Print this page
2019 augusztus 21, szerda

A gondolatok alakítják sorsunkat

Szerző: Ketkes

A tudósok bebizonyították: „Az emberek gondolatai alakítják a sorsukat" /A kvantumvilágot tanulmányozó tudósok azt mondják: az egész világ nem más, mint energia.

Az emberek gondolatai alakítják a sorsukat

Sokan azt mondják: ez nem más, mint önmagunk becsapása, örülni a vereségnek és megköszönni a katasztrófát. Így ez mind bolondság. És azt kell, hogy mondjuk, igazuk van. De ez az igazságuk terem-e nekik vajon boldogságot?

A legtöbb ember általában ekképpen reagál a bajra: feszült lesz, agresszióval és negatív hozzáállással. Amikor az adott személy elkezd megküzdeni a helyzettel, ellenállást érez magában. Ez egy csalódás: azt hinni, hogy a feszültté válással javíthatja a helyzetét.

Mi a célja a negatív hozzáállással? Nincs célja. Éppen ellenkezőleg, ez a feszültség és az agresszió még negatívabbá teszi.

A kvantumvilágot tanulmányozó tudósok azt mondják: az egész világ energia. Minden részecske egyidejűleg mindenütt jelen van. Ezt kvantum-bizonytalanságnak nevezik. Ez egy paradoxon. Amíg nincs megfigyelő – egy ember, addig a világ nem létezik. De ez egy tudományos tény.

Minden elemi részecske megváltoztatja állapotát az egyszerű megfigyelések során is. Azaz, egy személy elvárásai mindig befolyásolják a kísérlet eredményét. Így lehetséges, hogy minden embernek 100%-ban igaza van. Mindig, hiszen először vannak előfeltételezéseink, gondolataink, majd ezután találjuk meg a meggyőzősünknek megfelelő megerősítést.

Például amikor valaki úgy gondolja, hogy nincs elég pénze. És ez igaz. Pénzből soha senkinek nem lehet elég. Vagy ebben a városban lehetetlen jó munkahelyet találni. És újra igazad van. De melletted, az út túloldalán lakó embereknek mégis van elég pénzük, sőt megvan mindenük. Beleértve a jó munkahelyet is. Vajon miért? Pusztán szerencséjük van? Nem.

A kvantumfizika törvénye: Mindig te! Mindig! Kivétel nélkül az általad elvárt eredményt kapod!

Ha nem értesz egyet ezzel az állásponttal, akkor 100%-an igazad van. De ez a véleményed békét, átláthatóságot, örömöt hoz-e? Segít-e könnyedén teljesíteni az összes akadályt, és játékosan legyőzni őket? Ha igen, akkor szeretnénk tanulni tőled. Őszintén.

Személyes tapasztalat

Amikor eltörtem a kezemet, kétségbeesett voltam. Az orvosok azt mondták, hogy ezentúl sosem jön teljesen rendbe. És én ezt elhittem. Aztán olvastam olyan emberekről, akik a szörnyű sérülések után is képesek voltak meggyógyulni. Voltak olyanok is, akik szinte a „darált hús” állapotból gyógyultak fel. És ezután én is azt hittem, hogy ez lehetséges. Az eredmény: most a kezem teljesen egészséges.

15 évig hittem, hogy a szegénység egy ítélet. Keményen dolgoztam, de mindhiába. Aztán világossá vált számomra, hogy hittel könnyedén elérhetem a pénzügyi szabadságot, és ez sikerült is. Korábban azt hittem, hogy harcolnunk kell az élettel, és a világom veszélyes, ártalmas és kegyetlen. Most azt hiszem: mindig biztonságban vagyok. Minden a boldogságomért történik. A világom törődik velem. És így mindenkinek csak annyit mondhatok: Hurrá!

Minden pillanatban mi választunk. Minden másodpercben megteremtjük a valóságunkat.

Minden alkalommal, amikor valami olyan történik veled, amit nem szerettél volna, van választásod. Eljutsz egy kvantumkereszteződéshez. És ha ekkor dühös vagy, akkor a rossz irányba fordulsz. Te tetted a világodat rosszá, gonosszá.

Ha neked ott tetszik, akkor minden rendben van. Ha nem, mondd meg magadnak: „Hurrá!!!” Minden rendben van. Üdvözöljük a valóságban! A valóság mindig jó és semleges. Csak a gondolataid, értékítéleted festi meg.

Amikor valóban örülsz minden tapasztalatnak, minden problémád önállóan oldódik meg. Ez talán eleinte szokatlan, hogy van megoldás, de „háború” nélkül. Ha még nem harcoltál, harcolj. De személy szerint én inkább a békét és a csendet kedvelem.

Oszd meg tapasztalatait az életről, biztos vagyok benne, hogy segítségével sok ember életét teheted boldogabbá és könnyebbé.

Forrás: ketkes.com
Ajánlotta: Antal Miklós