20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 november 22, péntek

Tisztul a Magyar Nép

Szerző: Uzsokiné Lakó Éva

Tisztul a Magyar Nép! Kirajzolódik a MAGYAR EMBER! A magyar ember, már nem a másik szidásával jut előre, hanem az értékes munkájával!

Milyen furcsa, hogy a pártok mindent elmondanak egymásról… minden igazat, csak mert párt és vezérfanok “vagyunk” ezért saját pártunkról nem hisszük el, csak a másikról… Minden pártot utolért és beépültek a bűnöző korrupt fazonok! Aki a magyar emberért és a Hazánkért tenni akar, az kilép, feláll a mocskos, zsebét tömő bársonyszékéből.. beáll a nép közé és velük együtt kivívja a szabadságot! Ha még van köztük becsületes, az akkor ezt teszi! Hát ha még, aki nem jött rá, aki nem vette észre, hogy a változás ami ott hozható, az nép és Magyar ellenes… életellenes! Aki még nem vette észre, hogy az életünkre törtek, vagy nem akarja, hát pusztuljék ha akar ő maga… de ne húzzon a sötétbe le másokat, ártatlanokat!

Nincs jobb, nincs liberális, nincs bal! Ingyen cirkusz van hülye gyerekeknek! Mindig az van mondva, amit hallani akarunk!!! El hisszük és aztán minden megy tovább! Vannak a pártok és vannak, akik a pártokkal vannak és van a NÉP! Tessék mindenkinek választani, mert nem érünk rá!

Minden EMBERNEK választania kell!

A NÉP az életéért a szabadságáért harcol és a gyermekeiért! Aki a pártjáért és vezéréért, annak gondolom nincs családja, gyermekei, mert ha igen, akkor annak ellenségeként! A politikus meg miért, csak saját magáért a pozícióért. Mert ha a Népért akar, akkor kiszáll a mocsok

ból és leereszkedik a népéhez, hogy felemelhesse! Mert ha benne van a szikra, az az ősi szikra, ami őseink véréből maradt nekünk, akkor abban lángra gyúl és tudja mi a dolga! Tudja, hogy a népnek az ő bársonyszékéből nem lesz jobb! Bár nekem sem onnan tették a jót soha, de nem is vártam… DE! Hogy nem tesznek jót még csak csak, de hogy az életemre törnek, hogy most már onnan bántanak! Na neee! Azt már nem!

Lerövidítem! Választani kell!

Magyar nép, gyermekeid – Pártvezér, pártod. Csak e kettő között kell! ÉS KELL!

tisztulamagyanep1

A Magyar nép, a magyar ember… tudom évtizedeken keresztül azt tanították, hogy a magyar, lop, csal, hazudik, irigy, és árulkodik… megtanultuk, sajnos azonosultunk is vele, de mostantól mást tanulunk, a magyar ember becsületes, igazmondó, odaadó, segítőkész, dolgos….stb…. és ezzel fogunk azonosulni! Tehát, aki meri szidni a magyar embert, az vagy nem magyar, vagy nagyon nagy gazember! Hát meg kell tudnunk hogy ki a magyar és ki a bűnöző!!?? Mindenki tisztítsa ki magát, ilyet csak magyar ember tud! Mert aki nem magyar, abban nincs a szikra és nincs ami fellángoljon! Magyar ember másik embert nem szid!!! És a magyar nem birka!!!!! No ha ez ellen kifogás adatik… állok elébe örömmel! Itt az idő, hogy megtudjuk, ki a magyar, ki az EMBER, és kiknek kell egy helyen együtt lenni!

Aki neveket imád, és neveket mocskol, neveket kántál… Vigyázz mert becsap!! AKI MÁS EMBERT szid, bánt, abban a gonosz lakozik! Innen lehet felismerni!

Azt hiszed, hogy aki egyszer mocskol valakit, az holnap nem fog Téged??!! ÉSZEN LEGYÉL DRÁGA MAGYAR NÉP! Hol a mocskoló beszéd onnan menekülj, mert mocskos leszel Te magad is!


  Tisztul a Magyar Nép 2.

Drága Barátaim!
Nagyon fontos dolgot szeretnék nektek mondani! Írni.
Sokaktól hallom, hogy a mi nemes ügyünkben, amiért harcolunk, megjelentek az árulók, olyan emberek, akik a széthúzást szítják közöttünk, vannak olyanok, akik keresik az árulót, azt, aki megvezet bennünket!
Ezért folytatnám, a Tisztul a Magyar című írásomat!

NE KERESSÉTEK AZ ÁRULÓT! Mert az árulót, ha keresitek bizony rá nem leltek, max gyanúsítgattok és az is lehet, hogy éppen ártatlant és ezzel megbántva azt az embert és azokat, akik őt szeretik.

többarcú

 

Elárulom, hogy az áruló saját magát árulja el, amikor nem keresik őt…akkor tud a legkevésbé elbújni! Arról nem is beszélve, hogy micsoda fölösleges energiát pazaroltok el, fölöslegesen, hiszen mint írtam, akkor tud a legjobban elbújni.

Leírtam, hogy a Magyar Tisztul és ennek így kell lennie! Mindenkinek tisztulnia kell! Mert csak a tiszta emberek között árulja el magát az áruló, úgy fog köztünk virítani, mint az uv fény. Jegyezzétek meg, hogy a magyar ember, magyar embert nem bánt! Ha lehet, segítsük egymást, ha nem akkor ne okozunk egymásnak kárt, nem hátráltatjuk a másikat! Rosszindulatú pletykák egymásról befejezve! Aki sértődik, akinek ebben a helyzetben sértődni van kedve és lehetősége, az még nem érzi mekkora bajban van! Aki sértődik, az nem érdemel pozíciót, posztot,,, képzelje el mindenki maga, hogy ha egy sértődős fazon irányítana. Képzeljétek el, hogy amikor rátok megsértődnek és azt sem tudjátok, hogy miért.. ezt főleg a sértődősek vegyék magukra. Aki sértődik, az nem a közért dolgozik az csak is magáért! Ha találkoztok olyannal, aki szidja a magyar embert, mondjátok azt, hogy magyar ember már nem szidja a magyart. Tanítsuk, neveljük egymást, de csak is tisztelettel és megértéssel!

HIRDESSÉTEK A MAGYAR IGÉT, HOGY A MAGYAR, DOLGOS, SZORGALMAS, BECSÜLETES EMBER!

Igen megtévesztett, becsapott, kisemmizett nép lettünk! De nem gazok! Belesodortak bennünket sok mindenbe, bele is estünk sok mindenbe! Igen! Igen “Bűnöztünk is” olyan bűnöket követtünk el, főleg… ahol olyan utat tártak elénk, hogy vagy “bűnözünk” vagy “bűnözünk! Hatalmas lelkiismeret furdalásunk van, mert becsületesek vagyunk és szembe kellett mennünk az ösztöneinkkel, a becsületünkkel hogy megélhessünk! Hogy amikor majd eljön az idő, akkor ne merjünk tiszta szívvel, becsülettel kiállni magunkért, hogy nehogy kiderüljön rólunk bármi, nehogy szégyenbe hozzanak bennünket! DRÁGA MAGYAR NÉPEM! DOBJÁTOK LE MAGATOKRÓL A LÁNCOT ÉS VESSÉTEK IDE NEKEM!! MAJD BEVISZEM A MÉH TELEPRE, OSZT JÓ PÉNZÉ LEADOM!! 

Visszatérve az árulóra! Mivel az áruló nem képes tisztulni.. ezért világítani fog és egyre jobban, mert mi tisztulunk, mert mi nem keressük és ő nem képes tisztulni, hiszen az a feladata, hogy bomlasszon, áruló legyen! Értitek kedves barátaim?! Ő nem tisztán fog beszélni, ő nem fog pozitívumot eléd tárni… bár lehet, addig, amíg be nem fogadod.. de aztán, elkezd óvatosan bogarat tenni a füledbe, de az azonnal megfogja csípni a füled, mert TE Tisztulsz, és arra koncentrálsz, hogy tisztulj… és amikor nem keresed akkor megtalálod. Persze kell még ennek a tisztulási folyamatnak időt adni, bár már a szűk csoportban nem sokat, mert nem érünk rá! Minden csoport, ha javasolhatom.. kezdje ezzel. Tisztuljatok, hogy felismerjétek az ellenséget, az árulót! Össze vissza nem szabad vagdalkozni!

A következő, amit még mondani szeretnék, ha az az áruló, aki elkezd tisztulni, hogy ne látszódjon ki közületek, akkor nagy baj nem lehet.. hiszen ha tisztul, már nem is lesz áruló! Beáll a sorba! Szóval, nem is kell azonnal kivetnetek magatok közül, nem kell felfedjétek neki, hogy ő uv-n világít. Kérdezzetek meg inkább valakit, hogy mitévők legyetek, az “ufó”val.

Gyerekek, a “tisztaságnak” és a becsületnek olyan hatalma van, hogy képes a legmocskosabb embert is elragadni magával! Az én életemben, még ezzel a hatalommal nem élt az emberiség. Örömmel venném, ha most ezt a hatalmat a magunkénak tudnánk! Szeretlek Benneteket! Minden embert a földön! Mert minden ember egy csodának születik! Mindenkiben benne van a csoda! Csak a tiszta gondolatok mutatják meg a gonoszt!

Ne aggódjatok, nem vagyok bolond, sem vallásos, bár Istent hiszem és az Embert!


Tisztul a Magyar Nép 3.

Az ember a munkájából él meg és nem a pénzéből.

Hogy hogyan tudjuk megkülönböztetni azokat, akik a munkából és a pénzből élnek? Egyszerűen, aki munkából él meg, az fejlődik, fejlődik emberileg, gyarapodik anyagilag! A munkából megkeresett haszon, amire nagyon vigyáznak, hiszen olyan eszmei értékei is vannak, amit nem dobnak ki csak úgy az ablakon. Az eszmei értékek nagysága, tudása, ismerete, minden pénzt és vagyont felülír!

tisztulamagyanep3 

 Aki munkát keres annak lesz pénze, az értéket teremt, tartós értéket! Így a munkának van az egyetlen olyan tudása, amitől, tartósan lehet anyagi javakhoz jutni! Aki a pénzt keresi előbb, az nem talál munkát, így nem lesz vagyona…

Okoskodással, trükkökkel, piszlicsáré csalásokkal, mások becsapásával, lehet, hogy itt-ott rövidtávon lesz sok pénze és lesz olyan, de legtöbbször olyan lesz amikor nincs…

Az élet törvénye!!! Még nem született meg az az ember, aki ezt át tudta volna hágni! Mert amikor nagyon fent van, akkor csak herdál, nem tud mást tenni, mert nincs értéke a pénzének nem tudja megtartani, és nem azért mert idióta és ügyetlen, hanem azért mert ez egy olyan élettörvény, aminek nincs ember aki ellent tudjon szegülni. Értéktelen pénz az, ami munka nélkül jött.

Aki pénzből él, az lemarad, mint ember, anyagi javai csak csökkenni tudnak. A rombolás, ami utána marad!

Néhány példa: Ötöslottó nyertesei, 95%-ban elszegényedtek, a pénzük úgy lerombolta őket, hogy amit addig megteremtettek, még azt is elveszítették.

Létezik a “fölösleges munka” is. Mikor termeljük a fölösleget?

Amikor megteremtünk, megdolgozunk valamiért, természetesen lesz gyümölcse, lesz igazi valós értéke. Gyarapodunk, emberileg és anyagilag egyaránt! Amikor egyre többet akarunk, amikor emberfeletti erővel, már átláthatatlanná válik a munkánk, amikor már a mi csodálatos munkánkat átadjuk valakinek, hogy mi még fölötte, még többet tudjunk most már pénzt keresni! Itt már végezzük a “fölösleges” munkát. Több pénzünk van, mint amennyit igazából igényelnénk. Ezért elhanyagoljuk az embert, a családot és már saját magunkat is! Szépen lassan értéktelenítjük el az igaz értékeket. A pénz, itt már pénzt csinál.. kiadjuk az értéket a kezünkből, az igazi értéket, amivel megtarthatnánk vagyonunkat, az értéket!

És amikor a vagyonunkat, pénzünket elértéktelenítjük, azzal, hogy nem lesz benne munka, nem számít a család, az ember… Úgy hullik szét, úgy csúszik szét a kezeink közül mindenünk!

Nem nézzük milyen áron tesszük! Nem adjuk át másnak a munkát, ami számunkra fölösleges és értéktelen munka már! Mi akarjuk… pedig abba veszünk el. Éppen ez vesz el tőlünk mindent, hiszen mi elvettünk másoktól mindent…a munkát! Bár tapasztalat, hogy amit pluszba, fölöslegesen megdolgozunk.. azt éppen az lopja el, akire rábíztuk. Ez is elvész, mint a fent említett pitiáner, trükkökkel, csalásokkal behozott pénz… Nyilván a tolvajnál sem fog megmaradni sokáig…!

Mert a munka a minden és az EMBER!

Nagyon bízom, hogy értitek, amit leírtam, Drága jó emberek, barátaim!

Senkit nem akarok bántani! De tudnunk kell, hogy merre haladunk!


 Tisztul a Magyar Nép 4.

Mindenki felelős az életéért, minden egyes napjáért, hogy milyen érzésekkel és gondolatokkal éli az adott napot meg. Nem a politikusok fogják megváltoztatni az életünket, hanem mi magunk.

Ők nem a Te életedet élik, hanem a sajátjukat, a saját szerepeiknek akarnak megfelelni, nem foglalkoznak veled, csak egy szám vagy az adminisztrációban.

Miért várod el bárkitől is, hogy fontos légy, ha magadnak sem vagy az? Miért várod el mástól, hogy tegyen érted valamit, amikor te a kisujjadat sem mozdítod a saját boldogságodért?! Itt már nincs Mátyás király, nincs “egyisten” hit (de semmilyen más “hit” sem), mert mindenki azt hisz, amit beprogramoz magának a fejébe. A saját hited van csak, mindaz, amit Te gondolsz, visszatükröződik nap, mint nap a külső környezetedből, hogy aztán azt mondhasd, igazam volt.

Köszönöm, hogy elolvastatok!
A Haza Nem Eladó!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=5633 Ajánlotta: N László

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások