20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 08, péntek

Végveszélyben az amerikai demokrácia

Szerző: Dr. Bene Gábor

Sajnos ismerjük a bolsevik-liberális bűnbandák stílusát, akik mindig tolvajként kiáltanak tolvajt. Nos ez történt és történik most az USA fővárosában, ahol a címben szereplő mondat Biden szájából hangzott el, a Capitolium elleni roham kapcsán.

Példátlan támadás alatt áll az amerikai demokrácia

Ezen már biztosan nem lehet csodálkozni azok után, hogy milyen átlátható és bizonyított csalást folytatott a Biden vezette ál-demokrata párt szinte minden helyszínen a választások alatt. Így Ulysses Grant mondása válik ma valósággá: „Már csak két párt van: Hazaárulók és hazafiak.” (There are but only two parties now: “traitors and patriots”)

Tudható, hogy visszaélések özöne halmozódott fel a társadalomban, ahol már régen nem a szabadságról szólnak a dolgok, hanem a reklám-demokrácia pofátlanságáról. Erre tett rá a novemberi választásokon tanúsított szinte nyílt csalási hullám és a COVID lezárások feszültsége is. A Washington DC-ben bekövetkezett erőszakos események nem tesznek jót Amerikának. Illetve csak akkor, ha a pénz-háttérhatalom megretten attól az erőtől, ami Trump mögött áll. Ám sajnos ennek a valószínűsége kicsi, hiszen éppen ezek az emberek azok, akik eddig is a leggátlástalanabb módon számoltatták fel pl. az Occupy Wall Street mozgalmat és minden más szervezkedést, ami a monetáris diktatúra ellen jött létre. Donald Trump pedig kifejezetten a választásokba való beavatkozást kifogásolta eddig is törvényes keretek között, s azoknak az integritását követelve, nem tüzelte komolyan a híveit lázadásra. Az viszont tény, hogy az évtizedek óta növekvő bankár-gátlástalanság, sőt média-törvénytelenség és kormányzati zsarnokság főleg a Patrióta Act megszületése óta nagyon erősen rátelepedett az amerikai népre, amely – leginkább a fehér – középosztály részéről kevésbé tudja ezt eltűrni.

Nézzük miért idéztem a címben Bident? (sokan csak egyszerűen bidé-nek ejtik, vagyis egy olyan eszköznek, amivel fenékmosást végeznek.)

Ugyanis valóban példátlan támadás alatt áll az amerikai demokrácia, de nem Trump által, s nem is a Capitoliumba becsörtető prolik miatt, hanem amiatt, ami ezek mögött van. Álláspontom szerint ugyanis, egyáltalán nem biztos, hogy Trump követői hatoltak be megzavarni azt a munkát, ami végre egyértelművé tette volna azt, hogy a csalással szemben mit gondolnak képviselők, szenátorok és főleg az elektorok.

Amerika alapvetően egy szabadkőműves állam, s így nem meglepő, hogy nagyon kiterjedt működése van e titkos szervezethálózatnak.

Így nem tudni, hogy kik és hogyan szervezték meg a Capitolium lerohanását, hiszen az Antifákra teljesen jellemző az az erőszakosság, ami ezt az egész helyzetet jellemezte. Egyébként kíváncsian várom, hogy lesz-e ebből olyan, vagy még annál is véresebb őrület – főleg a négy halott miatt -, amit megtapasztalhattunk az elmúlt időszakban a balliberális Antifa csőcselék hosszú hónapokig tartó randalírozása kapcsán.

Most azonban Ted Lieu demokrata kongresszusi képviselő azonnal kihasználva a helyzetet felszólította Mike Pence alelnököt, hogy alkalmazza az alkotmány 25. módosítását!

(„Ha az elnököt eltávolítják hivatalából, vagy lemond, vagy meghal, az alelnök foglalja el a helyét. Ha az alelnöki pozíció üresedik meg, az elnök új alelnököt jelöl, akit akkor iktatnak be, ha őt a Kongresszus mindkét háza egyszerű többséggel megválasztja”)

Azaz, nyilvánítsa alkalmatlannak a hivatalára Trumpot. Vagyis megtörtént az, amire számítottam: Trump nem jelentette be a rendkívüli állapotot amiatt, hogy külföldi beavatkozás történt az USA belügyeibe (a választások kapcsán) s így be lendült a demokraták gonosz-úthengere. S mivel a republikánus szavazók nagy többsége egyetért a Capitolium elleni támadással a balliberális csalások felháborító volta miatt, így most csak is Trump elnökön múlik, hogy mit válaszol Marco Rubio republikánus szenátor szavaira:

„Ami a Capitoliumnál lezajlott, az nem hazafias tett. Ez egy anti-amerikai anarchia a harmadik világ stílusában”.

Így még a republikánusok között is szakadás látszik, mert sokan féltik Amerika jövőjét Trump radikális lépéseitől. Pedig szerintem csak az vezethetné ki a várható káoszból az országot. Mindenesetre Ted Cruz és Josh Hawley szenátorok még egyértelműen Trump oldalán állnak, s ők nagy hatással bírnak a republikánusok többségére. Azt azonban látni kell, hogy a 2024-es elnökválasztásig még sok idő telik el, s demokrata kormányzás alatt biztosan nem csapolja le senki az USA „mocsarát”!

Nézzük azonban, hogy mi is történt a mostani balliberális választási csalások előtt, ami már évekkel ezelőtt megroppantotta az állítólagos amerikai demokráciát! (Ami ugye reklám-demokrácia és nagyon nem egy médiabefolyástól mentes, tisztességes, részvételi demokrácia!)

Emlékezzünk csak egy kicsit, hogy mi is volt az ún. Occupy Wall Street, melynek a megjelenítése online módon, 2011. július-december között, Google-on, a Facebookon, a Twitteren, s a blogokban is közel 99 százalékos volt. (Persze ezen is el kell gondolkodnunk, hogy akkor miért nem cenzúráztak? Talán éppen az volt a cél, hogy ügyesen feltérképezzék, hogy kiket kell kivonni a forgalomból a bankárkaszti diktatúra jövője érdekében? S most is az lehet az egyik cél, hogy kiderüljön kik azok, akik még képesek gondolkodni?)

Kilenc hétig gyűlt össze a tömeg New Yorkban a Zuccotti Park keleti végén, ahol egy szerény amfiteátrum jött létre, hogy megalakuljon az ún. New York-i Közgyűlés. Ahol két vagy több órán keresztül, közös érdeklődésre számot tartó kérdéseket dolgoztak fel, amíg nem jutottak konszenzusra. Talán arra nem figyeltek egyedül, hogy amint kimentek okostelefonjaikkal az utcára, a világ pénzügyi megszállóinak emberei felmérték és tesztelték ennek a sokszorosan közvetített világnak a paramétereit, hogy ki mennyire lehet rájuk nézve veszélyes, vagyis biztosan listázták a résztvevőket. Ez volt az Occupy Wall Street napi gyakorlata, amely a világ több mint ezer városában is működött párhuzamosan, önszerveződő módon, s valóban demokratikusan!

A demonstrációkon résztvevők ügyesen taktikákat kölcsönöztek a kvaker találkozókról, a latin-amerikai népgyűlésekről, a spanyol akampádákról, valamint a tiltakozás és a politikai szerveződés egyéb hagyományairól. S éppen úgy, mint 2006 őszén a Kossuth téren az igazságot kereső magyarok, egy központi nyilvános helyen összegyűlt „beszélő és politika csináló testületek” csoportjaként működtek. Talán csak abban voltunk mi Budapesten lemaradva, hogy még nem tudtuk a modern alternatív médiát felhasználni megfelelően, bár lehet, hogy éppen ez mentette meg a tömegemberek nagy részét attól, hogy később folyamatosan zaklassa az összes résztvevőt az állami hatóság.

Az OWS – Occupy Wall Street – ugyanis hatalmas tömeget gyűjtött össze egy sor online térben, a fizikai és a virtuális között mozogva. Ők már linkeket, frissítéseket, fotókat és videókat tettek közzé az akkori közösségi oldalakon; miközben a csevegőszobákban tanácskoztak, és korrekt módon együttműködtek. A Zuccotti Park – vagy a Liberty Plaza – egy magántulajdonban lévő nyilvános tér intenzív használata volt, ahol megjelent végre az amerikai politikai rendszer kritikája és a társadalmi önszerveződés alternatív formáival folytatott kísérlet is.

Miután 700 tüntetőt letartóztattak a Brooklyn-hídon, a mozgalom új médiák használatával kezdte feltárni az igazságtalan vagyonelosztás egyenlőtlenségeit. (Erről majd az írás második részében írnék többet, hiszen ez is mutatja a két megmozdulás hasonlóságait, hiszen mi az Erzsébet hídon kerültünk anno letartóztatásra, csak éppen 5 évvel a New York-i rendőrakció előtt. Ám a minta egyértelműen látszik!)

Vagyis, ha igaza van Bidennek, akkor valóban „példátlan támadás alatt áll az amerikai demokrácia”, amely szerintem össze is roppant most, mert ha jók az információim, akkor a csalással hatalomra jutott új elnök, be akarja tiltani a kézifegyvereket, ami pedig amerikai élet egyik hagyomány pontja. Valószínűleg épp annyira hagyományos, mint a már régen veszélybe került demokrácia. Így, ha ez megtörténik, akkor bizony maga Biden kapta meg a feladatot, hogy az ún. Lugánói tanulmányban (Susan George: The Lugano Report) szereplő általános népirtási tervet beindítsa ott is végre: az amerikai polgárháborúval!

Hozzászólás  

#3 az USA-ban a gondolatszabadság is megszűntR Zoltán 2021-01-11 11:05
Ma éjféltől az USA-ban a gondolatszabadság is megszűnt – Már nem elérhető a Parlel, az Amazon megszüntette a szolgáltatást

Mint ahogyan azt korábban is lehetett hallani több hírforrásból, az Amazon bejelentette, hogy lekapcsolja a Parlelt. A Parlel az az alternatív közösségi szolgáltatás, amelyik a véleménynyilvánítás szabadságát meghagyta, így lehetőséget teremtve azoknak, akik az arckép és a tw. felületekről kitiltva máshova nem mehettek gondolataikkal.

Ma éjféltől a Parlelnek helyet adó kiszolgáló, az Amazon megszüntette a szolgáltatást, így mindazok – javarészt konzervatív gondolkodásúak és általában Trump pártiak – , akik eddig ezen a játszótéren igyekeztek megosztani gondolataikat, ma reggel arra ébredhettek, hogy a rendszer nem működik. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem a Parlel, mint közösségi oldal állt le, hanem az azt kiszolgáló, a deep state soraiba tartozó Amazon tette elérhetetlenné a közösségi oldalt.

A Parlel még 2018-ban indult el és használata egyre szélesebb körben terjedt el Egyesült Államokban. Egy kiváló ingyenes applikáció volt, melyet töröltek a Google Play Store-ból és az Apple-ből is.

A Parlel elleni nagy haragot az váltotta ki, hogy Donald Trump elnök ügyvédje Lin Wood, akinek hihetetlen mennyiségű követője volt, miután kizárták a Facebookról, majd a Twitterről is, a Parlelen folytatta tevékenységét. Lin Wood korábban kijelentette, hogy nyilvánosságra fogja hozna azokat a porno felvételeket, melyek Joe Biden fiáról kerültek a birtokába, valamint olyan dokumentumokat, amelyekből világosan kimutatható, hogy az elnöki székbe készülő korábbi alelnök Joe, mennyire terhelt korrupciós ügyekkel, és mennyire volt befolyásolható külföldi hatalmak, országok által a 2020-as elnökválasztás során.

Lin Wood többek között a következőket írta:



Az elkövetkező 10-14 napban megdöbbentő információkat fog megtudni számos kormánytisztviselőnkről és a gazdag elitről. A gyermekkereskedelem és a pedofília, mint világméretű járvány.
Ezek ki fognak hatni Joe Bidenre, Barack Obamára, John Roberts főbíróra, Hillary Clintonra, Nancy Pelosi, Mike Pence-re, Jeffrey Epsteinre, Bill Gatesre és még több ezer főt fog érinteni.

Láttam a bizonyítékokat. Meggyőző! Ez valóban a jó és a rossz közötti harc.

Over the next 10-14 days, you will learn shocking information about many of our government officials & wealthy elite. Child sex trafficking and pedophilia are the worldwide pandemic. Revelations will relate to Joe Biden, Barack Obama, Chief Justice John Roberts, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates, and thousands more. I have seen the evidence. It is conclusive. This truly is the battle between good & evil.

— LLinWood linwood Sunday, January 10, 2021

Egy másik bejegyzésében így fogalmaz:

Nagyon sok bizonyíték támasztja alá a pedofíliával és a gyermekkereskedelemmel és gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos vádakat. A törvények tiltják a közösségi platformokon való közzétételt, így a bizonyítékokat csak a bíróságon lehet bemutatni és majd nyilvánosságra hozni.

A megfelelő időben és megfelelő csatornákon perdöntő bizonyítékok fognak megjelenni a választási csalások igazolására.

Talán a legmegdöbbentőbb történés Trump elnök intézkedései lesznek, melyek megszabadítják hazánkat az adósrabszolgaság státuszából.
Pénzügyi rendszerünk fiktív elszámolásokon és csalásokon alapszik.

Ideje a csődnek és az újrakezdésnek. Arany, ezüst, termőföld, ezeket a javakat újra birtokolnunk kell.

Ismét 1776 van. Bízz bennünk!

Lin Wood azzal is fenyegetett , hogy nyilvánosságra fogja hozni azokat a dokumentumokat melyben érintettek hollywoodi sztárok és befolyásos politikusok, melyek bizonyítják szerepüket pedofil ügyekben. Itt olyan nevek is megemlítésre kerültek, mint Rod Rosenstein, Roberts főbíró vagy éppen Nancy Pelosi.

If @realDonaldTrump orders military to seize documents, Chief Justice Roberts, Rod Rosenstein, Nancy Pelosi, & many others will be immediately arrested.

Documents must be seized before they are destroyed. Time is now of the essence if this part of the Kraken is to be successful. t.co/0oLdgC16gH

— Lin Wood (@LLinWood) January 4, 2021
#2 Nancy Pelosi a "Demokraták" fő boszorkánya nem nyugszik.R Zoltán 2021-01-11 09:46
A "Demokraták" katonai puccsra akarják rávenni az egyesített vezérkari főnökök elnökét

dringsti.wixsite.com/.../...


Nancy Pelosi házelnök felkérte Mark A. Milley hadsereg tábornokot , a vegyes vezérkari főnökök elnökét, hogy korlátozza az elnök hozzáférését az ország úgynevezett nukleáris futballjához, amely Amerika hatalmas arzenáljának indítási kódjait tartalmazza.

Pelosi

A következő választ kapta:

Trump továbbra is az egyetlen olyan személy a kormányban, aki képes közvetlenül elrendelni a katonai akciókat, és aki szabadon mérlegelheti az ország nukleáris arzenáljának felhasználását.

Minden olyan kísérlet, amely megtagadja tőle a nemzetbiztonsági elnöki feladatainak ellátásához szükséges eszközöket, jogellenes lenne, kivéve, ha a 25. módosításra hivatkoznak, vagy ha a Pentagon tisztviselőinek általa adott utasítások maguk is törvénytelennek minősülnek.

Forrás: westernjournal.com/.../...
#1 Mind többen emelnek szótR Zoltán 2021-01-09 20:53
Egy komoly hibája ennek a személynek, hogy Bayer Zsolt véleményére volt kíváncsi!
Meg van bocsájtva mert a további fontos dolgokról őszintén szól. Belátja és felhívja figyelmünket főleg a még alvó, vagy szundikáló honfitársunknak,hogy ideje ébredni! huntv.info/szabad-europai-amerikai-radio/#comment-4803

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások