20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 január 18, szerda

Géczy Gábor mátrix elemzése

Szerző: Géczy Gábor

A Mátrix c. film nagyon sok emberben megmozdította a gondolatokat. Barátok, családok, közösségek vitatták meg a filmben és a film mögött sejlő rejtett tartalmakat, mondanivalót. Igen, bármilyen hihetetlen is egyeseknek, a Mátrix kimondottan mély mondanivalót, üzenetet hordoz. Neked.

Több jó, magyar nyelvű elemzést is találni a neten, melyek olyan meglepő részleteket helyeznek tudatunk elé, hogy az ember tényleg csak szédül. Választhattuk volna Tóth Bálint mátrixelemzését, mégis Géczy Gáboré mellett döntöttünk. Miért? Mert Gábor nem egyszerűen jól magyaráz, hanem életével is példát mutat. Nem csak beszél, elemez, hanem a felismerések fényében cselekszik is. Itt van az óriási különbség! Legtöbben ugyanis tudjuk az igazat, de nem cselekesszük!

Bízunk benne, hogy a lenti film-elemzés sokaknak segít áttörni, megtenni a végső lépést. Úgy legyen!

Hozzászólás  

#4 CIGÁNY-MÁTRIX BÜNTETLENÜL?!PáLoS TReND 2020-09-22 12:52
Rubay & GL - Forróvérű lány /Official Videoclip/!!!
ORSZÁGOS BOTRÁNY!!!
BRUTÁLIS JOGSÉRTÉS KISKORÚ ROVÁSÁRA a GWMMUSIC PRODUCTION GYÁRTÁSÁBAN!!!
2 HÓNAPJA MÁR, HOGY GYERMEK-MEGRONTÓS KLIPPEL HASÍT6 A NETEN ELEDDIG BÜNTETLENÜL: Rubay & GL!!!

„15 éves kiskorú mellől felkelni és azt sugallni, hogy Ő a szeretőd: abszolút bűncselekmény!!! Szerintem azonnal vetesd és töröltesd mindenünnen ezt a "menőzős" saját-gyártású kisfilmedet...- mert ez simán és jogosan rendőrségi feljelentések tucatjait vonja/vonhatja maga után!!!
Persze csak akkor tedd meg...- ha nem akarsz súlyos éveket ülni és tízmilliókért "hírnevet" mosdatni!!!...:O
A többi rajtad áll!!!”
www.youtube.com/watch?v=eV4KZ82NN6w&list=FL-yiK_WJeNs9k7v6vDKK87A
#3 Géczy New Age Gábor beszoptaJancoo 2020-09-06 08:19
Akkor most hogy kiderült hogy tele tették transzszexuális utalásokkal és egy homi marketing volt nem csak egy transzhumanista technokrata előkódolás, Géczy Gábor nagyon beszopatta magát. Nemde?!

index.hu/.../transznemu_transzgender_matrix_film
+1 #2 Budapesttér és idő 2013-04-13 00:01
Géczy Gábor majdnem minden előadását láttam a neten, volt amit többször is meghallgattam, de ebből az előadásból csak 4 percet láttam. Nem tudtam többet, mert sci-fit, katasztrófa filmet, pláne horrort sosem nézek. Ott is "kikapcs" van, amely filmben 6-nál többet lőnek. Fél évvel ez előtt gondoltam, na lássuk, kértem a fiaimat, hogy tegyék fel a "filmet". Kb. 10 perc. Ennyit láttam. Nekem ez még nem megy. Még akkor sem, ha én egy " Budapest-Mátrix"-ta vagyok. Nem kell sajnálni, negyed órányi futás "múlva", itt is vannak "hóvirágszönyegű " erdők.
+1 #1 http://2012.blogol.hu/readTóth Bálint 2013-04-12 14:31
Hidd el, én is szívesen követném Géczy Gábor példáját és költöznék ki a Budapest-Mátrixból egy tanyára, ha az anyagiak meglennének hozzá...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások