20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 július 31, szombat

Koronavírus az évezred hazugsága!

Szerző: Ivo Sasek

Aki () hallgatta az SRF híreket, ezt gondolhatta: „Végre a főáramú médiát is elérte az igazság”. Itt ugyanis egyértelműen kijelentették: „A koronavírus miatti humanitárius krízist el lehetett volna kerülni. Erre a következtetésre jutott egy független szakértői grémium, melyet az Egészségügyi Világszervezet bízott meg”. Aki azonban azt gondolja, hogy ezzel egyértelműen tisztázódott a felelősség kérdése, az téved. A „WHO maga választotta ellenőrei” tudják, mi a dolguk: A koronavírust kell továbbra is a felelősnek tartani! [tovább ...]

Videó. kattints rá!

koronavirus1

Mindennek a koronavírus az oka? - Az évezred hazugsága! 

Nem bírom ezeket a mondatokat tovább hallgatni. Több mint egy éve mégis ezt mantrázzák, szó szerint verik az ember fejébe, ráadásul világszinten, nap, mint nap, vagy akár óráról órára. Az interneten mindössze néhány perc alatt a következő címsorokat találtam:

• Depresszió a koronavírus miatt
• Keresőtevékenység megszakadt a koronavírus miatt
• Az üzem koronavírus miatt zárva van
• Pénzügyi nehézségek a koronavírus miatt
• A thurgai kantonrendőrség a koronavírus miatt 1,5 millió svájci frankkal kevesebb büntetést szed be
• Az öngyilkosságok száma drámaian megnövekedett a koronavírus miatt
• Sokkal több az éhhalál a koronavírus miatt
• A turizmus megszenvedi a koronavírust
• A Rhätische Bahn veszteséges a koronavírus miatt
• Az SBB 45,8 millió frankos rekord veszteséget könyvelhet el
• Új szegénységi hullám a koronavírus miatt
• A templomok kevesebb adományhoz jutnak a koronavírus miatt
• Külföldön ragadt túristák a koronavírus miatt
• A közélet korlátozottan működik a koronavírus miatt
• Hivatásváltás a koronavírus miatt
• Adóhatóságok: Milliárdos hiány a koronavírus miatt
• Nincsenek házi feladatok a koronavírus-stressz miatt
• Karácsony vásárok zárva a koronavírus miatt
• Rövidített munkaidő a koronavírus miatt
• Továbbra sincsenek tömegrendezvények a koronavírus miatt
• Felmondási hullám a koronavírus miatt
• A légitársaságok hatalmas veszteségeket szenvedtek el - ennek oka a koronavírus világjárvány!

És ahogy mondtam, mindössze néhány perc alatt gyűlt össze ennyi címsor. És még több ezer van ezekből. A főáramú média pedig szakadatlanul ismétli a „korona miatt” mantrát, óránként többször is. Ez tény!

Röviden: Mindenről, amit most éppen tönkretesznek, a politika és a sajtó ezt kiabálja: „A koronavírus miatt!” Teljesen mindegy, hogy az egész világgazdaság tönkretételéről, vagy a társadalmi formáink felbomlásáról van-e szó. Az sem számít, hogy a megszerzett javaink és kultúránk odavész, hogy minden alapvető jogunkat megvonják, az alkotmányokat hatályon kívül helyezik.

Röviden minden rombolás oka: „a koronavírus”!
De tudjátok, hogy mi az igazság: Semminek sem a koronavírus az oka! Minden kizárólag a politika miatt van, a koronapolitika miatt! Nem a koronavírus miatt depressziós sok ember, ezt jegyezzétek meg, hanem a koronapolitika miatt szenvednek depresszióban!

Nem a koronavírus miatt szakad meg mindenféle keresőtevékenység, hanem a koronapolitika miatt!
Nem a koronavírus miatt zárnak be üzemeket, hanem a koronapolitika miatt!
Nem a koroanvírus miatt került az egész világ pénzügyi nehézségek közé, hanem egyedül a koronapolitika miatt! Ez így van!

És így van ez mindenféle veszteséges területen, ahol a „korona miatt” mantrát ordítják. De ismétlem: Nem a koronavírus miatt, hanem a koronapolitika miatt megy minden tönkre! Ennek a valós ténynek a nap minden percében el kell mosnia azt a hazugság-propagandát, mely mantraszerűen szajkózza, hogy minden „a korona miatt” omlik össze.

Aki ma, vagyis május 14-én hallotta az SRF-1 8 órás híreit, az első szavak hallatán ezt gondolhatta: „Na végre, megérkezett az igazság a főáramú médiába is”. Ott ugyanis szó szerint ezt mondták, idézem:

„A koronavírus miatti humanitárius krízist el lehetett volna kerülni. Erre a következtetésre jutott egy független szakértői grémium, melyet az Egészségügyi Világszervezet bízott meg.”

Aki azonban most azt gondolja, hogy itt a fent említett valóság kerül napvilágra, az nagyot téved. Hogy is történhetne ilyesmi, ha a WHO maga alkalmazta ezt az ún. független szakértői bizottságot.

Hiszen ez lehetetlen! Éppen ezért jelenti ki a nevezett bizottság alelnöke már a következő mondatban, idézem: „A mai helyzet elkerülhető lett volna, ha a WHO hamarabb kihirdeti a világszintű egészségügyi vészhelyzetet.

A drámai mértékű krízisért, -- ismét idézet következik -- „A tétovázás és a rossz stratégiai döntések mérgező koktélja a felelős.” Idézet vége.

Látjátok: Első pillantásra természetesen azt gondolhattuk volna, hogy a bizottság általi elmarasztalás a szilárd bizonyíték arra, hogy ténylegesen egy független szakértői csoportról van szó. Hiszen nyilvánvalóan a WHO-val szemben tett egy kijelentést, de csak az első pillantásra tűnik úgy, mintha a WHO lenne a hibás egy világszinten teljesen felesleges humanitárius krízisért.

De valójában megint épp ennek az ellenkezőjéről van szó. A döntő fontosságú tény ugyanis az, hogy ez a bizottság a WHO tévúton járó tevékenységét a látszólag kemény vádak ellenére még inkább igazolja és meg is erősíti! Értitek?

A vizsgálat tárgya ugyanis az az alapvető megállapítás volt, hogy a fertőzöttek több mint 90%-a a legrövidebb időn belül magától meggyógyult.

Ha a WHO kivizsgálására valóban egy független szakértői bizottságot neveztek volna ki, amilyet például a Kla.TV-ből ismerünk, akkor biztosan egyetértettek volna a WHO által választott bizottság első mondatával - ugyanakkor konkrétabban megfogalmazták volna vádjaikat és határozottan a következőket rögzítették volna:

„Mivel a Covid-19 kezdettől fogva mostanáig nyilvánvalóan nem volt lényegesen súlyosabb egy enyhe vagy közepes, bizonyos területeken talán erősebb influenzánál, minden dramatizálás és pánikkeltés A-tól Z-ig felesleges volt. ” Ezt állapította volna meg a bizottság.

A teljes erre felépült Covid-hisztéria, a lezárások és hasonlók által okozott összes romboló következményével ezért pusztán a farma-érdekek pándémiájaként írható le. PONT. Ez történt volna!

Tehát röviden: Mivel ez a világszintű krízis éppen nem a „korona miatt” hanem kizárólag a gyógyszergyártók és a pénzhatalom által manipulált politikusok miatt jött létre, ezt a válságot természetesen nem lehet a lakosság és a vírusok totális felügyeletével megoldani. Hát akkor hogyan lehetne?

Kizárólag a politikai hálózat valamint a gyógyszergyártó- és magánprofit-lobbi totális felügyeletével.

Ha például egy orvos leplezett haszonvágyból káros kemoterápiás kezeléseket írna elő egészséges embereknek, akkor ezeket a bántalmazott embereket nem segítené, ha ráadásul a törvény erejével arra kényszerítenék őket, hogy továbbra is hosszú távon ugyanazon orvos teljes ellenőrzése alatt legyenek. Ilyen abszurdan történik ez az egész.

Azonban ugyanazon érdekkonfliktus által terhelt politikusok, akik ezt az egész gazdasági katasztrófát kikényszerítették, most éppen azt próbálják a világ lakosságának bemagyarázni, hogy tökéletesen működő kapcsolatkövetés nélkül nem lehet, vagy nem is lesz kiút a lezárásokból.

Más szóval, aki nem hajlandó megmérgezni magát ezekkel a lakosság számára veszélyesnek bizonyult oltóanyagokkal, annak a jövőben állandóan figyelni fogják minden lépését, mindenütt, szünet nélkül.

Németországban a be nem oltottak, vagy azok számára, akik nem tudnak PCR-tesztet vagy oltási igazolást felmutatni, már most megtagadják a belépést bizonyos boltokba. Ezt itt és most, ezekben a napokban élik át munkatársaink.

A szabadkőművességre jellemző, lopakodó módon, eleinte természetesen a nem létfontosságú szolgáltatóknak, mint a fodrászoknak és hasonlóknak kell megtagadniuk a belépést az oltatlan ügyfeleknek. Mindig így megy ez!

Ezek a kísérleti területek. Értitek? De csak idő kérdése, hogy ezek a kényszerített kizárások aztán egyre inkább az egész társadalomra, és akár az élelmiszerboltokra és hasonlókra is kiterjedjenek.

Ez tehát azt jelenti, hogy nem lehet majd sem vásárolni, sem eladni enélkül az átkozott charagma, a megjelölés és engedély nélkül. Mindjárt hozzá is teszem a prognózisomat, mely bizonyára megint beteljesül:

Ugyanis aki valamennyire ismeri ezt az ördögi, manipulatív árnyékhatalmat, már most garantálhatja, hogy végül még minden beoltott embert is egy fennmaradó felügyeleti diktatúra alá kényszerítenek, -- és most figyeljetek --, akár az oltás, akár a többszörös oltás ellenére is! Jobb, ha ezt elhiszitek.

A vájtfülűek már ma is kihallhatják ezt a napi hírekből. Nézzünk csak egy példát…

Amit Alain Berset parlamenti képviselő pl. május 12-én a Radio-Pilatus médiakonferencián természetesen csak úgy mellékesen, bizonyos személyi csoportokra kijelentett, az bizonyára igaz minden jövőbeni beoltottra is. Mit is mondott? Berset itt talán véletlenül szólta el magát.

Ezt mondta: A személyi korlátozások akkor is érvényben maradnak, ha minden jelenlévő személy be lesz oltva. Halljátok amit mond? Erre persze valaki ezt válaszolhatja: Ez csak bizonyos személyi körökre vonatkozik. Nem! Most hallhattad, oltás ellenére is folytatódik ez az egész, nem lesz vége.

Természetesen feltesszük a kérdést: Ugyan miért is? Ha az oltás jelent mindent, a végső megoldást? Ha minden ember átoltását követően továbbra is fenn lehet tartani a személyi korlátozásokat. Meddig tarthat ez még? Mi a kritériuma e kínzó szabályozások végleges feloldásának?

A varázsszót ugyanaz az adó mondta ki a 8 órás hírekben, május 13-án. Miután Casimir Platzer, a Gastro Suisse elnöke azon lelkendezett, hogy a vendéglátóipar mennyire megkönnyebbült az éttermek belső tereinek megnyitása miatt, nem győzte eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az elrendelt védelmi koncepciók következetes betartása.

Minden azon múlik, hogy a vendégeket kellően lehet-e érzékenyíteni a teljeskörű adatgyűjtés iránt. Halljátok ezt a hangvételt? Erről van szó! Itt lóg ki a lóláb. A nagy és döntő cél még csak nem is az átoltás - az csak egy eszköz a célhoz, ahogy újra és újra ismétlem. Akkor mi a cél?

A cél a fenntartható teljes felügyelet a föld minden polgára felett, az összes oltott és többszörösen oltott ember felett is. Jobb, ha ezt elhiszitek. Ezek a magasszintű egomán politikusok mindig is azt tűzték ki célul, hogy végül az összes embert a teljes ellenőrzésük alatt tudhassák. Ez egyszerűen így van!

Úgyhogy ne gondoljátok, ti megalkuvók, akik, már most gyorsan beoltatjátok magatokat, hogy hamarosan megint szabadok lesztek! Tévedésben vagytok! Sajnos nem látjátok, hogy itt ténylegesen mire megy ki a játék, mert nektek mindig csak a saját előnyeitek számítanak.

Ezért mondom most mindannyiatoknak, akik most sietve próbáljátok kihúzni a nyakatokat a hurokból: Végül ti lesztek a többszörösen átvertek.

Ha megtörténne veletek, amire most éppen további kiváló virológusok és oltóanyag-fejlesztők figyelmeztettek, és életetek végéig oltáskárosodottak lesztek, akkor egyrészt a világ egyetlen bírósága sem fog igazságot szolgáltatni nektek, másrészt az ígért szabadságotok és a normalitás ennek ellenére sem fog visszatérni. Ez így van! És így lesz!

Hiszen azoknak az erőknek, amelyek ezt az egész katasztrófát egyáltalán kiváltották, azoknak soha nem szerepelt a terveiben a normalitáshoz és a szabadsághoz való visszatérés. Értsétek meg ezt! Akár milyen keményen hangzik is, sajnos ez a valóság!

A következő nagy céljuk a föld minden lakójának totális felügyelete és uralom alá hajtása. A világjárvány leple alatt most éppen a középosztályt számolják fel, mégpedig teljesen célzottan. Ezt észrevehetitek a pandémia folyamatában.

Kéz a kézben, buzgón dolgoznak a készpénz megszüntetésén, hogy minden hatalmat a saját kezükbe összpontosíthassanak. Céljuk a teljes rabszolgasorba döntésünk a felügyeleti technológiáik és rendszereik segítségével.

Mindenki, aki szembeszáll velük, más szóval nem politikailag korrekt, a jövőben gombnyomásra elszigetelhető lesz, karanténba dugják, házi őrizetben tartják és akár minden probléma nélkül tulajdonától is megfoszthatják. Ez egy valós veszély! Minden erre a totális felügyeletre megy ki, ezt jól jegyezzétek meg!

Amennyiben ezt a világuralmi szektát -- ahogy én nevezem, --, most nem állítjuk meg, és nem győzzük le, az egész világ úgy táncol majd kínok kínjával, ahogy ők fütyülnek. De nem arra a dallamra táncol majd, amelyet a világ számára hazugsággal előadtak.

A kompromisszum-mentes, szektás megjelölés, a charagma, a kisajátítás és a rabszolgaság dallama lesz az, mégpedig mindenki számára. Ez itt a baj.

A Biblia ezt a már folyamatban lévő megjelölési eljárást a fenevad jeleként szemléletesen ábrázolta. Az, hogy ez most zöld igazolvány, oltásigazolvány, alkalmazás vagy chip segítségével történik, teljesen mindegy.

Még egyszer összefoglalom: Nem a korona miatt van ez az egész katasztrófa, hanem a korrupt politikusok és a gyógyszeripari lobbi által befolyásolt politikájuk miatt. Mivel a jelenlegi vészhelyzetet mindenkor kizárólag a politika okozta, nem lehet annak logikusan véget vetni a lakosság vagy valamilyen vírus teljeskörű megfigyelésével vagy ellenőrzésével.

A jelenlegi világkatasztrófát egyes egyedül az összes korrupt politikus és az azokat háttérből irányítók teljes felügyeletével lehet felszámolni. Ezt meg kell értenünk! A föld minden lakója, aki naivan beszerzi magának ezeket a kikényszerített kapcsolatkövető technológiákat, a saját teljes felügyeletét és bebörtönzését finanszírozza!

Ezzel azonban semmiképpen nem fog véget vetni a krízisnek! Mindenki, aki most a lehető leggyorsabban ki akarja húzni fejét a hurokból, éppen azokkal az erőkkel vállal szolidaritást, akik ezt a világkatasztrófát megtervezték, és merő önzésből kikényszerítették. Aki engedelmeskedik ezeknek a bűnözőknek, és készséges alkalmazkodásával támogatja őket, cinkosságával bűnt követ el.

De amint egyesülünk és kőkeményen ragaszkodunk hozzá, hogy nem az embereket vagy bármely vírust, hanem csak a félrevezetett politikusokat és manipulátoraikat kell teljes körűen és folyamatosan felügyelet alatt tartani, a kísértet nagyon rövid időn belül véget ér - és a világközösség igazából és újra véglegesen szabad lesz.

Akkor a korábbi normalitásnál szebb idők fognak visszatérni. Erről meg vagyok győződve! Az emberek az egész földön ugrálnak és táncolnak majd örömükben. A felszabadított emberek hálából mindenütt ölelgetik majd egymást. Ez az én prognózisom.

A gyermekeiknek és azok gyerekeinek majd arról mesélnek még, hogy a 21. század elején a népek egyesült erővel az utolsó pillanatban megmentették a világot egy világhatalmi szekta teljes ellenőrzése alól.

Az unokáik és dédunokáik álmélkodnak majd, és csodálattal mondják: Nagyapa, nagymama, olyan büszke vagyok rátok! Köszönöm, hogy harcoltatok értem, és hogy ebben a csodálatos és szabad világban élhetek! Ugyanis generációkkal a győzelmünk, után -- biztosan hiszek ebben -- semmit sem ismernek majd abból, ami miatt mi olyan sokat szenvedtünk és sírtunk.

Ivo Sasek vagyok, aki 44 éve áll Isten színe előtt.

ettől is.
Források/Linkek:
SRF 1 vom 14. Mai 2021
08:00 Nachrichten

Radio Pilatus vom 13. Mai 2021
08:00 Nachrichten

forrás: kla.tev

Beküldte: Szebeni Eszter

Hozzászólás  

#1 Dr Letoha Tamás írása a Svédország elleni támadásokrólR Zoltán 2021-08-06 08:25
"Covid-járvány kitörése óta Svédországot egyre intenzívebben támadják. Amikor svédek, az afrikai Ebola járványok elleni küzdelemben kiképzett svéd epidemiológus, Anders Tegnell vezetésével elutasították a vasszigor használatát a vírus megfékezésére, a lezárások hívei azt állították, hogy az ország öngyilkosságot követ el. A média pedig feldühödött, hogy miért nem hal meg több svéd. A modellezők kétségbeesetten próbálták beletolni Svédországot a lezárásokba. Az egyik ilyen modell minimun 96 000, maximum 183 000 halálesetet jósolt. A svéd Lund Egyetemen akadémikusa mára hírhedtté vált Neil Ferguson/Imperial College modell paramétereit használva figyelmeztetett, hogy a lezárások hiánya 85 000 halálesetet jelent majd Svédország számára. Az Uppsalai Egyetem csapata is megállapította, hogy a lezárások hiánya miatt az ország szörnyű árat fizet: ők 2020. május 1-ig 40 000 Covid-19 halálesetet, 2020. június 1-ig pedig 100 000-et jósoltak. A svéd Covid-halálozások száma 2021. július 30-án: 14 651. Így Svédországban az új variánsok ellenére nincsenek lezásások, és nincs napi koronavírus-halál."

Tamás Letoha www.facebook.com/.../ : Pharmacoidea HU.facebook.com/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások