20230201
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2012 október 05, péntek

DNS-programozás

Szerző: Száraz György

Az ember általában szokott beszélgetni önmagával. Kérdés persze, hogy melyik önmagával? Az értelmével? Az érzelmi énjével? Az egójával? A lelkével? A gyerekkori énjével? Vagy talán a DNS-ével? Bizony-bizony a DNS is egy fantasztikus információs könyvtár, amivel meg lehet találni a közös hangot! 

Volt idő, amikor úgy gondoltuk, hogy a testi mivoltunk kialakulása az anya-apa párostól függ elsősorban. Máskor a végzetben és az isteni akaratban hittünk. S bár mindegyik megközelítésben van valami, a folyamatot nem igazán értettük meg. A genetika ugyan elindult abba az irányba, ami feltárhatja a múltból hozott információk tárházát, de egy pontnál tovább nem tud jutni, mert figyelmen kívül hagyja, hogy amit géneknek hív, azok más rezgésszinten kvantumcsomagok. A kvantumcsomagok pedig energiaminták, amelyek holografikusan eltárolt információs kódokat tartalmaznak.

A spiritualitás azt állítja, hogy e hologramok nem véletlenszerűen szerveződtek, s végképp nem maguktól alakultak ki, hanem oda tették őket. Kik? Az ember teremtői. Amikor az előző életek emlékeiről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk csak a lélekre asszociálni, pedig nem csak a lélekben és az aurában, hanem a DNS-ünkben is jelen vannak bizonyos információk, amelyek más életekből származnak. Sőt, olyan információk is lehetnek az emberi DNS-ben, amelyek másfajta létmódokban gyűjtött vagy szerzett tapasztalatokról szólnak.

Egy hipotézis szerint a korszakváltás akár úgy is végbemehet, hogy a DNS-ben található információk bizonyos vibrációk, hatására aktiválódnak. Ezek a vibrációk származhatnak a csillagokból, eredhetnek konkrét erőterekből a Föld bizonyos pontjain, vagy akár áraszthatják magukból bizonyos inkarnálódott lelkek is. Mindenesetre az emberi DNS-re lehet hatni, s eljött az ideje, hogy komolyan vegyük ezt a lehetőséget.

Ma már tudjuk, hogy egyes lelki és érzelmi állapotok kifejezetten károsan hatnak a fiziológiai folyamatainkra, sőt hosszútávon kimondottan megbetegíthetnek, serkenthetik az öregedést és a destruktív élettani folyamatokat. Már ilyen alapon is feltételezhetjük, hogy a sokszor ismételt gondolataink és az érzelmeink hatással vannak a DNS-ünkre, s azon keresztül az életünkre, az életminőségünkre. (A táplálkozásról, a vegyszerekről, a gyógyszerekről és a káros sugárzásokról most nem szólnék.)

Azonban, nem csak az immunrendszerünk és az egészségi állapotunk múlik a DNS-ünkön, hanem sok spirituális folyamat is. Az örökítő anyagunk állapota egyben a tudatosságunk állapota is. Ha mélyebben belegondolunk, akkor a jövőnk a DNS-től is függ.

A teremtőink az emberi DNS-be, illetve sejtekbe is elrejtettek olyan információkat, amelyek csak megadott energiákkal kelthetők életre és aktivizálhatók. Képességek, tudás és rengeteg ismeret az, amely az emberben még felfedezésre vár. Most már egyre több olyan kozmikus együttállás fog következni egymás után, amely ilyen szempontból is hatni fog az ember felemelkedésére.

A magasabb rezgésszámú aurával rendelkező gyermekek és felnőttek lesznek az elsők, akikben a korszakváltás elkezdődik. Vegyük észre, hogy ez megint az energiaszinten múlik. Ha az ember elhanyagolja magát, s nem foglalkozik a saját szellemi felemelkedésével a világképe, az előítéletei vagy a csalódásai miatt, illetőleg ha nem képes megoldani a saját mindennapi problémáit, akkor a korszakváltás finom energiái és folyamatai nem tudnak megfelelő hatásokat kifejteni a DNS-ére sem. Ezért kulcsfontosságú, hogy ne fordítsunk hátat a hétköznapi dolgoknak sem szellemi céljaink űzése közben sem.

Sok ember ott követi el a hibát, hogy „elszállt ezoterikus” lesz, aki elveszíti a realitásérzékét, aki nem néz lefelé, nem szembesül az anyagi világ kihívásaival és nem fordít figyelmet az anyagi igényeire. Nem szabad egyoldalúan fejlődni, hanem minden síkon egyszerre kell lépéseket tenni: van testünk, van szellemünk és van lelkünk, így mindhárom összetevőnkkel foglalkoznunk kell, mert az egyik vagy a másik preferálása óhatatlanul egyensúlyvesztést fog eredményezni.

2012-ben ne Godot-ra várjunk, hanem teremtsük meg a minden szintre kiterjedő és kiegyensúlyozott fejlődést, amibe az anyagi egzisztenciától kezdve a DNS-programozásig minden beletartozik.

Aki szeretné megtanulni a DNS-ét programozni, látogasson el időről-időre Horváth Zoltán Holisztikus Képzésére.

Boldog napot!

Forrás: http://www.boldognapot.hu/cikkek/463/dnsprogramozas

Beküldte: Ballán Mária

Megnyitva 3695 alkalommal

Hozzászólás   

+1 #4 VÁ: DNS-programozásPitypang 2012-10-18 15:24
A létezésünk minőségét a mindenkori jelen érzetünk határozza meg s ennek életereje jeleníti meg anyagi valóságunkat is. Csak annyira létezik múlt és jövő, amennyire meg akarjuk érteni a jelen részeinek összefüggéseit.
Az ellenségképet mikor a külvilágban nagyító alá tesszük, egyszer felismerjük, saját szemünk' nélkül nem létezne.
A lelkünk az egyedüli
tanító és befogadó mester.
Nincs rangja, mérhető nagysága, hisz végtelen. Végtelen lehetőség s egyetlen valóság.
#3 VÁ: DNS-programozásKödszurkáló 2012-10-17 21:42
Részlet >Józsi bácsi< gondolataiból:

Dr. Bruce Lipton (www.brucelipton.com/)– az “észlelés biológiája” élharcosának – kutatásai azt is kiderítették, hogy a DNS-ben lévő információ a gondolatainkkal átírható, vagyis senkinek a sorsát nem determinálja az végletesen, hogy milyen információkat örökölt a génjeiben. Tehát lehet rajta változtatni. Itt jön be a képbe a csillagzat és az öröklött gondolatminta kérdése.
(www.ivi.hu/blog-az-eladas-hazugsaga#more-2490)

Ezek szerint a származás szerint nyilvántartott identitás is csak az öröklött és a családban elsajátított gondolatmintákon keresztül érvényesül. Ennek a felismerésnek a fényében érthető meg igazán, miért is van zsidó hegemónia a szellemi pályákon és ez a hegemónia milyen mértékben prozelitálta (elő-zsidósította) a judeó-keresztény vallást követő társadalmakat.
+2 #2 VÁ: DNS-programozásKödszurkáló 2012-10-06 20:22
Idézet:
feltételezhetjük, hogy a sokszor ismételt gondolataink és az érzelmeink hatással vannak a DNS-ünkre, s azon keresztül az életünkre, az életminőségünkre.
- Ezt a feltételezést nem csak erősíti, hanem egyenesen bizonyítja, hogy tudatunk befolyásolására fektetik a legnagyobb gondot az emberiség feletti hatalmat gyakorló csoportok. A tudatbefolyásolás minden lehetséges eszköze, úgy mint vallás, oktatás, irodalom, szinház, film, képzőművészet, zene, tájékoztatás, szórakoztatás és a tudományos kutatás a gazdaságot irányító érdekcsoportok felügyelete alatt van a kereskedelmi működés és piaci szabályozás révén.

- A tudat manipulációjának emberi minőséget meghatározó és azt folyamatosan változtató hatásának elkendőzésére pedig nagyon alkalmas a származás szerinti megkülönböztetés gyakorlata. Amíg az emberek a leszármazási vonalak ismerete alapján próbálják működtetni a barát-ellenség felismerő rendszereiket, addig kevés gondot fordítanak a tudati függetlenség megszerzésére és megőrzésére, miközben a tudatukat érő hatások következtében beálló genetikai módosulások veszélyéről a manipulációs szándékkal működtetett médiából nem szerezhetnek tudomást. Ennél fogva a leszármazási vonal alapján döntenek olyan kérdésekben, amelyek régebben is csak 2-4 emberöltő idejéig volt tekinthető származásfüggőnek, azon túl már nem. Ma az információs társadalom korában pedig már a szülő-gyermek viszonylatban sem beszélhetünk a gondolkodás és életvitel szerinti hagyománykövetésről, amit valószínűleg a DNS képletben beálló változások is követnek. Átörökítés révén ezzel tovább rombolják az örökítő anyag minőségét, fokozva ezzel a manipulációra való fogékonyságot az utódokban.

magyarmegmaradasert.hu/.../3026-a-dns-t-a-szavak-befolyásolják
#1 VÁ: DNS-programozásÉg és Föld 2012-10-06 14:41
Mindig tanul az ember!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások