20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 május 20, hétfő

„Rezsicsökkentési” tudatos csalás bizonyító nyilvánvaló tények

Szerző: Tejfalussy András

 (MEHNAM-info) - Feljelentés a szavazatunkat környezetvédelmi, egészségjavítás, rezsicsökkentési stb. hamis ígéreteikkel, megtévesztéssel kicsaló mindegyik országgyűlési képviselő ellen:

Miért hazudja az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapja, hogy életveszélyesen mérgező a tiszta desztillált ivóvíz? Miért hazudják a népnek azt, hogy szükségtelen a tiszta NaCl-dal ételsózás, s hogy a Ringer fiziológiás infúziós oldatnál szokásos, élettanilag optimális fiziológiás arányban, fiziológiás dózissal való víz, konyhasó és kálium pótlás ártalmas, és hogy a kálisót REDI SÓ, VIVEGA, BONSALT stb. használják a tiszta NaCl konyhasó helyett? A vidéki szennycsatorna hálózatok megalapozatlan, csak kárt okozó bővítése, az egyre több szennyvíz ivóvízbázisokba koncentrálása helyett miért nem az energiatakarékos hővisszanyerő háztartási desztillálókkal ivóvíz tisztítást, arzénmentesítést pénzeli a Magyar Állam és az Európai Unió? Büntetés helyett, miért nem jutalmazzák a saját élelmiszerük otthon előállításhoz a háziszennyvízben lévő vizet és ásványi anyagokat újrahasznosító kerttulajdonosokat? Megmondom: azért, mert a hazai kormányok környezet-álvédelmet, egészség-álvédelmet, életrövidítést, tudatos fajirtást folytatnak, hogy a betelepülő izraelieknek olcsó ingatlan szerzési lehetőséget, s maguknak a lerövidített életű magyarok nyugdíjbefizetéseiből is „kipusztulási tőkét” biztosítsanak az általuk elsikkasztott, magáncégek zsebébe juttatott külföldi hiteleik törlesztéséhez!

Ezek a magukat környezetvédőnek és egészségvédőnek feltüntető bűnözők elhallgatják, hogy egészségvédő, egészségjavító, gyógyító hatása van a tiszta desztillált ivóvíznek, ha étkezéssel megfelelően pótoljuk az NaCl konyhasót.

Ezek a bűnözők, elhallgatják, hogy az ivóvíz elpárologtatásához, gőzzé alakításához szükséges teljes hőmennyiség visszaadódik, amikor a gőz visszahűl vízzé, tehát a hőenergia teljes egészében újra felhasználható, vagyis szinte ingyen lehet tiszta ivóvízhez jutni.

Ezek a bűnözők a vidéki szennycsatornákat külföldi hitelek terhére szaporítják, a felszín alatti vízkészlet védelme ürügyén. A magyar lakosság kárára szorgalmazzák, hogy a házi szennyvíz kerti hasznosítását környezetterhelési díjjal büntesse az állam ott is, ahol a műtrágya és állati trágya használat megengedett. Környezetvédelemnek és egészségvédelemnek tüntetik fel, hogy a háztartási szennyvizet szennycsatornákkal összegyűjtik, és hiányosan tisztítva azokba a folyókba koncentrálják, amelyekből egyszerű homok-kavics szűrőkkel és klórozással készítik a vezetékes ivóvizet. Tehát a szennyvízből a szűrőkön átjutó mérgekkel, és a klórozással nem hatástalanítható fertőzőképes vírusokkal itatják a magyar lakosságot. A műtrágyázást megengedésük önmaga is kellően bizonyítja, hogy ezeken a helyeken nem azért csatornáznak, amit ürügyként mondanak, ugyanis a nitrát, kálium, foszfor műtrágyák veszélyes ivóvíz mérgező anyagok.

Azért szennycsatornáztatnak, hogy kötelező szennycsatorna építési hozzájárulással és szennycsatorna használati díjjal túlterheljék a kertes ingatlanok tulajdonosait, és hogy (izraeli?) műtrágya vásárlására kényszerítéssel is növeljék a telkes ingatlanokon a növénytermesztés költségeit, meg hogy életrövidítő mérgekkel elszennyezzék az ivóvízhez használt folyókat, és hogy eltávolítsák az országból az öntözésre hasznosítható olcsó édesvizet, és hogy a háztartások szennyvizekben lévő ásványi és szerves anyagokat eltüntessék az országból, hogy azokat ne tudjuk a növényeink táplálására újrahasznosítani, és hogy bejuttassák a tengerbe, hogy környezetvédelem ürügyén azokat tovább szennyezzék. Melyik hazai környezetvédő szervezet lépett fel ezek ellen rajtunk kívül? Miért nem léptek fel? Várjuk válaszukat, a magyarázataikat!

Miután a Tóra és Talmud izraeli törvények a zsidóknak előírják, hogy a más népeket akadályozzák a tiszta ivóvízhez és kellően sózott éltelekhez jutásban, hogy ezúton kiirtsák őket az ingatlanszerzési vágyaik teljesítéséhez (lásd: Mózes II. 23/25-33, V.7/ 2, 22. és Talmud, Taanith 10 a. lap, baba Kamma 93 b. lap), nyilvánvaló, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) érdekkörében kell keresni a főbűnözőket.

TALMUDKORRUPCIÓS KORMÁNYSZÍNTÜ CIONISTA BŰNSZERVEZETEK AKADÁLYOZZÁK AZ IVÓVÍZ DESZTILLÁLÁST ÉS A HÁZISZENNYVÍZ-HASZNOSÍTÁST A MŰTRÁGYÁZNI ENGEDETT TELKES INGATLANOKON!?

Ezúton ismét felhívom Orbán Viktor miniszterelnök, Vona Gábor pártelnök és a többi párt elnöke és egyúttal az összes országgyűlési képviselő figyelmét is, hogy tűrhetetlenűl aljas néphülyítés, amit a fenti ügyekben a gyilkos mérgek árusítóhelyeit is „nemzetinek” nevezve (lásd: „Nemzeti Dohányboltok”) hazánk nem zsidó lakosai ellen folytatnak! Abba kell hagyni a tiszta ivóvízhez jutásunkat akadályozást! Abba kell hagyni a tiszta étkezési sóhoz és jutásunkat akadályozást, a Nemzeti Sócsökkentési, STOP SÓ programnak nevezett csalást, amellyel Szócska Miklós és bűntársai az NaCl konyhasó tizedére csökkentett dózisával és tízszeres káliumtúladagolással tudatos életrövidítést, ivartalanítást, bárgyúsítást folytatnak! Abba kell hagyni a szennyvizek kertekben és termőföldeken újrahasznosítását akadályozást, azt, hogy a műtrágyázni, vegyszerezni engedett termőterületek kötelező szennycsatornáztatásával országunkat, a magyar lakosságot (regienöveléssel) eladósítják! Teljes mértékben bizonyítva van a magyar népet eladósító aljas környezetvédelmi és egészségügyi talmudi bűnözés! A sikeres Kínában a nálunk megengedett fenti bűnöknél kisebb bűnökért is nyilvánosan főbelövetik a felelősöket!

Verőce, 2013. 5. 19.                                                                  

   Tejfalussy András okl. vill. mérnök, méréstani szakértő

Agroanalízis Tudományos Társaság gmk v.a. végelszámoló

Hungary-2621 Verőce, Lugosi u. 71., www.tejfalussy.com

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36202181408

Beküldte: Ballán Mária

Hozzászólás  

#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2013-06-10 22:41
Köszönöm a MEHNAM információ terjesztési segítséget. A Magyar Megmaradásáért honlap tanulmányozását a www.tejfalussy.com honlapomon mindenkinek ajánlom. Üdv. Tejfalussy András

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások