20231203
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2016 december 22, csütörtök

Egy könyv, ami nagy vihart kavart

Szerző: Madarász Lálszló

Egy könyv, ami nagy vihart kavart: Oriana Fallaci: Az értelem ereje - Európának vége. Nem fogjuk tudni megvédeni Európát, de még Magyarországot sem. Talán egy kicsit később lesz nálunk az, ami Nyugaton már van – de itt is ugyanaz lesz...

Svájcban, a muszlimok már 1995-ben elérték, hogy a Büntető Törvénykönyvbe betettek egy 261-es számú kiegészítő cikkelyt. Ennek az alapján egy muzulmán bevándorló vallási rasszizmus, vagy faji diszkrimináció címen győzelmet arathat a bíróságon bármilyen személyes, vagy szakszervezeti, vagy ideológiai ellentét során.

Ennek a cikkelynek az alapján a svájci muzulmánok a berni bíróságon keresztül Oriana Fallaci kiadatását kérték, hogy ellene Svájcban büntető eljárást folytassanak le, egy, az iszlámmal kapcsolatos könyve miatt. Most még Olaszország elutasította a kérelmet, a sajtószabadságra és a vélemény szabadságára hivatkozva. Az írónő elmondja: az egyetlen művészet, amelyben Allah fiai mindig is jeleskedtek, a megszállás, meghódítás, leigázás művészete.

Történelmi áttekintés:

635 A keresztény Szíria és Palesztina elfoglalása.
638 Jeruzsálem és a Szent Sír elfoglalása
640 Perzsia, Örményország, Mezopotámia, Irak
641 Keresztény Egyiptom és Tunézia és Marokkó elfoglalása
668 Konstantinápoly a bizánci kereszténység megtámadása
711 Ibériai félsziget elfoglalása, Spanyolország és Portugália
712 Franciaország Carcassone, Narbonne, Nimes, Bordeaux, Lyon, Dijon
827 Szicília
836 Brindisi, Bari, Puglia, Ancona, Róma!, Campania, Salerno
898 Provance, St Tropez
911 Torinó, Casale
912 Svájc !!!
1356 Albánia, Macedónia, Szerbia, Trákia
1444 Bulgária, Havasalföld, Moldávia, Erdély
1526 Magyarország (3.1 millió magyar elhurcolva rabszolgának !!!)
1546 Görögország, Athén

Európát akkor még felszabadították, nemzetközi összefogással – 150 év múlva…
A mai helyzet: Európában 53 millió muszlim él !!! Svájc 10 %, Oroszország 11% , Bulgária 15 %, Szerbia 19 %, Macedónia 30 %, Bosznia-Hercegovina 60 %, Albánia 90 %.

Az utóbbi 50 évben a muzulmánok száma 235 %-kal nőtt, míg a keresztényeké 47 %-kal. Brüsszelben az újszülöttek 30 %-a muzulmán !!! Marseille-ben 60 %.
Ez az Anyaméh-Stratégia…

Már a nyolcvanas években a Londoni Nagymecset főfelügyelője figyelmeztette Margaret Thatchert, hogy az Egyesült Királyság muzulmánjai nem tűrhetik tovább az iszlámellenes politikáját ! Nem akarom leírni mindazt a kegyetlenséget, amelyeket ezekben az országokban elkövettek. A liberálisok megvédik őket, amíg léteznek. Van olyan imám Londonban, akiről bizonyított a négyszeres gyilkosság, és nem adják ki, politikai menedékre hivatkozva.

Ma mindenhol a “jogvédők” segítik őket. Svájcban mecsetet kell építeni a tolerancia jegyében, Szíriában lemészárolják a keresztényeket, lerombolják templomaikat.

Lehet, hogy Magyarország pillanatnyilag még ellenáll, de kíváncsi lennék, mennyi muszlim van jelenleg az országban, amikor már 5 évvel ezelőtt is voltak afgán menekültek, akik mind otthon hagyták asszonyaikat – a hazát védeni… Szerintem, az EU által leírt 1400 fővel szemben 50-60 ezer fő lehet a létszámuk. Csak gyerekből van a Fóti Gyermekvárosban 3500 !!! Hogyan számolja el ezt a kormány az EU felé?

Nem titkolt céljuk Amerika elfoglalása, ahol a fekete lakosság több mint 40 %-a muszlim.

Ez persze nem 1-2 év, 10-20 év még talán Európának is kijár, minden a jogvédők, liberálisok és baloldaliak hathatós “segítségétől” függ, akik “inkább vesszen az ország” jeligével dolgoznak.

Olvasd el a könyvet, amelyet – amíg be nem tiltották több országban – több százezer példányban adtak el.

oriana fallacci

← A könyv szerzője Oriana Fallaci

Admin: Köszönjük olvasónknak az e-mailben beküldött anyagot!

Admin: Európa végnapjait éli! Ez a nagy-nagy liberalizmus a fehér faj szándékos kiirtásához fog vezetni! Az eddig 12 halottat követelő berlini merénylet, ami még mindig csak a kezdet, ugyanezt igazolja. Az öreg kontinens országai, mivel alapvetően liberális vezetéssel bírnak, nem gondolnak a védekezésre, megelőzésre, sőt a “terrorizmust” kihasználva, inkább a hazafiak ellen indítanak támadást, hogy ezzel is csökkentsék az önvédelmi képességeinket! Hazánkban is ez látható. Valakik robbantanak/robbantatnak a körúton, majd erre hivatkozva újra börtönbe küldik Budaházyékat, valamint a régen kettészakadt, részben megszűnt MNA volt tagjait vegzálják. Közben az őregező, gyilkolászgató kisebbségieket, ha véletlenül el is kapják, nevetséges időtartamú börtönre ítélik, amit majd még „jó magaviseletért” csökkentenek is. A következő évben/években talán már mindenki előtt nyilvánvaló lesz, hogy a megtörtént terrorcselekmények mögött, valójában a liberálisok állami szintre emelt terrorizmusa áll, hogy félelembe tartsák a népeket és egyidejűleg utat nyissanak egy egységes Európai Iszlám Államnak!

Hajdanán, ha Hazánkat külső támadás fenyegette, az országban körbehordták a véres kardot. Ezt a kardot a cionizmus kivette a kezünkből, hogy azt másoknak adja át:

 A tömeges gázolást elkövető kamion, Berlinben a Budapester strasse -ról (Budapesti utcáról) hajtott a tömegbe ! Nomen est omen – mondja a latin szállóige. A kifejezésnek többféle értelmezése lehetséges, pl. “a név kötelez”, “nevében a sorsa”, “a név jósjel”. A migránsok egy része Budapesten keresztül (mondhatnánk: Budapestről) érkezett Németországba. A végén még a német sajtó bennünket fog okolni a “mutti” helyett?

(Az elhunytak családtagjaival együttérzünk, a sebesülteknek gyors felgyógyulást kívánunk!)

Forrás: http://magaspart.hu/?p=1035

Megnyitva 3262 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Gyűlöletkeltő vallásokat betiltani!Transylvan 2019-03-31 10:51
A helyzetet nagyban lehetne enyhíteni, amennyiben a liberálisok gyűlölettörvényét kivételezés nélkül alkalmaznánk és a gyűlöletet alkalmazó vallásokat betiltanánk.
-Első lépésben ki kell irtani a bibliából az ószövetséget!
-Második lépésben be kell tiltani a muzulmán vallást!
-Harmadik lépésben be kell tiltani a zsidó vallást.
-Negyedik lépésben: A mecsetekből, zsinagógákból féregirtót forgalmazó raktárakat kell csinálni!
Európa garantáltan békés kontinenssé válna, amennyiben az erőszakszerveink határozottan védenék ezt a gyűlöletmentesítő folyamatot!!!
#1 hazánk EurópaPál Erzsébet 2018-07-26 17:48
Minden tiszteletem mellett: Kérem ne károgjanak arról akármilyen okos és nagyra tartott emberek hogy Európa elveszett, nem tudjuk megvédeni, DE igenis meg tudjuk védeni, csak akarni kell és összefogni a védelemért, mindegy hogy gróf vagy, vagy napszámos, olasz, vagy magyar vagy akámilyen nemzet fia-lánya, ha egy harcot vagy tettet azzal kezdünk hogy úgyse sikerül, akkor tényleg nem fog sikerülni. Európa az európaiaké, se sorosnak se senki másnak nincs joga a fejünk fölött dönteni se a kontinensünkről se a jövőnkről. Ha kicsinyhitűek vagyunk pusztulunk, ha Istennel együtt teszünk a szabadságunkért akkor győzünk.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások