20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 szeptember 24, kedd

Négy testelhagyás élmény

Szerző: fenyorveny.hu

4 testelhagyás élmény - amire a mai napig nincsen magyarázat.  asztrálprojekció, asztrálutazás, fázis, fényörvény, hírek, rejtélyek, spiritualitás, testből való kilépés, testelhagyás, testkilépés, titkok, 

Még a tudomány is bizonyította, hogy minden kétséget kizáróan valóban megtörtént ez a 4 testelhagyás élmény. Mondani sem kell, ennek ellenére szkeptikusok így is hitetlenek ezeknek az élményeknek a valódiságában, pedig mérhető eredményekkel, hiteles beszámolók erősítik azt, hogy ezek megtörtént események.
Minden jel arra mutat, hogy nagyon is hihetünk a testelhagyás valódiságában.

A beteg megmentette önmagát

Az egyik legszomorúbb testen kívüli élmény a Jazmyne Cidavia-DeRepentigny esete Hull-ból, Georgiából származik. 1979 végén végül a műtőasztalon halt meg. A műtőasztal fölött lebegett, és hamar rájött, hogy az orvostudomány által a torkába helyezett táplálócső akadályozta a légzését.

Beszámolója szerint egy földöntúli hatalomnak a segítségével erővel képes volt mozgatni a jobb karját, és figyelmeztette a nővért a problémára. A csövet eltávolították a torkából, és újra elkezdett lélegezni, és visszatért a testébe. Az orvosok és az ápolónők megerősítik, hogy megmagyarázhatatlanul megérintette az ápolónőt a műtét során, holott abban az időben a beteg „agyhalott" volt.

Szerencsés Lindy

Az egyének gyakran nem csak a halálközeli élmény során tapasztalnak testelhagyást, hogy „lebegnek" testükön, hanem nagyon stresszes percekben is előfordulhat. Különösen a pilóták hajlamosak erre a jelenségre. Ennek egyik figyelemre méltó példája történt a történelem egyik leghíresebb pilótájával: Charles A. Lindbergh-vel. Ez 1927-ben történt, amikor a Szent Lajos nevű gépével első alkalommal repült az Atlanti-óceánon át. Idézve „Szerencsés" Lindberghet:

„Úgy éreztem, hogy távozok a testemből, és ahogy elképzeltem, hogy a szellem távozik - kilép a pilótafülkébe, kinyúlik a törzsön, mintha semmilyen fal nem lenne ott. De a testemmel kapcsolatban maradtam egy hosszú, meghosszabbított szálon keresztül. "
Sok más pilóta írta le hasonló élményt, beleértve a pilótafülkén kívüli lebegést vagy hogy kiültek így a szélvédőre.

A pokolba és vissza

Dr. Rajiv Parti elismeri, hogy arrogáns, önző ember volt. A sikeres orvos, felért szakmájának csúcsára, Rajiv hihetetlenül énközpontú volt. Mindez megváltozott, amikor Rajivon azonnali beavatkozást végeztek el hólyagfertőzés miatt. Az eljárás fájdalma annyira intenzív volt, hogy testelhagyási élményben volt része - mindazonáltal ahelyett, hogy a„mennyországot" látta volna meg, az agya inkább egy sötét helyre vitte, ahol vad tűz volt. Villámlott a fekete felhők között, és démoni lényeket látott maga körül.

"Félelmetes birodalomban voltam."
Parti felismerte bűneit.

"Nem voltam kedves a pácienseimmel szemben. Amikor találkoztam valakivel, mindig azt kérdeztem magamtól: Mennyit gombolhatok le erről az emberről?"
Különösen durva volt azokkal szemben, akiknek társadalmi vagy szakmai helyzetét alacsonyabbnak ítélte meg. A pokolban hirtelen mindent nagyon sajnált és arra gondolt, bárcsak másképp tenné a dolgokat. Rajiv felébredt és, rájött, hogy változtatni akar. Átgondolta életét és, jobb orvossá vált. Havi 60 000 dolláros aneszteziológiás állását feladta, hogy segítsen a szenvedélybetegeken, a depresszióval és krónikus fájdalommal küzdőknek. "A lélek gyógyítójává" vált.

Az ezüstzsinór

A köztiszteletben álló orvosnak, Dr. Dianne Morrissey-nek jól dokumentált testelhagyása volt, amikor véletlenül elektromos áramütés érte a nappaliban. Ahogy leírja:
"A testem a földre zuhant, miután az áram olyan erővel dobott neki a falnak, hogy bevertem a fejemet a gipszkartonba és utána láttam magamat a padlón.” Dr. Morrissey úgy folytatja, hogy leírja, hogyan rövid ideig egy sötét medencében volt, majd visszatért a nappaliba egy „új” testbe."
Ezután azt mondta, hogy lenézett, és látta, hogy ezüstzsinór jön ki a „szellemtestéből”, amely összeköttetésben állt a teste hátsó részével. Amint ezt meglátta, visszatért az igazi testébe és visszanyerte az eszméletét. A tapasztalat megváltoztatta Dr. Morrissey-t, megszűnt a szkeptikussága és egy testelhagyásos élmények kutatási csoport vezetőjévé vált.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
 
 
Beküldte: Antal Miklós
 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások