20231001
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2014 október 22, szerda

Üzenet Ghánából: AZ Ebola járvány nem valós...

Szerző: ujvilagtudat

AZ Ebola járvány nem valós, csak azok az emberek betegedtek meg, akiket a Vöröskereszt beoltott - Egy Ghánában élő ember azt állítja, hogy az amerikai kormány vitte oda az Ebolát, hogy biztosítsák az olajellátásukat (többek között a számos egyéb ok miatt), és hogy a hazájában mindenki tudja ezt. Az Ebola járvány csak azért történt, hogy egybeessen az ENSZ 3 fő oltási kampányával.

Ez a katona kész harcolni az ebola ellenEgy egyetemi professzor állítja, hogy az Ebola egy biológiai fegyver, melyet az Egyesült Államok Afrikában tesztel, és a CDC (Járványügyi Ellenőrző és Megelőző Központ) birtokában volt a vírus szabadalma csaknem fél évtizedig. Miért van az amerikai kormánynak szüksége egy vírus szabadalomra? (1) A világnak ezt tudnia kell!

Nana Kwame írta:

"Az embereknek a nyugati világban tudniuk kell, hogy mi történik Nyugat-Afrikában. Egyszerűen hazudnak!! Az 'Ebola' mint vírus nem létezik, és nem 'terjed'. A Vöröskereszt hozta a betegséget 4 bizonyos országba 4 konkrét ok miatt, és csak azokat érinti, akik kezelést és injekciót kaptak a Vöröskereszttől. Ezért a libériaiak és a nigériaiak elkezdték kirugdosni a Vöröskeresztet az országaikból, és jelentést tesznek a hírekben az igazságról.

Az okok
A legtöbb ember egyből az "elnéptelenedésre" gondol, mely kétségtelenül a Nyugati köztudatban folyton jelen van, amikor Afrika kerül szóba. De biztosíthatok mindenkit, hogy Afrika sohasem néptelenedett el napi 160 ember megölése miatt, miközben több ezren születnek naponta. Tehát a valódi okok sokkal kézzelfoghatóbbak.

Az első ok
Ezt az oltóanyaggal megvalósított betegséget, az "úgynevezett" Ebolát azon végső cél miatt hozták be Nyugat-Afrikába, hogy csapatokat küldhessenek Nigéria, Libéria és Sierra Leone földjére. Ha emlékeznek, Amerika megpróbált eljutni Nigériában a "Boko Haram"-hoz (2), de ez a kísérletük összeomlott, amikor a nigériaiak elkezdték elmondani az igazságot. Nincsenek ELTŰNT LÁNYOK. A globális támogatás a padlóra került, és egy újabb okra volt szükség, hogy csapatokat küldhessenek Nigériába, és ellopják az új olajtartalékokat, melyeket felfedeztek.

Nincsenek ELTŰNT LÁNYOK

A második ok
Sierra Leone a világ legnagyobb gyémánt szállítója. Az elmúlt 4 hónapban sztrájkok voltak, és megtagadták a gyémánt kitermelést a szörnyű munkakörülmények és a rabszolga fizetés miatt. A nyugat nem hajlandó tisztességes bért fizetni a forrásokért, mivel abban az elképzelésben él, hogy ezek az emberek a túlélésük érdekében hajlandóak egy tál rizsért és némi segélyért cserébe örökre olcsó rabszolgamunkát végezni számukra. Ezen ok miatt szintén csapatokat akarnak küldeni a helyszínre Sierra Leonéba, hogy kényszerítsék a bányászokat a sztrájk befejezésére. Ez már nem az első alkalom, hogy ez történik. Ha a bányászok megtagadják a munkát, akkor csapatokat küldenek még akkor is, ha meg kell ölniük, és le kell cserélniük őket, mert az egyetlen vágyuk az, hogy a gyémánt továbbra is áramoljon ki az országból. Persze az, hogy több hadjáratot indítsanak, hogy külön-külön megtámadják ezeket az országokat, túl gyanús lenne. De valami "Ebolához" hasonló dolog egyszerre tenné ezt lehetővé az egész térségben...

halálos "Ebola" méreg?

A harmadik ok
A nigériai olaj ellopása, és Sierra Leone bányászathoz történő visszakényszerítése mellett szintén csapatokat küldtek, hogy KÉNYSZERÍTSÉK a védőoltás beadását (halálos "Ebola" méreg) azoknak az afrikaiaknak, akik nem olyan bolondok, hogy szívesen lássák őket.

3000 katonát küldtek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ez a "méreg" továbbra is terjed, mert újra el kell mondani, hogy csak az oltással terjed! Ahogy egyre több és több hír jelenik meg Libériával kapcsolatban, hogy hazugságokkal és manipulációval tájékoztassák az amerikaiakat és az egész világot, egyre többen és többen tagadják meg, hogy meglátogassák a Vöröskeresztet. Az osztagok ráerőltetik az emberekre a "védőoltásokat", hogy biztosítsák az Ebola járvány látható megjelenését. Ezen felül védeni fogják a Vöröskeresztet a libériaiaktól és a nigériaiaktól, akik jogosan dobják ki őket a saját országukból.

A negyedik ok
Nem utolsósorban ennek az Ebola "járványnak" a MEGJELENÉSÉT (az amerikaiakat nem fogja elérni) arra fogják felhasználni, hogy megijesszenek sok millió embert, hogy oltassák be magukat "Ebola vakcinával", és hogy ez egy országos méretű járvány. Már elkezdték olyan történetekkel, hogyan hozták be Amerikába, és hogy megjelent Dallasban, hogy a fehér orvosokat meggyógyították, de a fertőzött fekete embereket nem szabad kezelni, stb.

Amit tesznek, hogy hagyják a feketéket, hogy akarják a vakcinát, mivel úgy tűnik, hogy a "gyógymódot" visszatartják a feketéktől. Tömegesen fognak rohanni, hogy megkapják azt, és akkor komoly lesz a probléma. Mindazzal együtt, amit az idei évben megtanultunk a vakcinákról, azt gondolhatnánk, hogy megtanultuk a leckét. Minden, amit tehetünk, hogy reménykedünk, mert ők arra számítanak, hogy a tudatlanságunkat kihasználva befejezhetik a tervüket.

tudatlanságunkat kihasználva befejezhetik a tervüket

Kérdezd meg magadtól:

Ha az Ebola valóban emberről emberre terjed, az ellenőrzött védőoltások terjesztése helyett, akkor a CDC és az Egyesült Államok kormánya miért engedi továbbra is a repülőjáratokat ezen országokba és vissza mindenféle szabályozás nélkül, VAGY ÚGY EGYÁLTALÁN?

El kell kezdenünk mindezeken gondolkodni, és megosztani az információkat globálisan, mert nem mondják el a Nyugat-Afrikában élő emberek szempontjait. Hazudnak a saját érdekükben, és nincs elég hang és lehetőség, hogy segítsen megosztani a valóságot.

Százezreket öltek, bénítottak meg és tettek fogyatékossá ezekkel és más "új" vakcinákkal a világ minden táján, és végül tudomást szereztünk róluk. Most mihez kezdünk mindezzel az információval?"

Az eredeti írás itt olvasható: https://www.facebook.com/notes/nana-kwame/ebo-lie/10202862436634177

Egy libériai születésű és amerikai egyetemen oktató professzor egy cikket írt a Libériai Observernek azt állítva, hogy az Ebola az USA bioterrorizmus kísérleteinek az eredménye. (3) Dr. Cyril Broderick többek között azt állítja, hogy Afrikában, különösen Nyugat-Afrikában évek óta tesztelik az újonnan megjelenő betegségeket, különösen az Ebolát.

"A WHO-t és számos más ENSZ ügynökséget hoztak összefüggésbe az afrikai országok kiválasztásával és arra történő csábítással, hogy vegyenek részt a tesztelésben, hogy támogassák az oltásokat."

"Jelentések szólnak olyan történetekről, miszerint az amerikai védelmi minisztérium finanszírozta az Ebola kísérleteket embereken, olyan kísérleteket, melyek csupán néhány héttel a guineai és sierra leonei járvány előtt kezdődtek." - állítja egy riport az International Business Times-ban. (4)

Ami szintén megtörténik, hogy az Ebola kitörése egybeesik az ENSZ vakcina kampányaival. A gyógyszeripari és biotechnológiai iparágak szépen profitálnak az Ebola válságból, amikor a biovédelmi-kutató tábornokok, magas rangú tisztviselők és ENSZ hivatalnokok zavartan írnak alá több millió eurós kutatás-fejlesztési szerződéseket.

Elég "véletlen" egybeesésnek tűnik, hogy a legkorábbi kitörés Guineában történt, egy időben az Egészségügyi Világszervezet (WHO), és az ENSZ gyermek ügynökségének (UNICEF) három fő vakcina kampányával. Legalább két oltási kampányt hajtott végre az Orvosok Határok Nélkül szervezet, miközben ezen vakcinák közül többet a Sanofi Pasteur állított elő, egy francia gyógyszerészeti cég, melynek fő részvényese a Rothschild-csoport.

Természetesen a Rothschildok működtetik szinte a világ összes bankját, és van egy körülbelül 500 trillió dolláros családi hálózatuk. Ők azok ezen a bolygón, akik profitálhatnak ebből az egészből.

"EBOLA" videó

(1) - http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en
(2) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Boko_Haram
(3) - http://www.liberianobserver.com/security/ebola-aids-manufactured-western-pharmaceuticals-us-dod
(4) - http://www.ibtimes.co.uk/ebola-caused-by-red-cross-other-conspiracy-theories-1469896

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/uzenet-ghanabol-az-ebola-jarvany-nem.html#.VESaAiKsWEz?honnan=Nemzeti_Hirhalo
Beküldte Kunavar

 

Megnyitva 5069 alkalommal

Hozzászólás   

#1 biológiai fegyverekZoli 2014-10-24 21:48
Egy kedves olvasónk küldött nekünk egy a témát megerősítő cikket mely egy tömör magyar fordításban közöl az angol nyelvű cikkből.

Ebola és AIDS: nyugati gyógyszergyárak és az Amerikai Védelmi Minisztérium műve?
Tudósok azt állítják, hogy olyan halálos betegségek, mint az ebola és az AIDS biológiai fegyverek, melyeket afrikaiakon tesztelnek.
Rövid kivonat. Az eredeti, angol nyelvű szöveg itt olvasható. liberianobserver.com/.../...Tisztelt Világpolgárok!1. Az ebola egy GMO-„termék”

Dr. Leonard Horowitz (1998) kiváló könyvében megfontoltan és egyértelműen elmagyarázta a fenyegető új betegségeket, az új vírusokat: AIDS és ebola − természet, baleset vagy szándékosság?Létezik egy amerikai katonai "egészségügyi" ipar, mely biológiai fegyvereket tesztel, mondván, ezek "a tengerentúli fekete afrikaiak" egészségi állapotának javítását szolgáló védőoltások.2. Az ebolának szörnyű a története, és tesztelése titokban zajlott Afrikában.
Az 1976-os ebola-eset Zairében, Mobutu elnök idejében, a GMO-ebola bevezetése volt Afrikába.


3. Az évek során szerte Afrikában és Nyugat-Afrikában központokat hoztak létre új betegségek, különösen az ebola tesztelésére.


Jelentések szerint az Amerikai Védelmi Minisztérium (DoD) pénzelte az ebola-kísérleteket embereken. A kísérletek kezdete néhány héttel előzte meg a járvány kitörését Guineában és Sierra Leonéban. A DoD 140 millió dolláros szerződést kötött egy kanadai gyógyszeripari céggel (Tekmira), hogy az ebola-kutatást végezzen. Ennek része volt a halálos ebola-vírus intravénás és infúzió általi bejuttatása egészséges emberek szervezetébe.

Egyetlen dicséretre méltó médium, a Theguardian.com figyelmeztetett: "az amerikai kormány finanszíroz ebola-kísérleteket egészséges embereken, holott a Harvard és a Yale vezető tudósai figyelmeztettek, hogy ilyen kísérletekkel világméretű járvány kirobbantását kockáztatják."

4. Az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország és az Egyesült Királyság mind érintettek ezekben az undorító és ördögi tesztekben.

Sürgős büntető- és polgári jogi jogorvoslatra van szükség.

5. Az afrikai vezetők és országok vegyék védelmükbe a csecsemőket, gyermekeket, afrikai nőket és férfiakat, valamint az időseket. Ezek a polgárok nem azt érdemlik, hogy kísérleti nyulaknak használják őket!

A kihívás globális, és ebben a kilátástalan helyzetben segítséget kérnünk a világ közösségétől. Kérem, tiltakozzanak az ebola-tesztelések ellen, és hogy állítsák meg ennek az aljas betegségnek a terjedését.

Köszönöm szépen.

Tisztelettel,

Dr. Cyril E. Broderick

egyetemi tanár, tudós
Libéria

További kapcsolódó cikkek:

www.informationclearinghouse.info/article40012.htm
ujvilagtudat.blogspot.hu/.../uzenet-ghanabol-az-ebola-jarvany-nem.html
ujvilagtudat.blogspot.hu/.../...

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások