elhallgatott, eltitkolt magáról, -mert csak így keríthetett hatalmába !

Mert vírusok mindig is voltak, vannak, és lesznek, sokfélék, és változatosak, hiszen ez fennmaradásuk tétje, - mi pedig úgy lettünk megteremtve, hogy védekezni tudjunk ellenük ! Ki jobban,- ki kevésbé : de nekik is,- nekünk is a túlélés a tét !
Higgy és bízz Önmagadban ! Ne engedd, hogy rettegésben tartva, - megvezessenek !

/ A Korona Igazsága /

avagy : vírusok mindig is voltak, vannak, és lesznek !