20220814
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2016 május 28, szombat

Felfedezés! Trianon mégis-semmis!

Szerző: Lengyel Károly

Pap Gábor: Győztes hatalmak részéről egy angol nyilatkozta még a húszas években vagy a harmincas évek elején abszolút HIVATALOSAN és azt mondta: " Ha mi tudtuk volna, hogy mekkorákat torzítottak az adatközlőink, SOHA NEM ÍRTUK VOLNA ALÁ "  

Felfedezés Trianonban

Szeretném kérni, mindenki a teljes címlistáján terjessze ennek a filmnek a vetítési időpontját, hogy a lehető legtöbben lássák az igazságot!

 

Tisztelt Patrubány Miklós Elnök Úr!

Kérem, engedje meg, hogy egy tv-műsort a figyelmébe ajánljak! Talán érdemes felvenni a kapcsolatot a riporterrel is.

Pap Gábor Úr is beszél egy különleges záró kitételről, ami megrengette nemrégiben az egyik napomat. Szégyen, de erről eddig nem tudtam.

Maga Georges Benjamin Clemenceau írta a záró bejegyzést. Gyanítom, ugyanarról szólhat a záró kitétel, mint amiről Pap Gábor beszélt előadásában.

TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)  https://www.youtube.com/watch?v=dyfNsCcMWJA

TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)

Pap Gábor szerint ez a kitétel azt írja elő, hogy a trianoni békediktátum csak akkor léphet hatályba, ha az egyezményt az összes résztvevő ország a záró megjegyzésben elfogadott határidőre ratifikálja. Ez a mai napig nem történt meg. A következmények felmérhetetlenek. Ez azt jelenti, hogy az az egyezmény érvénytelen.

Egyedül a mindenkori magyar kormány kérheti ennek a békeszerződésnek hazudott dokumentumnak a felülvizsgálatát. Ez sem történt meg eddig.

Most ugyanezeket az érveket Tvrtko a magyar parlamentben szándékozik ország-világ előtt a jelenlegi magyar kormánynak elmondani.

Kíváncsi leszek arra, hogy Orbán Viktor és csapata foglalkozik-e majd ezzel a ténnyel!

Szerintem amennyiben ez számukra nem bír történelmi lépéskényszerrel, abban a percben kijelenthető, hogy nem a magyar nép képviseletét látják el, illegitimek.

Tisztelt Elnök Úr!

Arra kérem, a sajtószolgálatukon keresztül szíveskedjenek erre a filmre felhívni az érintett országok külképviseleteinek és kormányainak figyelmét! Lehet, ezt nem jól látom, de ha ez műsor lemegy a Duna TV-ben, majd a riporter a magyar parlamentben megteszi, amit ígért, a történelem soha többé nem lesz az, ami eddig volt.

Amiért a Magyarok Világszövetsége létrejött, és oly sok igaz magyar ember fáradozott, lehetséges volna, hogy megvalósul? Megvalósulhat egy álom, ami gyökeresen visszarajzolja Európa térképére azt az országot,

Elképesztő fejezetet talált Tvrtko a Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányában!

http://m.kiskegyed.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/tvrtko-trianon-154061

Vujity Tvrtko megint beleásta magát valamibe.

„Rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg.

S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal" - írja felfedezéséről Vujity Tvrtko Facebook-oldalán. Ígéri, június elején a tévében elmondja.

Tvrtko...túlmegy minden határon...

A KÖNYV TITKA

Ez a címe műsoromnak, amit a Duna TV-n láthattok, 2016. június 4-én, 19 óra 30-kor.

És akkor most leírom melyik az a bizonyos könyv: rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal.

Kérdezhetikek, hogy miért? NOS, EZ A KÖNYV TITKA! Megnézitek?

Tisztelettel kívánok Önnek és a Magyarok Világszövetségének minden munkatársának sok erőt, jó egészséget és sok sikert.

Szívélyes üdvözlettel:

Lengyel Károly

Beküldte: Dobrova Éva

Megnyitva 3915 alkalommal

Hozzászólás   

#4 visszatérőFerdinand Petrov 2020-06-19 20:27
Teljesen egyetértek a visszatérő beírásával. Én is elhagytam Hazámat-56-ban való-Nemzetőri-harcaim után, 57-ben. It kint az Emigrációban is támogatom, vadászom a Magyar Árucikkeket, Bor, Fűszer, Szalámi Haza utazok, támogatom a Szervezetet, Bajtársaimat,Családomat, vásárlok, könyveket, ajándékokat, Családi összejöveteleket, vendéglőben tatom, mert ezzel is támogatom a Hazai Ipart. A gazdag ország visszahozza elrabolt népünket. Isten oltalmazza Népünket.
#3 belgium/Andennenagy lajos 2016-11-22 14:05
egy kérdésem szeretném megosztani veletek (hátha van közöttetek olyan, aki ismerné a dolgot). Na a kérdésem ez ;

ki volt a Monarchia jogi örököse a háború után ?

azt mindannyian tudjuk, hogy a Monarchia volt háborúban, majd kért fegyverszünetet ..., tehát logikusan (legálisan) annak, ill. az azt jogilag képviselonek kellett volt a tárgyalást lefolytatni az ellenfeleinkkel, amely azután a békeszerzodésbe kellett (volna) befejezodnie ....

az, hogy közben (a fegyverszünet után) a Monarchia szétbomlott, annak semmi jelentosége abban. Nem Mo, a Magyar Királyság volt háborúban, hanem ez csak az O-M monarchia része volt, amely háborút viselt. SE Mo, se Ausztria, se más egység ebbol nem képviselhette a Monarchiát magát a nélkül, hogy ezt maga a Monarchia rábízza elobb ...

nem vagyok (egyáltalán nem !) szakember. Ezért hiozzátok fordulok a kérdéssel ; volt-e a monarchiának egy jogi utódja ?
egy másod(lagos) kérdés ; ha volt, akkor miért volt az ún saint Germain-i és "Trianon'-i szerzodés ?
szeretettel
#2 A trutykó filmrőlcsalódott 2016-06-05 12:50
Tegnap megnéztem a filmet. Nagy csalódás volt. Egyenesen pocsék!
Nem lehetett hallani a Clemenceau záradékáról, azonban az igyekezet megvolt rá, hogy Magyarországot is csúnya gyarmattartóként tüntesse fel a film.
Ez pedig teljességgel visszautasítandó és nem igaz. Az 1 km2 kínai területet Habsburg akarat szerezte. Magyarországnak önálló döntési jogköre vajmi kevés volt. A felelősség a Habsburgokat terheli.

Össze sem vethető Pap Gábor előadásával.
#1 mi nem érthető?visszatérő 2016-05-30 15:10
Még mindig nem értem a visszatérő hasonló felhívásokat és a minél több mellékvágányt ezzel kapcsolatban. Történelmileg bizonyított tény, hogy nem minden állam írta alá, de külön, szinte azonos szövegű kettős megállapodást kötöttek Mo.-gal. Ennek értelmében ugyan a Szövetségesek akkori összefogása felbomlott, de a trianoni "szerződés" a kitételek alapján mégis hiteles, valamint végre is lett hajtva. Az viszont igaz, hogy mai nap nem hiteles, hisz a párizsi szerződés előszava pont arról szólt, hogy minden előző megállapodás megszűnik és egyedül a 1947 évi. párizsi döntés hatályos a kihirdetés napjától, ami Magyarországra nézve részletes bontásban az 1947. évi bécsi döntésként ismert, ahol nincs szó semmi másról, hanem a kis bécsi döntések visszaállításáról a röghöz kötéséről a trianoni határoknak, némi változtatással. Mellesleg ez a rendelet még mind a mai napig érvényes és emiatt tartunk ott, ahol most tartunk: 1947. évi XVIII. törvény
a Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés becikkelyezése tárgyában forrás: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=94700018.TV

Épp ideje lenne már megtartani még azt ami maradt, vagy olyan magasságokba emelkedni a nemzetek felett, hogy visszakövetelés nélkül, maguktól megadják azt, ami visszajár... Ezen kellene már dolgozni, nem a még 20. könyvet megvenni, meg rágni 100-adszorra ugyanazt a csontot... Kemény szavak, de igaz, és ÉBRESZTŐ. (sound, csak nem tudtam máshogy belépni :( )

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások