Print this page
2016 május 29, vasárnap

Gyógyító energiával rendelkezik a visokoi piramis komplexum.

Szerző: ujvilágtudat

A Boldognapot.hu online ezoterikus magazin és az Enigmák együttműködésével; – A történelem X-aktái: Bosnyák rejtélyek - Ezzel a címmel készült ez a videó-felvétel és most ezzel frissítem fel fel a 2015-11-01 megjelentettett cikkünket. Mindenki számára  ajánlom e videó megtekintését mert olyan részletek is elhangzanak amelyeket más helyeken még nem találni.

A történelem X-aktái: Bosnyák rejtélyek

2016-05-29

Bosnyák rejtélyek


A Visokoi Komplexum alatti prehisztorikus alagutak gyógyító energiával rendelkeznek

2015-11-01

Visokói piramis

 

A boszniai piramisok több mint egy évtizedes kutatása sok meglepő eredménnyel járt. Lehetséges, hogy a titokzatos történelem előtti alagutak, melyek a boszniai piramisok alatt húzódnak, gyógyító energiával rendelkeznek?

Dr. Sam Osmanagić ezeknek az őskori alagutaknak a lehetséges egészségügyi előnyeiről és saját illetve más kutatócsoportok felfedezéseiről osztotta meg véleményét, akik a boszniai piramisok alatt folytattak vizsgálatokat.

A boszniai piramisokról tartott öt nemzetközi konferencián, melyeket 2008-ban, 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben rendeztek, a résztvevő szakértők interdiszciplináris tudományos magyarázatokkal szolgáltak a piramis komplexum gyógyító energiájával kapcsolatban.

A történelem előtti alagutakban a Viszokóban található piramis komplexum alatt jótékony elektromágnesesség állandó jelenlétét mértük, valamint 28 kHz-es ultrahangot, és a 7,83 Hz-es Schumann rezonanciát (a legjobb energia mező az emberiség fizikai, szellemi és lelki képességeinek fejlődéséhez). Továbbá rendkívül magas koncentrációjú negatív ionokat mutattunk ki, akár 60.000 per köbcentimétert (tízszeres koncentráció, például a hegyi erdőkhöz képest), valamint a káros kozmikus sugárzás és a természetes radioaktivitás hiányát.

A tudósok elmondták, hogy ilyen körülmények között az emberi szervezet sejtjei öngyógyító regenerációs folyamatba kezdenek.

Ravne alagút

A Ravne alagút labirintusban tett gyógyító látogatás során:

1. Fokozódott a tüdő kapacitása
2. Normalizálódott a vércukorszint
3. Normalizálódott a vérnyomás
4. Javult a test általános állapota
5. Javulás állt be az emberi aurában

Tüdő kapacitás

A tizenhét éves szlovák Veronika Vranko Nyitrából érkezett Viszokóba légúti problémákkal a cseh Dr. Peter Hajduk, a Prágai Tüdőbeteg Klinika specialistájának ajánlására.

Az ő története 2013-ban kezdődött, amikor cisztás gyulladása és légszomja miatt a légzésfunkció kapacitása 47 százalékra csökkent. Miután diagnosztizálták rossz egészségi állapotát, jobb tüdejét megműtötték. Az operáció utáni gyógyulási program vezetője Dr. Hajduk volt, amely biorezonanciás terápián alapult: természetes termékek és C vitamin használatával. A rehabilitációs program egy utazást is magában foglalt Viszokóba, köszönhetően a föld alatti Ravne labirintus magas koncentrációjú negatív ionjainak.

Két Viszokóba tett látogatást követően a kezelés részeként a fiatal lány javulást érzett az egészségi állapotában. Két év óta először nem érzett szúró fájdalmat a mellkasában, amitől régóta szenvedett. Az egész kezelési folyamat, köztük a két látogatás a Ravne alagút labirintusba végül a 47 százalékos tüdőkapacitását 84 százalékra növelte.

Második viszokói látogatása alatt Veronika önkéntes munkát vállalt a "Boszniai Nap Piramis Régészeti Parkban", részt vett a laza homok és folyami kövek eltávolításában az alagút új szakaszaiban. Az arcán látható az elégedett mosoly.

bosznpiramis3

Vércukorszint

A cseh "WM Magazine" kiadvány égisze alatt egy csapat érkezett Viszokóba 2015 elején, hogy mérésekkel tanulmányozzák az emberi vér glükóz szintjét.

A kísérlet résztvevőjének, az 58 éves prágai Jyrki-nek a vércukorszintjét 45 perccel azelőtt mérték meg, hogy belépett az őskori Ravne alagút labirintusba. Abban az időpontban 7,8 mmol/l (kockázati csoport) volt a vércukorszintje. A Ravne alagút labirintusban tett látogatása után a vércukorszintje 5,1 mmol/l szintre esett vissza (normál szint: nem veszélyeztetett csoport).

Egy másik résztvevőnél, Karel-nél 10,5 mmol/l szintet teszteltek, mielőtt belépett volna a Ravne labirintusba, majd az ott tartózkodást követően 5,7 mmol/l szintre csökkent a vércukorszintje. A prágai kórház vezető fiziológusa ellenőrzést végzett, de nem talált megfelelő magyarázatot a jelenségre. Miután visszatértek Prágába, a résztvevők elmondták, hogy az alagút jótékony hatása 14 napig tartott náluk, majd a vércukorszintjük enyhe emelkedésnek indult.

vércukorszintjük

Vérnyomás

Sevim Mujevia 54 éves török nő Isztambulból folyamatos magas vérnyomás problémával küszködött 2004-től 2014-ig. A vérnyomása 220/135-re emelkedett. Miután rendszeresen kezdte látogatni a Boszniai Piramis komplexum őskori alagutait, a vérnyomása soha nem emelkedett 140/90 fölé.

A test általános állapota

Szemnyomás, homályos látás, fáradtság:

"40 percet töltöttem a Ravne alagútban 2015. július 7-én egy barátommal Szlovéniából. Egy gyógyító kamrában relaxáltunk, majd meglátogattuk a kerámia blokkokat, és csodálkoztunk, hogy hány új kerámia szobor került elő. Miután elmentünk, az volt az érzésünk, mintha 10 órát aludtunk volna, nem pedig az, hogy egy buszos utazásról tértünk vissza Szlovéniából. A nyomás a szememben és a homályos látásom a túra után eltűnt, és haladtunk Szarajevóba," - Asja Dupanović

Klausztrofóbia, rossz étvágy

"Én egy kicsit klausztrofóbiás vagyok, ezért reggel aggódtam, hogy be kell mennem a Ravne alagútba. De ahogy beléptünk az alagutakba, a fáradtság és rossz közérzet eltűnt. Ami megdöbbentő volt, az a levegő, amit belélegeztünk. Olyan volt, mint egy hegy tetején az erdőben. Határozottan jobb hangulatban jöttem ki. Utána elmentem a hat éves kislányommal megebédelni, és jobbat ettünk, mint valaha életünkben, bár a lányomnak, Alma-nak problémái vannak (rossz étvágy). Az emberek azt mondják, hogy ez önszuggeszció, de azt sem bánnám, ha ez igaz lenne, mert az eredmény annyira jó!" - Ariana Mangafic, 2015. augusztus 1.

Aura

Janez Pelko szlovén mérnök az orosz Vlagyimir Korotkov professzor (Szentpétervári Egyetem) úttörő felszerelését használta, hogy felvételt készítsen az emberi auráról, amely egy bioenergia réteg vagy mező az emberi test körül. A tanulmány egy 160 résztvevőből álló reprezentatív mintán történt (férfi, nő, fiatal és öreg, turisták, önkéntesek, állandó személyzet, stb.). Az eredmények azt mutatták, hogy az egy órás ott tartózkodás a Ravne alagút labirintusban az aura javulásához vezetett (véd az energia és immunrendszer kimerülése ellen) az esetek 82 százalékában. A pozitív eredmény döntően azoknál az embereknél volt megfigyelhető, akik első alkalommal jártak ott, vagy többször is megfordultak az alagútban.

Az esetek 15 százalékában (állandó személyzet és az önkéntesek) a bioenergetikai réteg stabil és folyamatos volt, melyben nem volt jelentős változás. A legkevésbé erőteljes eredmény olyan emberek esetében történt, akik "szkeptikusnak" vallották magukat (ellenállás a viszokói piramisok elgondolásának), vagy akik nem viseltek megfelelő ruházatot (például műszál, PVC a természetes pamut vagy gyapjú ruházat helyett).

emberi aura

Jogi nyilatkozat: A "Boszniai Nap Piramis Régészeti Park" Alapítvány nonprofit és civil szervezet tudományos és régészeti kutatásokban vesz részt, és csupán közvetíti a nyilatkozatokat és a látogatók beszámolóit, de nem nyújt semmilyen egészségre vonatkozó állítást vagy garanciát.

Az őskori Ravne alagút labirintus a Boszniai Piramis Komplexum alatt az év 365 napján nyitva áll.

Bővebb információ: http://piramidasunca.ba/bs/
Kapcsolati cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ancient Origins

Beküldte: Kunavar

Boszniai piramisok-Semir Osmanagić előadása 2011.márciusáb

bosznpiramis6