20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 november 16, hétfő

Masszív csalások az amerikai elnökválasztáson, III. rész

Szerző: Dr. Ing. István Sebestyén-Teleki

Bennfentesek megerősítik: Trump jól felkészült a választás lopási kísérletere! A Flynn tábornok volt ügyésze és ügyvédje beszélt a látszólagos csalásról közvetlenül a választások után, és amit mondott, abszolút hajmeresztő:

„Hatalmas, összehangolt erőfeszítéseket tettek az amerikai elnökválasztás ellopására, a Trumpra adott szavazatok delegitimizálására és megsemmisítésére, valamint Joe Biden szavazólapjainak hamisítására. Minden elképzelhető módon megtették, hogy az elhunytak tömegesen szavazhassanak, hamis szavazólapokon keresztül, amelyek csak Biden-t tartalmazták opcióként, amelyek közül már több mint 450 000-et azonosítottunk. (...) Algoritmust használtak arra is, hogy kiszámítsák, hány szavazatot kellett átváltani ahhoz, hogy Biden megnyerje a választásokat. (...) "

Néhány nappal később Trump megerősítette, hogy a csalás mértéke valójában sokkal nagyobb volt, mint azt eredetileg feltételezték:

Donald Trump Twitter oldala:

"The threshold identification of Ballots is turning out to be even bigger than originally anticipated. A very large number of Ballots are impacted. Stay tuned!"

Forditás:

A szavazólapok küszöbértékének azonosítása még az eredetileg vártnál is nagyobbnak bizonyul. Nagyon sok szavazólap érintett. Maradjon velünk!

Műveleti eredményjelző

Dr. Dave Janda a választások előtt arra figyelmeztetett, hogy megpróbálják ellopni a választásokat, és vendége, Thomas G. McInerney altábornagy, a hírszerzés volt magas rangú tisztviselője elmagyarázta, hogy a demokraták és a CIA miként vezették be azt a mechanizmust, amely a szavazási eredményeket elektronikusabbá teszi. A fontos lengési államokban lévő szavazógépek megváltoztathatják a szavazási eredményeket.

Megj.: A 2016-os kampányban kitettem a fb oldalamra a 3 szavazógép típust, és ezek gyártóinak a nevét. Ugyanis kiderült, hogy mind a 3 gyárat Soros György megvásárolta. Csak akkor már nem volt elég idejük, hogy a gépeket meg is manipuláljak. Sebestyén T. István

„Ezt a technológiát Operation Scorecard-nak hívják, és a CIA azért fejlesztette ki, hogy titokban befolyásolja a célországokban zajló választásokat. Most ezt a technológiát az Amerikai Egyesült Államok ellen fordítják, hogy ellopják Biden szamara a választást "- folytatta Janda vendége. (lásd DaveJenda.com)

A következő videó a tudós esküdt vallomását mutatja, aki létrehozta a forráskódot a választások ellopására:

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_1f40763f446545ff97176d42fd2ce27e/240p/mp4/file.mp4

(Eugene Curtis amerikai ügyvéd, számítógépes programozó és a NASA volt munkatársa. Curtis vallomása 2006-ban került az Ohio-i Egyesült Államok Igazságügyi Háza elé. Tom Feeney felbérelte egy olyan szoftver kifejlesztésére, amely lehetővé teszi az elektronikus szavazógépekkel történő szavazás manipulálását.)

A következő felvételen Kirk Wiebe, az NSA egykori vezető elemzője elmagyarázza, hogyan működnek a -"kalapács" és "eredményjelző"- manipulációs programok. Befejezésként hangsúlyozta, hogy véleménye szerint Trumpnak nem lesz problémája a csalás bizonyításával.

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_d9096c81557a4ebcbd40389e7a1452cd/240p/mp4/file.mp4

Itt egy aggódó választási munkatárs bemutatja, hogy milyen egyszerű az elektronikus szavazatszámlálók "eszen" túljárni:

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_0179238fbf6b4cb5817a33fd77b03da2/240p/mp4/file.mp4

Itt egy aggódó választási munkatárs bemutatja, hogy milyen egyszerű az elektronikus szavazatszámlálók "eszen" túljárni:

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_45eac0f3ae1648ac89202a2aef901d5c/360p/mp4/file.mp4

Michigan egyik választókerületében egy úgynevezett „hiba" (számítógépes hiba) azt eredményezte, hogy 6000 szavazatot, melyet Donald Trump kapott "tévesen" Joe Bidennek írták jóvá. Emiatt a republikánus párt vezetője további 47 megye számlálását kérte, mivel ezek is a megkérdőjelezhető szoftverrel működnek. Később kiderült, hogy minden ingadozo államot érint. (lásd TheGatewayPundit és Breitbart)

A média vállalkozó és a Fox alkalmazottja, Kyle Becker szerint 132 000 hamis szavazatot azonosítottak már Georgiában. (lásd TheGatewaPundit)

Egy másik interjúban Powell elmagyarázza, hogy a Scorecard (más néven Hammer) operációt használták!

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_c50ca1f880a54656910873b2f9c16fbc/240p/mp4/file.mp4

Az elemző megjegyzése: Ha a mély állam ezt a rendszert a saját országában használta a választások manipulálására, akkor feltételezhetjük, hogy más országokban már alkalmazták a nemkívánatos választási eredmények megelőzésére!

Csapdába esett a mély állam?

A választási eredmények elektronikus hamisítása csak a győzelem látszatát kelti. Ennek megerősítésére a csalóknak utólag több millió szavazólapot kellett hamisítaniuk.

A választások után nem sokkal felvett interjúban Dr. Steve Pieczenik, a kormány egykori alkalmazottja elmondta, hogy a szavazólapokat profilaktilkusan digitális vízjellel látták el, hogy később képesek legyenek azonosítani a hamis szavazólapokat.

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_5ec5c81b2d03475ea9a4bf7f13b32ec0/240p/mp4/file.mp4

Pieczenik azt is kijelentette, hogy a szavazólapokat "QFS blokklánc kóddal titkosították". A QFS a Quantum Financial System rövidítést jelenti. (lásd: banned.video)

Bár ezt a jelentést legjobb tudomásom szerint (még) nem erősítették meg, van néhány izgalmas anekdota, amelyek arra utalnak, hogy a Mély Államot valóban csapdába csalogatták: Trump már 2017-ben elfogadott egy 700 milliárd dolláros katonai kiadási számlát aláírva, amely nota bene megbízást tartalmaz a kiberbiztonság blokklánc-vizsgálatára. (lásd: coindesk.com)

Az is érdekes, hogy a ruhatárával gyakran kommunikáló Melania egy figyelemfelkeltő ruhában szavazott, „blockchain motívumokkal".

Melania Trump blockchain mintázatú ruhában szavaz←Kep: Melania Trump blockchain mintázatú ruhában szavaz

Trump az egyik legnagyobb támogatóját, Louis Dejoy-t is postafőnöknek nevezte ki. (A postai szavazás köztudottan a kritika középpontjában áll.) Ez a döntés természetesen ellentmondásos volt, ekkor a demokraták valójában azt feltételezték, hogy Trump manipulálni akarja a választásokat! (lásd The Guardian)

 

"Most az ellentmondásos logisztikai menedzsernek és Trump adományozójának minden más tisztviselőnél vitathatatlanul nagyobb hatalma van az idei elnökválasztás eredményének befolyásolására."

Az elemző megjegyzése: (Ennyit a képmutatásról.) Az aktuális események ismeretében valószínűbbnek tűnik, hogy Trump nem a választásokat akarta manipulálni, hanem figyelemmel kísérni őket.

Végül, de nem utolsósorban az US Post 2020 augusztusában, alig néhány hónappal a választások előtt szabadalmaztatta az átlátható és biztonságos postai szavazások blokklánc alapú rendszerét. (lásd: szabadalom - US 2020/0258338 A1)

Következtetés és kilátások

Az a tény, hogy hatalmas csalások történtek a 2020-as amerikai választásokon, teljesen egyértelmű, és a bizonyítékok gyorsan növekednek. Az is világos, hogy Trump nem a falvédőről lepett le, és pontosan tudta, mire készül a Mély Állam. A következő, 2018. szeptember 12-i végrehajtási rendelet (1. a) szakasz) azt mutatja, hogy Trump semmit sem hagy a véletlenre.

"A nemzeti hírszerzés igazgatója legkésőbb 45 nappal az Egyesült Államokban a választások lezárultát követően, a többi megfelelő bűnüldöző szervek és ügynökségek vezetőivel konzultálva értékel minden olyan információt, amely arra utal, hogy egy külföldi kormány vagy ügynökként eljáró személy egy külföldi kormány vagy annak nevében azzal a szándékkal vagy céllal járt el, hogy beleavatkozott a választásokba (...) "

Az elemző megjegyzése: Bárki, aki ismeri Hunter Biden laptopjának tartalmát, tudja, hogy Joe Biden soha nem lehet elnök ilyen körülmények között. (lásd New York Post)

Trump az elmúlt hétvégét golfozással töltötte, és jó hangulatban készíttetett fenyképeket az üdülőhely vendégeivel.

Amikor összekapcsolja a pontokat és figyelmen kívül hagyja a tömegtájékoztatási eszközök hazugságait, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Trump újraválasztása soha nem volt veszélyben, és hogy minden a tervek szerint halad. Közben még a Pentagont is tisztítja, és (végül) hűséges hazafiakkal tölti be a kulcspozíciókat. (lásd: defensenews.com) Ahogy az várható volt, a demokratak pánikba estek:

„Ha ez egy trend kezdete - az elnök kirúgja és a nemzetbiztonsági szakértőket kikényszeríti posztjáról, hogy helyettesítsék őket hűséges hazafiakkal -, akkor a következő 70 nap a legjobb esetben is bizonytalan, a legrosszabb esetben veszélyes. "

Anthony Tata kinevezése a Pentagon megbízott politikai vezetőjévé különösen magas hullámokat váltott ki. Tata Obamát mandzsúr jelöltnek (MK-Ultra rabszolga) nevezte, és a Twitteren keresztül elmondta Brennannak, a CIA volt igazgatójának, hogy megérett az idő a méreg kiürítésére. (lásd Washington Post)

TIPP: A blokklánc (blockchain) nem csupán digitális pénznem. Egyre több szolgáltató támaszkodik a blokklánc-technológiára és a matematika megvesztegethetetlenségére a decentralizált peer-to-peer (egyenrangú) gazdaság kiépítéséhez; emberről emberre, bankok és közvetítők nélkül. A digitális vízjel példája azt mutatja, hogy még egy blockchain alapú papírvaluta is elképzelhető!

Az amerikai nép ébredésétől retteg a Mély Allam (Deep State)

Az amerikai nep ebredesetöl retteg a Mely Allam (Deep State)

A kepet Eric Trump közölte tegnap a Twitter oldalan.

A cikket forditotta Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan, Zürich

Megj.: Az elemzes 4 napos, vagyis 2020 XI. 12.-en kelt. Eddig nem engedtek kitenni es emailben sem tudtam szetküldeni a google-nek köszönhetöen!!!

Forras: legitim.ch

Kapcsolódó cikk: Mi is az a GSA, aki nem engedi Biden-nek a felkészülést az elnökségére? 


Prev Next »

Hozzászólás  

#6 Masszív csalások az amerikai elnökválasztáson, VI. részDr. Ing. Sebestyén 2020-11-29 23:59
Érdemes elolvasni a többi részt is!

Masszív csalások az amerikai elnökválasztáson, VI. rész

dringsti.wixsite.com/.../...
#5 A szerkesztő türelmeR Zoltán 2020-11-29 16:20
Idézet - Pető Imre:
Nem tudom, meddig tűri még a Szerkesztő



Amennyiben a modorról kellene döntenie a "Szerkesztőnek" aki egyben az egyedi birtokosa is a honlapnak akkor azzal kezdeném, ami többet közt a ház szabályzatba is áll, hogy ne személyeskedjünk" vagyis ; N.B. A bénító megrekedések és célszerűtlen viták elkerülése, úgymint az eltérítés-merényletek meghiúsítása érdekében, a szerkesztőség rendszerint nem közli döntései indokait"

- Egyben úgy is értelmezhető, hogy nem is fogad el mástól más döntésjavaslatokat! Ismerős-e valahonnan ez a fajta "cenzúra"? (Az ellenség fegyvere, feljavítva:)

A honlapomon bárkinek joga van álnéven írogatni mert a tartalom adja meg a ki-voltát. aki pedig a mindenkori kormányok (jelenleg OV kormányát) szerecsenmosdatását erőlteti az itt olyan természeti vizekre talál amely nem mossa le nem, hogy szerecsen színét, de semmilyen bőrszint sem.

Azt sem értem igazán mi gond lehet/tett a videós (Emlékeztető) bemutató tényekkel is amit "PáLoS TReND" leközölt? Én személyesen csak köszönni tudom neki ezt a hasznos emlékeztetőt , mert ezeket a tényeket addig kell ismételni többször is, hogy a magyarság ne feledje el soha a rosszak vétkeit és hazugságait ami majd végül arra ösztönzi nemzetünket, hogy csakis egyedül a tiszta igazság győzedelmeskedhet a gyarlóság felett! Vagy nézzük a lakásmaffia a mindenkori kormány által engedélyezett tetteit. Nem hiszem, hogy a hozzászólónk aki szerint becstelenség a jelenlegi kormányvezetőt szapulni, hogy tagadná, hogy lett volna olajszőkítési botrányok és gyilkosságok úgy a bűnözök körében mint az igazságot felderíteni szándékozó nyomozók eltüntetésében is. Nézzük át az ajánlott videókat és emlékezzünk! Vagy kik is és miért vonultak ki a parlamentből OV vezérletével azzal a ("becstelen") bekiabálással, hogy "Csuhások térdre imához! Nem a jelenlegi kormány vezérletével történt ez? Ez vajon becses jelenet volt?

Vagy emlékezünk még arra amikor Fidesz az egyetlen párt, amely nem volt hajlandó emlékezni Trianonra? Hogy Orbán Viktor és a Fidesz 1990. június 4-én kivonult a parlamenti ülésteremből a trianoni megemlékezés egyperces néma gyászszünete alatt?

Szeretettel: >Zoli
#4 HozzászólásokPető Imre 2020-11-29 13:54
Nem tudom, meddig tűri még a Szerkesztő a Pálos Trend nevű bejegyző alvilági modorát, aki visszaél a PÁLOS fogalommal, becsteleníti a jelen kormányunkat és vezetőjét, rendkívül káros a tevékenysége ezeken az oldalakon.
#3 ORBÁN a DISZNÓK VEZÉRE!!!...- NEM a PATKÁNYOKÉ!!!PáLoS TReND 2020-11-28 14:51
MÉLY ÁLLAM és MÉLY ÁLOM...
ORBÁN a DISZNÓK VEZÉRE!!!
NEM a PATKÁNYOKÉ, AHOGYAN AZT az MSZP-s BANGÓNÉ HURROGTA!!!
A NYIRKAI JÓSLAT SZERINT ORBÁN VIKTOR = KISKANÁSZ!!!
TEHÁT ORBÁN VIKTOR, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK: VALÓJÁBAN a DISZNÓK VEZÉRE!!!
MAGYAR LÉTÜNKRE SOHA NEM ENGEDHETJÜK MEG MAGUNKNAK, HOGY OLYAN NAIVAK LEGYÜNK, HOGY HIGGYÜNK AKÁR 1 „MOMENTUMNYIRA” is az ÓSZÖVETSÉGI MÓZES KORTÁRS VÉRSZOMJAS UNOKÁINAK, AKIK NARANCSHÉJBÓL VISELIK a KIPÁT…- DE KERESZTTEL HADONÁSZNAK!!!
www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk
Ma már az életben maradás a főprobléma, az emberiség kénytelen összhangba kerülni a természettel, hogy fenntartsa önmagát. Kénytelen az erdőt nem irtani, hanem növelni, hogy ennivaló teremjen neki – más nyersanyagforrások már nem állnak rendelkezésre. Szép, de nehéz korszak.
Minden jövendölés ókumálás (következtetés), a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható – ha nem fordultok el Istenetektől és megszívelitek az ősök intelmeit.
Ettől tovább nem láthat jós. A jövőt megrajzolni egyszerűbb olyan időkben, mikor egy ország politikai, gazdasági és társadalmi élete túlszabályozott, így minden dolog helyzete determinált. Ha a történet lefut a vágányról, nem éri meg jóslatokba bocsátkozni, mert a dolgok útja és végcélja kiszámíthatatlanná válik. A jóslat ezért nem tud mit mondani a jelenlegi rendszer utáni időkről. Az akkor megtörténő dolgok már nem a múltból erednek, hanem egy új alapról, melynek még nincsenek perspektívái.”

www.youtube.com/watch?v=Wnvm796mNmA
www.youtube.com/watch?v=wzQEolKADKI
www.youtube.com/watch?v=QYw20QUul3Y
www.youtube.com/watch?v=OVFXZbJN7U8
www.youtube.com/watch?v=TQqVvAsrw8Q
www.youtube.com/watch?v=ay7QfukQlCk&t=10436s
www.youtube.com/watch?v=LFKAtbkfWbw
www.youtube.com/watch?v=XZiTOQ7RCQw&t=1402s
www.youtube.com/watch?v=1iBtUZBD8DY
www.youtube.com/watch?v=oqgY7qRK-44
#2 Egy újabb tényfeltárás a csalásokra!R Zoltán 2020-11-24 07:52
Szabó Klára fordításában olvashatjuk az idecsatolt anyagban egy riport által felderített tényeket. Ízelítőnek idéznék egy rész az anyagból melyet PDF formában elérhettek a megadott linken.

Idézet:
3 valódi hackert vettek fel, hogy teszteljék a szoftvert és Svájc úgy döntött, hogy nem alkalmazza hazájában. A szövetségi tanács nem adott rá engedélyt szövetségi szinten, de néhány kantonban használták ahol csalásokat fedeztek fel, ugyanolyanokat, amilyenek most az USA-ban történnek a világtörténelem legfontosabb választásán.
A riport fordítása itt érhető el: magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/politika-uj-vilagrend/nagyvilag/item/download/258_4f4be505dc0ab771a85dc1edc841d05f
#1 Trump és az Új Világrend háborúja eldönti az emberiség sorsátR Zoltán 2020-11-20 14:26
TRUMP BIZTOS A GYŐZELEMBEN, KITISZTÍTJA A PENTAGONT ÉS FELKÉSZÜL A MÉLY ÁLLAM ELLENI UTOLSÓ CSATÁRA


Tizenöt nap telt el a november 3-i választási éjszaka óta, és az Egyesült Államoknak még mindig nincs hivatalosan elnöke. A média a demokrata jelölt Joe Bidennek ítélte a győzelmet, amikor hivatalosan semmit sem nyert.

Például a CNN és az Associated Press átadta Joe Bidennek Pennsylvania meghatározó államát, annak ellenére, hogy ott és a többi kulcsfontosságú államban is bírósági fellebbezés van folyamatban, amely teljesen tagadhatja a demokratákhoz legközelebb álló média döntését Washington mély államáig.

Részletek ITT -> dringsti.wixsite.com/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások