Print this page
2020 március 23, hétfő

Először zárják le Mekkát..

Szerző: Benjamin Fulford

A jelenleg kibontakozó események túlmutatnak önmagukon és léptékük alapján bibliaivá válnak. Az iszlám világban Mekkát a történelem során először zárták le. https://www.indiapost.com/corona-virus-is-god-unhapp

 

Az események bibliai léptékűvé válnak, és Mekkát a történelem során először lezárják

A keresztények közül a pápa egy időre eltűnt, és Erzsébet királynő elrejtőzött. Eközben a zsidók először szabadulnak fel 580 év után, ahogy kiszorítják a sátánimádó Benjamin Netanjahut a hatalomból. / https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be

Ezen események kiváltó oka a kínai nép 2020. február 16-i ellenállása volt, hogy bármilyen további tiszteletet tanúsítson az ősi sátáni vérvonal családok irányába. Ez történt, amikor a kínai vezetők azt mondták az Egyesült Államok Vállalatának, hogy nem szállítanak több fizikai anyagot, hacsak nem fizetnek nekik olyan dolgokkal, amelyek valóban léteznek a világban. Más szavakkal, megtörték az ősi sátáni pénzmágia illúzióját.

Az ezt követő úgynevezett világjárvány a Kínát megtámadó biológiai és elektromágneses hadviselés kombinációja volt. Noha a támadás nyilvánvalóan tömeges veszteségeket okozott Vuhanban, nem sikerült megfélemlíteni vagy behódolásra kényszeríteni a kínai népet.

Csao Li-csien, a kínai külügyminisztérium szóvivője nyilvánosan feltette a kérdést:

"Mikor jelent meg a nulladik beteg az Egyesült Államokban? Hány ember fertőzött? Mi a kórház neve? Lehet, hogy az amerikai hadsereg hozta a járványt Vuhanba. Legyenek átláthatóak! Tegyék közzé az adataikat! Az Egyesült Államok magyarázattal tartozik nekünk!"

Ha egy kormány szóvivője ilyen dolgokat mond, az felér egy hadüzenettel. https://www.nytimes.com/2020/03/13/world/asia/

Amit most az emberek látnak, az ősi uralkodó sátáni vérvonalak kétségbeesett harca, hogy az embereket újból behódolásra késztessék a félelemmel.

Egy Pentagon forrás a következőket figyelte meg:

"A sztárok és a first lady-k hosszú névsora (Spanyolország, Kanada) jelentette be, hogy állítólag megfertőződtek. Valójában ezek közül sok teljesen nevetséges, tekintve, hogy soha nem járnak a metrón, vagy mennek emberek közé."

Álljunk meg egy percre, és gondolkodjunk el racionálisan erről az úgynevezett járványról. Évente körülbelül 15 millió ember hal meg légzőszervi betegségek miatt. Még a konzervatív becslések szerint is az influenza évente több mint 300000 embert öl meg. És mégis szélsőséges hisztériakeltés van néhány ezer ember halálát követően, akiknek átlagéletkora 80 év.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC  https://edition.cnn.com/2020/03/08/politics/surgeon

Ami valójában történik, az egy globális rabszolga lázadás az ősi sátáni vérvonal uralkodó családok ellen, akikre több forrás szerint szisztematikusan vadásznak a különleges erők.

A P3 és a Fehér Sárkány Társaság forrásai szerint az ősi vérvonal családok sokasága próbál meg tárgyalni a megadási feltételekről. "A régi fekete nemesi családok készen állnak a megadásra," - erősítette meg Vincenzo Mazzara. A Fehér Sárkány Társaság forrásai szerint a svájci és új-zélandi rejtőzködő Rothschildok és más családok szintén a megadásról tárgyalnak.

Ezenkívül a gnosztikus illuminátusok és a P3 szabadkőművesek meséit is halljuk egy ezer éve tomboló háborúról. Azt mondják, hogy a Föld bolygót évtizedekkel ezelőtt karantén alá helyezték, miután egy nagy hatalommal bíró lény menekült a felszínre, és rabszolgává tett egy embercsoportot. Szerintük ezt a lényt hívják a Bibliában Sátánnak. Az embereket, akiket rabszolgává tett, ma úgy nevezzük, hogy a zsidók, mondják a források.

Egy racionálisabb, tudományosabb magyarázat az, hogy emberi rabszolgatartók egy ősi csoportja egy monoteista csalást hajtott végre, hogy a világ népességének hatalmas százalékát rabszolgává tegye. Ezek a családok civakodó frakciókká váltak, melyeket katolikusként, protestánsként, muzulmánként és zsidóként ismerünk. Ez az oka annak, hogy a kollektív uralmuk ellen folyó lázadást bibliainak is nevezhetjük.

"Évezredek óta el vagyunk akadva ezen a bolygón, és csak annyit tehetünk, hogy újra és újra megismételjük ugyanazokat a régi stratégiákat," - ismeri be az egyik vezető sátánista. Ezért próbálták ki az utóbbi években egymás után a madárinfluenza, az ebola, a zika és más járvány keltette félelmeket, hogy a lakosságot megijesszék - ismeri el. Mindez legalább az 1918-as "spanyolnátha" világjárvány óta folyik.

További példaként érdemes megnézni a "CBS 60 MINUTES" dokumentumfilmjét az Egyesült Államokban 1976-ban kitört sertésinfluenza járványról. Ez csak egyszer került adásba, és soha többé nem mutatták be. Hallhatjuk benne azoknak a vallomásait, akik a sertésinfluenza oltás miatt Guillain-Barré bénulást szenvedtek, majd beperelték az Egyesült Államok kormányát az okozott károkért. A Guillain-Barré bénulás 500 esetét, köztük 25 halálesetet nem maga a sertésinfluenza okozta, hanem az oltás közvetlen eredménye. Abban az időben Gerald Ford elnök a CDC tanácsára felszólított az Egyesült Államok teljes lakosságának beoltására. 

Vizsgáljuk meg közelebbről, mi történik a pénzügyi rendszerükkel. Az alábbi linken található ábra vörös színnel mutatja a jelenlegi eseményeket, összehasonlítva azzal, ami a korábbi bear market idején történt. Nyilvánvaló, hogy ez nem egy szokványos pénzügyi válság.  https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/speed.png

A CIA forrásai szerint a Dow Jones ipari átlag csúcsértékének legalább egyharmadára kell csökkennie ahhoz, hogy összhangban álljon a történelmi trendekkel.

Mivel az Egyesült Államokba már nem érkeznek hajók tele valós árukkal cserébe az illuzórikus részleges tartalékhitelezési "digitális" pénzért, matematikai bizonyossággal ki lehet jelenteni, hogy az üzletek üresek lesznek, és a nagyobb amerikai bankok össze fognak omlani.

Tovább zuhantak a tőzsdék, összeomlott az olajár →
Xi Jinping visits Wuhan as China declares success in fight against coronavirus → 

Most nézzük meg a Pentagon és a CIA jelentéseit a folyamatban lévő titkos háborúról. A Pentagon egyik forrása a következő összefoglalást adta a helyzetről:

"A cionisták a halálos ágyukon vannak, miután Harvey Weinsteint 23 év börtönre ítélték New Yorkban, kikövezve az utat a további ítéletek előtt Los Angelesben.

Mivel András herceg tengerészeti tiszt, aki segített Jeffrey Epsteinnek, de nem volt hajlandó együttműködni a DOJ-vel, és a királynőt bezárták a windsori kastélyba, az Egyesült Királyság királyait az USA katonasága kiadathatja, mivel ők szintén katonatisztek.

Olaszország nyilvánvalóan az Egyesült Államok katonai védelme alatt áll, míg az ország lezárás alatt van ... hadseregének vezetője belehalt a koronavírus fertőzésbe, és a Vatikánt meg kell tisztítani a melegektől, a sátánistáktól és a gyermekbántalmazóktól.

A családellenes, keresztényellenes Hollywood támadás alatt áll, mivel a Disney szórakoztató parkok és mozik bezárnak, és a filmgyártás leáll. Tom Hanks és felesége megfertőződtek a koronavírussal, és Stephen Spielberg gyermekek ellen elkövetett bűncselekményei napvilágra kerülhetnek."


Még sokkolóbb a CIA jelentése a kialakuló helyzetről:

"Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt az Egyesült Államok büntetőjogi vád alá helyezte vállalati és pénzügyi bűncselekmények miatt. A médiatulajdonosokat arra utasították, hogy mindenkinek azt mondják, hogy Trudeau és felesége fertőzött lett, és egy ideig nem hagyják el a házukat.

Az Egyesült Arab Emírségekben a királyi családban tömeges letartóztatásokat hajtottak végre. Az elítélt hollywoodi erőszaktevő Harvey Weinstein megállapodást kötött, hogy tanúvallomást tesz Hollywood legfelsőbb köreihez tartozó több száz hírességgel szemben. 55 éves büntetés helyett csak 23 évet kapott.

Néhány nagyobb világvállalat vezérigazgatóját szintén megvádolták vagy letartóztatták, és néhányan - az elmúlt 30-60 napban - mint például az NBA, a Harley Davidson, a Bill Gates Alapítvány, az Intel, a McDonald's, a César Awards, a Disney vezetői, valamint a vatikáni rendőrfőnök lemondásra kényszerült. Körülbelül 700-800 lemondás várható a következő 3 hónapban.


Trump elnök nyeri meg a 2020-as választást, és az Egyesült Államok volt elnökeinek letartóztatására 2021 elején kerül sor. Az összes nagyobb letartóztatást a média véletlenszerűnek vagy összeesküvés-elméletként fogja bemutatni. Valamennyi letartóztatott személynek megadják a lehetőséget, hogy a nyilvánosság számára öngyilkosságként vagy véletlenszerűnek mutassák be a halálukat, hogy a hírnevük sértetlen maradjon. Alternatív megoldásként választhatnak olyan büntetőeljárást, amely nyilvános megszégyenítéssel jár számukra.

Néhány felső vallási vezetőt letartóztatnak vagy lemondásra kényszerítenek, és néhányan hirtelen 'betegek lesznek'. A Vatikán lesz az első, és a pápát 2020-ban távolítják el. Felfedik a kinyert emberi adrenokróm terjesztését, és bemutatják Hollywood és a Vatikán közvetlen felelősségét.

Lesz egy 2 hónapos teljes leállás a világban, melybe beletartoznak az iskolák, a tőzsde, egyes bankok, repülőterek, szállítás, utazás, rendezvények, gálák, kiállítások, sport játékok, sport bajnokságok, zenei díjátadók, NBA/NHL/kosárlabda játékok, és hajókirándulások. Lesznek élelmiszerhiányok és fokozatos áramkiesések. A földgázárak csökkenni fognak, az élelmiszerköltségek emelkednek, a biztosítások növekednek, az arany- és ezüstkészletek csökkennek, és sok vállalat vagy csődbe kerül, vagy jelentős pénzügyi veszteségeket szenved, például ami az Air Canadával, a Disney-vel és Coca-Colával történik."

Végül megtörténik, hogy az emberiség végre felébred egy hosszú és szörnyű rémálomból.

Benjamin Fulford

Forrás: ujvilágtudat