20230328
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2009 augusztus 11, kedd

Politikai megrendelésre ölhetik a romákat

Szerző: Sándor István

"Az egész magyar cigányság célponttá vált" - mondta a volt főnyomozó. Sándor István úgy véli, hogy a gyilkosságokat gondos terepmunka előzi meg: a földrajzilag egymástól távol eső helyeken csapnak le, szétaprózva ezzel a rendőri készültséget, a falu szélén, ahonnan könnyen el tudnak menekülni, védetlen emberekkel szemben.

Nem zárható ki, hogy külföldről érkeztek, akár fizetett ex-katonák az elkövetők.

Elképzelhető, hogy politikai megrendelésre követik el a romagyilkosságokat, az ország közbiztonságának az aláásására - mondta Sándor István, "Papa", korábbi főnyomozó.

Sándor István szerint a bűntény felderítéséhez a motivációt kell megfejteni: valakinek olyan - nem anyagi - haszna származik ebből, ami miatt megéri vállalni ezt a sorozatot. "Ez több mint rasszizmus: ágyban fekvő anyát és gyermekét ennél erősebb motívumból lőhetnek le." - mondta Sándor István, aki szerint a romák azért válhattak célponttá, mert rajtuk keresztül lehet destabilizálni az ország közbiztonságát.

"Az egész magyar cigányság célponttá vált" - mondta a volt főnyomozó. Sándor István úgy véli, hogy a gyilkosságokat gondos terepmunka előzi meg: a földrajzilag egymástól távol eső helyeken csapnak le, szétaprózva ezzel a rendőri készültséget, a falu szélén, ahonnan könnyen el tudnak menekülni, védetlen emberekkel szemben.

A főnyomozó emlékeztetett rá: 1996 vége és 1998 tavasza között hasonló helyzet volt: a robbantás-sorozattal az ország közbiztonsági helyzetét akarták szétzilálni. Akkor is több halálos áldozat volt.

Ami tény: jólszervezett, céltudatos "csapat" követi el a romagyilkosságokat - hangsúlyozta Sándor István. "Például a vadászpuska használata is erre utal, mivel ez kevés, és nehezen azonosítható nyomot hagy maga után. Aki gyilkolt, nem először gyilkolt, és nem itt kezdte. Ezért nem lehet kizárni azt, hogy külföldről érkeztek, akár fizetett volt katonák az elkövetők." A csoportban kell lenni egy irányítónak, aki tudatosan eltervezi a gyilkosságokat, végrehajtóknak és a kettő közötti közvetítőknek. A magyar rendőrség jelenleg nem rendelkezik olyan operatív állománnyal, aki be tudna épülni egy ilyen csoportba.

Sándor István úgy véli, hogy ha tízszer ennyit kínálnak fel, akkor sem hozhat eredményt a jelenlegi nyomozás, amennyiben nem kapcsolódik hozzá titkos, "élőerős" információgyűjtés, operatív nyomozás.

Kommentár.

1/ Ismerve az ilyen merényletek tervezésének, végrehajtásának módszereit, 100%-ban meg lehet mondani, honnét valók az elkövetők. Állományukban vannak volt katonák és más különleges kiképzésen átesett egyének valamint semmilyen speciális kiképzést nem kapott egyének, akik az adott térségben (mert ott laknak, mert ott ismerik a helyzetet) előkészítő, kiszolgáló és biztosító feladatokat látnak el. A végeredmény, kiváló terrorista csoportokat lehet alkotni az állományból.

2/ Ezt a módszert a világon egyedül, egy titkosszolgálat tudta megvalósítani és tudja megvalósítani, nemcsak Magyarországon, hanem a világ más térségeinben is, ahol érdekeik megkövetelik. Cigányok ellen CSAK Magyarországon hajtják végre a már ismert terrorakciókat.

3/ Természetesen célnak (politikai célnak) kell lenni. Ez a cél is megvan, pontosan beleillik magas politkus(ok) nyíltan közzétett programjába.

4/ Magyarországon egy politikai csoport ellenőrzése alá vonta a cigányokat, beetette őket, megmondta nekik, segítette őket, hogyan és miként kell erőszakosan fellépni a magyarok ellen és most már minden megy a maga kerékvágásában. A felbújtó politikai csoportnak már nem is kell néha meglökni a lendkereket, megy az magától is. Beindították a magyarok elleni, minden alapot nélkülöző vádaskodásokat, kiokosítátták a cigányokat, hogy kérjenek csak kártérítést, a magyarok meg (ki tudja miért?) fizetnek adópénzünkből. Még egyetlen magyarok ellen nyíltan és bizonyítottan elkövetett bűncselekmény, gyilkosság kapcsán nem viselkedett métlóan a liberálbolsevik kormányzat.

5/ A külföldi akcióegységek csak Magyarországon hajtanak végre tervszerű cigányellenes cselekedeteket, más sországokban nem, mert ott nincsenek céljaik. Ennek a külföldről jövő terrorakcióknak meg van a jól szervezett erő-eszköz országba bejuttató rendszere, a magyar titkosszolgálatok szeme láttára történik minden. Miért is nem lépnek a titkosszolgálatok??

6/ A cél világos, rászabadítani a magyarokra a cigányokat, a többit már minden gondolkodó ember el tudja képzelni, hogy mi következik.

7/ Végül, ismerve a magyart, soha az életben nem viszonyult agresszíven a cigányok ellen, eltűrte őket, nem bántotta őket, inkább elfordul, vagy elmegy onnét, ahol cigányhőbörgés van.

Aki olvassa, gondolkodjon el. Megéri.

Forrás: http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=8556

Beküldte: Melczer Lajos

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megnyitva 3065 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások