Print this page
2012 június 04, hétfő

Akiknek nem fáj Trianon

Szerző:

Aki még mindig kételkedik, itt a júdaizmus magyarországi zsidókrisztián helytartói önleleplezése. Pofátlanul hazudják, hogy "szívükön viselik a nemzeti összetartozás ügyét", miközben elutasítják a Nemzeti Összetartozás Napjára kért 1 perces harangszót. A tettekre, mindig a tettekre figyeljünk, mert azok minden harangszónál hangosabbak. Íme:

 "2012-06-02 Forrás: Magyar Kurír

Az alábbiakaban közöljük a történelmi egyházak vezetőinek levelét, amelyet a Nemzeti Összetarozás Napján tervezett harangzúgással kapcsolatos megkeresésre válaszolva küldtek Kovács Zoltán államtitkárnak.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Köszönettel vettük május 25-i megkeresését, amelyben arra kér bennünket, hogy június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján délután 1 perces harangzúgással kapcsolódjunk be a megemlékezésekbe. Kérésének sajnos nem áll módunkban eleget tenni, mert templomi harangjaink istentiszteleti alkalmakkor, illetve az egyház liturgikus rendjéhez kapcsolódva szólnak.

Ezúton is megerősítjük ugyanakkor, hogy mindennapi szolgálatunkban is megjelenő módon egyházaink szívükön viselik a nemzeti összetartozás ügyét hazánkban, a Kárpát-medencében és a világban élő magyarság között.

Budapest, 2012. május 29.

Válaszunk elfogadását kérve, az ünnep előkészítéséhez sok erőt kívánva,

Erdő Péter, bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke
Bölcskei Gusztáv, püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke"
Forrás: keresztenymagyarorszag.hu

__________

Zsidótlanítsuk a Magyar Nemzet lelki óvodáit:
Vegyük vissza magyar templomainkat Jézus Urunk gyilkosaitól!

(Itt lehet kezdeni)

leszerelt : magyarmegmaradasert.hu