Print this page
2021 augusztus 07, szombat

Az oltási arány növelése„ a nagy visszaállítás” terv része.

Szerző: Brandon Smith

Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki ezt észrevette - Az elmúlt hónapban hirtelen özönvíz támadt a covid elleni oltás és a védőoltás -útlevél -propaganda terén, sokkal inkább, mint azt gondolom, hogy ez év eleje óta láttuk.

Különösen az USA -ról beszélek, de fontos leszögezni, hogy az Egyesült Államokban a létesítmény még mindig kétségbeesetten követeli a jóval magasabb oltási arányt. Az olyan helyeken, mint Európa, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában magasabb az oltások aránya, és a kormányok áttértek napirendjük oltási útlevél szakaszára.

Néhány embert megzavarhat az a nyilvánvaló zárójel, amely szerint a legtöbb nemzet a covid megbízatások és korlátozások terén lép be. Hogyan lehetséges, hogy a bolygó szinte minden kormánya egyetért az orvosi totalitarizmussal? Nos, meglehetősen könnyű megérteni, amikor rájön, hogy többségük olyan globalista intézményeken keresztül kapcsolódik össze, mint a Világgazdasági Fórum, amely többször is „tökéletes lehetőségnek” nevezte a járványt, hogy végrehajtsák a „nagy visszaállítás” terveiket.
A „nagy visszaállítás” hosszú távú ideológiai bitorlás arra, ami az egyéni szabadságból és a szabad piacgazdaságból megmaradt, és célja a globális szocialista/kommunista diktatúra kivetése. A globalisták ezeket a célkitűzéseket elég hangzatos szavakba és humanitárius hangvételű törekvésekbe csomagolják, de alul a „Reset” a szabadság megszüntetéséről szól. Ez nem túlzás, ez a valóság; ezek az emberek mindenek felett vágynak. De hogyan lehet elérni egy ilyen célt? 
 

Nos, érdekes módon a WEF és a Bill And Melinda Gates Alapítvány pontosan leírta, hogyan tervezték ezt egy „szimuláció” során, amelyet 2019 októberében tartottak „Event 201” néven. A rendezvény során egy hatalmas koronavírus -járványt képzeltek el, amely állítólag állatokról emberre terjed, ami megkönnyítené az egyéni szabadságjogok, a nemzetgazdaságok, valamint az internet és a közösségi média átfogó korlátozásának szükségességét. Biztos vagyok benne, hogy mindez véletlen, de pontosan ugyanaz a forgatókönyv, amelyet a WEF globalistái a 201. esemény során játszottak le, a való világban csak két hónappal később történt.

Mindenesetre maga a járvány áldás volt a globalisták számára. Nem láttunk messzemenő kormányzati hatalmat és vállalati hatalmat, ami a nemzeti szocialisták európai felemelkedése, valamint a kommunizmus Oroszországban és Kínában csaknem egy évszázaddal ezelőtti felkelése óta megragadott. Valójában azt mondanám, hogy amivel az egész emberiség ma szembesül, sokkal rosszabb, mint amit azok a nyomorult birodalmak valaha is produkálhattak volna. 

Kétségkívűl; A globalista intézmények és kormányzati partnereik a legnagyobb haszonélvezői a covid válságnak. A végső társadalmi és politikai hatalom megszerzésére törekednek, ha sikerül a járvány kiaknázására irányuló programjuk.

Ennek ellenére tervükben akad néhány lefagyás, és ezért hiszem, hogy az elmúlt hetekben agresszív propaganda -nyomást látunk. Például, ahogy széles körű bizonyítékokkal vázoltam a Biden vakcinázási erőterve bűzlik a kétségbeeséstől” című cikkemben  , úgy tűnik, hogy az oltási arány, különösen az Egyesült Államokban, közel sem olyan magas, mint az elitek szeretnék.

Míg a Biden -adminisztráció és a CDC azt állítja, hogy az összesített oltási arány 67%, számos más statisztika, köztük a  Mayo Clinics állam térképszáma  azt jelzi, hogy az Egyesült Államokban csak négy államban van ténylegesen 65% feletti oltási arány (egy vagy több adag esetén), és az államok többségében az arány 50% vagy annál alacsonyabb. Még a nagy lakosságú kék államok, mint például Kalifornia és New York sem haladják meg a 65% -os határt, és őszintén szólva, ezek a számok nem vezetnek sehova, mivel az oltások leesnek egy szikláról.

Ha valaki eddig nem adta be nulla várakozási idővel és mindenhol bőséges adaggal, akkor valószínűleg nem fogják soha beoltani.

Az ellentmondó statisztikák azt sugallják számomra, hogy Biden és a CDC felfújják oltási számukat, hogy azt az illúziót kelthessék, hogy az amerikaiak nagyobb többsége támogatja az ütést. És ha ez így van, ez megmagyarázza, hogy Biden, Fauci és a mainstream média miért kényszeríti a közvéleményt olyan oltást támogató hype-val, amely következetesen ellentmond a valódi tudománynak. Nem kapják meg azt a félelmet és nyilvános megfelelést, amit reméltek.

De miért akarják a 100% -os oltást? Miért annyira kétségbeesettek, hogy a világ minden egyes embere megkapja az mRNS -t?

Végül is az átlagos (IFR) halálozási arány a covidok  mindössze 0,26%  -a a fertőzötteknek (ez a statisztika, amelyet a média következetesen és szándékosan nem hajlandó megemlíteni a nyilvánosságnak). Ez azt jelenti, hogy a lakosság 99,7% -át NEM fenyegeti a koronavírus veszélye, függetlenül attól, hogy beoltották -e vagy sem.

A vakcinák biztosítják a jobb esélyeket? Nos, a Massachusetts -i friss statisztikák szerint  nem feltétlenül, mivel több mint 5100 fertőzést és 80 vakcinázott beteg halálát jelentik. A média folyamatosan azt mondja nekünk, hogy csak az oltatlanok halnak meg, de ez hazugság, mint sok más hazugság, amit a coviddal kapcsolatban árultak. Mi értelme tehát egy kísérleti oltásnak, ha a vírus halálozási aránya ilyen alacsony, és a szúrás nem feltétlenül véd meg?

Nincs értelme. A tudomány és a statisztika nem támogatja. A védőoltásoknak nem is tulajdonítható a fertőzések és a halálozások idei csökkenése; a számok januárban zuhantak  -  februárig a lakosság mindössze 5% -át oltották be. Ennek egyetlen magyarázata az, hogy a populáció sok hónappal ezelőtt elérte az állomány immunitását. Emlékszel, amikor a kormányok azt mondták, hogy 70% -os állományi immunitásra vagy oltásra van szükségük a bezárások és megbízatások leállításához? A kapufák többször mozogtak, és a kormány „tudománya” havonta változik. Most azt állítják, hogy az állomány immunitása nem számít, és 100% -os védőoltást követelnek.

Újra fel kell tennünk a kérdést - Miért szorgalmazza a könyörtelen kormány a teljes oltóanyag -telítettséget? Ez nem életeket ment, és a megbízatás ettől függetlenül megmarad, akkor miért?

Csak elméleteket tudok állítani a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján, de azt hiszem, a legtöbbünk számára egyértelmű, hogy a védőoltások NEM a közegészségügyről szólnak, sem az életmentésről. Nyilván másról szólnak…

Amint azt számos virológiai és  oltási szakértő  figyelmeztette az elmúlt évben, nagy a kockázata a káros egészségügyi mellékhatásoknak, amikor a kísérleti mRNS -technológiáról van szó. Még az mRNS vakcinák egyik  alkotója is  azt sugallta, hogy veszélyek fenyegetik ezeket a génmanipulációs koktélokat további vizsgálatok nélkül. Figyelemre méltóak a hosszabb távú rendellenességek, például az autoimmun betegségek és a meddőség.

A mainstream média és a globalisták azzal érvelnek, hogy „nincs bizonyíték” arra, hogy az mRNS vakcinák halálos mellékhatásokat vagy meddőséget okoznak. Én azzal érvelnék, hogy NINCS bizonyíték arra, hogy biztonságban vannak. A legtöbb oltóanyagot 10-15 év alatt tesztelik,   mielőtt nyilvánosságra hozzák. A covid elleni védőoltások hónapokon belül megjelentek a nyilvánosságban. Őszintén szólva, nem áll szándékomban tengerimalacként fellépni egy nem tesztelt vakcinánál.7

De mi van akkor, ha az elit pontosan tudja, milyen mellékhatásai lesznek? Mi van, ha a vakcinák a „nagy visszaállításuk” kulcsfontosságú részét képezik?

Különösen a meddőségi kérdés meríti a legtöbb tüzet az intézményből, és rámutatnék egy különösen alattomos elbeszélésre, amelyet a médiába ültetnek. Amikor az emberek megkérdőjelezik a vakcinák okozta sterilitás esélyét, a bürokraták és a médiában beszélő fejek támadni kezdenek, majd azt mondják: „Nincs bizonyíték arra, hogy a vakcinák meddőséget okoznak, de a Covid-19 okozhatja…” Csak nézze meg ezt a közelmúltbeli beszédet. Arkansas kormányzója, ahol őt és az orvosi bunkóit majdnem elrohanták a pódiumról egy dühös közönség, amiért ugyanazt a propagandát árulták:

És ott van. Véleményem szerint a színpad egy tömeges meddőségi esemény előtt áll, és a kísérleti vakcinák helyett a covidot fogják hibáztatni. Ezért van szüksége a létesítménynek 100% -os oltási arányra; oltatlan emberek bizonyítékul szolgálnak bűncselekményükre. Hadd magyarázzam…

Aggódom amiatt, hogy Klaus Schwab visszaállítási menetrendjét lehetetlen tartósan érvényesíteni, hacsak az emberi populáció rövid idő alatt (egy -két generáció) jelentősen nem csökken. A globalisták folyamatosan a népesség ellenőrzéséről és csökkentéséről beszélnek. Az olyan elitek, mint Bill Gates,  híresek róla . Csoda -e, hogy kidolgoznak egy tervet ennek létrehozására?

Mi van akkor, ha - amint azt sok szakértő javasolta - a vakcina mellékhatásai a populáció csökkenésének ezt az állapotát hozzák létre? Mi van, ha azoknak szánták? Pár évig biztosan nem fogjuk tudni legalább, mivel az autoimmun betegségek és a meddőség időbe telik, amíg láthatóvá válnak a populációban. Az autoimmun betegség tényleges diagnosztizálásának átlagos  időtartama 4,5 év . A meddőség diagnosztizálása hat hónaptól egy évig tarthat.

Ha az elkövetkező néhány évben nagyszámú, milliós népesség marad oltatlan, akkor ők egy jelentős és tagadhatatlan kontrollcsoportot képviselnek. A kontrollcsoport olyan alanyok csoportja, akik tiszta mintaként működnek, amelyeket egy gyógyszer vagy vakcina kísérlet nem érint. Ha a vakcinázott csoport megbetegszik vagy meghal bizonyos körülmények között, és a kontrollcsoportban nincsenek azonos állapotok, akkor ez elég jó jel arra, hogy az oltás vagy a gyógyszer méreg.

Az amerikaiak 50% -a és más országokban kisebb arányban a kísérleti vakcinák kontrollcsoportja. Ha valami nincs rendben a vakcinákkal, mi leszünk a bizonyítékok. Gyanítom, hogy ettől tartanak igazán az elitek.

Arra is kényszeríteniük kell minket, hogy oltást kapjunk - mindannyiunkat, hogy ne legyen kontrollcsoport, és így ne legyen bizonyíték arra, amit tettek. Egyszerűen a tömeges egészségügyi rendellenességeket okolhatják magára a covidra vagy más hamis tettesre.

Ha a vakcinák egy trójai faló, amely széles körben betegséget vagy meddőséget okoz, és a globalistákat elkapják, mert létezik kontrollcsoport, akkor ez számukra a lázadást, a köteleket és a lámpaoszlopokat jelenti. „Nagy visszaállításuk” szétesik.

Az biztos, hogy ez mégis megtörténhet. A legtöbb ember számára a védőoltási útlevél a homok sora. Sőt kiterjedt tiltakozásokat és zavargásokat is látunk olyan helyeken, mint Olaszország, Franciaország, Egyesült Királyság és Ausztrália a drakonikus útlevélrendszer miatt. Véleményem szerint azonban az Egyesült Államok lesz a legnagyobb harc. Fegyveres lakosságunk van, milliónyi millió képzett harci veterán és civil, katona, körülbelül 70% -ban konzervatívok és függetlenek, valamint az aszimmetrikus hadviselés történelmi megértése. Amint azt az olyan helyeken láttuk, mint Afganisztán, a harckocsik, repülőgépek, rakéták és drónok nem jelentenek garanciát a gerilla elleni győzelemre.

Az oltási útlevelek itt nem történnek meg. Egyszerűen nem engedjük.

A globalisták beindítottak egy végjátékot - ez végjáték lehet számunkra, de végjáték is lehet számukra. Szigorú idővonalon vannak. Közel 100% -os oltási arányt kell elérniük a következő néhány évben vagy hamarabb. A következő néhány évben vagy előbb meg kell szerezniük oltási útlevelüket. És a közeljövőben állandó lezárási feltételeket kell bevezetniük a növekvő ellenvélemények elfojtására. Most egyfajta versenyben vagyunk, amelyben a globalistáknak a lehető leggyorsabban végre kell hajtaniuk menetrendjüket, miközben ki kell tartanunk és visszatartanunk őket, amíg az igazság nyilvánvalóvá nem válik a tömegek számára; az az igazság, hogy a lezárások, megbízatások és oltások soha nem a biztonságról szóltak, és mindig az ellenőrzésről szóltak - a társadalmi kontrolltól a lakosságkontrollig.

* * *

Eredeti forrás: Szerző: Brandon Smith az Alt-Market.us webhelyen keresztül,
Beküldte: Antal Miklós 

Megnyitva 2083 alkalommal