Print this page
2021 február 21, vasárnap

Kik akadályozzák a 90% gyógyulási arányt?

Szerző: Dr.Weixl-Várhegyi László, Ph.D. Peresztegi Sándor, Antoine Bechamps

A több bölcs szakemberek tanulmányait, tanácsait próbálom közvetíteni egy összeállításban mivel több helyen is azt maguk a szakemberek kérik, hogy aki elolvassa és meg is értette az mint egy fáklyát a sötét alagútban tapogatózó azt adja tovább figyelmeztető üzenetüket. 

Amire figyelmeztetnek valamennyien az - az, hogy; "Miért ne kérjünk oltást! COVID-19 és COVID-21 KORONAVÍRUSOK NEMZETKÖZI ELEMZÉSE és KÖZLEMÉNY a kormányok és az egész föld népei részére. Az európai és amerikai virológusok, parazitológusok szaktudása még professzori szinten is - enyhén fogalmazva - HIÁNYOS... Sajnos, még azt sem tudják, amit még a gyermekek is logikailag megértenek... - Kérek MINDENKIT, aki tiszta szívű, hogy álljon mellénk és TERJESSZE ezt a fontos közleményt... OSSZA meg MINDENKI, hogy véget vessünk ennek a szörnyű állapotnak...  A tartalom szellemi szerzője nem én vagyok (Zoli) csak a lánclevélben leírtakat próbáltam összeszedni. A kiemelések és a külalak az amiért én felelek. Szeretettel: Zoli


Első megjegyzés Tony B - A vírusok alapszokása, hogy minimum 37 Celsius fokos lázat okoznak, amely láz addig van aktívan jelen, ameddig az immunrendszer le nem győzte a kórokozó vírust, ezért felesleges a szabad légtérben maszkot viselni. Felesleges bezárni az intézményeket, iskolákat, hoteleket, éttermeket és ami a legfeleslegesebb TESZTELGETNI azokat, akik nem lázasak.

Az XY (most nem nevezem meg, de klinikailag teszteltük Szlovákiában) tesztanyag közel húsz százalékát itatták be "XYC"-vel, amely pozitívvá és beteggé tett sokakat.

Most pedig csak ott tejed a COVID-19 és a hetven százalékkal agresszívebb változata (a COVID-21), ahol aktívan oltottak már (lásd: Norvégia, Egyesült Királyság). Ahol pedig nem volt pénz teszt-anyagra és oltóanyagra, ott pár hónap alatt megszűnt a járvány...

ÖSSZEGZÉS:

1. TILOS a további TESZTELÉS azokon, akik nem lázasak, mert a tesztelés károsíthatja az egyén orrmelléküregét, amely által orrmelléküreg-gyulladáshoz, valamint arcüreg-gyulladáshoz vezethet.

Az orrmelléküreg-gyulladás a melléküregekben található nyálkahártyák gyulladását jelenti. Ez lehet arcüreg-gyulladás, homloküreg-gyulladás vagy a rostasejtek gyulladása, ami fejfájást, orrfolyást, orrdugulást, feszülő érzést és tüsszögést okoz. Akut gyulladás esetén ezek kiegészülnek kellemetlen lehelettel, köhögéssel és nyomási fájdalommal az arc, az orr és a szem környékén, valamint lüktető fájdalmat érzünk az arc és a homlok részen, de a kellemetlen érzés a szem mögötti területet is érintheti. Ez a fájdalom előrehajolás következtében tovább fokozódhat. Kísérheti láz, levertség és látászavar, és akár látványosan meg is duzzadhat az arcunk. A panaszok hosszú ideig elhúzódhatnak, így akár 3 hónapnál tovább is tarthat a gyógyulás. Ezalatt az idő alatt tompa fejfájás és fokozott orrváladékozás is előfordulhat, miközben a tesztelt személy ízlelését és a szaglását is képes meggyengíteni. Ezért hihetik tévesen, hogy a COVID-19 vagy a COVID-21 áldozatává váltak. Idővel pedig a tüdő is károsodhat.

2. Felesleges a maszk, ha nincs jelen a láz...
3. Felesleges bezárni az intézményeket, iskolákat, éttermeket, hoteleket, színházakat.

De aki enyhén lázas, tegyen fel védőmaszkot, hogy felelősen védje a környezetét önmaga fertőzésétől. Ha a fentieket mindenki komolyan veszi, akkor a koronavírus-járvány pár hónap alatt önmagától megszűnik. A koronavírusok ellen az oltások hatástalanok, de ezt a kormányok és a "CELEB"-virulógus-szóvivők nem tudják, mert nincs kellő szakismeretük...

Fontos tudni azt is, hogy vannak ellenszerei a koronavírusoknak, amelyek BIO-készítmények formájában elérhetők:
Koronavírus ellen:
BioHAUS® spray aktív klórral és oxigénnel, 100 ml Kód 9392
Life Impulse® Organic Colosztrum 400 mg – Kód 7070
Life Impulse Kvercetin Plusz C-vitamin – Kód 7072 

A Minősítő- és Ellenörző Orvosi Bizottság Elnöksége nevében és az EU Apostille Jogkörű Független Orvosi Főtanácsadójaként FELSZÓLÍTOK minden kormányt a földön, hogy vessenek véget a COVID-19 és a COVID-21 koronavírusok terjedéséhez való asszisztálásuknak!

Ph.D. Peresztegi Sándor

Leírom, hogy ez hogyan is fog működni, tegyük tisztába a dolgokat. nem a háttérhatalmakat tárgyalom, csak a módszert.

1., Amikor egy vírust (mondjuk kanyaró vírust ) kitenyésztesz tojásban, vagy bármiben, kiveszel belőle egy részt aztán lecsillapítod, legyengíted különböző módszerekkel aztán beinjekciózod egy emberbe, ilyenkor az immunrendszerünk látja a legyengített patogént, és pont annyira reagál rá, amennyi elég ahhoz, hogy beépüljön az immunrendszerünk emlékezetébe. Ez jórészt egy élethosszig tartó szinte tökéletes immunitást ad. Így működik a hagyományos vakcina.

2., Az mRNA oltás esetében nem adnak neked egy legyengített patogént, hogy emlékeztesse, ébressze az immunrendszeredet, hanem programoznak egy mRNS-t, amely kapcsolódhat a Te DNS-edhez, ami egyébként egy közvetítő RNS, (vagy parancs továbbító) amely egy bizonyos fehérje termelésére serkenti a szervezeted sejtjeit. Csinálnak egy mRNS-t, amely megmondja a szervezetednek, hogy termeljen bizonyos dolgokat. (Nem az immunrendszerednek, a sejtjeidnek a testedben. ) Így a tested minden sejtje ( amellyel kommunikálni tud az mRNA- de nem tudjuk melyekkel tud...) létrehoz egy ilyen tüske fehérjét,(mert Cov-19 tüskefehérjéjének a kódját programozták bele) vagy legalábbis egy részét, ezt nem tudhatjuk pontosan. Így a saját tested hozza létre azt a bizonyos patogént, amit az első pontban említettem, a normális oltásoknál. -Az mRNS a sejt fehérje termelő rendszerét köti le, és elkezdi a vírus fehérjét termelni, a sejtek vírus ruhába öltöznek. Tehát gyakorlatilag egy autoimmun betegséget vált ki. - Tehát nem egy vírusból kinyert gyengített anyagot kapsz, nem kapsz semmit, a sejtjeid létrehoznak valamit amire az mRNA oltástól parancsot kapnak.
Ott lesznek a dolgok problémások, hogy valójában mennyi patogén-tüskefehérje termelődik így az oltás következtében. Fogalmunk sincs hogy hogyan lehet erre a mennyiségre rájönni, komoly szakemberek nem tudják, de valaki biztosan tudja.

3., Az mRNA állatkísérleteknél nem abban volt a probléma, hogy néhány állat meghalt a vakcina beadása után. Esetünkben sem azzal lesz a probléma ha néhány százezer ember meghal a beadás miatt. A kísérleti állatoknál akkor borult ki a bili, amikor a beoltott állatok találkoztak magával az eredeti vírussal. Kivétel nélkül elpusztultak a kísérleti állatok, mégpedig a valódi vírus megjelenésére adott fokozott immunválasz, másnéven a citokin vihar miatt. Itt remekül leírják, mi is az a citokin vihar ⇒

4., Az van, hogy megcsinálták az mRNA oltást, megkapta az állat, és jól volt. Aztán kitették a vírusnak. A bejuttatott vírus teljesen észrevétlen volt az állat immunrendszere számára, és gondtalanul szaporodott. A sejtekbe korábban bekódolt mRNA (ki tudja milyen mennyiség) arra sarkallta az immunrendszert, hogy védekezzen. Érted? Nem a bekerült vírus indította be az immunválaszt, hanem az akár évekkel korábban beadott mRNA oltás által manipulált sejtek. Honnan lehet tudni, hogy nekünk nincs-e meg az a fokozott immunválasz probléma, amikor ilyen irányú teszteket emberekkel egyáltalán nem végeztek?

5., Alapvetően nem az oltás az amivel tönkre tehetnek. Legalábbis nem akkora számban halálos, mint sokan gondolják. Rendben van, ebbe is belehalhat néhány százezer ember, majd el mismásolják. De képzeld el azt a helyzetet, hogy 2 vagy 3 év múlva valaki úgy dönt, hogy ezt a vírust (ami most csekély veszélyességgel bír) ráereszti a már beoltott emberiségre? Milliók, tízmilliók, százmilliók adhatnak fokozott immunválaszt a vírusra és halhatnak bele abba, hogy találkoztak egy tulajdonképpen nem túl veszélyes vírussal. Persze az akkori kommunikációban senki nem fog arról beszélni, hogy a 3 évvel ezelőtti oltásnak ehhez bármi köze lenne… dehogyis, hogy is gondolhatod ezt? És majd akkor ugyanezt a vírust el lehet nevezni egy más névvel, és el lehet mondani, hogy na, ez már egy nagyon halálos változat. Pedig ugyanaz, csak a korábbi mRNA oltás által felprogramozott fokozott immunválaszod öl meg.

Na ezért kell beoltani a teljesen egészséges, és soha meg nem betegedett embereket is. Még mielőtt telekommentelnéd a posztot azzal, hogy én virológus vagyok-e? Nem, nem vagyok az. Egy egyszerű, mezei Vegyész-mérnök vagyok, és informatikus, de nem foglalkoztam soha virológiával. Az emberi szervezetre ható mérgező anyagokat tanulmányoztam.
Dr. Lee Merritt-et olvastam, és sok más orvos munkáját eredeti nyelven. és végre megértettem, hogy hogyan szeretnének valakik KIB@SZNI velünk.
Nem vagyok oltás ellenes. CSAK mRNA OLTÁS ELLENES VAGYOK!

Amikor régen, távoli országokban jártam, kaptam egy csomó oltást, azt sem tudom már mit, 15-20 éve volt. Maláriára és tífuszra biztosan kaptam, meg még az ég tudja mire. Szóval ha szeretnéd, nyugodtan oltasd be magadat akár ezzel is, engem nem zavar... nem ítéllek el miatta, nem mondom azt sem hogy idióta vagy. A Te dolgod...

Egyébként úgy tudom egy orvos barátomtól, hogy a Kínai és még pár más vakcina, amelyek engedélyeztetés alatt állnak (nyugatról is) hagyományos oltóanyagok, vagyis legyengített patogént tartalmaznak, illetve un. split-vakcinák ahol más vírustörzsre tették rá a C19 egy egy darabját.. NEM mRNA alapú oltások, vagyis a DNS-edbe nem turkálnak bele.. Ha választani lehet, és mindenképp oltatni kell, akkor én nem mRNA alapú oltást választanék. Vannak emberek akik olyan helyzetbe fognak kerülni, hogy oltaniuk kell, ha akarják, ha nem.

Gary D. Barnett - Az orvostudomány a hatalomra, a pénzre és az ellenőrzésre épül "A jelenlegi csalárd" járvány "bármilyen megfontolása ellenére is csak azt a következtetést lehet levonni, hogy a mainstream orvosi rendszer egésze pénzre, hatalomra és ellenőrzésre épül. Ezek az uralkodó osztály és az állam azonos napirendjei. , és ez nem véletlen. " - Gary D. Barnett
"A legsúlyosabb rendellenességeket az okozhatja, hogy az élő organizmusokat a vérbe, nem a nekik szánt közegbe injektálják így ezek a legsúlyosabb morbid jelenségek kétségtelen megnyilvánulásait provokálhatják."
~ Antoine Bechamps
Az Egyesült Államok orvosi szakmája korrupt, bűncselekményeit  az állam és a gyógyszeripar irányítja ⇒
Írta: Gary D. Barnett

henrymakow.com ⇒

Általánosságban elmondható, hogy az orvostudomány ... a nyugati világban mindenekelőtt a kezelés és a műtét népszerűsítésének elősegítésére irányult. Kevés köze van a valódi egészséghez, a megelőzéshez és az oktatáshoz, de mind-ehhez köze van, mint például az egészségromláshoz, a betegség fenntartásához, a hosszú távú kezelésekhez, az invazív és külső beavatkozásokhoz. Ez a természetes gyógyítás helyett monopóliumra törekszik minden egészségügyi és orvosi kérdésben az emberiség rovására.

E jelenlegi rendszer teljes mértékben figyelmen kívül hagyja az életben valaha létezett legpompásabb gyógyító struktúrát, a természetes emberi immunrendszert. Mindez azoknak az erőknek köszönhető, amelyek a természetes egészség helyett szándékosan népszerűsítették a "Csíraelméletet" annak érdekében, hogy az embereket takarmányként használják fel e ma már több milliárd dolláros ipar számára.

A LEGJOBBAN A SCAMDEMIC CSALÁRD PÉNZÉVEL VÁSÁROLHAT 

Az orvosi szakma fedélzetre állításához csak a pénz ösztönzésére volt szükség. Minden „Covid” eljárás, a közös ellenőrzéseken, a teszteken, az ellátásokon, a laboratóriumi elemzéseken, a kórházi kezelésen át és a kezelés minden szintjén, hatalmas összegeket hozott az orvosok és a kórházak számára. Csak annyit kellett tenniük, hogy hamis teszteket alkalmaztak, majd hamisan kodifikálták a halál okát, hogy elősegítsék a nem létező „vírusjárvány” fennmaradását.

Amint ez a hamisítás megerősödött, a gyógyszeripari óriások mérgezőnél mérgezőbb „vakcinákat” kezdtek készíteni, amelyek csak további betegségeket és halált okoznak.

Ez megint megörökítené a csíraelméleti ostobaságokat, és lehetővé tenné, hogy a szándékosan kezelt alanyok sok generációja vásárlóivá váljon ennek a beszennyezett iparnak. A nagy gyógyszergyárak garantált piacot kaptak, és nem vállalnak felelősséget bűncselekményeikért, ezért felgyorsult a verseny a piaci részesedés megszerzéséért. Végül is ez a modern orvostudomány alapja.

AZ EMBERISÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNY Bonyolultsága

Ne értse félre azt, amit mondok, ha azt feltételezzük, hogy minden orvost, egészségügyi dolgozót vagy orvostudóst belefoglalok egy nagyon korrupt rendszer áttekintésébe. Általánosságban, és figyelembe véve ennek a szörnyű helyzetnek a hatalmas mértékét, az orvosi gyakorlat túlnyomó része felülről lefelé bűnrészes a mai történésekben, de mindig vannak olyanok, akik nem tesznek eleget ennek és akik beszélnek erről a kirándulásról.
Sajnos az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) a korrupció és a bűnözői magatartás csúcsa ebben az országban, így hatalma és magatartásmódja az orvosi rendszer minden szintjére lecsepeg. 

A haladás a WHO-val és a CDC-vel kezdődik, de ezzel nem ér véget, mivel a kormányzati bürokráciák, az egészségügyi szervezetek, az egészségbiztosítási társaságok, a gyógyszeripari társaságok és a fasiszta partnerség minden más formája közötti összefogás ebben a szervezett orvosi bűnözési szindikátusban olyan, mint egy óriás csalás hálója azzal a küldetéssel, hogy egyeseknek nyereséget okozzon és másokat megöljön.

Az organizmusok nem az ellenségeink; egyszerűen figyelmeztetnek testünk problémáira, amelyekre figyelmet kell fordítani.
A megbetegedés csak az a mód, ahogy testünk megszabadít minket a méreganyagoktól, és figyelmeztet bennünket arra, hogy a belső környezetünkben valami nincs rendben, ha akarja. A baktériumok nem okoznak betegséget, de a kormány minden beavatkozása és az előírt óvintézkedések igen. A betegség belülről származik, nem kívülről, ezért azok, akik maszkot viselnek, csapdába ejtik az összes méreganyagot, és azok megpróbálnak elmenekülni a testből, majd újra belélegzik őket.  Ezenkívül az elszökő organizmusok most éppen azt a maszkot szennyezik, amelyről azt mondják, hogy megvéd. Most azt mondják, hogy viseljen több maszkot, amikor csak egy maszk ellophatja az oxigénbevitel húsz százalékát.

Képzelje el, milyen kárt okozhat az, ha még több oxigént blokkol a teste számára, amely teljes mértékben attól függ?

A KORMÁNY HALÁLOS NAPIRENDJE

A hamis „vírus” miatt kiadott minden kormányzati óvintézkedés fokozza a betegség és a halál kockázatát. Minden elszigeteltség, lezárás, maszkkötelezettség, távolságtartás; minden vállalkozás bezárása és minden stresszhez vezető rendelet nagy kárt okoz az egészségnek.
Tehát fertőtlenítőszerek, kézfertőtlenítők, oltások, az élelmiszer-ellátás megzavarása és a gazdasági pusztulás miatti alultápláltság azoknál, akik azt állítják, hogy megvédik Önt a baktériumoktól. Miért próbálnak az úgynevezett orvosi hatóságok kárt okozni Önnek?
A válasz egyértelmű, mert a betegség, a kormánytól és az egészségügyi tisztviselőktől való függőség és az örök félelem az, ami lehetővé teszi számukra, hogy pénzt, hatalmat és ellenőrzést keressenek és szerezzenek.

KÖVETKEZTETÉS

Az orvosi szakma nem mond igazat. A test és az elme gondozása, amennyire csak lehetséges, kitéve magát más emberek közelében lenni, jó étrendet fogyasztani, saját testére hallgatni, a szabadban tartózkodni, távol maradni a mérgező ételektől, vegyi anyagoktól, radioaktív frekvenciáktól és invazív idegen injekcióktól mint például az oltások, ez szükséges a jó egészséghez.
Ezek egyike sem nagyon költséges, és a tolvajok számára nem keletkezik hatalmas nyereség, ha valaki gondoskodik a saját egészségéről.
Az állam és a bűnügyi orvosi rendszer hazugsággal és álnoksággal marad életben, hogy téged profitszerzésre használjon. Semmivel sem törődnek veled kapcsolatban, nem törődnek az egészségeddel; valójában minél egészségtelenebb vagy, annál jobb helyzetben vannak. Csak arra ösztönzik őket, hogy ártsanak neked, ezért hagyd figyelmen kívül rendeleteiket és parancsukat, és nyerd vissza szabadságodat.
"Ha a csíraelmélet igaz lenne, senki sem élne abban, hogy elhiggye."
~ BJ Palmer, DC
Kiváló, közvetlenül a lényegre törő. Nagyon természetellenes életet élünk manapság. Ha betegnek érzi magát, menjen lefeküdni, pihentesse testét, és hagyja, hogy meggyógyuljon. Igyon tiszta vizet, ha talál ilyet. A klór és a fluorid egyaránt gyilkos, egészségromboló, nem egészségügyi szolgáltató.

"A modern orvostudomány vallás", azaz sátáni kultusz. És ez megmagyarázza az átverést.

No a sok gyógyszer és betegség reklámról eszembe jutott dr mengele. Auswitz-ban kisérletezett az embereken ezt mindenki tudja. Volt egy olyan kisérlet hogy ki próbálták mennyire működik a tudatalatti és milyen gyorsan változtat a fizikai testen. 
Lekötöztek embereket bekötötték a szemüket aztan elmondták nekik hogy most elvágják a ket csuklójukon a verőereket elvéreznek és meghalnak. Utána fogtak vékony jégdarabot végig húzták a csuklójukon de nem vágták meg . Utána langyos vér sűrűségű folyadékot folyattak a csuklójukra. És az emberek meghaltak. Pedig nem csináltak fizikailag semmi halálost.

No akkor ennek fényében mi törtenik 5 percenkent a tv-ben. Már más reklám nem is nagyon van csak gyógyszer, meg hogy ez a bajod az a bajod. SZÍN TISZTA KŐ KEMÉNY GONDOLAT PROGRAMOZÁS. AMI KÁROSAN BEFOLYÁSOJA AZ IMMUNRENDSZERED. HA TV -ZEL ES REKLÁM VAN KAPCSOLD KI A HANGOT ÉS CSINÁLJ ADDIG VALAMI MÁST. MERT EZ MŰKÖDIK.

-weixl-Doktori hitvallásom:

Hiszek abban, hogy rendszeres orvosi vizsgálat szükséges ahhoz, hogy időben értesüljünk arról ha baj van. Hiszek abban, hogy vannak orvosok akik lelkiismeretesen járnak el legyen szó bármilyen betegségről. Tudom, hogy vannak orvosok akik csak a pénzt számolják fejben, amikor felírnak egy bizonyos gyógyszert a betegnek. Tudom azt is, hogy vannak orvosok, akik nem csak szakmailag, de emberileg sem kezelik úgy a betegeket, ahogy kellene. Számos esetről tudunk, amikor embertelenül bánt az orvos egyik másik beteggel, de ugyanakkor ezeket az orvosokat még a többi orvos is előbb utóbb kitaszítja, ez pedig reményre ad okot, csak az a baj, hogy olyankor már kevés nagyon a remény a páciens gyógyulását illetően.

Én a természet erejében hiszek, mert több millió éves tapasztalata van a természetnek az orvosok pár ezer évével szemben. A természet törvényei örök törvények, úgy a gyógyításban, mint az élet minden területén, s ha valaki nem ismeri, vagy nem tartja be azokat, akkor az saját magát bünteti meg, míg viszont ha ismeri és be is tartja, akkor nincs szüksége orvosra!!

Egyre több orvos vallja be, hogy szándékosan diagnosztizált rákot, hogy pénzt keressen!

Egyre gyakrabban fordul elő, mint ahogy azt el tudnánk képzelni, de több orvost kapnak el végül olyan cselekedetért, amellyel megszegik esküjüket, és csalárd módon daganatot diagnosztizálnak egészséges embereken, hogy gyors kenőpénzhez jussanak a kemoterápia mérgek használatával.

Miért is ne hazudnának az orvosok, ha a teljes rák iparág egy gigantikus koholmány az elejétől a végéig? Csodálkozunk-e, hogy a rák szövetségek szerte a világon sokkal nagyobb pénzügyi támogatásokat szánnak a kemoterápia és a sugárkezelés kutatására, mint a betegség megelőzési technikákra? A betegségek megelőzése nem termel pénzt, de a betegségek kezelése természetesen igen.

Vegyük példaként Dr. Farid Fata prominens rák orvost Michiganban, aki egy évvel ezelőtt a bíróságon elismerte (1), hogy szándékosan és helytelenül diagnosztizált egészséges embereket rákkal. Fata azt is beismerte, hogy a kemoterápiás szereket nyereség céljából adta nekik.

A páciensei meg voltak döbbenve? Még jó, hogy igen. Ki gyanakodna valaha is egy orvosra, hogy meghamisít egy diagnózist azért, hogy pénzhez jusson? Ez lelkiismeretlenség. Mégis ez történik a rákkal és szinte minden betegséggel, hogy az orvosok kenőpénzhez és jutalékhoz jutnak bizonyos gyógyszerek esetében a kezelt betegek volumene alapján. Mint mindent, az embereket árucikként kezelik.

"Sok ilyen gátlástalan orvos olyan, mint a lelkiismeret nélküli üzletember. Az egyetlen különbség az, hogy az egészségünk és a bizalmunk a kezükben van - egy nagyon veszélyes kombináció, ha pénzről van szó," - mondta Dr. Sayed Mohammed nyugalmazott onkológus, aki bevallja, hogy már több mint egy évtizedel ezelőtt látta ezt a tendenciát. "Ez az én választásom," - mondta Fata a tárgyaláson meglepő védekezésként, melyben számos hatóanyagot tartalmazó gyógyszer nevét említette, melyeket a pácienseinek felírt az évek során. Minden felvételen kiejtette ezeket a szavakat: "Tudtam, hogy ez orvosilag indokolatlan."

Fata-t azzal vádolták meg, hogy egy 35 millió dolláros egészségügyi ellátási csalási tervet futtatott, ami azzal járt, hogy orvosilag fölösleges onkológiai és hematológiai kezeléseket számlázott ki a kormánynak. A kormány azt mondja, hogy Fata a programot 2009-től egészen mostanáig működtette az orvosi vállalkozásain keresztül, többek közt a Michigan Hematológiai Onkológiai Központokban, a Clarkstonban, Bloomfield Hillsben, Lapeerben, Sterling Heightsben, Troyban és OakParkban lévő irodák segítségével.
A kormány szerint Fata 1200 pácienssel rendelkezett, és 62 millió dollárt kapott az egészségügyi rendszertől, és több mint 150 millió dollárt számlázott ki.

Barbara McQuade államügyész (2) azt mondta, azt szeretné, hogy Fata életfogytig tartó börtönbüntetést kapjon. Esetét "a legsúlyosabb egészségügyi csalásnak" tartja, melyet hivatalában látott. Elmondta, hogy Fata nem csak a kormánnyal szemben csalt - amely jellemző az ilyen esetekben - hanem a betegeinek is ártott. Hazugság a statisztikákkal

A prosztatarák a másik jó példa, melyről az orvosok hamis prognózisokat adnak anélkül, hogy közölnék a betegekkel a tényeket. A prosztata vérvizsgálat (PSA) egy prosztata-specifikus antigént néz, egy fehérjét, melyet a prosztata termel. A magas szint állítólag a prosztatarákkal függ össze. A probléma az, hogy a társítás nem mindig helyes, és ha ez így van, akkor a prosztatarák nem feltétlenül halálos. Csupán a férfiak mintegy 3 százaléka hal meg prosztatarákban.

A PSA teszt általában túldiagnosztizáláshoz vezet - biopsziához, és olyan kezeléshez, mely esetében a mellékhatás impotencia és inkontinencia. Az ismételt szövettani vizsgálatok a rákos sejtek elterjedését okozhatják a tűvel érintkező területeken, vagy a rákos sejtek közvetlenül a véráramba, vagy a nyirokrendszerbe jutnak.

Az orvosok több mint 90 százaléka, akik ösztönzik a prosztatarák kezelését, jutalékot generálnak minden beteg kezelése után. Ez hosszú távon kockázatosnak és gyakran halálosnak bizonyul a legtöbb ember számára, akik nem értik, hogy hogyan lehet gondoskodni az egészségükről, és meggyőzik őket a hamis statisztikákkal.

Több tucat kiváló, nagy vizsgálatot végeztek férfiakon, akiknél szövettani vizsgálat segítségével fedezték fel a prosztatarákot. Az esetek több mint 97 százalékában ez a rák soha nem terjedt túl a mirigyen, kárt okozva, vagy a beteg halálát valami más miatt, és semmilyen bizonyíték nincs a rák prosztatán kívüli elterjedésére. Abban a 3 százalékban, ahol a rák agresszív és árt a páciensnek, már jóval a felfedezés előtt, a sebészi eltávolítás határain túl elterjedt, így ezeknek az embereknek a műtét sem segített.

A legalább hét év diploma utáni egészségügyi oktatástól az ember érzelmi, mentális és fizikai állapotával kapcsolatban azt várnánk, hogy egy orvos a legjobbat akarja a saját betegeinek. Sajnos túl sok orvos bukik meg azon, hogy az ügyfeleik jólétét tartsák szem előtt, mint fő problémát. A szükségletek, hogy növeljék a saját egójukat, az önfenntartás, és a több pénzre való törekvés gyakran oka a nem megfelelő ellátásnak, és a betegeknek való károkozásnak.

A legtöbb nőnek gyakran azt mondják, hogy a hiszterektómia (a méh eltávolítása) számtalan rák és más különböző betegség kezeléséhez vezet. Ez elferdíti az igazságot. Az eddig lezajlott kutatás bebizonyította, hogy az agresszivitástól függetlenül nem javul a túlélés a sok felesleges kezelés hatására.

Az emlőrák szűrése is eredményezheti a mellrák okozta halálozást, és nem érinti a megelőzését. Annak ellenére, hogy nincs arra bizonyíték, amely támogatná a rendszeres időközönként ajánlott szűrést és a mammográfiát bármely életkorban, a Society of Breast Imaging (SBI) és az American College of Radiology (ACR) rosszindulatú ajánlása a mellrák szűrésére most arra utal, hogy a mellrák szűrését 40 éves korban kell kezdeni, és korábban a nagy kockázatú páciensek esetében.

Az American College of Radiology (JACR) folyóiratában (3) megjelent SBI és ACR ajánlások kimondják, hogy az átlagos páciens éves emlőrák szűrését 40 évesen kell kezdeni. Szintén célba vették a 30-as nőket, ha őket "magas kockázatúnak" tekintik, ahogy állították.
Az amerikai 25-39 éves nők esetében az előrehaladott mellrák aránya 1976 és 2009 között megduplázódott, ami túl nagy különbség ahhoz, hogy a véletlen műve, és a több diagnózis eredménye legyen.

Egy nyugtalanító tanulmány a New England Journal of Medicine-ben (4) felhívja a közfigyelmet arra, hogy a mammográfia sokkal több kárt okozott, mint hasznot nők milliói számára, amit az elmúlt 30 évben a mellrák elleni harcban, mint elsődleges stratégia alkalmaztak.  Ez mindig is a pénzről szólt, és fog szólni. Nem volna ideje felismernünk ezt a tendenciát?

A kemoterápia nem meggyógyítja a testet, hanem lassan elpusztítja!

A kemotárpia növeli a rák növekedését, és a hosszú távú halálozási arányt. A legtöbb kemoterápiás beteg vagy meghal, vagy 10-15 éven belül a kezelés után betegség sújtja. Ez tönkreteszi az immunrendszert, fokozza a neuro-kognitív hanyatlást, megzavarja az endokrin rendszer működését és szervi és anyagcsere toxicitást okoz. A páciensek gyakorlatilag tartósan beteg állapotban élnek egészen a halálukig. A rákipar háttérbe szorítja a biztonságot és a hatásos gyógymódokat, miközben támogatja a szabadalmaztatott, drága és mérgező orvosságait, melyek kockázatai messze meghaladják az előnyeit. Ez az, amit a legjobban csinálnak, és simán és egyszerűen azért teszik, mert ez hozza a pénzt.

Az ok egy 5 éves relatív túlélési arány, mely standardot a halálozási ráták értékeléséhez használnak, mivel a legtöbb rákos beteg lejtőre kerül ezen időszak után. Ez különösen rossz az üzlet számára, és a rákipar tudja ezt. Soha nem mutatják meg a nyilvánosság számára a valódi 97 százalékos statisztikai arányt a hosszú távú áttétes rák kezelésének kudarcáról. Ha mégis közzétennék a hosszútávú statisztikákat a mindenféle rák esetében alkalmazott citotoxikus kemoterápiáról, amely több mint 10 évet ölel fel, és szigorú értékelésen átesett objektív adatokra alapozva készítették el, beleértve a költséghatékonyságot, hatását az immunrendszerre, az életminőségre, a megbetegedésre és halálozásra, akkor nagyon világos lenne a világ számára, hogy a kemoterápia alig, vagy egyáltalán nem járul hozzá a rák túléléséhez. Nincsen ilyen tanulmány, és még soha nem végeztek független vizsgálatot a kemoterápia történelme során. Az egyedüli rendelkezésre álló tanulmányok az ipar által finanszírozott intézményektől és tudósoktól származnak, és egyik sem számszerűsítette a fenti változókat.

Miért? Pénz, kapzsiság és a nyereség működteti a rákipart, semmi más. A rákintézménynek vissza kell vonulnia az igazságtól a rák kezelését illetően, mert soha nem lesz nyereség számukra a betegség felszámolása. Nincs a világon egy irányító testület, amely megóvna bennünket fogyasztókat attól, hogy ki legyünk téve ezeknek a mérgező terápiáknak, vagy az ételeinkben és környezetünkben ismert rákkeltő anyagoknak, mert az szintén megakadályozná, hogy dőljön a profit. Ez egy mamut méretű üzlet, és úgy is kell kezelni.

A legerősebb rákellenes növényeket a világon, mint a kannabisz üldözni kell, és illegálissá kell tenni, mert annyira hatékony a rákos sejtek elpusztításában mellékhatások nélkül. A kannabinoidok olyan hatékonyak a betegségek kezelésében, hogy az amerikai kormány szabadalmaztatta őket 2003-ban.

Ha az ortodox orvostudomány először egy "csodafegyvert" használna a vágás / égetés / metszés / méreg kezelést elkerülve, akkor egy 90 százalékos gyógyulási arányt könnyen el lehetne érni.

De a tény az, hogy az orvosi közösség vezetői egyáltalán nem érdekeltek egy ilyen "csodafegyverben". Egy "csodafegyver" a gyógyszergyáraknak több száz milliárd dollárba kerülne, és a betegek kevesebb időt töltenének kórházakban, és kevesebbszer látogatnák meg az orvost, stb.

Akár meg is kérdezheti valaki az onkológusát, hogy miért csak 3 százalékos a túlélési esélye (figyelmen kívül hagyva a statisztikai halandzsát, mint az "5 éves túlélés", és az olyan megtévesztő kifejezéseket, mint a "remisszió" stb.), amikor az esély a túlélésre több mint 90 százalékos lenne, ha valami DMSO-hoz (5) hasonlót használnának. Felhozva a DMSO-t bármelyik onkológusnak, a legtöbbjük nem igazán akar róla beszélni. Miért? Mivel a DMSO egy természetes termék, nem lehet szabadalmaztatni, és nem lehet nyereséges, mivel tonnaszámra termeli a faipar.

Dr. Farid Fata csak egy következménye a rendszernek. Ahogy ő, több ezer legálisan praktizáló orvos és onkológus van az Egyesült Államokban és külföldön, akik vétkesek ugyanilyen bűncselekményekben, de mivel radar alatt repülnek, soha nem kapják el őket.

Ahogy tovább játsszuk ezt a színjátékot, hogy a nyilvánosság elhiszi, hogy a méreg kezeli a rákot, az emberek meghalnak, és az orvosok nap mint nap pénzt kapnak a pácienseik haláláért. Hébe-hóba elkapnak (a sok közül) egyet, mint Dr. Fata, aki a saját kapzsisága miatt semmisítette meg önmagát. Azt fogjuk állítani, hogy ők törvényen kívüliek, száműzve őket, és a hírnevüket befeketítve azon felfogás alapján, hogy egy egészséges embert soha nem szabad kitenni feleslegesen a kemoterápiának. Így tudunk keményen elítélni és jogilag eljárni azon orvosokkal szemben, akik hamisan írnak fel mérget egy egészséges ember számára, de büszkén fogadjuk el azt az orvost, aki mérget ír fel egy nem egészséges páciens számára pénzért. Na ez az egészen észbontó.

'Dr.Weixl-Várhegyi László
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T.:06-27-350-204