20211203
Last updateK, 23 nov. 2021 5pm

rovas logo

2009 november 17, kedd

A H1N1 vakcinája egy biokémiai fegyver

Szerző: Posta Imre

A H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver!( Szigorúan terjesztendő!)

A H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver

Ma vettem egy zsák meszet és van már hipóm is elég, hogy fertőtleníteni tudjak a H1N1 ellen, de jöhet akár a H5N1-is, mint Ukrajnában mostanság. Az ember esze megáll a hazug médiás és gerinctelen „szakember” –zsidók nyilatkozatai láttán, hallatán. Egy apukával beszélgettem az óvodában pár perce. Képes volt felhívni a biztosítóját, hogy ha beoltatja magát ezzel a kotyvalékkal és lesz valami baja tőle, akkor a biztosító vállal-e felelősséget azért, amiért sem a szer gyártója, sem az orvos, gyógyszerész, de még az állam sem? Persze, hogy nemleges választ kapott. Ha viszont nem oltatja be magát és azért lesz baja, akkor sem vállalnak felelősséget és nem állnak jót. A felesége biokémikus, és mondanom sem kell, hogy nem oltatja le magát, sem a családját. Apropó, ha már itt tartunk. Tulok írt egy összefoglalást ebben a témában, tisztán vegyelemzéssel eljutva a nem tetsző eredményekhez.

Íme: „Az Omninvest által kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gyártó a rosszhírű Baxter AG. A Pandemrix szintén 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, és a gyártója GlaxoSmithKline Biologicals.

Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany? Az etil-higanyt tartósítószerként alkalmazzák, de a Fluval-P tartalmaz még a veszélyesebb vegyületek közül alumínium-klorid-hexahidrátot, trinátrium-foszdát-dodekahidrátot, dinátriumhidrogén-foszfát-dihidrátot és kálium-dihidrogén-foszfátot is. Fokozott elővigyázatosságot ajánlanak (anafilaxiás reakciótól eltérően) túlérzékenység esetében, a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben.”

Ami ebből kiviláglik, attól felakadhat az ember szeme. De ez mind semmi, mert amit most olvashattok, az a biokémiai hatásmechanizmust feltáró vallomása ennek a népírtó akciónak. Tegnap kaptam az alábbi információkat, de megjegyzem, hogy Szekeres, a piás zsidó „magyar hadügyér” ma reggel Zulu idő szerint 7 óra 12 perckor megkérdezte az illetékeseket, hogy „Mi az a bináris méreg?” Ez nem csak azt jelenti, hogy az SMS-eimet olvassák, hanem azt is, hogy Szekeres asztalára teszik azt! No meg még kinek? Ezek szerint a katonai elhárítás is rajtam csámcsog, de jól (t)eszik, hátha tanulnak valamit a zsidóbérenc ostoba majmok is! Katonák? Sajnos, már csak pár taliga orángután van, tábornoki mundérral álcázva.

Íme a hír

„Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően – és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek „szövődménye” maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia).

A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak. 

A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER! 

Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani! 

Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsidó-komcsi horda általi alkalmazása és a vakcinázás. 

1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.

2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat

3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők

Németországban kiborult a bili, de a célország, Magyarország. Itt kell kiírtani, akit lehet, hogy a megmaradt egészséges magyarok, mint rabszolgák legyenek alkalmazhatóak.

Mivel nálunk is egyre több embernek borul el az elméje a sok zsidó praktika láttán, ezért az a veszély is fenyeget, hogy a totális lebukás elől egy háborúba menekül ez a „féreg banda”.

A H1N1 laboratóriumi próbája egyszerű. A fertőzött vérhez adjunk egy „halálos dózisú” vakcinát. Legalább 32 Celsius fokon 2 órán belül minden antitestet elpusztít (még a jókat is)! Ezért él és terjed melegben is és gyilkol!”

A kapott üzenet melléklete az alábbi kitétel volt:

„Ezt a cikket fordítsátok le más nyelvekre is és küldjétek szét! Más kutatók is hadd vizsgálják ezt a nyomot!....

AZ A KUTATÓ AKI TUDJA, CÁFOLJA MEG A VIZSGÁLATUNK EREDMÉNYÉT!....

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy BRAVÓ! Aki akarja, cáfolja meg a kutatókat...

Forrás: postaimre //a honlap elérhetősége megváltozott

Beküldte: tapsihapsi

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról→

Megnyitva 10579 alkalommal

Hozzászólás   

#2 6 a lom?úgyistudodki 2018-10-20 10:14
Halálos BŰN !! az immunrendszert oltásokkal túlterhelni,mert amig az ellenanyag termeléssel egyirányban túlterhelt ,addig egy gyengének számító baktérium,vagy vírus is végzetes lehet a szervezet számára. Ami a lugositást illeti az működik! Napi 1 teáskanál szódabikarbóna vízben, reggel és este 1-1 teáskanál juharsziruppal vagy mézzel egy héten keresztűl,csodát tesz még a rákkal is ! A juharszirup a trójai fa ló szerepét tölti be. A rákos sejt cukorból él,így beengedi a juharszirupot és vele együtt a szodabikarbónát is,ami végez vele. Akár a klórdioxidhoz adott DMSO is, átviszi az anyagot a vér agy gáton,eljutva így az összes szervbe. Zsírok nélkül nincs élet! (inuitok,eszkimok ezen élnek, tovább mint mi)) Kortizol,tesztoszteron,ösztrogén,pogreszteron, hogy csak egy párat említsek e létfontosságú hormonok előállításához elengedhetetlenül szükséges a zsír. Ahogy a koleszterinre is! Csak is a koleszterin képes új sejteket előállítani. Nem véletlen,hogy egy valamire való égési osztályon napi 25 tojás a protokol,növekedési hormonnal.
A jó Isten mentsen meg mindenkit az orv-ostól,és rablótanyájától,amit ők kórháznak hívnak! A természetben megtalálható minden a Gyógyításhoz,"csak keresni kell. Nem elfelejtve, "ha az állam szól,hazugnyelvén szól,bármit mond hazudik,s amilye van,lopta azt !"
#1 ithaka 2012-05-01 23:07
Én csak annyit tudok a fenti cikhez szolni, hogy nagyon is helytálló figyelmeztetés a magyar népnek. Nem az elmult pár évben kezdödött ez az aljas cselekedetük a zsidóságnak, 8-évvel ezelött az orvosom aszisztense addig beszélt, hogy az édesanyja minden évben felveszi az injekciót és soha nem kapja meg a betegséget. Én viszont az injekció után negyedik napra olyan beteg voltam azthittem meghalok, arra sem volt eröm, hogy felüljek az ágyban, akkor évben csetlettm botlottam alig tudtam összeszedni az eröm még a második éven sem volt olyan mint az injekció elött . Azóta sem dölök be semmijen hazudozásnak. Minden olyan dologgal valami alatomos, aljasságvan amit annyira reklámoznak, bizonygatnak, sött eröltetik! Figyeljétek a zsidókat olyan semitmondóan elhuzódnak a szenyes odujukba, hogy senki sem gyanitja, ök miértnem tolongnak az injekcióért, és nem is betegednek meg, olyan alatomosan tudnak félre húzodni, hogy onnan jövök rá milyen aljasság van a környezetben, csak figyelni kell. Ha határozottan kirobbanok bármiért ami nem tetszik, szinte lebénulnak velem szemben, de mögöttem csépelik a hátam, hazudozással. Hogy tudnak ilyen labilitással születni emberek, mert ezeknek a vérükben van, hát nemtudom miért kell nekünk eltürnünk ezeket a vérünket szivó poshadt piócákat. Az biztos ránkhozzák a III.-világháborút, mert az összes nemzet-nép elégedettlen velük. ( a legnagyobb terorista a zsidó, kegyetlen megtorlást tud alkalmazni, de mindég visszakapja, a mi keresztény ISTENÜNK minket megvéd az ök gyilkos Jatvet-tük csak a pénzthajdássza.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások