20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 20, vasárnap

A világtörténelem legnagyobb hazugsága

Szerző: Michel Chossudovsky professzor

A világtörténelem legnagyobb hazugsága: Az adatbázis hibás. Soha nem volt pandémia. A Covid-megbízások, beleértve a vakcinát is, érvénytelenek A PCR „Covid-19 megerősített esetei” értelmetlenek. A több milliárd dolláros antigén- és otthoni tesztprojekt hamis

Bevezetés 

190 szuverén ország társadalmi, politikai és gazdasági szerkezetének destabilizálása nem jelenthet „megoldást” a vírus elleni küzdelemben. De ez volt a rákényszerített „megoldás”, amelyet a koronaválság legelejétől, 2020 januárjától   több lépcsőben hajtottak végre. Ez az emberek életének tönkretétele. Ez a civil társadalom destabilizálása.

A hamis tudomány támogatta ezt a pusztító programot. A hazugságokat egy hatalmas média dezinformációs kampány tartotta fenn. 24/7, szüntelen és ismétlődő „Covid-riasztások”  az elmúlt két évben.

A 2020. március 11-i történelmi zárlat gazdasági és társadalmi káoszt váltott ki világszerte. A „gazdasági hadviselés” tette volt: az emberiség elleni háború. 

Ez az ördögi menetrend aláásta a nemzetállamok szuverenitását. 

Ez hozzájárult egy csődhullámhoz. Világszerte elszegényítette az embereket.

Ez a dollárban denominált globális adósságspirálhoz vezetett. 

A globális kapitalizmus erőteljes struktúrái, a Big Money intelligenciájával és katonai apparátusával párosulva a hajtóerő.

A fejlett digitális és kommunikációs technológiák felhasználásával a globális gazdaság bezárása és „bezárása” példátlan a világtörténelemben.

A reverz transzkripciós polimeráz láncreakciós teszt (RT-PCR) központi szerepe

„A PCR egy folyamat. Nem azt mondja, hogy beteg vagy." Dr. Kary Mullis , Nobel-díjas és az RT-PCR feltalálója 2019 augusztusában elhunyt.

Az RT-PCR technikával való ilyen visszaélést egyes kormányok könyörtelen és szándékos stratégiaként alkalmazzák,  hogy igazolják a túlzott intézkedéseket  , például számos alkotmányos jog megsértését, … a számos pozitív RT-n alapuló világjárvány ürügyén. PCR-tesztek, és nem valós számú betegen . . Dr. Pascal Sacré , kritikus ellátásra szakosodott belga orvos és neves közegészségügyi elemző.

A „Covid-19 megerősített esetek” teljes adatbázisa érvénytelen.

Mind a média, mind a kormányok kezdettől fogva figyelmen kívül hagyták és figyelmen kívül hagyták az RT-PCR teszttel kapcsolatos hibákat és hamisságokat, amelyek a vírus terjedésének kimutatására és a SARS-CoV-2 azonosítására szolgálnak.

A média félretájékoztatása több mint két éve uralkodik annak ellenére, hogy mind a WHO, mind a CDC (a szokásos célzásokkal) megerősítette azt, amit 2020 januárjában a kezdetektől ismertek, nevezetesen, hogy az RT-PCR teszt minden egyes esetet igazolt. A politikai felhatalmazás, beleértve a bezárásokat, a társadalmi távolságtartást, a maszkot, a munkaerő elzárását, a gazdasági tevékenység bezárását stb., hibás és érvénytelen volt. 

A WHO több mint egy éve, 2021. január 20-án adta ki a Mea Culpa-t. Néhány hónappal később a Centers for Disease Control and Prevention (CDC)   (2021. július 21.) a PCR-teszt, mint érvényes módszer visszavonását kérte. a SARS-CoV-2 kimutatására és azonosítására. 

2021. december 31-től a PCR-tesztet a CDC már nem tekinti érvényesnek az Egyesült Államokban   . További részletekért lásd: A  CDC már nem ismeri el a PCR-tesztet érvényes módszerként a „megerősített Covid-19 esetek” kimutatására?

A CDC határozottan elismerte, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget a Covid-19 és a szezonális influenza között. A PCR pozitív nem jelenti a „Covid-19 megerősített esetet”. Lehet influenza vagy koronavírusos megfázás. A CDC felszólította annak 2021. december 31-i hatályú visszavonását.

Hamis adat: 465 millió úgynevezett „megerősített Covid-19-eset”

Ha a PCR-teszt érvénytelen (számos tanulmány, valamint a WHO, CDC is megerősítette),  a 465 millió úgynevezett „megerősített Covid-19-eset”  (lásd az alábbi ábrát, 2022. MÁRCIUS 18.) gyűjtötték össze és táblázatba foglalták világszerte. a Covid-19 válságnak nincs értelme. Kattintson ide a legfrissebb adatok megtekintéséhez.

 

A következő linken egyik olvasónk (más helyeken alig található) link gyűjteményét tölteheted le. ITT ⇒

Hozzászólás  

#1 A szelektív biofegyver / 2 héttel ezelőtt az ukrajnai biofegyver laborok még Qanon összeesküvés elméletnek számított...R Zoltán 2022-03-22 04:29
Oroszország leleplezte, hogy az amerikai kormány, a védelmi minisztérium és a NATO-partnerek harminc biolabort finanszíroztak és működtettek Ukrajnában a COVID-19 megelőzési program keretében, de valójában biofegyvereket gyártottak.

Ezek az infók segítenek visszarángatni a szétmanipulált embereket a félelmetes valóságba.

MAGYAR FELIRATTAL:

bitchute.com/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások