Print this page
2019 január 02, szerda

EU és IMF pénzügyi rablánc Magyarországon

Szerző: vilagfigyelo.com

Pénzügyi rablánc: Magyarországot, az EU, az IMF és a pénzhatalmi elit közösen tették tönkre - Egy PÉNZÜGYI-TRIANON! -

A rendszerváltás után elkövetett Pénzügyi-Trianon! A nemzeti vagyon szétrablása zajlott a rendszerváltás után két évtizedig!

Kevesen tudnak róla, ezt mégis mindenkinek tudnia kellene! Terjeszteni kell ezeket az információkat, mert csak így nyílhat ki minden magyar szeme. Csak így veheti észre a legegyszerűbb magyar ember is azt, hogy egy hatalmas nemzetrabás zajlott két évtizeden át.

Az egész valójában egy rendszerváltásnak álcázott szabadrablás volt.

Egy PÉNZÜGYI-TRIANON!

Csak most nem a nemzettestünket szabdalták szét, hanem egyszerűen tönkretették majd elhordták a nemzeti tőkét és a magyar gazdaságot.

Végül itt hagytak bennünket, és a "jószándékú" bankok és az IMF "karolta fel" Magyarországot.

Természetesen nincs ingyen ebéd, soha nem is volt: komoly pénzügyi hitelek sújtották nemzetünket, és egy pénzügyi spirálba rángatták bele az országunkat.

Az IMF célja éppen ez volt, agy annak idején az Európai Unióba való belépésünkkel még inkább megpecsételődött a sorsunk: még nagyobb teret kaptak a nemzetellenes idegen pénzügyi csoportosulások Magyarországon.

Mondhatni teljhatalma lett a bankoknak és pénzintézeteknek, akik szabadon rabolhattak, kopaszthatták meg a magyarokat, semmizhették kis a dolgozókat, és dobhatták utcára a tisztességtelen pénzügyi szerződésekkel és devizahitelekkel ellehetetlenített magyar családokat.

Az IMF egy rabláncot tartott nemzetállamokból álló pénzügyi rabtársadalmat akar nevelni Európa népeiből.

Az a jó nekik, ha örökké tartozni fogunk nekik és tartozni egész Európa.

Nem csak az IMF de a bankok is be vannak csatornázva ugyanabba a pénzügyi rendszerbe, mely egyetlen irányba szivattyúzza a tőkét: kifelé ebből az országból és más keleti országokból, egészen a kapzsi és pénzügyi tartalékait folyamatosan felélő Nyugat felé...

Erről tudnia kéne mindenkinek!

Járjunk nyitott szemmel, terjesszük az információt, és győzzük meg az embereket arról, hogy ez így nem mehet tovább, és valahogy szembe kell szállnia a mindenkori társadalomnak a bankok és pénzügyi rendszerek elnyomásával, a fogyasztói társadalom butításával...

Mert csak így győzhetünk, csak így indulhat meg a változás...

Forrás: vilagfigyelo.com