20230329
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2020 december 03, csütörtök

Az emberek között élő istenekről...

Szerző: Új világtudat

A hindu kultúra kétségtelenül megmutatja nagyszerűségét a tökéletes technológiai és döbbenetes építészeti pontossággal megépített számtalan ...

Ősi indiai szövegek, melyek emberek között élő istenekről, pusztító háborúkról és fegyverekről szólnak

A hindu kultúra kétségtelenül megmutatja nagyszerűségét a tökéletes technológiai és döbbenetes építészeti pontossággal megépített számtalan műemlékváros révén, mivel ezek közül sokat maguk az istenek vagy bölcsek építettek, mint Visvakarma, aki olyan városok megalkotója, mint Dvarka, Krisna isten aranyozott városa.

Brahma, Visnu és Siva isteni hármasa, a trimurti, hitveseikkel együtt alapvető erőt jelent a világegyetem létezése számára, és ahogy különböző könyvekben szerepel, például a Mahábháratában, a Szkanda-puránában, a Rámájanában, a Bhagavad-gítában, a Rigvédában és számos más védikus-brahmanikus szövegekben, ezek az istenek fizikai mivoltunkban jelen voltak és az emberek között éltek.

A technológiai és építészeti talányok között szerepel az egyetlen kőtömbből kifaragott, rejtélyes Kailásza templom, a Konáraki naptemplom, az ősi Ramappa templom, a Varangál erőd és sok más építmény, amelyekről a mai napig sem tudjuk, hogyan épültek, és hogy mire szolgáltak hatalmas méreteik.

Szintén szerepel a feljegyzésekben, hogy a dévák hatalmas mozgó palotákkal, úgynevezett vimanákkal közlekedtek, amelyek valódi léghajók voltak és képesek voltak nem csak a levegőben, hanem az űrben is repülni.

Vajon lehetséges, hogy az ókorban olyan fejlett technológiával rendelkeztek, amely lehetővé tette a bolygók közötti, sőt akár az időutazást? Vajon tényleg léteztek az asztrákként ismert nagy erejű fegyverek, amelyeket az istenek az aszuradémonok elleni küzdelmekben használtak?

Milyen jelentősége van az olyan kozmikus-kulturális hagyományoknak, mint a divali és a Plejádokkal vagy hét kratikai nővérrel való kapcsolat, amikor is a fény győzelmét ünneplik a sötétség felett?

Kétségtelen, hogy az évezredes hindu kultúra mély bölcsességet, valamint példátlan technológiai, metafizikai, kozmogóniai és tudományos ismereteket hordoz, amelyeket nem értékeltek elég alaposan, sőt megpróbálták eltitkolni őket.

Azonban nem csupán erről van szó, mivel ezek az ősi indiai szövegek tele vannak egy nagy ókori nukleáris világégés leírásaival, amelyet nagy erejű pusztító fegyverek idéztek elő, melyek létezését nem tartottuk lehetségesnek ebben a korban.

A Mahábhárata elbeszélése szerint kegyetlen és pusztító háborúk dúltak, mint a pandavák és kauravák közötti kuruksetrai háború olyan félelmetes összecsapásokkal, amelyekben teljes városok és népek semmisültek meg, és amelyekben az elbeszélések szerint számos repülő hajó és az ókorban ismeretlen varázslatos fegyver vett részt.

Vajon valóban léteztek atomfegyverek az ókorban? Milyen rejtélyek húzódnak meg az ősi India hihetetlen kultúrájában?

A Plejádok gyermeke - Nézd meg a videót!

Alcyone 1

Megnyitva 852 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások