20220816
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2020 november 23, hétfő

Dr. Roger Hodkinson vezető patológus felháborodása!

Szerző: Dr. Roger Hodkinson

Dr. Roger Hodkinson vezető patológus a kanadai Alberta tartomány kormány tisztviselőivel folytatott zoom konferenciahívás során elmondta, hogy a jelenlegi koronavírus-válság "a gyanútlan nyilvánosság ellen valaha elkövetett legnagyobb félrevezetés".

Egy vezető kanadai patológus szerint az egész világon becsapták a gyanútlan embereket

Dr. Roger Hodkinson

Hodkinson észrevételeit a Közösségi és Közszolgáltatási Bizottság részvételével folytatott megbeszélés során tette, és a klipet később feltöltötték a YouTube-ra.

Megállapítva, hogy a virológia szakértője is volt, Hodkinson rámutatott, hogy a koronavírus teszteket előállító egyik biotechnológiai vállalat vezérigazgatói szerepe azt is jelenti, hogy "Talán minderről tudok egy kicsit."

"Teljesen megalapozatlan nyilvános hisztéria folyik, amelyet a média és a politikusok irányítanak, ez felháborító, ez a legnagyobb átverés, amit valaha is elkövettek a gyanútlan nyilvánosság előtt," - mondta Hodkinson.

Az orvos elmondta, hogy az idősebb, sebezhetőbb emberek védelmén kívül semmit sem lehet tenni a vírus terjedésének megakadályozására, és hogy az egész helyzetet "orvostudományt játszó politikusok képviselik, és ez nagyon veszélyes játék".

Hodkinson megjegyezte, hogy "a társadalmi távolságtartás hiábavaló, mert a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, ami akár 30 métert is megtehet, mielőtt célba jutna," ezért a társadalom azonnali újranyitását szorgalmazta, hogy megakadályozzák a lezárások okozta pusztító károkat.

Hodkinson a kötelező maszkviselést is teljesen értelmetlennek tartja.

"A maszkok teljesen haszontalanok. Semmiféle bizonyíték nincs a hatékonyságukra vonatkozóan," - mondta.

"A papírmaszkok és a szövetmaszkok egyszerűen csak jelzésként szolgálnak. Legtöbbször nem is viselik hatékonyan. Teljesen nevetséges. Látva ezeket a szerencsétlen, képzetlen embereket - ezt nem pejoratív értelemben mondom - látni, ahogy ezek az emberek úgy járkálnak, mint a lemmingek, és minden tudásbázis nélkül engedelmeskednek, hogy az arcukra tegyék a maszkot."

Az orvos a PCR-vizsgálatok megbízhatatlanságát is leszögezte, megjegyezve, hogy "a pozitív teszt eredményei nem jelentenek klinikai fertőzést," és hogy minden tesztelést le kell állítani, mert a hamis számok "nyilvános hisztériát okoznak".

Hodkinson elmondta, hogy Alberta tartományban a 65 évesnél fiatalabbak halálozási kockázata "egy a háromszázezerhez," és hogy egyszerűen "felháborító" a társadalmat elzárni azért, mert az orvos szerint ez "csak egy újabb rossz influenza."

"Abszolút felháborodtam azon, hogy ez elérte ezt a szintet, holnap mindezt le kell állítani," - fejezte be Dr. Hodkinson.

Hodkinson szakmai hitelessége nem kérdéses, amit megerősít a MedMalDoctors szakmai weboldal. (1)

"Általános orvosi diplomáját az Egyesült Királyság Cambridge-i Egyetemén szerezte, ahol a Corpus Christi College tudósa volt. A British Columbia Egyetemen töltött rezidensi ideje után a Royal College okleveles általános patológusa (FRCPC) és az Amerikai Patológiai Kollégium (FCAP) munkatársa lett." (2)

(1) - https://medmaldoctors.ca/dr-roger-hodkinson/
(2) - https://summit.news/2020/11/18/top-patholog

Forrás: Új Világtudat

Megnyitva 1423 alkalommal

Hozzászólás   

#1 A brazil elnök nem hajlandó beoltatni magátR Zoltán 2020-11-29 20:49
ujvilagtudat.blogspot.com/.../a-brazil-elnok-nem-hajlando-beoltatni.html

idézet tőle:

Idézet:
"Azt mondom, nem adatok be semmilyen oltást. Nekem ehhez jogom van, és biztos vagyok benne, hogy a kongresszus nem okoz majd nehézségeket azoknak, akik nem akar oltást kapni," - mondta.

"Ha hatékony, tartós, megbízható, akkor ha valaki nem adatja be, az csak magának árt, és aki beadatja az oltást, nem fertőződik meg. Nincs miért aggódni," - mondta Bolsonaro.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások