Print this page
2020 április 25, szombat

Amikor beérünk a fényövbe

Szerző: Nagy Zsolt

Olvassuk figyelmesen. Évek óta jelzik a hozzáértők a Kozmikus Változásokat, s ha minden igaz, ez még ebben az évben bekövetkezik. Beindulnak a v-ltozások! Most eldől, hogy engem, is becsaptak-e, avagy valóban jön a megváltás! / Mi lesz és hogyan amikor belépünk a FÉNYZÓNÁBA. - AEJ.

Mikor lesz a végső áttörés? Mikor lesz az esemény? Mikor lesz átütő változás a médiában és a világban? Mikor lesz vége az 5G-nek, a vírusnak, az ég csíkozásoknak, a korrupt médiának, vezetőknek és ennek az egész őrületnek? Mikorra várható mindaz, amit várunk régóta? Ezekre próbálok most válaszolni.

Akkor, amikor beérkezik a régóta várt Esemény Fényvillanása. Addig semmi rendkívülien átütő nem lesz. Viszont a háttérben addig zajlanak a letartóztatások, felszabadítások, energetikai műveletek, de nem tömegesen. Olvashatunk híreket, láthatunk nagyobb fejleményeket, de lényegi előremozdulás nem lesz. Zajlik sok-sok minden, ami oda fog vezetni, abba az egy pontba, az Isteni időzítésbe. Várhatóan még idén, nagyon közel vagyunk. A "Fény beérkezése" már elkezdődött, van "előszele" a Földön, a folyamatok haladnak, tisztulnak, attól, hogy a média nem közli, vagy sokan nem érzik, látják. Egyre többen ébrednek fel a villanás előtt. Egyre jobban omlik a társadalom régi rendszere. Az utolsókig nem fognak közölni semmi lényegeset, hiszen az Esemény után veszik át a Fényerők az irányítást. Onnantól lesz a Fény hivatalos győzelme. Készülnek, készülünk a végső löketre!

Az is meg van határozva, hogy ez az első impulzus pontosan 14 perc és 58 másodpercig fog tartani. Ez pontosan a galaxisunk szívverését képviseli. Tehát ez pontosan a galaxisunk frekvenciája. Nem véletlenül, körülbelül 14 percig tart egy neutronnak, hogy egy protont és egy elektront formáljon, azaz létrejöjjön a két polaritás.

Ez a rendkívüli erős spirituális energia impulzus megvilágosítja az életet a legalacsonyabb életformáig, még a baktériumok szintjét is, sőt amorf föld szintig. Azt jelenti majd, hogy gyakorlatilag az emberi lények DNS-e felül lesz írva olyanra, amilyen valójában potenciálisan lennie kellene a sorsunkkal és a választásainkkal összhangban.

Mi lesz ezzel egyidőben? Az Esemény megzavarja majd a megmaradt gonosz entitásokat, akik azonnal elhagyják búvóhelyüket, igyekezve a félelem düh és erőszak irányába befolyásolni az embereket, annak érdekében, hogy ismét irányításuk és elnyomásuk alá hajtsák az embereket. Ennek érdekében előbújnak rejtekhelyükről és minden eszközt bevetnének. De ez a pozitív katonaságnak kedvez majd. Valószínű ekkor lesz a pár napos net és média nélküli időszak.

Egyfajta teljes leállás. A pozitív katonai csapatok utolsó, nagy próbatétele lesz, hogy kitisztítsák a negatív lényeket a bolygóról véglegesen. A média addig szünetel, nem lesznek téves infók. A belsőnkkel kell kapcsolódni, hogy készen legyünk az újra. Az újraindítás ideje. Amikor a bankok végleg összeomlanak. A globális tömeges letartoztatások folynak. Előkészítik a majd visszatért tiszta, Fény erői által irányított médiát.

Egy kis érdekességgel zárom a bejegyzést. Úgy tűnik a fátyol is oszladozik. Korábban volt róla szó, hogy majd, ha vége a karanténnak (nem a vírus karanténra célzok) az egünk megváltozik és nem a múltat látjuk (amíg ideér a fény), ha az égre tekintünk, hanem a csillagok jelenlegi kinézetét, melyek sokkal fényesebbek lesznek.

Az extrém tiszta levegőben telefonnal is sikerült megörökíteni ezt a halovány égi csodát. Videón is megörökíthető a Tejút, vagyis Földünket is magába foglaló galaxisunk halovány, ám csodaszép pereme.

https://www.idokep.hu/hirek/a-tejut-ma-ejjel

Emellett rengeteg Fényhajó észlelést jeleznek világszerte, persze erről sem fogunk hallani számottevően az Eseményig. A többi rengeteg, már szemmel is látható dolgot meg sem említem, aki keres, kutat, tájékozódik és ébred, tudja mi történik. És egyre többen vagyunk így szerencsére.

,,Egyre gyorsabban veszítenek a hatalmukból, ahogy a Fény exponenciálisan növekszik. Ebben a fázisban a sötétség elveszíti az irányítást a bolygó felszíne felett, mert lélekcsaládok alakulnak, még több információ kerül napvilágra, megtörténik a közzététel a tömegek számára. A kritikus hőáramlás megteremti az Eseményt. A Fény eléri maximális erejét, a Mátrixon repedés keletkezik, a sötétséget eltávolítják, a Fényerők pedig átveszik a tömegmédiát. Ekkor történik meg a Fény Győzelme. Ez lesz a bolygó Felemelkedési folyamatának tetőpontja."

Beküldte: Aldobolyi E Judit
A kiemelések a Magyar Megmardásert szerkesztôtöl