20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 augusztus 02, hétfő

A cigányok által elkövetett magyargyilkosságokról (2006-2021)

Szerző: Kuruc infó

A listát aktualizáló olvasónk előszava:

Sajnos folyamatosan aktuális erről beszélni, pláne az aktuális Jászapáti demonstrációnk okán, mellyel fel szeretnénk hívni a közvélemény és a kormány, valamint a bűnüldöző szervek figyelmét arra a tendenciára, hogy nem lett két hét alatt rend, ahogy azt a hazug propaganda szócsövén terjeszti a kormányzati kommunikáció. Ez a kiegészített, javított, átszerkesztett lista a jelenlegi állapotokig frissítve van.

Ajánlom a liberális jogvédő, cigánybűnözés-párti gittegyletek figyelmébe is. Fricskaként, hogy szembesüljenek értelmetlen tevékenységükkel és a zord, kegyetlen valósággal. Elég volt a hazugságokból és abból, hogy az állam nem teljesíti egyik elsődleges feladatát, az állampolgárok védelmét! Időszakosan kezelem ezt az írást, s mondjuk az év végén frissítem az adatokat, bár sokkal boldogabb lennék, ha erre nem lenne okom. Kitartás és üdvözlet minden magyarnak szerte a világban!

LightGravity

Alább a Szent Korona Rádió előszava, melyet az eredeti, 2006 és 2010 közötti "halállistához" mellékeltek:

A Kuruc.info az egyetlen olyan hírportál, ahol tematikusan össze vannak szedve a cigánybűnözés esetei, így mi is erre az adatbázisra támaszkodtunk. Ebben a gyűjteményben nem kaptak helyet az erőszakolók, erőszakoskodók, tolvajok, rablók, fenyegetőzők, csalók, uzsorások, drogkereskedők és stricik egyéb bűncselekményei, csak abban az esetben vettük bele a listába az adott ügyet, ha az eset halállal végződött. Nem említettünk olyan eseteket sem, amikor például megvakították süketnéma áldozatukat, vagy amikor bevett szokás szerint saját gyermekeikkel közösültek a cigányok. Az úgynevezett unokázó csalókat (kiknek szinte 100%-a cigány származású) sem vettük bele a felsorolásba, de fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a jelenlegi világhelyzetre vonatkozóan és azt kihasználva, kitaláltak egy új csalási módszert, melyben ugyanúgy időseket hívnak fel, csak ez esetben a vírusra hivatkozva kérnek tőlük pénzt, például a „beteg” unokájuk nevében, vagy orvosi teszt ellenében. Azonban, mint alább látható, ettől eltekintve is akad bőven mód, hogy szaporítsák a magyarországi bűncselekmények számát. A halálesetek végigolvasását csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Az elmúlt 15 év halállistája letölthető ide kattintva. (PDF-formátum, 276 KB)

Az elmúlt 15 év halállistája letölthető ide kattintva. (PDF-formátum, 276 KB) ⇒

Forrás:  (Kuruc.info)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások