20230604
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2021 január 03, vasárnap

Covid-19 oltás veszélyéről

Szerző:

A lenti írás nem közvetlenül a Magyar Megmaradásért olvasóinak szól, de mondanivalója közvetetten igen is rólunk illetve nekünk is szól. Fel kell hívnunk minden ébren gondolkozó honfitársunk figyelmét, hogy még aktívabban keltegessék a még alvó testvéreinket a veszélyesen a halálhoz vezető mély álomból. Azok a gonoszok akik a kötelező oltásokért szállnak síkra, szólalnak fel és törvényeket rendeleteket hoznak, vagy ebben bármilyen módon részt vesznek (még hallgatással is) mind - mind bűnt követnek az ártatlan emberek ellen, amiért itt is és Teremtönk előtt is felelniük kell! (Zoli)

Christian Cottin kiáltványa 

a francia orvosokhoz, gyógyszerészekhez, ápolókhoz, egészségügyi alkalmazottakhoz. 

A kötelező oltásról szóló rendelet

Első figyelmeztetés a peres eljárás megindítása előtt, melyet a nürnbergi törvények, azaz minden ember méltóságának megsértése tárgyában indítani fogunk.

A francia egészségügyi főhatóság oltási kampányt szervez. A következő hetekben önöket majd felszólítják, hogy működjenek együtt a kampány végrehajtása érdekében, különösképpen az EMPAD keretében. A szóbanforgó vakcina az ARN messenger. Ezt a fajtát soha nem alkalmazták ezelőtt és az előzetes tanulmányok sem nyilvánosak. Jelenleg semmiféle információhoz nem férhet hozzá sem a polgári, sem az orvostársadalom, nevezetesen: nem ismeretes annak összetétele, az sem, hogy milyen mellékhatásokat vált ki használatuk rövid és hosszútávon, vagy milyen arányban kedvező illetve egészségkárosító a hatásmechanizmusuk.

Ez az oltási kampány tehát egyértelműen az orvosi kísérletek kategóriájába tartozik, mivel újfajta összetételéből következik, hogy senki nem ismerheti a lakosság egészségére gyakorolt hatását, akik ennek a kampánynak alanyai lesznek, viszont számtalan olyan tanulmány látott már napvilágot arról, hogy ezek az újfajta vakcinák tartós egészségkárosodást illetve halált is okozhatnak.

Megjegyzés Zolitól: Lásd alighogy elkezdték a tömeges oltásokat Svédországban már is két súlyos eset napvilágra került amit nem tudtak eltitkolni mert talán a hozzátartozók gyorsabbak voltak. Azt írják mentségként (szerecsenmosdatás) hogy egy 85 éves "multi beteg" halt meg az oltás után!? A másik egy nő aki túlérzékenységben szenved az oltás után. Azt állítják, a nyilatkozó "szakemberek", hogy nincs bizonyíték az oltásnak köze lenne az esetekhez... (sicc) Miért oltottak 85 éveset, ha "multibeteg"?? Mit jelent az, hogy multi beteg? Az eddigi elhunytak nem voltak multibetegek? 

Misstänkta biverkningar av vaccinet utreds – 85-åring dog av hjärtstopp 

De lássuk mit ír egy másik tanulmány a mellékhatásokról:
" A lista tartalmazza a thrombocytopeniát is, olyan állapotot, amelyben alacsony a beoltott személy vérlemezke száma. A vérlemezkék nélkül a vér nem képes alvadni, ami belső vérzési problémákat okoz.
A spektrum másik végén a felsorolás vénás trombózist is tartalmaz, olyan állapotot, amikor vérrög képződik a vénában. " Ezekről itt olvashatunk ⇒

 

oltasok1Az emberen végrehajtott orvosi kísérletek egyetemes feltételeit a Nürnbergi Törvénykönyv tartalmazza, mely szigorú feltételekhez köti az oltások végrehajtását. Emlékeztetünk arra, hogy ezek alapján ítéltek halálra 1946-47-ben olyan egészségügyi személyzetet, mely az alábbi feltételeket figyelmen kívül hagyva végezte a kísérleteket. E törvények alapján ítélendő meg minden, az embereken végrehajtott kísérleti beavatkozás.

A világjárvány ellen bevezetni óhajtott oltások anyagáról ugyanis megszámlálhatatlan tanulmány bizonyítja, hogy hatékonysága kétséges, összetétele nem ismert, s nem végezték el a kötelező tesztelést, ami alapján nagy százalékban ki lehetne zárni az egészségre káros olyan mellékhatásokat, amelyek lehetnek akár halálosak is.

Ilyen körülmények között a kötelezővé tett vakcinázás emberkísérletnek számít.

A fent említett törvénykönyv szerint embereken végrehajtott kísérletek kizárólag csak a következő feltételekkel végezhetők:

1. A kísérletben résztvevő személy önkéntes beleegyezése elengedhetetlenül szükséges. Ez azt jelenti, hogy a személynek képesnek kell lennie beleegyezését vagy tiltakozását kinyilvánítani. Olyan helyzetet kell teremteni, hogy a polgár szabad választási jogát gyakorolhassa. Mindenfajta erőszak, törvénytelenség vagy kényszerítő körülményt meg kell szüntetni, csaló vagy félrevezető, esetleg kétértelmű tájékoztatás szigorúan tiltott, vagy minden olyan módszer, mely a személyben a tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzését keltheti.

A résztvevő alanynak ismernie kell és meg kell értenie alapjaiban, hogy mi a kísérlet lényege, erről pontos ismeretekkel kell rendelkeznie, mielőtt döntését meghozza. Ennek az utolsó feltételnek a teljesítéséhez szükséges, hogy a kísérletben résztvevő személynek tisztában kell lennie a

- a kísérlet tárgyával, célja, időtartamával

- a rajta alkalmazott módszerekkel és eszközökkel

- azokról kockázatokkal, amelyeket józanésszel végiggondolva a folyamat során számolni kell

- a személyére és egészségére gyakorolt hatásokról, melyek bekövetkezhetnek a kísérlet ideje alatt és utána

Mindenkinek, aki részt vesz a kísérletben, személyesen felelős a döntésért és kötelezettség-vállalásáért, az senki másra át nem ruházható büntetés terhe alatt.

A jelenlegi helyzetben senki nem dönthet felelősségteljesen az oltás mellett, amit a hatóságok már bejelentettek.

Tehát az a tényállás, hogy minden egyes személy, aki valamilyen módon részt vesz ebben a tevékenységben, vagy oltási szándék teljesítésében, különösképpen a bejelentett időskorúak esetében, akiknek egészségügyi állapota súlyosabb, tiltott emberkísérletekben való cinkosság büntetőjogi kategóriája hatálya alá esnek. (Nevezetesen a Büntető törvénykönyv 222-15 cikkelye alapján a büntetés kiszabása a 222-7 illetve 222-7 és 222-14-1 cikkelyekben foglaltak szerint történik), mely az emberi egészség elleni támadásnak minősül egy olyan anyagnak az erőszakos szervezetbe juttatásával, melynek károsító hatása nem kizárt.

A fentiek alapján, minden állami alkalmazott, gyógyszerész, aki a megtévesztő "oltás” elnevezéssel ellátott kártékony anyagot forgalmazza, vagy a receptet felíró orvos, minden ápoló, vállalkozó vagy intézmény, amely megköveteli az oltási bizonyítványt, mindazok, akik közvetve vagy közvetlenül, tevékeny vagy passzív módon közreműködnek egy személy beoltásában, amikor majd őket erre kötelezni fogják az egészségügyi hatóságok, büntetendő cselekményt követnek el.

A lakosság többsége már felismerte a Covid-19 oltási kampány veszélyét és elutasítja mind a maga, mind az idős személyek vonatkozásában, valamint a legveszélyeztetettebbek, a gyermekek esetében is, mivel már nyilvánosságra került, hogy jótékony hatásuk hamis információn alapul.

Jelen írásunk az első következmények nélküli figyelmeztetés az egészségügyi hatóságok alkalmazottaihoz, mindazokhoz, akik a kártékony anyag forgalmazásában, alkalmazásában feltételezhetően közreműködhetnek, ehhez a megengedhetetlen orvosi emberkísérlethez hozzájárulhatnak.

Egyben felhívással fordulunk a lakossághoz, mindazokhoz, akiket aggaszt saját és környezetük, szeretteik, családjuk jövője, hogy minden elképzelhető békés ellenállási akcióval forduljon szembe ezzel az elfogadhatatlan orvosi emberkísérlettel, mellyel súlyosan megsértik a nemzetközi jogban garantált alapvető emberi jogokat, különösképpen a Nürnbergi Törvényeket.

Ilyen körülmények között azoknak a szakmabeli közreműködőknek, akik közvetett vagy közvetlen módon részt vesznek a kísérletben, név szerinti nyilvános feljelentése elengedhetetlen, sürgető erkölcsi kötelesség mindannyiunk egészségének védelme érdekében.

Ezennel felszólítok mindenkit, akinek idős családtagja valamely intézmény lakójaként alanya lehet az erőszakos oltás - kampánynak, hogy jelen nyilatkozatot haladéktalanul mutassa be az intézmény vezetőjének és személyzetének, tájékoztatva őket a törvénytelen oltás-kényszer határozott elutasításáról.

2020, dec. 2.

Eredeti hivatkozás: https://fr.sott.net/article/36364

Az alábbi CDC dokumentumból (ld. 6. oldalát) az derül ki, hogy az oltóprogram első öt napján elvégzett 112 807 oltás után 3 150 olyan eset volt, amely után az illető nem tudta folytatni a napi tevékenységét, képtelen volt dolgozni, vagy orvosi segítségre szorult.

Ez az arány 1/36. Azaz minden 36. embert ott helyben eléggé kiütött, ez 2,8%. - Ezen a ponton kell azt végiggondolni, hogy egy olyan fertőzésre akarnak mindenkit "beoltani", amely kb. 80%-ban tünetmentes marad, tehát 100-ból 20 embernek lesz egyáltalán tünete. A tünetesek kb. további 80 % - a enyhe tünetekkel megy át rajta. Tehát összesen mintegy 4% az, aki középsúlyos, vagy súlyos tüneteket fog produkálni.

Azt még vegyük hozzá, hogy az oltás középhosszú és hosszú távú hatásairól még hónapokig, évekig sem fogunk eleget tudni. (Clime News Hírportál)


Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Visszavonták az egészségügyi diktatúrát javasló francia előterjesztést

2020. december 24 LifeSiteNews:

Az országos felháborodás után visszavonták, de a francia kommentátorok nem bíznak abban, hogy végleg eltűnt.

24 órán belül Franciaországban „visszavonták” azt a törvénytervezetet, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a kormány számára, hogy társadalmi korlátozásokat szabjon azokra az emberekre, akik nem oltatják be magukat.

A javasolt törvény, amely Jean Castex miniszterelnök aláírását viseli, felháborodási hullámot indított el, amelyhez több párt politikusai és a vezető média egy része is csatlakozott.

Jean Castex törvénye, amely „tartós rendszert hozna létre az egészségügyi válságkezelés számára”, nem más, mint a hatalommal való visszaélés lehetőségének a megteremtése a kormány számára, hogy „egészségügyi válságra való hivatkozással szabadságot korlátozó intézkedéseket hozzon

A felháborodást az váltotta ki, hogy Emmanuel Macron, francia elnök biztosította, a közvéleményt, hogy az oltás nem lesz kötelező. Sokan a törvényjavaslatot úgy tekintik, mint egy zsarolási szándékot arra, hogy az embereket kötelezzék az oltásra. Miközben a közelmúltbeli közvélemény-kutatások szerint a francia lakosság nagyjából fele nem szándékozik a COVID-19 ellen beoltatni magát.

A törvény azt is lehetővé tenné a közegészségügyi hatóságok számára, hogy a betegek beleegyezése nélkül, „anonimizált” felhasználás céljából egészségügyi adatokat gyűjtsenek.

Kedden este, kevesebb, mint 24 órával azután, hogy Castex hétfő este benyújtotta a javaslatot, a felháborodás annyira elterjedt, hogy Véran egészségügyi miniszter bejelentette a kormány visszavonási döntését.

Megnyitva 3320 alkalommal

Hozzászólás   

#4 HALÁLVESZÉLYES COVID-FASIZMUS!!!palostrend 2021-01-26 16:31
AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!...- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!!

FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS JÓISTENÜNK (T)ÖRVÉNYE SZERINT!!!
Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a LELKI BÉKE MEGTEREMTÉSÉÉRT; - mivel a TETTekre/TETTeinkre csakis a TET(T)EMre hívás az egyedüli válasz ADÁS...- ami a 6-ás ellen6-ás isteni törvénye szerint örökkön örökké teszi jár6óvá az ún. energia-mezsgyét világaink között!!!

A tudós egy elméletet akart bizonyítani, és önkéntest keresett.
Talált egy halálra ítéltet, akire villamosszék várt. Felajánlotta neki, hogy részt vehet egy tudományos kísérletben, amely abból áll majd, hogy egy kis bemetszést ejt a karján, hogy lassan folyjon a vére az utolsó cseppig.
Azt mondta neki, hogy meg fog halni, de szenvedés nélküli halál lesz, és észre sem veszi a fájdalmat. A fegyenc beleegyezett, mert ez a halál jobb volt, mint a halál egy villamosszékben.
Hordágyra tették, és megkötözték a testét, hogy ne tudjon mozogni. Ejtettek a csuklóján egy kis vágást, és egy kis alumínium poharat tettek a keze alá. A vágás sekély volt, de elég volt a férfinak, hogy elhiggye, hogy az ereit elvágták.
Az ágy alá helyeztek egy kis adagolót, amely cseppek formájában állítja be a folyadék áramlását.
Az elítélt hallotta a cseppeket, és minden cseppet megszámolt, azt hitte, hogy az-az ő vére. A tudós úgy, hogy az elítélt ne lássa, lassan csökkentette a cseppek számát az adagolóval, és emiatt a fegyenc azt hitte, hogy a vére lassan fogy. Idővel a külseje színt vesztett, felgyorsult a pulzusa, és zihálni kezdett.
Amikor a kétségbeesés felért a csúcsra, a tudós teljesen elzárta a szelepeket, a fegyenc szívrohamot kapott és meghalt.
A tudósnak sikerült bebizonyítania, hogy az emberi elme szigorúan tele van mindennel, ami elfogadható, legyen az pozitív vagy negatív, az emberi lény egész szellemi és szerves részére hatással van.
Bár azt hisszük, hogy az elmének nincsenek határai és nem csalja meg önmagát, de amikor néha nem ért meg valamit, létrehoz valami mást, ami nem is létezik.
Ugyanez van, amikor az emberek azt mondják, hogy koronavírusosak - a puszta hitbe halnak bele. Az egész médiaműsor után sem erejük, sem küzdeni akarásuk nincs, pedig köztudott, hogy a tesztek hamis pozitív és rossz negatív eredményeket mutatnak, és nincs halálos fenyegetés, ha valakinek az immunrendszere egészséges.
Érdemes tehát vigyázni arra, amiben hiszel, mert valóban valóra válik, mert a tudatalatti a legnagyobb erő az emberben.

A KSH adataiból kitűnik, hogy Mo-on 2020-ban az összes halálozások száma az első félévben 94.5%-a, az első negyedévben pedig 91.6%-a volt az egy évvel előbbinek. Tehát nem megugrott, vagy nőtt, hanem csökkent. Március eleje óta, 5.5 hónap alatt 609-en hunytak el koronavírus-fertőzés következtében (állítólag), tehát naponta átlagosan kevesebb, mint 4 ember, miközben (naponta) 350-en meghalnak más betegségekben (ezek egyharmada rákban, egy másik része szív- és érrendszeri megbetegedésekben). Mi mégsem ezekre figyelünk, hanem várjuk a világvégét a koronavírus miatt, amelyik állítólag azt a 4 halálesetet okozza. Azért állítólag, mert nézve a COVID19-ben Mo-on hivatalosan elhunytak listáját (koronavirus.gov.hu/elhunytak), képtelen vagyok olyanra bukkanni, akinek nem volt más betegsége. Egy haláleset leírás így néz ki:
• 86 éves, magas vérnyomás, demencia, pitvar fibrilláció, általános érelmeszesedés
• 101 éves, magas vérnyomás, cukorbetegség, COPD tüdőbetegség, neurológiai betegségek, veseelégtelenség, csontritkulás
Nyílván minden eset egyedi, de azt hogyan lehet eldönteni, hogy a súlyos betegségekben szenvedők közül hányan haltak volna meg amúgy is az alapbetegségük következtében, vagy azt, hogy hány olyan fertőzött halt meg, akinek a szervezete már egyébként is nagyon le volt gyengülve, és a vírus már csak áttolta egy olyan határon, ahonnan már nem tudott felépülni?
Doctors for Clarity - Konferencia a tisztánlátásért (orvosokatisztanlatasert.hu/)

www.youtube.com/watch?v=i-S7TsMy74E
www.youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw&feature=emb_log
ujvilagtudat.blogspot.com/.../...
www.youtube.com/watch?v=9fZ4_Wl2OCs
internetfigyelo.com/.../
www.youtube.com/watch?v=GPk3MHxccvk
www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM
#3 Egy olvasónk véleményét közvetítem: Név és cím a szerkesztőség bizalmábanR Zoltán 2021-01-20 09:53
"Lévén, hogy a védőoltás az emberi szervezet RNS és DNS állományában hoz létre voltozást, ez valójában genetikai változást is létrehoz. Az pedig szerény tudomásom szerint kihat az örökletességre is.

Mi van, ha a nemzőképességükben lévő férfiak épen e képességük veszik el örökléssel? És mi van ha nőknél is örökletesen meddőséget hoz létre? Szerintem, ha a fekete himlő elleni védőoltással az épen várandós édesanyák zöme elvesztette magzatát, avagy a magzat genetikai elváltozásokat szenvedve defektesen született és főleg mentális hiányokkal.

Az emberiséget ma már több módon irtják. A káliumsó is egyike, de mégsem tesznek ellene semmit.Vajon miért nem? Valójában mindenkinek a szabad döntésére hivatkoznak. Mintha minden embernek tudnia kellene ezt, hogy milyen következményei lehetnek, annak, ha vakon bízva beoltatja magát olyan oltószerrel amilyen eddig még nem volt az nélkül, hogy meg tudna bizonyosodni arról, hogy milyen következményei lehetnek az utódokra. Hiszen a védőoltás "feltalálása" óta még annyi idő sem telt el, hogy a megfogamzott gyermekek világra szülessenek. Még a fertőző vírus hatásának bizonyítékai sincsenek, mert ahhoz kellene olyan anya aki 9 hónappal ezelőtt fogant és közben megfertőződött korona vírussal.

A védőoltásra azt állítják, hogy a vírus elleni védőoltás a vírus egy részecskéje amely képes beépülni a sejtek genetikai állapotába. Tehát az ember egyfajta génmanipuláción esik át (ha jól értem). Akkor pedig semmi különbség nincs a génmanipulált növény és állatállomány nemkívánatossága miatt, mert arra sincs még bizonyíték, hogy a génmanipulált szója, vagy kukorica milyen következménnyel jár arra a jószágra és emberre aki azt fogyasztja. Sőt, ha az ember az olyan jószág húsát fogyasztja amely génmanipulált növényt fogyasztott.

Mi van akkor, ha a következménye a vírus fertőzésnek, vagy a védőoltásnak is egyaránt, ha nem is azonosan olyan örökletes elváltozások jönnek létre amelyek csak "xy" idő múltán tudódnak ki következtetésképen? Erről még kérdezni sem érdemes, mert erre nincs kivizsgálási eredmény. Ezért a várandós anyukák igyekezzenek magukat távol tartani a fertőzés lehetőségétől és a védőoltás felvételétől, ha bizonyosak akarnak lenni arról, hogy milyen ártalmakat okoz a járvány és az ellene való védekezés.

Én nem propagandának mondom ezt a kérdést, hanem az épségben és józan gondolkodás okából kiindulva."
#2 További figyelmeztetések !R Zoltán 2021-01-15 13:36
Nem szeretnék már újabb és újabb oltásokkal kapcsolatos cikkeket megnyitni a honlapon mert akkor csak azokkal lenne teli. Így mikor találok vagy kapok számunkra veszélyes közleményeket azért valahova beszúrom mint ide is.
Azt írja,(amit bevallanak) hogy ;
23 ember halt meg nem sokkal azután, hogy megkapták a koronavírus-vakcina első dózisát Norvégiában
Ez azért fontos mert épp a napokban itt Svédországban 7 halottat vállaltak el és 230 súlyos mellékhatásokkal szenvedőről irt a tex tv. Számoljunk csak! 80 000 beoltottból 7 halott és kétszázon felül a különböző melléhatásoktól szenvedők száma. Norvégiában például a 23 halottból csak 13-nál végeztek boncolást de mivel mind az oltásokra vezetett vissza abbahagyták a boncolást Itt eddig mintegy 33 ezer ember kapta meg a Pfizer-BioNTech vakcinájának első dózisát.

Borzasztó, hogy nem emelik fel a hangjukat sem a Norvégok sem a svédek.
#1 Figyelemre méltó közleményR Zoltán 2021-01-11 09:34
Egy bostoni orvos súlyos allergiás rohamot kapott a Moderna vakcina beadása után

A Bostonban dolgozó és oltást megkapó orvos olyan rosszul lett, hogy majdnem intubálni kellett a Modena vakcinájától kialakult heves allergiás reakció miatt! - számol be ma az RT News.
Egy bostoni orvos azt mondta, hogy az egyik legsúlyosabb allergiás reakciót élte át, amit valaha is megtapasztalt, miután megkapta a Moderna C-19 elleni vakcináját.
Dr. Hossein Sadrzadeh, a Boston Medical Center hematológiai onkológiai munkatársa karácsony estéjén kapta meg a vakcinát. Az egyébként súlyos kagylóallergiában szenvedő egészségügyi dolgozó elmondta, hogy a szíve az oltás beadása után elkezdett hevesen verni.
Kezdetben azt gondolta, hogy megnövekedett pulzusának oka az oltással szembeni szorongása volt.

Hamarosan viszont rá kellett ébrednie, hogy valami sokkal veszélyesebb dologtól szenved. Perceken belül az orvos nyelve és torka bizsergésbe kezdett és zsibbadt, ez a reakció a kagylóallergiájához társult. Még aggasztóbb volt, hogy a vérnyomása olyan alacsonyra süllyedt, hogy monitorral sem volt kimutatható.
Szerencsére az orvos hozta magával saját EpiPenjét, amelyet magának adott be, mire a kórházi személyzet az ügyeletre vitte. Számos gyógyszert kapott, köztük szteroidokat és Benadrylt.
Kórházi kezelésének feljegyzése szerint „légszomj, szédülés, szívdobogás és zsibbadás miatt vették fel a sürgősségin a Covid-19 vakcina beadása után.”
Úgy érzem, hogy ha nem lett volna nálam az EpiPen, akkor most intubálva lennék, mert ez olyan súlyos volt" - mondta, hozzátéve, hogy "ez volt a legsúlyosabb allergiás reakció, amit 11 éves kora óta tapasztalt."
Ismertem a tüneteket. Megvolt a tapasztalatom. Orvos vagyok és mégis halálosan féltem. Képzeljen el valakit, akinek nincs információja...” - jegyezte meg.
Nagyon nem akarom, hogy bárki is megtapasztalja ezt és átélje ezt az eseményt, ami velem történt!" - mondta.
A szóban forgó eset az első ilyen jellegű, amely a Moderna oltásához kapcsolódik. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA), valamint a Betegségmegelőzési Központ tisztviselői legalább hat súlyos allergiás reakció esetét vizsgálják a Pfizer-BioNTech oltást megkapó embereknél ezzel párhuzamosan.

www.alternativhirek.com/2020/12/egy-bostoni-orvos-sulyos-allergias.html

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások