20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 augusztus 03, hétfő

Fejtegetések a védőoltásokról

Szerző: Tapsihapsi

Mi ennek az egésznek a tanulsága? Rámutat arra, milyen sötétségben tartanak bennünket a hatalom urai. Mivel életünk folyamatos döntésekből áll, törekedni kell arra, hogy helyes döntéseket hozzunk. Minél több és pontosabb információ áll rendelkezésünkre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy döntésünk tudatos lesz, és az eredmény nem a luciferi erőket szolgálja, hanem bennünket segít közelebb a Világossághoz. Ámen!

 Védőoltás

Azt mondják, a lottó egyfajta adó, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek a matematikához. Hasonlóan, az influenza védőoltás egy adó, amit azok fizetnek meg, akik nem értenek az egészséghez.

Nehéz olyan dolgot megemlíteni, amely miatt nem haltak meg többen, mint az ún. "sertésinfluenzában". Mégis, az embereket ezzel ijesztgetik. A szörnyű betegség "terjedését" internetes térképeken jelzik, egy-egy halálesetről a világ összes médiuma kitartóan értekezik.

A víruskutatókat is meglepte, hogy a malacvírus genetikai térképe három földrajzi területről kimutatható elemeket tartalmazott: Észak-Amerika, Európa és Ázsia. Emiatt a "furcsa véletlen" miatt nevezték el repülő vírusnak.

Felmerül tehát a kérdés, hogy ha a vírus nem természetes, hanem mesterséges eredetű, akkor kinek állt érdekében a "szabadon engedése"? Dr. Russel Blaylock idegsebész a következő megjegyzéseket fűzte az esethez:

"Az első sertés-influenza eset kitörésekor a hadseregben szolgáltam. A katonákat kötelezően beoltották az ellenszérummal. Én mint orvostiszt megtagadtam az oltást, amiért majdnem hadbíróság elé állítottak, de akkor a hadseregnek éppen nem volt szüksége rossz sajtóra. A beoltottak között 500 esetben fordult elő a Guillain-Barré syndroma, de nem a sertésinfluenza, hanem az oltás következtében (Kinek jut most eszébe az, vajon a Guillain-Barré syndromát miért ilyen szép elnevezéssel tisztelték meg, és miért nem inkább a beszédesebb Mérgező Védőoltás Szindróma" nevet kapta? Hát nem érdekes?). Az 500 áldozatból 25-en meghaltak, mire Ford akkori elnök felszólított a lakosság tömeges beoltására. A vírusnak persze különböző törzsei vannak, H1N1, H1N2, H3N1, H3N2 and H2N3. A H1N1 disznókban akkor sem terjed át egy másik állatra, ha közvetlenül a disznóba fecskendezik a vírust, sőt a sertésbe oltott vírus virulenciája, szaporodó képessége csökken! A SARS vírushoz és a madárinfluenzához hasonlóan ez is egy nagy humbug. Fogyasszunk D3 vitamint, Béta-glukánt (ez egy immunerősítő - a ford. megjegyzése) és nem lesz semmi bajunk."

Foglalkoztat valakit az, hogy Földünkön percenként többen halnak éhen, mint ahányan valaha is belehaltak vagy fognak halni a "sertés-influenzába"? A gyógyszerrezisztens tuberkulózis baktérium évente MILLIÓS számú áldozatairól is kevesen tudnak, hiszen ott nem mutatható ki gyógyszeripari érdek - ha lenne is olyan antibiotikum, amely ellen nem tud rezisztenciát kialakítani a TBC baktérium, a szerencsétlenek nagy része akkor sem tudná azt megvenni, mert a földi javak hihetetlen egyenlőtlenül oszlanak meg.

Hányan hallottak például arról (olyanok, akik nem itt olvasták), hogy

egy férfi 1.000.000.000 dollárt ajánlott fel aranyban

az influenza-vakcinát támogatóknak, az orvosoknak vagy bárkinek, aki bebizonyítja, hogy a malac-influenza védőoltás hatásosabb, mint a gyógyszerlobbi által agyonhallgatott alternatív készítmények, a Bionaid™ vagy a Zeoheal™ ??

De maradjunk a tények talaján, és vizsgáljuk meg, mi az amit a "fősodratú média", magyarul a cionista érdekeket lélektelenül kiszolgáló tájékoztatóipar el akar titkolni előlünk:

. 1. A védőoltás előállítása tömegméretekben zajlott már akkor, amikor még egyetlen emberen sem próbálták ki a "védőoltást". Az emberek tehát minimum kísérleti állatok ebben az esetben, és akkor még jó szándékúak voltunk...

2. A sertésinfluenza "védőoltás" veszélyes hatásfokozó szereket tartalmaz, amelyek a testben gyulladásos folyamatokat okoznak. Azt gyanítják, ezek hozzák létre az autizmust és más idegrendszeri rendellenességeket.

3. A sertésinfluenza "védőoltás" valójában fokozza annak veszélyét, hogy belehalunk a sertésinfluenzába, mert módosítja vagy csökkenti szervezetünk immun-képességeit. Csak megjegyezzük, hogy semmiféle tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a hagyományos (szezonális influenza elleni) védőoltásoknak bármiféle komolyabb védőhatása lenne.

4. Az orvosoknak a mai napig nincs fogalmuk arról, hogy az 1976-os sertésinfluenza elleni "védőoltás" következtében miért bénult meg annyi ember. Ez azt jelenti, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a mostani "új védőoltás" okoz-e majd hasonló rettenetes mellékhatásokat. (nem beszélve arról, hogy nem is tesztelték)

5. Ha a sertésinfluenza elleni "védőoltás" megöli majd valamelyikünket, a gyógyszergyártó vállalatok nem tehetők felelőssé. Az amerikai kormányzat teljes, felelősség alóli (biankó) felmentést garantált számukra a védőoltások tekintetében. (ez mondjuk nem feltétlenül fogja ösztönözni őket, hogy biztonságosabb védőoltásokat gyártsanak) Itt jut eszembe egy kis privát báj, hogy mennyire vigyáznak - egyébként - az egészségünkre: tudta valaki, hogy TILOS feltüntetni az élelmiszereken, ha génkezelt anyagot tartalmaznak?

6. Semmilyen sertésinfluenza elleni "védőoltás" nem véd annyira az influenza ellen, mint a D vitamin. A kormányzat, az FDA és a nagy gyógyszergyártók csak remélik, hogy ez nem jut az emberek tudomására.

7. A gyógyszergyárak milliárd dolláros haszonra tesznek szert a "védőoltások" gyártásával. Ez a pénz akkor is a mi zsebünkből kerül hozzájuk, ha ezzel sokan nincsenek tisztában.

A sor persze folytatható lenne, de a cél nem a média tudatformáló munkájának a kritizálása, hiszen őket ezért fizetik, hanem az alulinformált emberek tájékoztatása. Ha a beoltott emberek elkezdenek majd nagy számban elpusztulni, az orvosok majd meg fogják magyarázni, hogy mennyivel kevesebben haltak így meg, mintha nem lettek volna beoltva. Vajon, be tudja majd valaki bizonyítani ennek az állításnak az ellenkezőjét?

Az elkövetkező hónapokban valószínűleg tovább folytatódó sertésinfluenza hisztériának azért lesz majd hasznos eredménye is. Egyszerűen lehet majd azonosítani az agyhalott embereket. Ha lehetne, a kormányzatok urai biztosan megjelölnék ezeket a pompás példányokat kék-festékkel, hiszen az életben maradt egyedek később is remekül felhasználhatók lesznek céljaikhoz.

Aggodalomra persze nincs ok, hiszen a verebek azt csiripelik, hogy a malacos beoltásosdi csak a "B" terv része, és csak akkor valósítják meg, ha az "A" terv, tehát az országokon belül kirobbantott polgárháború, nem jár sikerrel.

Mi ennek az egésznek a tanulsága? Rámutat arra, milyen sötétségben tartanak bennünket a hatalom urai. Mivel életünk folyamatos döntésekből áll, törekedni kell arra, hogy helyes döntéseket hozzunk. Minél több és pontosabb információ áll rendelkezésünkre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy döntésünk tudatos lesz, és az eredmény nem a luciferi erőket szolgálja, hanem bennünket segít közelebb a Világossághoz. Ámen!

 Megkésett gondolatok:

Sok tisztességes ember nem képes elhinni, hogy ezt meg merik csinálni velünk és gyermekeinkkel vagy szüleinkkel, mondván, hogy "csak nem tösznek mán ilyet velünk". Kérem, rossz hírem van: még ilyenebbet is megtesznek. Bizonyítékok tömege van arra, hogy az újszülötteknek és csecsemőknek beadott kötelező (!) védőoltások megbetegítik a gyermekek nagy részét. Az immunrendszert tönkretevő és idegrendszeri károsodást okozó "kötelező védőoltások" (mik ellen is védenek, szedjük csak össze! ...) alkalmazásának "eredményeként" az elmúlt 25 évben ugrásszerűen, sokszorosára nőtt a következményeket megszenvedő gyermekek száma. Igaz, hogy 1000 fiatalból "csak" hat az autista a hivatalos statisztika szerint, de ne feledjük, hogy az autizmus csak az EGYIK következménye a "védőoltásoknak".

Nézzük a részleteket:

1. A kötelező oltások túl fiatal korban történő alkalmazása semmi olyan ellen nem véd meg, amit ne lehetne pótolni később egy kis antibiotikummal vagy más kezeléssel (ha szükségessé válna ilyesmi), viszont garantáltan tönkreteszi a sejtes immunválasz képességét, ami miatt aztán a picik sokkal fogékonyabbak lesznek minden megbetegedésre.

2. Az országok nagy részében az oltóanyagot higany alapú mérgező vegyülettel, a Thimerosal-lal tartósítják. (Ez egy idegméreg, amit néhány országban, pl. az oroszoknál már 20 éve betiltottak, aminek meg is van a - pozitív - eredménye).

3. Elhallgatják a kedvezőtlen kísérletek eredményeit, pl. azt, hogy a Thimerosal korai tesztelésekor a 22 kísérleti alany mindegyike heteken belül meghalt.

4. A kialakulatlan vér-agy gáttal rendelkező csecsemőknél a higany könnyedén bejut a központi idegrendszerbe (az agyba) és kifejtheti "áldásos tevékenységét". A csecsemőknek beadott higanymennyiség egyébként a megengedett napi egészségügyi határértéknek kb. a 100-szorosa.

5. Az USA-ban hivatalosan félmillió autista gyermeket tartanak nyilván, de évente 40.000-rel nő a számuk!

Hogy miért teszik ezt szándékosan a lakosság egy részével, az jogos kérdés, de nem ehhez a témához tartozik. Ha valaki továbbra is azt hiszi, hogy a kötelező védőoltások ártalmatlanok, tiszteletben tartjuk a hitét. Aki viszont TUDNI szeretne, olvassa el vagy fordíttassa le ismerősével pl. ezt az angol nyelvű összefoglalót, hogy több ismerethez jusson. Vigyázzunk arra, hogy a véleményünk kialakításánál milyen forrásokra támaszkodunk, mert egy olyan országban, ahol a miniszterek és magasrangú vezetők úgy hazudnak, mint a vízfolyás, nem szabad semmit sem készpénznek venni!

Forrás: http://hunicillin.freeblog.hu/archives/2009/08/01/Vedooltas/

Beküldte: Taprsihapsi


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

#3 sound 2011-12-18 02:35
Idézet - anikogyorgyi:
Hogy lehetne ezt elküldeni a Kormány tagjainak?
Ha igaz a hir, akkor magyarázatot kérünk!
Ha nem igaz, akkor cáfolják meg és tessék a magyar betegeknek elérhetővé tenni!


Magyar gyógyszer BOTRÁNY! ! !

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején
Dr. Semmelweis Ignác az anyák megmentőjénél, vagy Dr. Szent-Györgyi
Albert orvosprofesszornál a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés
nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket!

2011-ben Magyarországon ez történik! Az okokért lehetne egy külön
fórumot nyitni!

"Dr. Horváth István orvos biológus prof. úr 40 év kutató munkája
eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz
kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni
oltóanyagot. Erről a 2000-es ével elején már a Duna TV is beszámolt:

www.magyarhon.eu/mozi/ertekeink/horvath/
....



Kedves anikogyörgyi!
Szerintem ezen hozzászólásod nem ide való, hanem ahhoz a cikkhez, ahol már ezzel egyszer foglalkoztunk.
A másik észrevételem, hogy nem kell mindent valahova belinkelni amit a "hírhálóról" kapsz.
Még mindig nem érthető ezek szerint, hogy ne 100x a lerágott csontot hozzuk fel, hanem megoldásokat keressünk, és ténylegesen dolgozzunk, tegyünk a környezetünkben.
Tél van, hideg, a föld most alszik... van munka bőven a személyes kapcsolatok építésében...
#2 anikogyorgyi 2011-12-15 09:22
Fontos tudni:

- teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést

- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés
okoz

- helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával

- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin
nevű hormon termelődését

- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést

- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig
kellene szedni a szív és várnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat,
elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)

De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!

Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak
egy részét ez a szer felszabadítaná!

Na meg az egészségügyben a várólista nem ezért lett kialakítva annak
idején, hogy a nemzet tovább éljen!

De ha kiszámítjuk mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a gyógyszer
ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre a
nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és
Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!

Jó lenne, ha a közgazdászaink a saját fizetésükön túl képesek lennének
számolni, mert ez a szer nem az " itt a piros-hol a piros"! Hanem
kihúzhatná az országot pár év alatt a teljes adósságából!

Publikációk az érelmeszesedést gyógyító ANTIGÉN találmányról:

ECHO Tv Kutatási műsora

Ahol nyíltan leleplezik, miért nem engedélyezik gyógyszerként
bevezetni, miután már Főorvosok is oltják vele magukat!!!

A Bizonytalan konkurencia reakciója! Magyar mondás: " aki tudja
csinálja, aki nem, az tanítja"

Vagy netán azért a tiltakozás, mert féltik a paraszolvenciájukat?

egeszseg.origo.hu/cikk/0624/350212/vitak_a_magyar_1.htm

Küld el mindenkinek, hátha egyszer egy Kormány tag is elolvassa ezt az
üzenetet!
#1 anikogyorgyi 2011-12-15 09:21
Hogy lehetne ezt elküldeni a Kormány tagjainak?
Ha igaz a hir, akkor magyarázatot kérünk!
Ha nem igaz, akkor cáfolják meg és tessék a magyar betegeknek elérhetővé tenni!


Magyar gyógyszer BOTRÁNY! ! !

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején
Dr. Semmelweis Ignác az anyák megmentőjénél, vagy Dr. Szent-Györgyi
Albert orvosprofesszornál a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés
nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket!

2011-ben Magyarországon ez történik! Az okokért lehetne egy külön
fórumot nyitni!

"Dr. Horváth István orvos biológus prof. úr 40 év kutató munkája
eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz
kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni
oltóanyagot. Erről a 2000-es ével elején már a Duna TV is beszámolt:

www.magyarhon.eu/mozi/ertekeink/horvath/

Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobel díjas találmány
lehetne! Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást
megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig
hozta az elvárt eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága
oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél 100%-os eredményt hozott !

Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a
magvalósítás reményével, de asztal fiókban maradt az ügy.

100 millió Ft kellene a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy 74 éves
nyugdíjas sosem képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom
képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben
megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha
annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen
emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében.

Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati gyógyszercégek a
találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros ajánlattal keresték
meg, amit azzal utasított el, hogy " én egy Magyar ember vagyok,
szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda Magyarországé
és nem eladó!

Nos ezt követően ebben az évben Horváth professzor úr ismét a
minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a
segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember
lakását és a Nobel díjra esedékes világtalálmány kutató
professzorától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és
a komputereit melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni
sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne
Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik
infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és
milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt
szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország
üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár
valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak
el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket
sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet
még az ilyesmiket elviselni?"

Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de
napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát mint
gyógyszert és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és
lehet csatlakozni azok táborához (gondolom én!) akik már
megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ legalattomosabb
betegségétől!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások