Print this page
2022 június 26, vasárnap

Világ Napenergia Szövetség

Szerző: Gaáli Andrea

Szia () Engedd meg, hogy felhívjam a figyelmedet erre a kivételes lehetőségre. A mai világban nagyon fontos, hogy legyen több lábunk ami pénzt hozhat a kasszába és ez több mint jó. Fogadd szeretettel és bátran keress ha érdekel, beszéljünk, segítek mindenben ha kell.

Akkor a lényeg:   
A Sunmoney Solar Group egy megújuló energiával foglalkozó cégcsoport, amely ipari méretű naperőmű parkokat telepít és 2013-ban elindította a Közösségi napelempark programját.

A Sunmoney Solar Group tagja a Világ Megújuló energia Szövetségének, a Világ Napenergia Szövetségének és partnere az ENSZ Global Compactnak.

2019-ben és 2020-ban is elnyerte a Világ leginnovatívabb napenergia beruházó vállalat díjat.

A rendszer úgy működik, hogy a Sunmoney Solar Group folyamatosan telepíti a naperőmű parkokat, ezáltal folyamatosan fenn tudja tartani az áram kiszolgálást, ellátást. 25 éves KÁT (kötelező átvételi tarifa) szerződésekkel van leszerződve a MAVIR felé, aki Mo-on átveszi az áramot. Tehát minden közmű ide szolgáltat be. A 25 éves KÁT szerződések adják a profit stabilitást, hiszen a céget kötelezi a leadásra, a MAVIR-t az átvételre, illetve inflációkövető is. 
 Az üzlet partnerek ebből a profitból tudnak részesedni. Ez a fajta Organikus Üzleti Közösség egyedülálló a világpiacon. Termelő eszköze révén ez az egyetlen üzleti modell, ahol megvalósul a valós, igazi passzív bevétel lehetősége, hiszen a Nap mindig pontosan kell és előreláthatólag még több millió évig ezt fogja tenni. Tehát, nincs benne emberi tényező. 

https://youtu.be/uIO6toqzdPw 

A cég az ENSZ Global Compact és az ISES (Nemzetközi Napenergia Társaság) kiemelt tagságával rendelkezik. 

https://www.unglobalcompact.org/what-is-gc/participants/106861 

Elnyerte 2019. és a 2020. évben a Leginnovatívabb  Napenergia Beruházó Vállalat Nemzetközi Díját.

https://www.cv-magazine.com/issues/energy-innovator-awards-2019/7/

A Sunmoney egy globális környezetvédelmi cég, mely a megújuló zöld energia iparágban vesz részt.

https://www.mnnsz.hu/m-m-a-today-global-2020-100-dij-legjobb-napelemes-befektetesi-vallalkozas/?fbclid=IwAR2VYNQvNY74Tk-OLn5hH0dGNJYFfyWl3FLoT-_iG8Cufuta7QU1tZpJG9k 

Eddig úgy működött a cég, hogy valaki vagy beruházóként, e-solar csomaggal vett részt és minden hónapban megkapta a profit hányadát, vagy részt vett a hálózat bővítésében, melyért 5 féle kifizetésben részesülhetett. Ez a lehetőség most is megvan, de a cég bevezetett egy olyan digitális programot, amellyel levette a vállunkról a munkafolyamatokat, önjáróvá téve a hálózat építését a számunkra.

https://youtu.be/JWemEdYPnNg
itt részletsen láthatod, hogy ha valaki csinálni is szeretné és nem csak a mesterséges intelligenciára hagyatkozik, hogyan tud pénzt keresni, ajánlói jutalékokra szert tenni. 
https://www.youtube.com/watch?v=vELnBLeAAV0&t=73s

Programunk:

https://digitalsolarbusiness.hu/prezentacio/

Hogyan lehet részt venni a programunkban? 

Meg kell vásárolni egy üzleti licence-et a cégtől.
520 euró
2000 euró ( csak annak, aki dolgozni is akar a programmal)

Ha az első lépést teljesítettük igazoltan, akkor megvásárolhatjuk a digitális programot, melynek egyszeri költsége 635 euró. 

Összegzés:

A teljes program egyszeri minimum költsége: 1 155 euró. A kifizetés kb. 3-5 év alatt éri el a kifizetési maximumot, ami 9000 euró/hó. Ezen kívül minden hónapban 3000 euró értékben termelő eszköz (1500w azaz 1,5kw) kerül a tulajdonunkba.

Érdemes megvárni, amíg a digitális rendszer a maximumra emeli az üzleti licence-ünket , hiszen ekkor leszünk jogosultak a maximális havi kifizetésre (9 ezer Euro/hó), ráadásul részvény tulajdonossá is válunk, amely plusz osztalék kifizetésre is jogosít, melynek hozama évi 10-12%. 
Hozzáteszem, hogy a digitális csomagot is érdemes ajánlani, mert 10 direkt csatlakozó után plusz 1 digitális csomagot kapsz, ami azt jelenti, hogy újabb 9000 Euro havi bevételre teszel szert. Ha újabb 10 csatlakozód van ez így folytatódik. 

Amint beindul a kifizetés, a cég minden hónapban utalja a kifizetést, vagy saját bankkártyára vagy a cég logójával ellátott nemzetközi mastercard kártyára. Saját bankkártyára 20 euró a költség, a céges kártyára 2 euró, összegtől függetlenül. A Sunmoney logós Mastercard kártya egyszeri költsége Magyarországra 24 euró.
 
Nem szükséges céggel csinálnod, magánemberként is adózhatsz ha akarsz. 
Nagybefektetők részére van nagyobb csomag is, mely 10 000 Euro, részvény is jár vele. Erről részletesebben ha érdekel beszélünk. 

A csatlakozási link pedig: https://www.sunmoney.net/regisztracio?sid=2z0Zib26DYo