20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 január 30, szerda

Szervezett nemzetpusztítás zajlik

Szerző: Papp Lajos

A lakosság csökkentésének titkos módszerei, amit már évtizedek óta "mívelnek" a felső körök... Elgondolkodtató, ha ennek csak a fele igaz!

Szervezett nemzetpusztítás zajlik: itthon és az egész világban

A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: Védőoltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve.

Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét.

Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka.

Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét

már életének kezdeti szakaszán legyengítik.

Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére.

A lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is nagymértékben mérgezik és gyengítik.

Ha kevesebben élik meg egészségesen a felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az egészségügyi maffiát működtetőknek.

A Magyar orvosokat naponta tömegével induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott orvosokat.

Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág.

Ezek kezükben tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen szárnyai alá vesz 1-2 megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37 évenként fordulnak elő.

De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van szó!

A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei.

Ezek az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek, melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak.

Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is előfordult.

Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.

Dr.Papp Lajos
szívsebész professzor és spirituális író / magyarság kutató/

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: avilagtitkai.com

Beküldte: Antal Miklós

Hozzászólás  

#2 ZSIDÓK HALÁLTÁBORRÁ TESZIK HAZÁNKATS. Tejfalussy Andráa 2019-02-04 16:12
Kód: ajbh-190204
T. ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA! Nyilvános közérdekű bejelentés

ZSIDÓK HALÁLTÁBORRÁ TESZIK HAZÁNKAT a patkányméreg kálisót magyar nyelven „Star kosher BONSALT” étkezési sóként interneten reklámozással is azt a hamis látszatot keltve, hogy a konyhasó helyett kálisóval „sózás” általánosan egészségjavító, egészségvédő hatású, „A sós ízek szabadságát nyújtja”!

Kálisóval szájon át, éhgyomorra, egy órán belül bejuttatva a vérbe, a „REDI SÓ” elnevezésű kálisóval (az OÉTI által végeztetett klinikai kísérletekben) 1 vagy 2 gramm kálium is jól mérhetően mérgezte az addig egészséges fenőttek veséjét és szívét. Orvosi tankönyvek szerint is szívmérgező az ennél több kálium 1 órán belül vérbejutatása. Tehát nyilvánvaló tudatos csalás, hogy a hazai kormányok napi 4,7 - 70 gramm közötti kálium pótlást írtak elő egészségjavítóként, egészségvédőként a magyarok étkezéséhez. (Nemzeti Stop Só, Menzareform, Chips adó). Közben a szívre veszélyes „kálium hiánnyal” rémisztgetik az embereket, pl. a „Panangin forte” reklámmal is. Miközben egy felnőttnek csak napi kb. 0,4 gramm káliumot kell pótolnia.
A napi víz, konyhasó és kálium pótlás, étkezés esetén is akkor optimális, ha a Ringer infúziós oldat szerinti dózisoknak felel meg. (3 liter desztillált vízhez 27 gramm konyhasó és 0,36 gramm kálium az optimális).

Próbáltam a Magyarországi Zsidók Hitközségét rávenni, hogy hagyassa abba a kálisóval fajirtást. Az ezért velük szemben lefolytatott peremben a Fővárosi Bíróság másodfokon is úgy ítélkezett, hogy a zsidóknak joguk van fenntartani azt a talmudi előírást, hogy csak zsidó ihat tiszta (desztillált) vizet és ehet hozzá jól sózott kenyeret. Ma is fenntarthatják azokat a vallási előírásaikat és viselkedési mintáikat, hogy a vallásos zsidók mindenhonnan kíméletlenül irtsák ki a „bálványimádó” zsidókat és nem zsidókat, a „Jézus után tévelygő” népeket is. (2 Mózes 23./20-33, 5 Mózes 7./1-26., Sámuel 2, Rabba bevétele). Nyilvánvaló, hogy minden vallási szövegből hatályon kívül kell helyezni az emberi jogot sértő előírásokat és mintákat! Ez a megállapításom valamennyi vallásra vonatkozik. Továbbítanák a lelkészek ezt a javaslatot Ferenc Pápához?

A konyhasó és kálium dózisarány felcserélés szívmérgező és ivartalanító. Nobel-díjat kaptak 1950-ben (mellékvesekéreg kutatók), akik mérésekkel bebizonyították. A „Fekete Angyalként” elhíresült hazai ápolónő és egy poznani ápoló is kálium túladagolásával sorozatgyilkolt. A tömeggyilkosságot a WHO indította be, a konyhasó kálisóra cserélését ajánló kiadványával. Azért irtják a magyarokat, hogy Izraelből és Ukrajnából idetelepülő zsidóké lehessen a „magyaroktól kiürített” Magyarország. A konkrét bizonyítékok közzé vannak téve a honlapomon. Lásd 58., 101. és 103. email könyvek, Videó 8., 10., 18., 61., és GTS-Antirandom rovat.

A kálium túladagolással népirtást megbízott országgyűlési szakértőként derítettem ki. Bosszúból az illetékes miniszterek, ügyészségi és rendőrségi vezetők, egy verőcei jegyző, s egy váci bíró, megszervezték, hogy a rendőrök, hamis idézést felmutatva, 1997. szeptember 10-én hajnalban betörtek a lakásirodámba, ott majd a rendőrségen, félmeztelenül, megbilincselve odahurcolva, agyrázkódásosra rugdostak, vertek, majd véresre bilincselve tovább hurcoltak a Váci Városi Bíróságra. Ott a „tárgyaláson” a bíró letagadta a belügyminiszter, mezőgazdasági- és élelmezésügyi miniszter és az ügyészek titkos levelezését. Miután ezt rábizonyítottam, s feljelentettem őt okirat hamisítási váddal, nem sikerült gondnokság alá helyeznie. A fenti bűncselekmények szervezőit és elkövetőit Göncz Árpád köztársasági elnök és utódai személyesen fedezik, egy X-398/1998. ikt. számú levelükkel mindenhol azzal rágalmazva, hogy „rendszerváltás előtt óta gondnokság alá vagyok helyezve”. Az ügyészek azóta is elmebeteggé nyilvánítással kísérleteznek, ismétlődően rágalmazva. Sosem voltam gondnokság alá helyezett! A folytonos választójogom bizonyítja. Közben Nobel díjakra pályáznak, a nemzetközi szabadalmaimat a saját találmányaiknak feltüntető tolvajok. A fenti bűnözéssel ezeket is fedezik!

Kérem Önt, nyilatkozzék az emberi jogok biztosításáért felelős szervezet képviseletében, mi a véleményük a fenti ügyekről, s a Ferenc Pápának is javasolt, „vallásbéke-párti” megoldásról, s hogy miben tudnak segíteni!

Magyarország, 2019. február 4.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, an. Bartha Edit) megbízás nélküli kárelhárító (Ptk.) korábban országgyűlési megbízott méréstudományi szakértő. Néhai Bartha Béla rendőrfőkapitány és néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró unokája. Magyarország 2621 Verőce Lugosi u. 71. Levelezési címek: 1036 Bp. Lajos u. 115., , www.tejfalussy.com, Tel.: +36 20 218 1408
#1 Szervezett nemzetpusztításJéga Szabó Ferenc 2019-02-03 15:52
Ennek kiváló példája lehet a "humán-papilloma vírus"-sal folytatott hisztéria. Tudomásom szerint - korábban olvastam valahol - hogy Németországban ilyen oltást kapott serdülő lányok nagy hányada lett meddő.(Ha valamit félreértettem, elnézést az érintettektől.) Most ott tartunk, hogy a serdülő lányok mellett már a fiúkat is oltani kezdik.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások