20231205
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2017 január 21, szombat

Invázióra adható válaszok

Szerző: Madarász László

Úgy gondolom, a többségünk már tudja, hogy a közelmúltban megindult, úgynevezett migránsinvázió célja Európa elfoglalása, ezen belül elsősorban a gazdag nyugat, muszlim felségterületté történő átalakítása.

Jogosan merül fel a kérdés: mit lehet tenni ez ellen fegyvertelenül? Különösen akkor, ha azt is látjuk, hogy az öreg kontinens liberális vezetői, passzivitásukkal nyújtanak támogatást a fenti „szent cél” megvalósításához úgy, hogy közben az őslakosok egészséges önvédelmi reakcióit minden erejükkel elfojtani igyekeznek.

A következőkben kísérletet teszek a feltett kérdés megválaszolására is, de előtte mindenképpen láttatni kell azokat a történéseket, melyek az invázió szándékolt kiváltásához vezethettek.

A II. világháború után lendületesen fejlődő európai gazdaság, hatalmas mennyiségű fosszilis energiahordozót (kőolaj, földgáz) használt fel az elmúlt évtizedekben. Az 1973. októberi olajárrobbanás arra kényszerítette a kontinens országait, hogy növeljék az energia felhasználásuk hatékonyságát, ezáltal fajlagosan csökkentsék a termékeikbe beépülő energiaköltségeket, de az általuk eltüzelt kőolaj és földgáz kiváltását képtelenség volt megoldani annak ellenére, hogy sorban épültek az atomerőművek és a tengeri ár-apály jelenséget is energiatermelésre fogták. A Közel-Kelet országainak politikai bizonytalanságai- és egyes arab országok szovjet befolyása miatt, bővíteniük kellett az oroszok felől érkező vezeték-kapacitásokat, ami egyfajta kitettséget jelentett a Szovjetunió, majd Oroszország irányába. Ugyan tankerekkel megoldható a Perzsa-öböl országaiból történő nyersolaj szállítása, de az igazi megoldást Nyugat-Európa jelenlegi politikusai számára, a Katarból, Szaúd-Arábián át induló, Irakon és Szírián keresztül Európába irányuló csővezetékek kiépítése jelenthetné, különös tekintettel arra, hogy Irán, a Hormuzi szoros lezárása esetén bármikor korlátozhatná a kőolaj célba juttatását.

sziria

Az un. „arab tavasz” és Szaddam Husszein eltávolítása közelebb hozta ennek a projektnek a megvalósítását, így már csak szír vezetést kellett volna eltávolítani az útból. Ezért az Egyesült Államok és – Szíria ősi ellensége – Izrael létrehozta az Iszlám Államot, egyfelől Irak politikai bizonytalanságban tartása érdekében, másfelől Asszad elnök eltávolításának reményében. Azzal, hogy Putyin beavatkozott Szíria, USA és Izrael általi „politikai lerendezésbe”, a törvényesen megválasztott Asszad elnök oldalán, a csővezeték kiépítését is megakadályozta. Ugyanakkor, mivel Bulgárián keresztül nem sikerült megvalósítani a Déli áramlat megépítését, a törökökhöz közeledett, annak ellenére, hogy a jenkik mindent megtettek azért, hogy Oroszország és Törökország között feszültség alakuljon ki, ami majd annullálja megállapodásukat.

  • ♦ Az USA-nak elemi érdeke fűződik ahhoz, hogy a fosszilis energiahordozók világforgalmán rajta tartsa a kezét, hiszen azok dollárban történő elszámolása következtében, minden vásárlás az ő vagyonát gyarapítja. Ugyanakkor, ha nem tudja megoldani Európa kőolaj és földgázellátását saját érdekeltségein keresztül, az azt is jelenthetné egyben, megvalósulhat a Merkelék által, a Davosi csúcson emlegetett Lisszabontól Vlagyivosztokig húzódó kereskedelmi övezet, melyben már várhatóan nem a dollár elszámolást alkalmaznák, hanem vegyesen az eurót és a rubelt. Ez viszont a jenkik gazdasági hegemóniájának a végét jelentené!
  • A zsidók Nagy Izrael megteremtéséről álmodoznak, mely jelenlegi szír, iraki és részben iráni területeket is érintene, ezért feltétlen támogatói, generálói az Egyesült Államok törekvéseinek. Nem beszélve arról, hogy az energiahordozó tranzit haszna náluk csapódna le, vagyis lefölöznék a Perzsa öböl országainak gázból és olajból származó hasznát, egyúttal az arabok egyfajta gazdasági ellenőrzésére is módjuk nyílna.
  • Szaúd-Arábia és az öböl menti kis államoknak (Katar, Kuvait, Bahrein, stb.) lassan létkérdéssé válik, hogy Európa legfőbb beszállítói ők maradjanak. Ehhez viszont versenyképes áron kell tudni szállítani is a kőolajat és a földgázt, ami leginkább szárazföldi út létrehozásával valósulhatna meg. (Mivel Kína hatalmas földgázmezőt fedezett fel a partjai mentén a Csendes óceánban, joggal számolhatnak azzal, hogy hamarosan meg fogják kezdeni annak kiaknázását – az orosz import mellett – ami visszavetheti a Perzsa öböl menti országok gazdaságát. India, mint a világ egyik legnagyobb termelője is az oroszok irányába mozdul el, ezért az onnan érkező kereslet csökkenésére is kell számítaniuk.)

A közös gazdasági igény összehozta azt, ami mindez idáig elképzelhetetlen volt: zsidó, arab és amerikai érdekszövetséget. A legnagyobb vesztes: Európa, amire most akkor nyomást gyakorolnak, mint még soha! Hogy megakadályozzák egy német- francia-orosz gazdasági tengely kialakulását, minden eszközzel az Oroszország irányába történő embargó fenntartására – vagyis elemi érdekek feladására – kényszerítik az EU-t, miközben az ukrán belpolitikai válság anyagi terheit is a nyakába fogják varrni! Az öreg kontinens „észhez térítését” szolgálta a 2015. évben (talán) csúcspontra futtatott muszlim invázió is. Bár jól láthatóan az idegenek Európára támadását kifogástalanul előkészítették, amit feltehetően a német kancellár lehallgatása tett lehetővé, annak kiváltó okát csak 2015. januári Davosi csúcson tudtuk meg, amikor is Merkel és Sigmar Gabriel alkancellár is következetesen a Lisszabontól Vlagyivosztokig terjedő kereskedelmi övezet létrehozásának szükségességéről beszélt. Feltehetően a zsidók által kifundált és az arabok pénzén megvalósított „migráns” áradat annyira jól sikerült, hogy legalábbis számomra úgy tűnik, azt már tovább is gondolták a felek. Izrael azt reméli, hogy Európa nyugati feléből Izraelbe menekülő zsidóság az ország terjeszkedését- gazdagodását segíti, míg az arabok abban bíznak, a muszlim hit európai terjesztésével meghódíthatják az öreg kontinenst. Szükségük is van rá, mivel az olajkincs véges és a túlszaporulat az arab monarchiákban hosszabb távon robbanáshoz vezethet, amit az egészséges ivóvíz hiánya csak gerjeszteni fog. Vagyis így elkerülhető egy belpolitikai válság és az olajkutak kimerülése után, a túlélés is biztosítottnak látszik. Ezért is nyújtanak bőkezű támogatást az invázióhoz és mecsetek építésére az EU országaiban. Gondolom kezdetben nem számoltak azzal, hogy Afrikából is tömegek indulnak meg Európába, de ez most jól jöhet nekik, mivel a szárazföldi utat a törökök – minden fenyegetőzés ellenére – egyelőre (úgy ahogy) blokkolják, vélhetően Putyin „javaslatára”, aki (még) nem akarja igazából a kontinens elmuszlimodását, már csak orosz érdekből sem. Vagyis a kontinensünkre nehezedő nyomást most a négerek „segítenek” nekik fenntartani, a Földközi tengeren át. De az közel sem biztos, hogy (csak) ez az állapot fennmarad, és a muszlim invázió a szárazföldön nem fog újra csúcsra futni!

A zsidók és az arabok Európa ellenes összefogását jól példázhatja 2016. december 24, -én Bahreinben rendezett hanuka napi ünnepség, ahol tradicionális zsidó zenére, kéz a kézben táncoltak az arabok és zsidók! Gondolom az est fénypontját, a 85%-ban muszlimok lakta Bahrein királyának – Hamad ibn Szalmán Ál Halifa –megjelenése és üdvözlőbeszéde jelentette. Érdekes, hogy erről az eseményről a hazai fősodratú médiák többsége valamiért elfelejtett említést tenni, csak zsidó- és alternatív honlapok emlékeztek meg arról. Nekem idáig úgy tűnt, az ősi „ellenségek” még csak szóba sem állnak egymással, nem hogy közösen – győzelmi – táncot lejtsenek! Nem tévedés győzelmiről beszélek, hiszen a hanuka, valójában a Makkabeusok görögök elleni győzelmének ünnepe, azoké a Makkabeusoké, akik (vallási) terrorizmussal éltek még a hellenizmusra áttért zsidókkal szemben is. Azoké a Makkabeusoké, akik rablás vádja miatt csecsemőtől az aggastyánig kb. 300 embert lemészároltak. (http://hu.rightpedia.info/w/Makkabeus-felkel%C3%A9s ) Sokat sejtet az is, hogy a hanukát a cionizmus emelte az egyik főünnepé. (http://akibic.hu/vallas/item/1271-a-hanuka-eredeti-jelentese ) De a közös örömtánc vajon csak ennek szólt? Esetleg nem szólhatott az Európa felett aratott – reményeim szerint csak átmeneti, ha úgy tetszik pirruszi – győzelemről is? Mivel Bahrein, a Perzsa öbölben fekvő szigetország Szaúd-Arábia partjaihoz közel – a szigetet híd köti össze szárazföldi szomszédjával – a szaúdi uralkodóház tudta és akarata nélkül elképzelhetetlennek tartom eme mulatság létrejöttét. Az meg különösen érdekes, hogy első alkalommal ilyen hanuka ünnepséget 2015.-ben – vagyis Európát ért eddigi legnagyobb méretű migrációs hullám évében – rendeztek Bahreinben. Igaz az nem volt ennyire látványos. „Itt úgyis zsidó-arab uralom lesz,…” jutnak eszembe a dohányboltban elhangzottak! (lásd: http://magaspart.hu/?p=734 ) Egyre inkább az látszik, lehet valós oka a kijelentésnek. Tudhat valamit az az ember…

Szemmel látható, Európában az arabok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a gazdaságból! A kontinenst elárasztó ingyenélők, akik a befogadó országoktól nagyobb anyagi támogatást kapnak, mint a rászoruló őshonos nép fiai, a fehérektől kizsarolt pénzt, arab üzletekben költik el! Az így befolyt pénzek egy része visszapörög a migráns invázió támogatásába, miközben a saját életterünk az un. no-go zónák kialakulása miatt egyre szűkül! Ráadásul egyre több neves élelmiszergyártó kezd el árulni úgynevezett halal (muszlim szó: megengedett) termékeket. Ha ez így megy tovább, hamarosan nem Európáról, de talán nem is Eurábiáról, hanem Judaeurábiáról beszélhetünk!

Az arab halal és a zsidó kóser vágás lényege, hogy a leölni szándékozott állatot nem kábítják el a vágás előtt, hanem a nyaki ütőér elvágásával hagyják teljesen elvérezni, azaz kiszenvedni! Rájuk nem vonatkozik az  EU-s állatvédelmi törvény? Hol vannak az állatvédelmi alapítványok, akik a liba- és kacsatömés ellen néhány éve oly vehemensen tiltakoztak? Hol vannak az állatvédelmi törvény megalkotói és elfogadói? Csak nem kóser- vagy halal vágásokra szakosodtak? Egyáltalán miért engedik meg, hogy egyes multik a halal termékek forgalomba hozatalával – saját vágóhíd üzemeltetése esetén – törvényellenes tevékenységet végezzenek, vagy – vágóhíd hiányában – arra ösztönözzenek? Mi folyik Judaeurábiában?

Európa liberális vezetőit vagy megzsarolták, vagy megvesztegették, de az is lehet, hogy hittársi alapon önként vállalták a fehér ember elleni várható genocídiumot, hiszen jól láthatóan nem tesznek semmit az öreg kontinens őslakói érdekében, sőt a hazafiakat vegzálják! Tehát nem maradt más választásunk nekünk kell valamit kitalálnunk, mert országaink vezetői elárultak bennünket! Tanuljunk a zsidóktól!

  • „Júdea hadat üzen Németországnak!” –írta 1933.-ban a Daily Express angol lap. Ez valójában nem hadüzenet volt, hanem a zsidók, a német áruk, termékek bojkottjára szólítottak fel, ami kis híján padlóra küldte Németországot. Tegye ezt most egész Európa, az izraeli és arab árukkal, továbbá üzletekkel, vendéglátóhelyekkel szemben! Kerülni kell minden olyan boltot, áruházat, amit zsidók, vagy arabok üzemeltetnek. Az őslakosok általi vásárlások ellenértékének egy része, kacskaringós úton, de visszapörög a migrációs nyomás finanszírozásába, tehát nem szabad még anyagiakkal is támogatni saját kiirtásunkat! Nem hiszem, hogy feltétlenül kóser boltban, vagy arab éttermekben kell pénzünket és időnket elkölteni, és pl. kebabot enni! Vannak még hazai tulajdonú boltok, vendéglátóhelyek is! Tudom, esetlegesen hatékony felvilágosító munka ellenére sem hozhat a módszer látványos sikert, de jelzésértékű lehet arra, hogy nem hagyjuk magunkat!
  • Európa több országban, köztünk Hazánkban is hamarosan választási kampány indul. Egyértelművé kell tennünk, hogy egyszerűsített önvédelmi lőfegyver legális vásárlására, tartására és viselhetőségére van igényünk, családunk, saját magunk, tulajdonunk és adott esetben Hazánk védelmében! Vagyis lehetővé kell tenni, hogy legalább szakmunkás végzettséggel és öt év folyamatos magyarországi munkaviszonnyal rendelkező, büntetlen előéletű minden magyar állampolgár, fegyvertartási, –viselési engedélyt szerezhessen. Természetesen a sorkatonai szolgálatot nem teljesítők esetében az engedélyt fegyverismereti vizsgához és lőtéri gyakorlathoz szükséges kötni. Ezzel párhuzamosan olyan jogszabályok megteremtését akarjuk, ami egyértelműen garantálja a jogos önvédelem lehetőségét a házunkban, kertünkben, de akár az utcán is, és nem az elkövető bűnözőket, vagy Hazánkra támadókat támogatja! Ki kell mondani: nem fogunk olyan pártra szavazni, ami a jogos önvédelem valódi lehetőségének megteremtését ellenzi! Az Országgyűlést arra kell kényszeríteni, hogy a szükséges törvényeket még a választások előtt alkossa meg. Ha ez elmaradna, annak oka „csak a FIDESZ”, tehát meg kell tőlük vonni végérvényesen a bizalmat!
  • Svájci mintára be kell vezetni a harcászat alapjaira és fegyverhasználatra történő intenzív katonai felkészítést, mely kötelező minden legalább szakmunkás bizonyítványt szerzett 20. életévét betöltött, büntetlen előéletű személyre. Az intenzív és célirányos kiképzés ideje nőknél 3 hónap, férfiaknál – fegyvernemtől függően – legfeljebb 6 hónap. Erre az időszakra a mindenkori magyar átlagkeresetet kell folyósítani a résztvevő személyeknek. A kötelező katonai kiképzést tulajdonképpen a Fidesz által kreált Alaptörvény is előírja, mikor a XXXI. cikk (1) bekezdésében a következőket rögzíti: „Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.” Vagyis az Alaptörvény nem zárja ki egy esetlegesen Hazánkat érő külső támadás lehetőségét, és kötelezően mindenkinek előírja Magyarország megvédését! Márpedig katonai alapkiképzés nélkül ez nem megy! Ha ezt a Fidesz másként gondolja, akkor ebben a cikkelyben akár a magyarság – adott esetben történő – kiirtásáról lehet szó, hiszen megfelelő katonai ismeretek nélkül, legfeljebb golyófogónak lesz jó a magyar! Azaz szerintem az Országgyűlés 2011 óta mulasztásos törvénysértést követ el azzal, hogy legalább a magyarság többségének katonai alapkiképzéséről nem gondoskodott! Ezért az Országgyűlést kötelezni kell az Alaptörvény szellemében meghozandó törvény megalkotására! Mellébeszélés nem fogadható el!

Álláspontom az, vagy össze tud fogni a fehér ember, vagy kipusztítanak minket! Mi magyarok, országunk 2/3 –át már elvesztettük. Már nincs hová hátrálnunk, és nem is futamodunk meg! Harcoljunk azzal, ami megmaradt nekünk: bojkottal, politikai nyomással! Ha nem tesszük: végünk!

Madarász László

Új német zászló

Admin:

a willkommenskultur által kreált és Németországban egyre inkább elfogadottá váló „újnémet" zászló az olimpián. (Hagyományos színekkel, de félholddal és csillaggal.)

A szerző oldalán ITT: →

Megnyitva 1776 alkalommal

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások