Print this page
2011 október 14, péntek

A Birodalom támadása a hagyományos értékek ellen

Szerző: Vaszil

Nagy-Britanniában a hagyományos "apa" és "anya" szavakat fel fogja váltani a hivatalos 1. Szülő és 2. Szülő kifejezések. Ez nem valami vicc, ezeket a kifejezéseket fogják használni a hivatalos dokumentumokban. A hatóságok - állítólag - azért döntöttek így, hogy "politikailag korrekt" módon az azonos nemű párok kedvére tegyenek. A szakértők azonban biztosak benne , hogy az ügy nem bizonyos társadalmi csoportok igénye, hanem a döntés újabb lépés a hagyományos család megsemmisítése irányában.

Az "apa" és "anya" el lesznek távolítva a brit útlevél-igénylő nyomtatványokból még 2011 decembere előtt. Ez az "eredmény" a Stonewall csoportnak köszönhető, amely a szexuális kisebbségek jogait védi . Az amerikai külügyminisztérium próbálta már ugyanezt, de végül úgy döntött, nem távolítja el a két szót az amerikai útlevél-nyomtatványokból. A témával kapcsolatos hírek a nemek vonatkozásában egyre népszerűbbek az utóbbi időben. Nem is olyan régen, Pravda.ru írt egy óvodáról Svédországban, amely világhírűvé vált amiatt, hogy az óvoda vezetése úgy döntött, hogy nem fogják használni a nemeket megkülönböztető "He" és "She" névmást. Tavaly az Európai Parlamentben megjelent egy kiadvány, amely azt javasolta, hogy ne használják az asszony és a kisasszony jelzőket ( "Mrs." , Miss, "Seniora" és Seniorita"). Az Európai Parlament véleménye szerint az ilyen szavakkal diszkriminálják a nőket, mert közvetlenül utalnak a szexuális identitásukra. //Atyám...//

Nem kell egy szakértőnek lenni ahhoz, hogy észrevegyük, hogy az ilyen történések a különböző országokban nem a véletlenek egybeesései. Ez egy trend, amelynek célja hogy megváltoztatása a közvéleményt a nemek szerepéről a társadalomban. Pavel Parfentyev, a több megyére kiterjedő "Családok Jogaiért" nevű állami szervezet elnöke osztja ezt az álláspontot.

"Valóban, ez egy komoly nemzetközi trend. A hetvenes és a nyolcvanas években egy erőteljes mozgalom indult el, hogy megvédje a szexuális kisebbségek jogait. Voltak olyan szervezetek, amelyek még a pedofilok jogait is megpróbálták megvédeni, mert mint hitték, nekik is joguk van a saját szexuális preferenciáihoz" //Atyám...//

Ezek a szervezetek nyilvánosan is azt mondták, hogy a cél a család elpusztítása. Ezután a közvélemény nyomására sok aktivista úgy döntött, hogy elutasítja a nyílt szexuális elfogultságot a tevékenységükben. Új megközelítést választottak, az emberi jogok védelmezését. Ezen a megközelítésen alapszik ma a "gyermekek jogainak védelme". Azt mondják, hogy a gyerekeket meg kell védeni a szülők önkényuralmától azaz a hagyományos nevelés bármely formájától.

Ezen cél megvalósítása érdekében először el kell pusztítani a hagyományos családot, és olyanná kell alakítani, amely rabként láncolja magához a gyermeket. Annak érdekében, hogy hatékonyabb működhessenek, az ilyen mozgalmak képviselői elkezdtek együttműködni a nagy nemzetközi szervezetekkel, mint például az ENSZ és az Európa Tanács.

Pavel Parfentyev szerint ez vezetett egy kicsi, de nagyon erős lobbi létrejöttéhez, amely a szexuális kisebbségek jogait nemzetközi szinten védelmezi. A lobby szándéka, hogy eltorzítsa a hagyományos család felfogást a a modern társadalomban. Ennek eredményeként az európai tisztviselők már megpróbálják elkerülni a "család" szó használatát a legmagasabb szintű nemzetközi dokumentumokban. Ehelyett a "család minden formája" kifejezést használják, ami az együttélés valamennyi formáját jelenti. Ami azt illeti, szándékosan elmossák, és bővítik a család fogalmát. Az a család, amelyet mi ismerünk, gyakorlatilag eltűnt az új megfogalmazásban.

"A lobby előnyben részesíti kis lépések taktikáját. Eleinte azt mondták, hogy az emberi lényt nem tehet a nemisége és szexuális irányultság alapján diszkriminálni. Nehéz vitatkozni ezzel, valóban. Oroszországban, nincs diszkrimináció a valódi emberi jogok esetében szexuális beállítottság szerint. Ezzel egyidejűleg, a lobbisták különleges, korábban nem ismert "jogokat" és előnyöket hoztak létre a homoszexuálisok számára nemzetközi szinten."

A szexuális identitást jelző szavak fokozatosan eltűnnek a hivatalos beszédekből és dokumentumokból. Ha sikeresen eltörlik a nemeket jelölő eltérő névmásokat (He/She, Er/Sie stb.) és az "apa" és "anya" kifejezéseket, azért magukat a nemeket nem tudják eltörölni. Azonban lehet, hogy aláássák a nemek hagyományos felfogását. A család sokkal több, mint két ember házastársi egysége. Ez az egész társadalom újrateremtő mechanizmusa. A szexuális kisebbségek jogvédő mozgalmával meg próbálják aláásni a hagyományos vagy ahogy mi nevezzük, a természetes családközösséget. El akarják venni tőlünk a hagyományos közösségi értékeket. Ennél is fontosabb, hogy külön akarják választani a gyereknemzés és a gyermeknevelés folyamatát a házasságtól és a családtól.

Véleményük szerint, a gyermekek és a szülők két különböző dolog, amelyeknek külön-külön kel létezniük egymástól. Kétségeket fogalmaznak meg a a szülők gyermeket nevelő, különleges szerepét illetően - teszi hozzá a szakértő. Sokan Nagy-Britanniában azt állítják, hogy a fent említett újdonságok aláássák a ország családijainak az alapjait.

Szerkesztő megjegyzése: Orwell híres és fokozatosan a gyakorlatban megvalósuló munkáját, az "1984" c. könyvet sokan olvasták. Semmi más nem történik, mint az ott leírtak átültetése a gyakorlatba. A társadalom feletti uralom megszerzésének fontos lépése a családok szétzúzása és a fogékony gyermeki agyak "megfelelő" formálása. Aki szerint ez lehetetlen, az gondolkodjon el, hol tartunk most...

Kapcsolódó cikk: A lélek táptalaja a család