20220820
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2017 november 28, kedd

Az ENSZ kínos dokumentuma

Szerző: Lovas István

Az Epoch Times roppant kínos dokumentumra hívja fel a figyelmet. Ez pedig az, amelyben a világszervezet már 2000-ben azt javasolja, hogy migrációval tartsák fenn Európa csökkenő és öregedő népességét.

Kínos dokumentum: az ENSZ 2000-ben már hivatalosan tervbe vette a „lakosságpótlást" migránsokkal

EPOCH TIMES

Az Epoch Times roppant kínos dokumentumra hívja fel a figyelmet. Ez pedig az, amelyben a világszervezet már 2000-ben azt javasolja, hogy migrációval tartsák fenn Európa csökkenő és öregedő népességét.

A dokumentum neve. „Állomány fenntartási migráció: megoldás a csökkenő és öregedő lakosságnak?"

Egy évvel később az ENSZ tovább lépett és „Népességpótlást" javasolt.

Ebben az olvasható, hogy a gazdasági erő fenntartása céljából 2015-től 2035-ig évente 2 millió migránst kell Németországnak befogadnia.

Európa „megőszülése" 2015 végén Dimitrisz Avramopuloszt, az EU migrációs biztosát is foglalkoztatta. Akkor azt mondta, hogy az elkövetkező két évtizedben több mint 70 millió migránsra lesz szükség a kontinens „megőszülése" elkerülésére.

Őt nagyon felbőszítette, hogy egyes uniós országok ennek ellenállnak és azt mondta, az Európa felé tartó migrációnak semmi nem állhat az útjába.

Azt is szóba hozták, hogy új szabályozásokkal kell a tagországokat migránsok befogadására kötelezni. Büntetésből pedig meg kell tagadni uniós támogatásukat.

A cikk bemutatja azt is, hogy milyen esetekben támogatnák anyagilag az egyes tagországokat, ha azokban kizárólag az uniós program szerint történik a migránsok befogadása.

A befogadási kritériumok közül az utolsó ez: „Súlyos társadalmi-gazdasági (szocio-ökonómiai) helyzetben lévő személyek".

/Ha ez nem gazdasági migránsokat jelent, akkor mit? Egyébként információ az olvasóknak: jelenleg Ghánától Lampedusáig a csempészek átlagban 5-6 ezer eurót kérnek személyenkénti eljuttatásért./

Forrás: lovasistvan.hu
Ajánlotta: Júlia

Megnyitva 2559 alkalommal

Hozzászólás   

#1 HavadtöCrown Transylvan 2017-12-03 13:30
"Demografiai fordulat", vagyis a fehér népek kiöregedése, migránspárti propaganda azok számára, akik nem ismerik az ipart, kulonosen nem a nyugati ipart.
Magyar mérnok vezette a legnagyobb svajci kekszgyarban a csomagolas automatizálását es robotizalasat. A szalagon 2 oldalt műszakonként 20 tavolkeleti asszony dolgozott hihetetlen sebeseggel. Ez 3 muszakban 60 asszony. Az automatizalas utan maradt műszakonként 3 svajci ferfi, akik kényelmes karosszekbol nézegették a kepernyot, vagy a szalag mentén levo veszjelzo lampakat.
Tobb eve el van ismerve hivatalosan, hogy az automatizalas es robotizalas már sokkal tobb munkahelyet szuntet meg, mint teremt. Ez a trend exponencialisan no. Sofor nelkuli autok, teherautok, vonatok a kovetkezo lepes, ami kopogtat az ajton. Takarítás robotizalasa a kórházakban, Amerikaban mar ki van probalva, működik jobban, mint a human munkaerovel. Az iparban a robotizalas még 99%-a hatra van. Akkora mennyisegben fog felszabadulni a munkaero 2050-ig, hogy nem lesz amit kezdeni veluk. Jelenleg is az EU-n belul sok tizmillió munkanélküli van. Ezeket kellene központilag tervezetten munkahelyhez juttatni. Arra kerem a Mélymagyar műsor vezetőjét, Bayer Zsoltot, es Mraz Ágostont is, hogy ezt a migrácio párti propagandát informacio hianyaban ne hangoztassák tobbet. Nézzenek utana alaposan, hogy gyozodjenek meg az allitasom igazarol!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások