20230930
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2019 április 13, szombat

Mérgekkel etetett társadalom

Szerző: Világ Figyelő

A megetetett társadalom: a dokumentumfilm, ami lerántja a leplet az elmúlt 50 év élelmiszeripar hazugságairól...  

A megetetett társadalom

A farmergazdaságok helyett manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztók egészségét.

Miközben a földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat is antibiotikumokkal tömik. A film készítői szerint mindez szorosan összefügg a lakosság elhízásával, a különféle betegségek terjedésével, és a környezetszennyezéssel.

A Monsanto, amely az USÁ-ban a legnagyobb élelmiszeripari cég, és amely eredetileg vegyipari cég volt, amely aztán a hadsereg és a titkosszolgálatok jelentős beszállítójává is vált.

A pénzuralmi magántőkéseket a VATIKÁN mögött álló tulajdonosokat szolgál.

Ami előtt térden csúszik az Egyesült Államok mindenkori kormánya és annak titkosszolgálatai, valamint a hadiipari monstrumok.

A Monsanto választásokat pénzel, politikusokat és tőkéseket emel ki és zúz a porba. A világ legnagyobb médiáit fizeti le a hallgatásért, és a félretájékoztatásért is felelős.

A Monsanto magyarországi telephelyei megtalálhatók Budapesten éppen úgy, mint Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Nagyigmándon, valamint Farmos, és Szatymaz településeken:
http://www.monsanto.com/global/hu/rol...

Ez a megavállalat 1901-es megalapítása óta folyamatosan világuralomra és soha nem látott monopóliumra tör a világ élelmiszerpiacán, kezdve a természetes genetikai állomány biotechnológiai módosításától, a világ élelmezését biztosító termények magvainak kisajátításán és különösen gyilkos mérgek, toxikus növényvédő szereik ráerőltetésén át a termelőkre, egészen a kistermelő farmerek világviszonylatban történő ellehetetlenítéséig.

Ez a vállalat BŰNÖS tevékenységet folytat, a nevéhez fűződik megannyi különösen káros vegyianyag, mint a DDT, az "agent orange", az aszpartám és más bizonyítottan rákot, azonnali megbetegedést, maradandó károsodást vagy éppen halált okozó kemikália, növényvédő, műtrágya, élelmezési adalékanyag, tartósítószer stb. kifejlesztése, forgalmazása és gigantikus mértékű szennyezés szisztematikus végrehajtása.

Ez a vállalat a genetikai módosítás "élharcosa", a génpiszkált termények és élelmiszerek első számú előállítója, forgalmazója.

Ez a cég elhallgatja a GMO-növényekre vonatkozó kutatások eredményeit, manipulatív propagandát folytat, hogy minél nagyobb profitot zsebeljen be, politikusokat vásárol meg, kartelleket alakít ki, úgy működik, mint egy globális maffia.

Ez a cég a bolygónk, a természet, az emberiség, az egészséges élethez fűződő emberi jog megátalkodott ellensége, és nem mellesleg a teremtő Atyánk ellensége is!


 

A Monsanto már rég Magyarországon van: mérgekkel "terítik" a piacot?!

A Monsanto a világ talán egyik legmegosztóbb vállalata. Megosztó, mert alapjaiban határozza meg a globális piacot, és megosztó, mert az általuk "gyártott" termékek, GMO zöldségek egészségügyi kockázatairól mai napig heves viták vannak.

A GMO takarmányon felnevelt állatok, malacok és csirkék körében igen gyakori a rákos elhalálozás.

 

Egy kísérlet során GMO kukoricával etettek kísérleti egereket, mígnem különböző helyeken tumorok jelentek meg a testükben. Azóta ezt több független tanulmány is alátámasztotta.

 

Ennek ellenére a Monsanto szabad kezet kapott, nem nagyon foglalkoznak vele, és nem gördítenek akadályokat a terjeszkedése elé. Lassan az egész világot behálózza.

 

Rengeteg "ügynöke" van világszerte, és a helyi őstermelőket ellehetetlenítve az ő szupermagvaikat árusítják.

 

Lassan nem lesz egészséges gabona, kukorica... csak az ő génkezelt növényeik, melyet a szintén általuk forgalmazott rovarölővel kezelhetnek a gazdák.

 

Igen ám, csak ez visszaüt, ugyanis az emberi szervezetben is kimutathatók a származékai, ami után az emberek több génkezelt zöldséget fogyasztanak.

 

Az ördögi kör valójában komplett országok lakosságát mérgezi...A világ legnagyobb médiáit fizeti le a hallgatásért, és a félretájékoztatásért is felelős.

 

Monsanto magyarországi telephelyei megtalálhatók Budapesten éppen úgy, mint Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Nagyigmándon, valamint Farmos, és Szatymaz településeken:  És erről mit sem tudunk...

 

Forrás: vilagfigyelo.com
kiemelések: >Zoli<-tól

Megnyitva 1870 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások