20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 15, péntek

Elnökválasztás­ előtt, után az USA-ban

Szerző: Ildi

Több mint egy millió Republikánus gyűlt össze Washingtonba. Buszokkal jöttek Amerika minden részéről. Republikánusok legnagyobb része nem csinál szemetet (amire nagyon büszkék, ha valaki eldob valamit közülük, a többi felszedi) és nem csinál semmi törvénytelen dolgot mikor így összejönnek.

Ez azért van, mert majdnem minden republikánusnak van fegyverviselési engedélye. Ha akármilyen ok miatt a rendőrség beviszi őket, akkor elveszítik a fegyverviselési engedélyüket. Erre végtelenül kényesek.

Persze itt mindenki tud fegyvert venni törvénytelenül, de a republikánusok arra büszkék, hogy ők TÖRVÉNYESEN használhatnak fegyvert. A másik ok pedig, akik Trumpra szavaznak legnagyobb százalékuk 35-55 éves. Már benőtt a fejük lágya. Nem gazdagok és nem is állami segélyen élnek. Egyszerű munkások és parasztok, akik állandóan dolgoznak. Legtöbbjük soha nem ment egyetemre.

Mivel Trump apja is építesz volt a Trump fiuk az építkező munkások között nőttek fel. Úgy beszélnek, mint az egyszerű munkásemberek. Nem udvariaskodnak, nem szépítenek. Ez az egyik ok, hogy annyira szeretik Trumpot. Az ő nyelvükén beszél. Sokan ezért utaljak Trumpot. "Olyan közönséges" A politikusoknak ügyvédeknek megvan a saját nyelvük amit Trump nem beszel. Mikor kérdeztek valamit Obamától arra Obama olyan kacskaringós hosszú választ adott, hogy mire befejezte azt is elfelejtetted, hogy mi volt a kérdés. Lenézik Trumpot mert nem közülük való. Ráadásul Trump természete "ami a szívemen az a számon" és mindent kimond gondolkozás nélkül.

4 évig a demokraták elmondták a Trump támogatókat mindennek. Itt beszélek a politikusokról, a médiáról, az újságokról, a nagy vállalatokról, mint Google, Amazon, Facebook. Úgy mondtak, nyomorúságosak akik semmire nem jók. (Mellesleg ezt Hillary mondta rajuk először) Tudatlanok, Fasiszták, Buták, Közönségesek... Embereket elbocsátottak, ha kiderült róluk hogy Trump-ra szavaztak. Congress woman Maxine Water beszédeket tartott az utcán és uszította az embereket, hogy zaklassanak mindenkit aki Trump irodájában dolgozik. Zavarjak ki őket minden restaurantból, üzletből, mindenhonnan ahol látják őket. Nem is tagadjak le. Itt küldöm neked a videót. Sajnos a hülye kamaszok csináltak is.

Soha nem fogadták el Trumpot elnöknek. Semmit nem csinált úgy, mint ahogy az öreg politikusok, semmit nem úgy csinált, ahogy szokás. Felforgatta a kényelmes életüket amit évtizedek alatt kidolgoztak. Szörnyű ötletei voltak. Támogatta Ted Crouse ötletét hogy a szenátorok nem maradhatnak 8 évnél tovább szenátorok. Most ha egyszer bekerülnek, ott öregszenek meg. Kibeszélte, hogy a szenátorok óriási összeget szavaznak meg maguknak minden évben, hogy kifizessek a nőket akik perelik őket.

Obama lezáratta a Fehér-házat ami mindig nyitva állt a hét 2-3 napján a turistáknak. (Én is voltam ott) Trump az első nap megint kinyitotta. Egy csomó koszos turista ott járkált megint az ő munkahelyükön.

Ő volt Amerika második elnöke aki nem vett fel fizetést. A lánya és a veje se vett fel fizetést. Ezekért és ehhez hasonló dolgokért nemcsak a demokrata törvényhozók utálták, hanem egy jó pár republikánus is. Mindent megtettek, hogy elpusztítsák ezt a befurakodót.

$32 millióba került a Muller nyomozás. 3 évig tartott. Trump barátait börtönbe zárták mert nem fizettek elég adót 10-20 evvel ezelőtt. Ez volt a bosszú, hogy Trumpnak dolgoztak.
Be akarták bizonyítani hogy Trump egy orosz kém. Trump elbocsáthatta volna Mullert de úgy gondolta, hogy akkor azzal fogjak vádolni, hogy azért bocsájtotta el, hogy nehogy valami kiderüljön. Gondolta, ha engedi menni a nyomozást megnyugodnak, mert nem fognak találni semmit. Nem is találtak, de a barátain bosszút álltak.

Ezután jött a "Impeachment" majdnem $40 millióba került. Azzal vádolták, hogy Ukrajnától szívességet kért mielőtt odaadta nekik a pénzt amit a szenátus megszavazott. Ez sem sikerült. Ugyanakkor itt van a videó Bidenról. Amikor Ukrajnában nyomoztak a Burizmat ahol a fia vezetői tag volt, mondta az ukránoknak, hogy azonnal bocsássák el a fő nyomozót vagy nem kapnak egy fillért sem Amerikától. Mindenki látta ezt a videót, de ez nem probléma.

Minden Trump gyűlésen volt minimum 15,000 Trump rajongó és 2020-ba tartott 85 gyűlést. Mindig stadiont bérelt ki. Mindig több ember jött, mint akik befértek a stadionba. Azok kívülről nézték a nagy képernyőn Trump beszédét. Tudták, hogy nem férnek be, de mégis jöttek minden alkalommal. Biden gyűléseken volt átlagosan 38 ember és Biden tartott 53 gyűlést. Csak egyszer volt több mint 1000 ember. Mit gondolsz ki kapott több szavazatot?

A Trump rajongók szeretik Trumpot és tűzbe mennének érté. A Bidenre szavazók csak utálják Trumpot, azért szavaznak Bidenre.

Bizonyíték van arra, hogy halottak szavaztak Bidenre. Ezt aránylag könnyű bizonyítani mert a halotti bizonyítványon rajta van a Social Security Number. A halotti bizonyítvány pedig mindig leellenőrizhető a bíróságon. De ez persze időbe kerül.

Bizonyos kerületekben több szavazólap jött vissza, mint amennyi a nyilvántartott ember és véletlenül ezek is Bidenre szavaztak. Ezt is könnyű bizonyítani.

Amikor a szavazatokat számolják, akkor törvény szerint ott kell lenni azonos számú Demokrata figyelőknek és Republikánus figyelőknek. Egyik számoló helyen bejelentették este 10 órakor, hogy mindenkinek el kell hagyni az épületet, mert a vízvezeték eltörött és az épület nem biztonságos.

Mindenki elhagyta az épületet csak 4 ember maradt vissza. Azok mikor egyedül maradtak, bőröndöket vettek elő egy nagy fekete terítővel letakart asztalt alól, amik tele voltak szavazólapokkal és elkezdték berakni a masinákba. Minden nagy csomag szavazólapot 3-szor 4-szer etettek bele a masinába. Dolgoztak rajta reggel 3-ig. Erre videó bizonyíték van. Mivel ez nem government épület volt csak kibérelték, nem tudták, hogy a szekuriti videó felveszi őket. Elküldöm neked a videót. Itt veszik elő a bőröndöket tele szavazólapokkal ⇒  

Trump próbálta megoldani a problémát a bíróságon. De egyik bíróság se volt hajlandó megnézni a bizonyítékokat. Nem örülök neki, de megértem őket. A bíróság, ha nagyon fel van gyorsítva, akkor is eltart pár hónapig. Ki legyen addig az elnök? A bíróság nem akar beleszólni a szavazásba. Szóval csak elutasítottak minden beadványt anélkül, hogy megnézték volna a bizonyítékokat.

Barr-ra se tudott számítani. Vagy vaj van a fejen vagy fél. Nem hibáztatom, családja van. Nagyon sokan meghaltak, akik túl kíváncsiak voltak a Clinton családra. Azt tudjuk, hogy Clinton sokat járt Epstein szigetére. Jeffrey Epstein öngyilkos lett a börtönben egy nappal azelőtt, mielőtt vallott volna. 5 méterre a cella ajtajától két börtönőr véletlenül elaludt egyszerre pont akkor, amikor öngyilkosság történt. A kamera, ami a börtön folyosóján volt véletlenül aznap nem dolgozott. Barr megállapította, hogy semmi disznóság nem történt. Én azóta nem bíztam benne.

Akik benyomultak a Fehér-házba, azoknak nagy része nem Trump támogatók voltak.

Először is beengedték őket. Ezt mutatja a videó. Másodszor a Trump rajongók nem feketébe vannak öltözve. Az az Antifa színe. Hallani is lehet a videóban, ahogy kiabálnak és buzdítják egymást "Antifa, Antifa" Fel is ismertek több Antifa tagot. Szinten felismertek több agitátort. Ezeket Soros valamelyik egyesülete fizeti méghozzá nagyon jól. (van nekik úgy 200 körül) Ezek az agitátorok ott vannak minden tüntetésben és ők keverik a bajt.

Az agitátorok fel tudják izgatni az embereket és magukkal vinni a meggondolatlanokat. De azt is lehet látni a videókon hogy a tömeg nagy része visszahúzódik. Az egymillióból talán 200-300 ember jött előre a Fehér-házhoz. Ez az egész csak a demokratáknak segített.

Nem tudom mi fog történni a következő hónapokban, de az biztos, hogy semmi jó. Az emberek el vannak keseredve, dühösek. Több mint 50,000 kis családi üzlet örökre bezárt.

Biden nem hiszem, hogy pár hónapnál tovább marad elnök. Kamalát a demokraták sem szeretik. De most a Demokraták vérszemet kaptak és úgy látom, hogy túllőnek a célon. Embereket elbocsátanak, mert Trumpra szavaznak. Nemcsak Trumpot tiltottak ki Facebookról és a Twitter-ről hanem egy csomó más szervezetet, egy csomó embert. Cenzúráznak mindent úgy, mint ahogy nekünk volt otthon 56 után. Demokraták úgy viselkednek a republikánusokkal, mint a gyerek, aki dühösíti a kerítés másik oldalán ugató kutyát. Emberek veszik a fegyvereket, mint az őrültek. Olyanok, akik soha nem vettek fegyvert. Szerintem ebből baj lesz.

Oh, tudod mivel kezdte Nancy Pelosi az évet? "rule XXIII House Code" nem szabad bizonyos szavakat használni a szenátoroknak. Fiú, lány, anya, apa, nővérem, bátyám, nagymama, nagypapa, férj, feleség. Egyszóval semmi nemi meghatározó szót. Azért mert az megsérti a transz neműeket. Emberek ezrei veszítenek el mindent és neki ez a legfontosabb.

Nem tudom, hogy megtudod-e nézni a videókat. Néhányat már levettek, betiltottak. Remélem nálatok jobb.

Puszi: Ildi

Itt veszik elő a bőröndöket tele szavazólapokkal ⇒
https://www.bing.com/videos/search?q=georgia+youtube+southcases+under+the+table&docid=607997838692844199&mid=4D186E6FEAFFF2CD86F24D186E6FEAFFF2CD86F2&view=detail&FORM=VIRE

Itt Biden kérkedik vele hogyan kényszerítette az ukránokat hogy el bocsássák a nyomozót ⇒
https://www.bing.com/videos/search?q=biden+burisma+youtube+fire+the+inspector&docid=608049563028556134&mid=6A854D8BDC78B20552416A854D8BDC78B2055241&view=detail&FORM=VIRE

A fekete az Antifa színe. Oh és van egy kép ahol a férfinak "sarló, kalapács van tetoválva a karjára. A republikánus akkor tetovál sarló kalapácsot a karjára mikor a katolikus pap ördögöt.

https://www.youtube.com/watch?v=bBJv9oBAJsM

Üdvözlettel!

Hozzászólás  

#1 Marton Lesko - Hírek Amerikából!R Zoltán 2021-02-05 05:53
2021 február 4./ Fehér Ház, mint egy B kategóriás Apokalipszis filmben! /

www.youtube.com/watch?v=rLjg6JOpZAA

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások