Print this page
2020 március 26, csütörtök

Végjáték

Szerző: Árvai Attila

Felhívom mindenki figyelmét, az alábbi sorok a "nyugalom megzavarására alkalmas" sorok, melyeket csak akkor olvass tovább, ha lelkileg megfelelően stabil vagy. 

Más : ami az én privát véleményemet illeti a kialakult helyzetre vonatkozóan : túl fogjuk élni, a következő 1-2 hónap alatt minden eldől, bár még nyitott kérdés, hogyan, és milyen áron? 

Fel vagy-e készülve? 

Annak idején, az öregem sokszor mondta: "fiam, számíts mindig a legrosszabbra, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés!" 

Bár abszolút pesszimista kijelentés, be kell látnom, igaz. Mára kigyógyultam a folyamatos önmarcangolásból, (mondaná a pszichológusom) de a zavaróan őszinte realizmusomból, sajnos nem.
Az egy következő lecke lesz. 

Mivel most van időm írni, gyanítom, hogy Neked meg olvasni, ezért vágjunk is bele. (előrebocsátom, hogyha nincs türelmed végigolvasni, továbbá még mindig, a jelen történések ellenére is folytatni szeretnéd az eddigi álmodozást, görgess tovább, mindketten jobban járunk. 

Tényleg azt hiszed, ennek a rémálomnak 2 hét múlva vége, minden és mindenki visszatér oda, ahol egy hónapja volt? Abban bízom, nem vagy ennyire naiv.
.... és, ha mindenki ennyire bízik ebben, akkor vajon miért rámolták ki az összes élelmiszerboltot az országban? Ugye?...

Szóval megint megkérdem: Fel vagy készülve?

Mégpedig arra, hogy az eddig teljesen természetesnek vett életed, és annak körülményei, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra teljesen felborulhatnak?
Amire eddig azt hitted, hogy "ez és ez, nyilván VAN, már hogyne lenne, olyan nincs, hogy" NINCS".
"Hiszen ezek már születésemtől kezdve körülvesznek, teljesen magától értetődő, hogy vannak.." - gondolod. Csakhogy, ez hatalmas tévedés. Úgymond, egy hamis, kényelmes illúzió. Hideg, meleg víz, áram, gáz, letusolsz, melegben alszol, aztán reggel lefőzöl egy finom kávét, majd összedobsz egy rántottát, bekapcsolod a tv-t, azután elégedett arccal feljössz a közösségi oldalra, stb....  

Nos, ha eddig azt gondoltad, hogy ezek a végtelenségig járó természetes körülmények az életedben, akkor közlöm, hogy nem.
Ugyanis - ha minden így megy tovább, ahogy most, ne adj Isten rosszabbra fordul - az irány az, hogy nem sokára le kell mondanod ezekről a "természetesen vannak" dolgokról. Mindez ugyanis egy "gombnyomással" megszüntethető.
Tisztában vagy azzal, pillanatnyilag milyen szinten vagy kiszolgáltatva a rendszernek?
Durván 30 perc alatt képesek lekapcsolni minden olyan funkciót a háztartásodban, amit eddig, "magától értetődőnek" gondoltál.

Nem hiszel nekem?

2 hónapja még azt sem hitted volna el, ha azt mondom: "nem sokára több száz, vagy ezer munkahely szűnik meg, a katonaság átveszi az irányítás több, mint 100 stratégiai fontosságú magyar cég felett, a boltok üresek lesznek, és neked megtiltják, hogy elhagyd a lakásod".. - vajon mit mondtál volna januárban, ha ezt hallod?
Komplett őrültnek néztél volna.....
.... és ma?... - ugye, már nincs kedved mosolyogni rajta?....

Erről beszélek. 

De most menjünk tovább.
A következő 3 hónap alatt, akár több százezer család vérezhet el, munka, támogatás, és jövedelem nélkül.
Amikor pedig lekapcsolják az alapvető háztartási szolgáltatásokat a lakásokban, elvágják a kommunikációs vonalakat, elfogy az utolsó zsemle is, elszabadulhat a pokol.
Az utcára vezényelt hatóság "rendet" akar majd tartani, de nyilván egy ilyen extrém helyzetben nem sokáig lehet visszatartani az éhes tömeget.
Természetesen erre is számított jó előre az, aki (akik) mindezt megtervezték, ugyanis ha hiszed, ha nem, itt minden forgatókönyv szerint zajlik. 

A kellemetlen meglepetések lehetőségét, csaknem nullára csökkentve szervezték meg az egész folyamatot, amit jelenleg kénytelenek vagyunk elszenvedni.
Most pedig itt állunk, totálisan kiszolgáltatva egy olyan hatalomnak, amiről egyébként szinte semmit sem tudunk. Vajon mit hoz, a következő 2 hónap? Mert ugye tudod, hogy ebben a helyzetben, 2 hónap is nagyon hosszú idő tud lenni, mikor napi szinten változik minden.
Mindenféle híreket, cikkeket lehet olvasni a neten, hogy "ez valójában egy felszabadítás" - stb, stb... 

... És Te, mit gondolsz?
Mert én azt, hogy az elmúlt hetek jelei, egyáltalán nem arra utalnak, hogy valamiféle Kánaán várna ránk.  

Rendben, hogy valami jót is írjak, lesz április - 5 én reggel, egy világszintű meditáció, ami a felemelkedésünket szolgálja. Csatlakozzunk hozzá : (sokkal jobbat, most nem tudok) 

A Tömegmeditációt "Felemelkedési Idővonal Meditációnak" hívják és magyarországi idő szerint, 2020. április 5-én reggel, 04:45-re van kihirdetve. A meditáció 20 perces. Szükségünk van a segítségedre abban, hogy a világon eddig látott legnagyobb számú meditálók hadát mozgósítsuk! (utána tudsz nézni a neten) 

Egy olyan történelmi cselekvéssorozat kezd kirajzolódni, járvánnyal elfedett heteink alatt, amire több száz éve nem volt példa.

Amíg mi otthon ülünk, addig Európában, (de csaknem az egész világon) rejtélyes letartóztatások folynak, külföldi: angol, francia és német nyelvű portálokról ömlik az információáradat. Ugyanis, ha azoknak csak a fele igaz, amiket ezeken a nyelveken megosztanak az illetékesek, már akkor is hihetetlen dolgok történnek.

Bár egyelőre ügyesen próbálják titkolni valójában mi is történik a színfalak mögött, de a mai multikommunikációs világban nyilván nem lehet mindent észrevétlenül végrehajtani. (arról is vannak információk, miszerint nem sokára leállnak a kommunikációs csatornák)

Az említett, leginkább külföldi hírforrások, olyan neveket említenek, akiket az egész világ ismer, és akiket ezekben a napokban, hetekben tartóztatnak le a különböző titkosszolgálatok. ( Például ITT is olvasható néhány elgondolkodtató jelentés. / Magyar megmaradásért szerkesztô / )

Úgy tűnik elkeseredett harc folyik a hátunk mögött, két oldal között, melyről jelenleg csak keveset tudunk.

Ebben a globális akcióban, nem csak közismert köztisztviselőket, de színészeket, magasrangú egyházi vezetőket, és politikusokat is elfognak.

... Hogy mi a vád?... - szinte hallom, ahogy kérdezed.

Nos, a következők :

globális népirtás, magasan fejlett technológiával való visszaélés, globális rabszolgatartás, a pénzrendszeren keresztüli, tömeges eladósítás, tömeggyilkosságok, háborús bűnök, népcsoportok kiírtása, rendszeres gyermekgyilkosságok, kínzások, és rablások, sátáni rituálék, áldozatbemutatások, adrenochrome hallucinogén anyag kivonása, a megkínzott csecsemők és gyermekek véréből, ember és szervkereskedelem, mentális tudatprogramozás, elme programozás, mentális támadások az emberiség ellen, tömegek negatív irányba való befolyásolása, elektromágneses fegyverekkel való visszaélés, droggal, kábítószerrel való visszaélés, kereskedelem, részvénypiacok manipulálása, földrészek, országok gazdasági tönkretétele, média manipuláció: tömeges félretájékoztatás, félreoktatás az iskolákban, egyetemeken, tömeges megbetegítés, a betegségipar kifejlesztése, az alternatív gyógyászok, gyógymódok üldözése, tagadása, komoly feltalálók, szakemberek meggyilkolása, eltávolítása, idegen technológia felhasználása, az emberiség ellen globális, tömeges megmérgezése országoknak, földrészeknek, vakcinákon keresztüli népirtás, kibertechnológiával való visszaélés, titkos űrprogramok kifejlesztése, gyakorlása, tömeges, szándékos nyomorbantartás, elnyomás...

Folytassam?.... - aki részletesebben szeretné tudni, az böngéssze át a több száz oldalas angol nyelvű vádiratot, melyet megtalál az interneten, és már a YouTube - on is.

Honnan veszem mindezeket?

Egyrészt, kb 2 hete csak ezzel foglalkozom, (mióta kirobbant az egész) másrészt, vannak olyan barátaim, akik bejárták a világot, több diplomával és több nyelv ismeretével rendelkeznek. Ezekben a napokban nekik is van idejük böngészni, informálódni, és meg kell mondjam, özönlenek az új információk mindenfelől.. (magyar nyelven kevésbé) Abban pedig egyáltalán nem vagyok biztos, hogy minden, A- tól, Z- ig hazugság lenne.

Tehát nagyon úgy tűnik, egyik napról a másikra belecsöppentünk a 3 - ik világháborúba, csak ezt most nem atombombával hajtják végre.

Mesterségesen kirobbantott járványt gerjesztettek, amit megtámogattak, egy elektromágneses, magasfrekvenciás sugárzással. (5G)

Ennek kombinációja adja azt, amit most látunk: hullnak az emberek, mint a legyek.

A sötét oldal forgatókönyve, pedig nem lenne jó nekünk : a járványra hivatkozva, olyan vakcinát adnak be az emberiségnek, ami aztán valódi járványt okozna. Röviden : kiírtanának minket. ("tartsd 500 millió alatt a népességet!" Írja az a bizonyos kőtábla)

A másik verzió, aminek mindenki jobban örülne: a jó oldal győzelme.

Mikor tegnap este megkérdeztem az öregemet: "vajon milyen erők állhatnak a jó oldal mögött, ha képesek elfogni ilyen magasrangú köztiszviselőket, politikusokat, és egyházi vezetőket?" -

Csak ennyit mondott : "nem földi eredetű"....

A Q Force egyik utolsó üzenete egy közösségi oldalon : "GOD WIN" - Isten győz. Nos, azt gondolom, amilyen ütemben felgyorsultak az események, az utóbbi hetekben, nem sokára sokkal többet is tudunk ennél...

Árvai Attila 2020-03-26

Beküldte: Begovits László
Kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztôtöl