20230604
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2021 január 04, hétfő

A Covid-19 = 2020 népirtása

Szerző: Claire Edwards és M.V.Sz.

„Minden időben előfordul, hogy valaki előáll egy ötlettel, vagy cselekszik mások javára, vagy fellép az igazságtalanság ellen, vagy némi reményt nyújt, vagy millió nehézséget merészen leküzd, hogy ledőljenek az elnyomás és az ellenállás kemény falai.” – Robert F. Kennedy 

Claire Edwards: A COVID-19 = 2020 NÉPIRTÁSA

A COVID-19-et hosszú időn át előre tervezték – az eugenikus Bill Gates-től és a Rockefeller Alapítványtól származó dokumentumok és a szimulációs gyakorlatok alapján.

200 részletes szintű platformot biztosít a Világgazdasági Fúrum, – amelyet Klaus Schwab vezet, aki technokrata és a transzhumanizmus mozgatója…

(A transzhumanizmus (vagy poszthumanizmus) egy nemzetközi mozgalom, aminek célja az ember szellemi és fizikai képességeinek feljavítása a tudomány és a technológia segítségével.)

– annak érdekében, hogy részletes utasításokat nyújtson a „COVID-19” járvány felhasználásáról a globális monetáris visszaállításhoz és digitális pénznemének végrehajtásához,

…technokrácia és totalitárius világkormány a szocializmus és a környezetvédelem leple alatt,

…Kínával, mint modellel,

…rabszolgává teszi az emberiséget egy aljas oltási összeesküvés révén.

Korábban megpróbálták mérsékelni a járványokat, de egyiket sem sikerült.

Ezúttal az Egészségügyi Világszervezet előre megváltoztatta pandémiás kritériumait, hogy hamis okokból pandémiát hirdethessen.

Tedros Adhanom Ghebreyesus-t – aki terrorista és már népirtással is megvádolták, – nevezték ki az Egészségügyi Világszervezet élére a járvány megszervezése és a totalitárius hatalomátvétel megkönnyítése érdekében.

A vezeték nélküli technológia tönkreteszi az immunrendszert. Az 5G bevezetésének helyei és a COVID-19 morbiditása/mortalitása között összefüggés mutatkozik, – úgyszintén az influenza elleni oltások előzetes beadása helyszínein: Wuhanban és Milánóban.

A „COVID-19” tünetei gyakorlatilag megegyeznek az elektromágneses sugárzás (EMR) káros hatásának tüneteivel.

A hosszú évtizedeken át tartó, kiterjedt katonai kutatást titokban tartották,

…és a szabályozó ügynökségeket azért választották, hogy megelőzzék az elektromágneses sugárzás rendkívüli veszélyeinek nyilvánosságra kerülését..

Az orvosok nem kapnak képzést az EMR-nek kitettség egészségügyi kockázatairól,

…és ezért tévesen diagnosztizálják az EMR tüneteit.

A kórházak széles körben vannak felszerelve 5G-vel, ami veszélyezteti a betegek életét.

Az 5G számos célt szolgál:

 • elnéptelenítés,
 • katonai fegyver,
 • és megkönnyíti a technokrácia és a totalitárius ellenőrzés bevezetését azáltal, hogy lehetővé teszi a megfigyelést, az arcfelismerést, az egyének 24/7 megfigyelését az elme és a test irányításában,
 • …és – nanorészecskéket tartalmazó vakcinákkal és chemtrail-okkal kombinálva – a megcélzott személyek kínzását - vagy meggyilkolását!  

Az EMR felhasználható a kórokozók szimulálására és az immunrendszer túlterhelésére (tönkretételére),

…és mobiltelefonokat lehet használni a „COVID 19 fertőzés” szimulálására munkatársak vagy családtagok körében.

Az 5G-t széles körben telepítették a földön – és az űrbe – a populációk megcélzása és ellenőrzése céljából.

Az illegális koronavírus-intézkedéseket a kormányok arra használták, hogy felgyorsítsák az 5G bevezetését és hogy 60 GHz-es nyilvános hozzáférési pontokat telepítsenek az iskolákba a gyermekek megcélzása érdekében.

Számos országban törvénysértő jogszabályok léptek életbe:

 • A polgári szabadságjogok korlátozása érdekében
 • A gazdaságok tönkretételére
 • A kis- és középvállalkozások ellehetetlenítésére
 • A családtagok elkülönítésére, elszigetelésére és terrorizálására
 • Az emberek elszegényítésére a munkahelyük megszűnésével
 • A gyermekek elidegenítésére a családjuktól
 • A disszidensek internálására koncentrációs táborokba
 • Mentelmi jog biztosítása a kormány operatív alkalmazottai számára – gyilkosság, nemi erőszak és kínzás elkövetése esetére
 • A rendőrség, a hadsereg és zsoldosok felhasználása a lakosság ellenőrzésére
 • A lakosság kényszerített beoltása nem-orvosi vakcinával, amely népesség-kontroll mechanizmusokat tartalmaz, az emberek tájékoztatása és beleegyezése nélkül

Nincs és nem volt pandémia. Az „esetszám-görbe” kedvezőnek látszott, mielőtt a korlátozási intézkedéseket bevezették.

A halálozás alacsonyabb fokú, mint az előző években!

A PCR-tesztet, – amelyet soha nem terveztek diagnosztikai tesztként, és amely akár 94% -ban hamis pozitív eredményt ad, – az oligarcha és a kormány által ellenőrzött mainstream (főáramú) és közösségi média platformok használják – a lakosság terrorizálására az engedelmesség elérése céljából.

A járványillúzió-keltését az orvosokra kényszerítik, hogy gyakorlatilag minden halált a „COVID”-nak tulajdonítsanak.

Az egészségügyi személyzetet és az orvosokat megfélemlítik, nehogy igazat mondjanak a hamis járványról.

Az Egyesült Királyságban megváltoztatják a halotti anyakönyvi kivonatot, nehogy a rokonok képesek legyenek „elhárítani” a halál okát.

Most több tízezer orvos jelent meg, hogy megerősítse: a „COVID-19” = kamu.

Április 20-ig Írországban nem történt „COVID” halálozás,

…és azóta a lezárások 5 millió ember közül 98-nak a halálán alapultak,

...pedíg évente 30 ezer ember szenved más betegségektől, – csak mindennapi fertőzésben szenvedők, olyan tünetekkel, mint a fejfájás vagy a torokfájás…

…A „COVID-esetek” 86%-a tünetmentes vírushordozó, ezért ártalmatlan.

A Stanford Egyetem antitest-tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy a halálozási arány 0,1-0,2% között van,

A szezonális influenzának megfelelően.

Az Egészségügyi Világszervezet kezdeti, előre jelzett halálozási aránya „20-30-szor magasabb volt”.

Júniusban az IS, a Betegségellenőrzés Központjai megerősítették, hogy a fertőzés halálozási aránya (IFR) csak 0,26%, Sokkal alacsonyabb, mint a WHO 3,4%-os becslése, ami elősegítette a pánikot és a korlátozásokat.

De még ez is túlbecsült, – a nem-ápoló otthonok lakóinak fertőzési halálozási aránya valószínűleg csak 0,1% vagy 1000-ből 1.

Az Egyesült Királyság és a német kormány dokumentumokban kijelentette, hogy szándékosan emelik a félelem szintjét,

...beleértve a gyermekek traumatizálását azzal, hogy elhitetik velük, hogy megkínozzák és megölik rokonaikat, ha elmulasztják megmosni a kezüket és nem engedelmeskednek a koronavírus miatti intézkedéseinek.

Elhitették a gyerekekkel, hogy úgy mutathatják meg a nagyszülők iránti szeretetüket, ha nem látogatják őket.

A társadalmi távolságtartás kínzási technika, traumatizálás, és célja, hogy az emberek feltételezzék, azért távolodjanak el másoktól, hogy az 5G fegyver láthassa és megcélozhassa őket.

A kormány és a WHO politikája szándékosan az emberek meggyilkolását célozza.

Sok országban az orvosoknak elrendelték, hogy ne engedjék be az időseket az intenzív osztályokra

…és vonjanak vissza minden egészségügyi ellátást,

…és a nemzeti egészségügyi rendszerek abbahagyták a „COVID”-től eltérő egészségügyi ellátást, – hagyva a betegeket meghalni.

Franciaországban a kormány rendeletben írta elő az orvosoknak egy gyógyszer beadásának korlátozását az idősek számára – 2012 óta, – mivel az ellenjavallt légzési problémákra.

Az Egyesült Államokban a kórházakat nagymértékben megvesztegették a „COVID” diagnosztizálására, és a betegeket olyan „ventillátorokra” (lélegeztető gépekre?) helyezték, amelyek megölték őket.

A WHO és a kormányok hátráltatták a sikeres kezeléseket, különösen amelyek 70 évig használatban voltak,  …és zaklatták azokat az orvosokat, akik sikeresen megmentették a betegeket.

Leginkább a boncolásokat tiltották be, mert azok feltárnák a halál valódi okát.

Klaus Püschel igazságügyi patológus professzor kijelentette, hogy egyetlen boncolás során sem látott olyam „COVID-19” „esetet”, amely nem tartalmazott más, már korábban létező súlyos betegségeket.

A kormányok és a WHO támogatta és erõltette a maszk viselését a nyilvánosság körében, annak teljes tudatában, hogy nem nyújtanak védelmet semmilyen vírus ellen, de súlyos idegrendszeri és légzõkárosodást okoznak, ami veszélyezteti az emberek életét és egészségét.

Millió New York-i ember már „nem engedheti meg magának” az ételt.

A WHO brit követe azt mondta, hogy a világszegénység 2021-re megduplázódik a korlátozások következtében. 

Az Egyesült Királyságban a halálozási arány csak az általános korlátozások végrehajtása után emelkedett.

A vezető közgazdászok arra figyelmeztetnek, hogy az Egyesült Királyság kormánya „több embert öl meg, mint amennyit megmenthetne a korlátozások révén".

A „COVID” vakcina:

Bill Gates csökkenti a világ népességét. Az ID2020 konferencián, 2019-ben mutatta be oltóanyagát, amely 7 milliárd ember megjelölésére és ellenőrzésére szolgáló elektronikus nanochip „markert” tartalmaz. 

Az ID2020 célja, hogy 2030-ig minden ember számára egyedi digitális identitást biztosítson, amely szorosan összekapcsolja ezt a digitális identitást a kereskedelemhez való hozzáféréssel és a biztonságos hozzáférési rendszerekkel.

Ez az emberiség elektronikus rabszolgasága.

A bőr alá beadptt chip képes lesz:Hatással lenni a chip-viselő viselkedésére (tömegek manipulálása és irányítása)

 • Megszüntetni az emberek kategóriáit (csökkenteni a világ népességét)
 • Gondoskodni az oltásokról
 • Állandóan megkeresni a hordozót (polgári szabadságjogok)
 • Integrálni 7 milliárd embert a „felhőbe”, és működtetni egy teljesen digitális rendszert, amely megegyezik a vállalati áruház hitelével.

A vakcinákban lévő nanochipek és folyékony kristályok befolyásolhatják az emberi viselkedést, fittyet hányva a politikai etikára.

A készülő oltás célja genetikailag módosítani – humanizálni(?!) minden jövő generációt,  ..hatásában teljesen megszüntetni az emberiséget, mert az emberek „transzhumánná” vagy robotokká válnak.

Dél-Koreában 9 influenza-haláleset és 432 nemkívánatos reakció következett be, miközben 5 millió adag oltást nem hűtöttek.

Az AstraZeneca új „COVID” vakcinájának egyik önkéntese éppen meghalt, és két kísérletet leállítottak, mert a résztvevők megbetegedtek,

Ezek a „COVID” vakcinák nem követik a szokásos vizsgálati eljárásokat, és kifutnak, ha a pandémiás álhír túl korán jön ki, hogy meggyőzze az embereket az oltás beadásáról.

A kormányok teljes mentességet adnak a gyógyszergyáraknak a kárpótlási perek alól.

Egyre több ember tagadja meg a COVID-19 vakcina elfogadását, – az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság lakosságának körülbelül a fele ezt mondja.

Bizonyos kormányok mégis a hadsereg bevetésével tervezik kikényszeríteni lakosság oltásait, – míg mások azt tervezik, hogy betiltják az oltóanyag-visszautasítók munkáját, iskoláját vagy utazását.

Az emberiség rendkívüli és közvetlen veszélyben van.

Néhány jó ember jogi eljárásokat indít, hogy megállítsa ezt az emberiség elleni háborút, koztük az Olasz Katolikus Szövetség, Simon Dolan és az Egyesült Királyságban élő Bernicis.

A Children's Health Defense és a környezeti Health Trust a Szövetségi Kommunikációs Bizottság ellen indított eljárást, mert nem volt hajlandó felülvizsgálni az elektromágneses sugárzással kapcsolatos elavult hőterhelési irányelveit.

Több országban törvényes mozgalmak indultak. – de mindez túl lassú.

A Covid-átverés elkövetői továbbra is elrendelik a korlátozásokat, és tönkreteszik az embereket, a vállalkozásokat és a családokat.

A Világgazdasági Fórum mögött álló szervezet 2017-ben elmondta nekünk, 2030-ig milyen világot szeretnének látni:

 • Semmid nem lesz – mindent csak bérelhetsz
 • Az Egyesült Államok nem lesz a világ vezető szuperhatalma – mert minden totalitárius, technokrata ellenőrzés alatt áll majd, és nem lesznek nemzetállamok
 • Sokkal kevesebb húst eszel, – nem engednek többet
 • Milliárd embert kényszerítenek elvándorolni a (hamis) klímaváltozás miatt – az országoknak több menekültet kell befogadniuk
 • A szennyezők fizetni fognak a szén-dioxid kibocsátásáért – mert a „szennyezők” akadályozzák azokat a gazdálkodókat, akik megpróbálnak élelmiszer-termesztést folytatni.

A nyugati értékeket a végletekig tesztelték – a kultúrát megszüntetik, és helyébe maoista technokrata szlogenek lépnek.

Számos különböző módon mérik fel az élelmiszerhiányt.

Koncentrációs táborokat építenek a másként gondolkodók számára,

…„rákényszerülnek” arra, hogy nano-chipekkel teli kényszer- oltást vezessenek be, immunitás-útlevelek és kriptovaluta, valamint nanorészecskék számára, hogy nyomon követhessenek, felügyelhessenek és ellenőrizhessenek minket, beleértve az elménket is.

Ennek az oltóanyagnak célja az emberiség összes jövő generációjának genetikai módosítása.

Az Egyesült Államokban Soros és 269 nagyvállalat finanszírozza a Black Lives Matter-t, (a Fekete Életek Számítanak) és tönkreteszi Amerikát a korrupt demokrata politikusok bűnrészességével.

Mindenhol polgárháborút akarnak.

Ausztriában, Franciaországban, Svájcban, az Egyesült Államokban és más országokban minden ember fegyveres és kiképzett harcra.

Nem adhatjuk meg nekik, amit akarnak!

Meg kell állítanunk a megtervezett népirtás javában zajló folyamatát, magunknak kell átvennünk a hatalmat és letartóztatni az elkövetőket.

Következtetés:

A kormányok olyan társaságok, amelyek engedelmeskednek a Világgazdasági Fórum parancsainak, és már nem szolgálják népüket.

Az internacionális és a nemzeti törvények megsértése miatt már nincs legitimitásuk.

Tanúi vagyunk a jogállamiság összeomlásának.

A kormányok képviselőket és nemzetközi intézményeket választottak meg, – beleértve az ENSZ-t, és olyan magánklubokat, mint a Nemzetközi Nem Ionizáló Sugárvédelmi Bizottság és a Világgazdasági Fórum,

…és részt vettek ebben az "emberiség elleni valaha elkövetett legnagyobb bűncselekményben".

Ilyen körülmények között csak a világ szuverén népének van legitimitása.

Az elkövetők, beleértve:

Klaus Schwab,

Károly herceg,

Bill és Melinda Gates,

Soros György,

Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára,

valamint a WHO: Tedros Adhanom Ghebreyesus és

Michael Ryan,

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök,

Boris Johnson brit miniszterelnök

és Matt Hancock brit egészségügyi miniszter,

Emmanuel Macron francia elnök

és Edouard Philippe miniszterelnök,

Angela Merkel német kancellár,

Sebastian Kurz osztrák kancellár,

Elon Musk,

Mark Zuckerberg,

főáramú újságírók és mások,

... Ezeket az emberiség elleni bűn-elkövetőket meg kell ragadni és bíróság elé kell állítani egy új „nürnbergi” perben.

Politikusok, a fő média számára hamis híreket közvetítő újságírók és mások felmentést kaphatnak

…ha most meggondolják magukat, és csatlakoznak az emberekhez, még mielőtt késő lenne, és társtettesekké válnak.

Felszólítjuk az embereket, hogy kerüljék ezeket a népirtó szörnyeket:

…szállodákban, éttermekben, taxikban, bárhol is találkoznak velük, fordítsanak hátat nekik, és mutassanak megvetést, amit pszichopátiás viselkedésük és népirtási szándékuk miatt megérdemelnek.

Felszólítjuk a hadseregeket és az országos rendőrséget, hogy álljanak ki az emberekért az összeesküvőkkel szemben, akiknek célja az önök kisajátítása is, és a gyermekeiket is elviszik, hogy akkora népirtást végezzenek, amekkorát akarnak.

A rendőrséget és a hadseregeket gépek váltják fel az Új Világrendben.

Te is az emberekhez tartozol, és arra kérünk, hogy állj mellénk a védekezésben,

…emberségünk, egészségünk, családunk, gyermekeink, őslakos népek,

…és a Föld minden természetes élete védelmében, amely fenntart és véd minket!

Claire Edwards FELHÍVÁSÁT a

https://www.szegedem.hu/szegedem_cikkek/2020/11/13/a-kovid-19-genocidium-2020-ban/

című, 21 perces videófilm angol feliratából fordította:

Kincsesné Salca Mária

KSM kérése:

Az emberiségre is, mint a természetes élővilág részére is érvényesnek kell lennie, amit a környezetvédők követelnek:

„a biodiverzitást meg kell őrizni!”

A magyar nemzetet SEM ENGEDHETJÜK ELTÜNTETNI – néhány lélektelen eszement miatt, akik a világon minden ember PÉNZÉT és ÉLETÉT a saját zsebükben akarják tartani, – már csak azért sem, mert::

„A magyarság az a rejtélyes módon megmaradt nép, amely őrzi egy, a görög-római civilizáció előtti, jelentős civilizáció nyelvét, kisebb mértékben kultúráját és még kisebb mértékben – a szerves műveltség, a mitológia, az archaikus népmese által – a hitvilágát.”

Forrás: „A magyar nemzet új meghatározása, avagy a nemzet új magyar meghatározása” (részlet) Elfogadta a Magyarok VIII. Világkongresszusának Záró-konferenciája, 2012. augusztus 20-án, Budapesten.


Az FDA hosszú listát tár fel azokról a súlyos egészségi állapotokról, amelyek a covid-19 oltások következményei lehetnek, beleértve a halált is

2020. december 9., szerda, írta: Lance D Johnson

A cenzúra megkerülhető a link megosztásával:

(Natural News) A zárt ajtók mögött az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) hosszú listát vitatott meg azokról a súlyos egészségügyi problémákról, amelyeket az új covid-19 injekciók okoznak. Ezeket a „nem kívánt eseményeket” nem hozzák nyilvánosságra, mert az oltóanyag-gyártók és médiacsoportjaik érdekében mindenkinek azt kell gondolnia, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak.

De a nemkívánatos események és a negatív egészségügyi következmények felsorolása nyilvánosan nyilvántartott kérdés.
A 22 negatív egészségügyi következmény (beleértve a halált is) listáját 2020. október 22-én vitatták meg az FDA tanácsadó bizottságának ülésén, Vakcinák és kapcsolódó biológiai termékek címmel. A lista egy nagyobb előadás része, amelyet Steve Anderson, PhD, MPP igazgató, Biológiai és Epidemiológiai Iroda, Biológiai Értékelési és Kutatási Központ (CBER) készített. Ez a lista a nagyon súlyos nemkívánatos események munkavázlata, és nem tartalmazza az összes kisebb és tanulmányozatlan negatív egészségügyi következményt, amelyet ezek az injekciók okoznak.

Az FDA 22 súlyos egészségügyi problémáról számol be, amelyet a covid-19 oltás okoz
Ezek az egészségügyi problémák magukban foglalják a keresztirányú myelitist, egy súlyos idegrendszeri rendellenességet. A vakcina hatására az immunrendszer megtámadja saját sejtjeit, megszakítva az üzeneteket, amelyeket a gerincvelő idegei az egész testben elküldenek. Ez a jelenség hasonlít a bénulásos gyermekbénulás fertőzésekhez, és fájdalmat, izomgyengeséget, bénulást, érzékszervi problémákat vagy hólyag- és bélműködési zavarokat okozhat. Az állapot kiterjedt rehabilitációt igényel, és miatta néhány ember súlyos fogyatékossággal él.

Ez a lista tartalmazza a felmerülő egyéb autoimmun betegségeket, valamint az ízületi gyulladást és az ízületi fájdalmat. Az egyik legaggasztóbb autoimmun betegség, amely előfordulhat, az akut disszeminált encephalomyelitis, amely állapot hirtelen, széles körben elterjedt agy- és gerincvelő-gyulladással jár.

Az FDA figyelmeztet a negatív terhességi és a születési következmények lehetőségére is. A vakcina a vakcina hírvivő RNS-ével átírt koronavírus-tüskefehérjék megtámadására szolgál, de ezek a tüskefehérjék tartalmazzák a syncytin-1-et, egy olyan fehérjét, amelyet az endogén retrovírusok hoznak létre az emberek placentájának kialakulásához. A covid-19 oltás után az egyén immunsejtjeit megtanítják megtámadni a syncytin-1-t, ami potenciális vetélésekhez, születési rendellenességekhez és meddőséghez vezet.

A legtöbb oltástípusnál gyakori reakció, és a covid-19 oltások problémája is a Guillain Barre-szindróma, amelyet a gyorsan megjelenő izomgyengeség jellemez.

A vakcina hatására a befogadó immunrendszere károsítja saját perifériás idegrendszerét, ami a pulzus és a vérnyomás rendellenességeihez vezet.

A lista tartalmazza a thrombocytopeniát is, olyan állapotot, amelyben alacsony a beoltott személy vérlemezkeszáma. A vérlemezkék nélkül a vér nem képes alvadni, ami belső vérzési problémákat okoz.

A spektrum másik végén a felsorolás vénás trombózist is tartalmaz, olyan állapotot, amikor vérrög képződik a vénában.

A lista tartalmazza az akut miokardiális infarktust és agyvérzést, valamint görcsöket és rohamokat is!

A CDC arra készül, hogy felsorolja a covid-19 szövődményeként keletkezett oltási sérüléseket.

A lista tartalmazza a gyermekek többlépcsős gyulladásos szindrómáját, amely a szív, a tüdő, a vesék, az agy, a bőr, a szem vagy a gyomor-bél traktus gyulladásával jár.

A lista magában foglalja a Kawasaki-kórt is, amely az öt éven aluli gyermekeknél gyakori oltási sérülés. Ez a nemkívánatos esemény a tünetek homályos gyűjteménye, beleértve a lázat, kiütést, a kéz és a láb duzzadását, a szemfehérje irritációját és a bőrpírt, a nyak nyirokmirigyének duzzadását, valamint a száj, az ajkak és a torok irritációját és gyulladását. .

A Centers for Disease Control arra készül, hogy ezeket a nemkívánatos eseményeket a covid-19 okozta gyermekkori szövődményekként sorolja fel, mivel a közegészségügyi tisztviselők leplezni igyekeznek az ilyen típusú vakcinás sérülések többségét. Ezért a nyilvánosságot nem tájékoztatják a jelenleg is adott mRNS-oltásokkal kapcsolatos kockázatokról, és folyamatosan félrevezetnek a betegség eredetéről.

Ez a széles körű orvosi műhiba és a jogellenes halál évtizedek óta zajlik a gyermekkori oltási rend és a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) esetén, amely „megmagyarázhatatlan halálesetek” az oltási ütemterv köré csoportosulnak. Széles körű kényszer és csalás elkövetésével a kormányok és a gyógyszergyárak megsértik a nürnbergi orvosi etikai kódexet, és emberiség elleni bűncselekményeket követnek el. További hírek a nemkívánatos eseményekről

Négy, a Pfizer koronavírus vakcinájával immunizált önkéntesnél Bell bénulás alakult ki; Az FDA tagadja, hogy a szúrás okozza

Az FDA feltárja a súlyos egészségügyi állapotok hosszú listáját, amelyek a covid-19 oltások következményei lehetnek, beleértve a halált is

VAX TÁMADÁSOK: Az új mRNS koronavírus vakcinák valószínűleg az immunsejteket támadják meg a placenta sejtekkel, ami női meddőséget, vetélést vagy születési rendellenességeket okoz.

Mindez hamis: az esetek száma, a halotti anyakönyvi kivonatok, az oltóanyagok hatékonysága és a Biden elnökség.

A VAKCINÁK HALÁLHULLÁMA:

Az Egyesült Királyság kormányzati posztjai az AI rendszerre pályáznak a COVID-19 vakcina sérülései várható áradatának és a "közvetlen életveszélynek" minősített mellékhatások kezelésére.

További 25 állampolgárról állapították meg, hogy a Koreában kapott influenza elleni oltás miatt haltak meg.

Biztonságos és hatékony? Az oltáscsomagba tett tájékoztató SZÁZ mellékhatásról árulkodik apró betűkkel.

Bill Gates 7 milliárd kötelező kísérleti RNS-injekciót szorgalmaz, amelyek átprogramozzák az emberi sejteket koronavírus tüskefehérjék termelésére

Önt "veszélyes anti-vaxxer"-nek titulálják, ha meg meri említeni az oltási sérülést, de akkor lesz-e, aki végre megszünteti az oltásra kényszerítést?

A felmérés szerint az amerikaiak egyre bizalmatlanabbak a koronavírus vakcina fejlesztése iránt.

Lance D Johnson angol nyelvű cikkét Kincsesné Salca Mária fordította.

Beküldte: Antal Miklós

Megnyitva 7572 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Nem a vakcina a megoldás!R Zoltán 2021-02-05 08:45
Nem a vakcina a megoldás! Van használható gyógyszer a megelőzésre! - Amerikai szenátusi meghallgatás

A videóban egy komoly szakmai tudással rendelkező orvos, szakember, kutató, a Frontline Covid 19 Szövetség elnöke hívja fel a figyelmet egy kipróbált és hatékony gyógyszerre, amit már több országban használnak, mind megelözésben, mind pedig gyógyitásban is.

Részletesen ITT: www.alternativhirek.com/2021/02/erdemes-nem-vakcina-megoldas-van.html
#1 48 órával azután, hogy megkapta a vakcinát meghalt!R Zoltán 2021-01-06 11:29
Meghalt egy 41 éves portugál egészségügyi dolgozó két nappal a beoltása után, az apja "válaszokat akar"

"Covid-19 oltást kapott, de semmilyen tünete nem volt. Nem tudom mi történt. Csak válaszokat akarok."

"Szeretném tudni, mi vezetett a lányom halálához."

Részletek: ujvilagtudat.blogspot.com/2021/01/meghalt-egy-41-eves-portugal.html

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások