20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 június 21, szombat

Működő ingyen energia, amit bárki megépíthet!

Szerző: http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Megerősítést nyert, hogy a Fix the World Team egy működő ingyen többletenergia készüléket készített, az úgynevezett Kvantum Energia Generátort (QEG).

Egy átlagos modern háztartásnak 5-10 kW teljesítményre van szüksége a működéshez.

Egy hagyományos generátornak 15 kW-ra van szüksége 10 kW energia előállításához.

Hogy előállítsuk ezt a teljesítményt, gázra, gázolajra, propánra, szénre vagy más termékre van szükségünk, mely az olaj- és energiagipar nyereségét növeli.

130 évvel ezelőtt Nikola Tesla feltalált és szabadalmaztatott egy energia generátort. Ez egy rezonancia gép, melynek mindössze 1 kW bemeneti teljesítményre van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. A szabadalmai most már teljesen nyilvánosak.

A Fix the World Organization reprodukálta Tesla tervét néhány modern trükkel, hogy létrehozza ugyanazt az eredményt. A Kvantum Energia Generátor 10 kW teljesítményt nyújt, kevesebb, mint 1 kW bemeneti teljesítménnyel, amely ellátja önmagát.

Ez a technológia most ingyen az emberiség rendelkezésére áll. Nyílt forrásúvá tették a teljes körű útmutatót, felhasználói kézikönyvet, rajzokat és alkatrész listát bárki számára, hogy reprodukálni tudják ugyanezt az eredményt.

A dokumentáció itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com/webshare/docs/qeg-user-manual-3-25-14

A Fény erők azt kérték, hogy minél több Esemény támogató csoport építse meg a saját QEG készülékét, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ezek a csoportok mint átalakulási csomópontok fognak működni, melyek segítenek a bolygószintű átmenetben egy új, többletenergia rendszereket használó társadalomba.

Energia lehetöség

A QEG nem az egyetlen többletenergia eszköz, amely meg fog jelenni. Sokkal több projekt készülődik a színfalak mögött, az előállító és értékesítési hálózatokban egészen szervezett szinteken, a garázsoktól kezdve a gépműhelyekig és a globális vállalatokig. Ha valaki rendelkezik nagy volumenű termelési vagy forgalmazási kapacitásokkal, lépjen kapcsolatba Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és részese lehet az egyik folyamatban lévő projektnek.

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Hozzászólás  

#4 Tévedsz.....István János 2019-07-04 21:01
Kurucz Sándor
Nem helyes amit írsz. Alapból mi az, hogy ingyen autójával körbe kocsikázta a világot? Sem az energia nem volt ingyen sem pedig az autó. Ha ilyenekben hiszel, nagyon tévedsz....Semmi köze nincs ahhoz sem, hogy kinek van teslája. (.) ne vezessed félre az olvasókat.
(Egy "tapasztalt", sokat látott mérnök)
#3 1158 Bp.Molnár Viktor u.12Kurucz Sándor 2018-02-11 18:54
Két dolgot szeretnék hozzáfűzni!
1.Számomra akkor van itt,ha konkrét kiviteli tervrajz van a berendezésről és vagy megcsinálom,vagy kiviteleztetem egy hozzáértővel.Sajnos nem hogy a videó ,de még a mérési eredmények után se lehet azt mondani,hogy egy berendezés ingyen energiára azaz 1-nél nagyobb hatásfokra képes.
2.Azt a szánalmas magyarázatot se tudom elfogadni,hogy a nagyhatalmak érdeke elfojtani ezen kísérleteket.Az igazán működő készülékek úgy terjednének,mint a pestis a nagyhatalmaktól függetlenül.Csak egy dolog állíthatja meg ezen berendezések terjedését.A feltaláló önzősége.Ha volt is ilyen berendezés a kitalálója biztosan sírba vitte.Másik lehetőség és én erre voksolok:Igaz a termodinamika 1-2 tétele,legalább annyira,mint,hogy a föld gömbölyű,ez utóbbi ellen már senki sem mer bizonyítékokat szerezni.Energiát nem tudunk előállítani csak átalakítani.Az átalakítás pedig ,mindig munkával jár,vagyis még az egyet megközelítő hatásfok is kétséges.
Ha mégis tud valaki ilyet,ne a szája járjon,hanem mutassa fel.A zseniális Tesla is önző volt,mert-habár körbe kocsikázta a fél világot az ingyen elektromos autójával ,de a saját unokaöccsének sem árulta el a titkot.Igazán akkor lesz valami közkincsé,amikor a legszegényebb is rendelkezni fog vele.Vajon a Tesla autó van nekem,Neked???Számomra nem létezik,mert ilyen autóról anyagilag még álmodni sem merek....és talán nem vagyok egyedül
Szóval ujjonghatunk sok mindenen,de az ingyen energia korszakára még jó pár ezer évet várhatunk.
#2 FuraImre 2017-10-16 18:08
Miért pont 10X-es a többlet? mi az esélye, hogy 10 jöjjön ki a végén? Miért kellett teslát belekeverni? Csak nem a legendája miatt? Miért irják, hogy az elv nem ismert? Egyébként egy mágneses mező terelgető gépnek néz ki, és a forgórész sebességét össze kell hangolni az állórészen levő rezgőkös saját frekvenciájával. De hol van benne a mágnes? A hálózatról hajtott elektromágnes energiáját tök felesleges terelgetni, mert az nem ingyen van. Miért incs egy rezgőkör frekvencia/motor fordulatszám diagramma, mi mutatja a kivelehtő teljesítményt? Már ha annyira ingyen megosztják, akkor miért nem mutatnak mérési eredményeket? És sima lágyvas lemezt használ, amivel még a frekvenciával sem tud 50-100 Hz fölé menni, mert efölött megjelennek a vas lemágnesezési veszteségei. Ha az éter több GHz-s rezgéseivel akar rezonanciát, akkor azt vassal nagyon nem lehet összehozni. Szvsz.

CSak nekem tűnik kamunak?
#1 Aha.Elhiszem. Se. 2017-06-21 13:51
Szóval mindenki, aki eddig leírta, bizonyította, kiszámította, kísérletesen ellenőrizte az energiamegmaradás törvényét VALAHA, az vagy tévedett, vagy lefizatték a zsidókok/gyíkok/ufókok/háttérhatalmakok, mert (egyébként gyalázatos minőségű) jútyúbvidejó, ami alatt le vannak tiltva a kommentek, és amiben véletlenül se mutatják be a szerkezetet mondjuk működés közben, nehogy valaki rájöjjön (no nem mintha le tudná írni kommentbe), hogy mekkora halálnagy kamu is ez az egész. De azért lehet megrendelni. Kicsit se olcsó próbálkozás. Á, dehogy.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások